-
@ggab said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Σταμάτα να ενημερώνεσαι απο τα συστημικα κανάλια. Αν είχαμε πάει στη φυσική ανοσία,τώρα όλα θα είχαν τελειώσει.
Εσυ απο που έχεις τη σιγουριά της αμφιβολίας. Έχεις κάποια σχετικη εξειδίκευση;
Για ποιον λόγο θεωρείς τον εαυτό σου πιο εξυπνο από την παγκοσμια επιστημονική κοινότητα. Που στηρίζεις την "επιστημονική" σου άποψη;Εκτός της μεγάλης κουταμαρας που έγραψες οπου θα πεθαινε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμου Συμφωνα με την τελευταία μελέτη που αναφέρουν οι γιατροί η φυσική ανοσία είναι υποδεέστερη της τεχνικής. Το θέμα είναι πως όσοι επιβιώνουν από τις μεθ ή γενικότερα το περασουν δυσκολα δεν επιστρέφουν στην αρχική κατάσταση. Αφήνει κουσουρια στον εγκέφαλο και στο νευρικό συστήμα.
Και έχεις τον κάθε νάρκισσο να κάνει αντίσταση και να διαδιδει βλακείες στην πλάτη των άλλων.
-
Δεν είπα ότι ο ιός είναι φαντασία. Σε καμία περίπτωση. Είμαι όμως αντίθετος με το τζουφιο εμβόλιο. Γενικότερα δεν πιστεύω ότι θέλουν το καλό μας,τυπακια όπως ο Bill, o Φαουτσι,το Τσιπροχουντικουλη και λοιποί τηλεειδικοι! Η διασπορά συνεχίζεται εξαιτίας των εμβολιασμενων,που πάνε παντού,κολλάνε απο παντού και τους πάντες, επειδή ο dealer των εμβολίων έταξε την ελευθερία τους. Τώρα φυσικά για όλα φταίνε οι αμπολιαστοι,που ελέγχονται δύο φορές την εβδομάδα κατ'ελαχιστο.
Δεν θέλω να συμφωνήσετε μαζί μου,είναι προσωπική άποψη. Δεν μπορώ όμως να δεχθώ τον διχασμό για τον απέναντι. -
Με τη φυσική ανοσία, θα χε καθαρίσει η πλειονότητα των συνταξιούχων που ζουν πολλά χρόνια κι έχουν καταστρέψει την Ελλάδα και θα λυνόταν μονομιάς το ασφαλιστικό, θα χε ανέβει η αξία γης γιατί δεν θα χαμε που να τους θάψουμε, αναγκαστικά θα στηνόταν πυρές που θα καίγανε νύχτα μέρα και οι διαμαρτυρίες των παπάδων για διαφυγόντα κέρδη θα οδηγούσαν σε οριστική ρήξη Κράτους-Εκκλησίας, θα φεύγε μπροστά η χώρα που τώρα φυτοζωεί... να τα λέμε κι αυτά!
Για να μην αναφερθούμε στην Αγωγή των Σπαρτιατών που θα ερχόταν ξανά στο προσκήνιο, πέφτετε απ' το ποδήλατο και ραγίζετε λίγο ένα κόκκαλο ή σκίζετε λίγο κρέας με τη σέγα οι ντούιδες και τρέχετε στα νοσοκομεία, αντί να το πλύνετε με λίγο πρωτοστάλαμα και να το κάψετε με μπαρούτι, όπως θα αναγκαζόζαστε να κάνετε όταν τα νοσοκομεία θα χαν κοβιντιασμένους σε τέντες και στις ταράτσες και στα γύρω πάρκα, αλλά είναι δύσκολη η καλογερική, καλύτερα μπόλι και να τρέχουμε στο γιατρό με το παραμικρό να μας κάνει μάκια το μιμί να γίνει καλά...
Το διχασμό τον καταδικάζω κι εγώ, δεν φταίνε οι αμπόλιαστοι από μόνοι τους που σκέφτονται και φέρονται έτσι.
-
Ο διχασμός πηγάζει από την πόλωση που δημιουργεί η έλλειψη ενημέρωσης της μια πλευράς. Κυρίως των αντιεμβολιαστων. Το να επικαλούμαστε το κακό του διχασμου οταν η μια πλευρα στηρίζεται σε φαντασιώσεις και οχι σε δεδομένα τότε θεωρώ πως κρυβομαστε πισω απο το δάχτυλο μας για ετερους λόγους.
Στο παραδειγμα σου αναφέρεις ως επιχείρημα το "τζουφιο εμβόλιο".
Απο αυτο το επιχειρημα φαίνεται πως δεν εχεις γνώση των στατιστικων στοιχείων.
Τα είχε βάλει ο γιατρός πιο πίσω.
Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως το ανάποδο συμβαίνει. Οχι μονο δεν είναι τζουφιο αλλά είναι σωτήριο.Επιμένεις σε λάθος επιχειρήματα που δείχνουν άγνοια βασικών γνώσεων.
Όταν μολυνθεί ένας εμβολιασμενος υπάρχει μια περιοδος που μπορεί να μεταδώσει και αυτός τον ιό. Σε συντομο χρονικό διάστημα τα αντισώματα μέσα στο σώμα του σκοτώνουν τον ιό και ετσι πλεον δεν τον μεταδίδει και επιζεί σαν να μη συνέβει τίποτα!
Δεν είπε κανεις ότι είναι αποστείρωση το εμβόλιο και οτι δεν μπορει να εισέλθει ο ιός απο τη μυτη. Ειναι απλά μια ατομική άμυνα που αν γίνει απο ολους θα μετατραπεί σε συλλογική άμυνα και ο ιός δεν θα έχει έδαφος ανάπτυξης και είτε θα εξαφανιστεί είτε θα μεταλλαχθεί σε κάτι που δεν θα χαρακτηρίζεται από τον όρο πανδημια
Γιατί σας ειναι δυσκολο να το κατανοήσετε. Τι ειναι αυτο που σας δυσκολευει;
Το μόνο επιχείρημα που δεχομαι ειναι ο φόβος παρενεργειών. Εκεί μόνο ο προσωπικος γιατρός θα σας συμβουλέψει κανένας άλλος και κανένας πνευματικος πατερας, πνευματικος ιατρός και κάποιοι γραφικοί ηλίθιοι -
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ο διχασμός πηγάζει από την πόλωση που δημιουργεί η έλλειψη ενημέρωσης της μια πλευράς. Κυρίως των αντιεμβολιαστων. Το να επικαλούμαστε το κακό του διχασμου οταν η μια πλευρα στηρίζεται σε φαντασιώσεις και οχι σε δεδομένα τότε θεωρώ πως κρυβομαστε πισω απο το δάχτυλο μας για ετερους λόγους.
Στο παραδειγμα σου αναφέρεις ως επιχείρημα το "τζουφιο εμβόλιο".
Απο αυτο το επιχειρημα φαίνεται πως δεν εχεις γνώση των στατιστικων στοιχείων.
Τα είχε βάλει ο γιατρός πιο πίσω.
Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως το ανάποδο συμβαίνει. Οχι μονο δεν είναι τζουφιο αλλά είναι σωτήριο.Επιμένεις σε λάθος επιχειρήματα που δείχνουν άγνοια βασικών γνώσεων.
Όταν μολυνθεί ένας εμβολιασμενος υπάρχει μια περιοδος που μπορεί να μεταδώσει και αυτός τον ιό. Σε συντομο χρονικό διάστημα τα αντισώματα μέσα στο σώμα του σκοτώνουν τον ιό και ετσι πλεον δεν τον μεταδίδει και επιζεί σαν να μη συνέβει τίποτα!
Δεν είπε κανεις ότι είναι αποστείρωση το εμβόλιο και οτι δεν μπορει να εισέλθει ο ιός απο τη μυτη. Ειναι απλά μια ατομική άμυνα που αν γίνει απο ολους θα μετατραπεί σε συλλογική άμυνα και ο ιός δεν θα έχει έδαφος ανάπτυξης και είτε θα εξαφανιστεί είτε θα μεταλλαχθεί σε κάτι που δεν θα χαρακτηρίζεται από τον όρο πανδημια
Γιατί σας ειναι δυσκολο να το κατανοήσετε. Τι ειναι αυτο που σας δυσκολευει;
Το μόνο επιχείρημα που δεχομαι ειναι ο φόβος παρενεργειών. Εκεί μόνο ο προσωπικος γιατρός θα σας συμβουλέψει κανένας άλλος και κανένας πνευματικος πατερας, πνευματικος ιατρός και κάποιοι γραφικοί ηλίθιοιΟκ. Εσύ συνέχισε να ενημερώνεσαι απο τον Πορτοσαλτε και το Σκάι,που παρουσιάζουν τα σωστά στατιστικά. Εγώ ενημερώνομαι απο ψεκασμενους γιατρούς. Σταματάω εδώ την ατέρμονη και άκρως διχαστικη κουβέντα. Εύχομαι ολόψυχα να έχουμε υγεία και να τελειώσει το μαρτύριο το συντομότερο.
-
Πάλι κάνεις λάθος. Τα στατιστικά είναι του ΠΟΥ και προέρχονται από ερευνητικές μελέτες εργαστηρίων, νοσοκομείων, κτλ και τα αναδημοσιεύουν όλα τα κανάλια του πλανήτη, όλες οι εφημερίδες, όλοι οι δημόσιογραφικοι οργανισμοί του πλανητη κτλ.
Η πραγματικότητα δεν περιοριζεται στην κουκιδα του χάρτη που είμαστε εμείς και εσυ δεν είσαι τίποτα το φοβερό που θέλουν το κακό του γιατί τους ενοχλείς. Απλώς η λυση στο θέμα της πανδημιας περνάει μεσα απο ολους.
Αντιθέτως, οι ανεμβολιαστοι στηρίζονται σε ένα μίγμα φαντασιωσεων, δεισιδαιμονιών, ομαδικής παράκρουσης, εξαγωγή ψυχικών κομπλεξ και κυρίως έλλειψη γνωσης και μόρφωσης.
Το να ευχόμαστε υγεία είναι σημαντικό και συμφωνώ και εγώ και το ευχόμαι. Αλλά απο την άλλη η υγεία ειναι αποτέλεσμα και επιλογων. Όταν επιλέγουν να αρνηθουν τα γεγονότα και την πραγματικότητα αντικαθιστώντας την με σκέψεις θυμικου ή φανταστικών συνθηκών τότε μόνο στις ευχές θα μείνουμε που όπως ειπα όντως έχουν σημασία
-
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαβάζουμε επιστημονικές έρευνες, υπάρχει το fb για να ενημερωθούμε. Και για καλό και για κακό πάρτε και μια κηραλοιφή από τον Βελόπουλο και η επιτυχία είναι σίγουρη.
-
Και για αυτόν μάλλον φταίνε ο Κούλης, ο Πορδοσάλτε και τα συστημικά ΜΜΜΕ.
-
Μοιάζουν σαν να ζουν το μυθιστόρημα τους. Η πανδημία τους έδωσε τις συνθήκες να ζήσουν μια περιπέτεια, νιώθουν εν φαντασία κατατρεγμένοι και βλέπουν παντου εχθρους γυρω τους.
-
Καθυστερημένοι...
-
Σε "συνέχεια" των παραπάνω, έχω πετύχει αλλού κάτι του στύλ, ο ανεμβολίαστος γιος κόλλησε και κόλλησε μετά μετά ανεμβολίαστους μάνα και πατέρα. Τους έστειλε στο νοσοκομείο, ο πατέρας πέθανε και η απάντηση του γιού ήταν κάτι του στύλ, ηταν θελημα θεου...
Οπότε μην περιμένετε να αλλάξει κάτι σύντομα, αφού αυτή είναι η "λογική" τους, επιστήμη, στατιστικά, γιατροί κ.τ.λ. δεν λένε κάτι. -
Πριν ένα μήνα αναγκάστηκα να αλλάξω κωδικούς Taxisnet, γιατί με είχαν υποχρεώσει να δώσω τα στοιχεία εισόδου σε δύο ξεχωριστά γραφεία (λογιστικά/κτηματολογικά) εντός και εκτός Αττικής για διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων.
Άλλαξα κωδικό λοιπόν και μπαίνω στο taxisnet με το νέο κωδικό χωρίς κανένα πρόβλημα.
Και τώρα ξεκινά το πρόβλημα.
Δεν μπορώ να μπω στην πλατφόρμα του εμβολιασμού. Δεν περνά την "αυθεντικοποίηση χρήστη" μέσω taxisnet. Δοκιμές σε διαφορετικούς υπολογιστές, σε διαφορετικούς web browser το ίδιο αποτέλεσμα. Τρώω πόρτα. Δεν δέχεται το νέο κωδικό η αυθεντικοποίηση.Καλό ε;;
Αν δεν επιλυθεί πως αλλιώς μπορώ να κλείσω ραντεβού;
-
ΚΕΠ ή φαρμακείο, storm
-
Ευχαριστώ nick! Μάλλον σε φαρμακείο θα πάω. Τα ΚΕΠ υπολειτουργούν εδώ στην περιοχή μου.
-
-
Οντως ειναι εξαιρετικη προσθηκη. Θα γλυτωσουμε προσωρινα το τσιπακι στο χερι.
-
Requires Android 4.4 and up
Ευτυχώς που επιτρέπουν ακόμη την επίδειξη σε έντυπη μορφή.
-
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Requires Android 4.4 and up
Ευτυχώς που επιτρέπουν ακόμη την επίδειξη σε έντυπη μορφή.
Το 4.4 βγήκε το 2013... Όποιος χρησιμοποιεί ακόμη σήμερα τόσο αρχαία συσκευή καλό θα είναι να σκεφτεί σοβαρά την ασφάλεια των προσωπικών του δεδομένων.
-
Έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ.
Βρεθήκαμε με παρεα. Κάναμε όλοι τα τεστ πριν βρεθουμε αλλά κατά ποσο είναι αναξιοπιστα κανεις δεν ξέρει.
Παιδιά το τι ακουω από ιστοριες ανεμβολιαστων δεν λέγεται.
Το καλυτερο είναι το: " καντε εσείς το τέταρτο και τότε θα το κάνω και εγώ. Θα έχω γλυτώσει τα προηγουμενα τρία."Κοντεψα να λιποθυμήσω όταν το άκουσα.
Κάποιοι έχουν και εξαιρετικές σπουδές και μάλιστα δυσκολες. Που θα έλεγες πως θα καταλάβαιναν τι σημαίνει η στατιστική και τι τα αποτελέσματα των ερευνών.
Μου έρχεται να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που τους τρελαίνει και λένε βλακείες.
Υπάρχει κάτι βαθυτερο και δεν είναι η ενημέρωση. Είναι σαν να έχουν βάλει παρωπίδες.
Αναρωτιέμαι, αν έτσι επιλέγουν για τόσο σημαντικό ζήτημα, τότε τι επιλογές κάνουν σε αλλα πιο επουσιώδη! -
Το "Don't Look Up" το είδες;
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες