-
Τι υποχρεωτικότητα μωρέ ; Αφού είναι ψηφοφόροι τους όλοι οι βλαχοβαλκανιοι ψεκασμενοι. Θα κάνουν πραξικόπημα. Μετά το αμιμητο που είπε χθες στο διάγγελμα " παρά την άρτια εκστρατεία που οργάνωσα" ενιψε τας χείρας του.
Μόνο αν υποχρεώσει δημόσιο , σώματα ασφαλείας , και εργαζόμενους σε εστίαση και λιανεμποριου από την μια , και χαρίσει 100% επιστρεπτεες μέχρι 30κ που αφορά τους μικρούς που έχουν καταστραφεί θα μπορεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια , μόνο τότε θα έχει μια τελευταία ευκαιρία ακόμη και από εμένα . -
Άμα έχεις κάνει marketing :
Γυράδικο ΠανΟιΓύροι
·
Το Γυραδικο ΠΑΝΟΙΓΥΡΟΙ όπως πάντα πρωτοτυπεί έτσι κ τώρα με μια μεγάλη προσφορά λόγο της συγκυρίας: Σε παραγγελεια άνω των 20€ δώρο ένα RAPID TEST σε συνεργαζόμενο φαρμακειο,όπου η διεύθυνση του θα αναγράφεται στην απόδειξη πληρωμής με σφραγίδα του καταστήματος μας ώστε να πάτε να το κάνετε Δωρεάν!!! Η προσφορά ισχύει μέχρι κ την Κυριακή!!!ΑΑαααα ρε @piliourits και σουβλακάρα και rapid και χωρίς αλλόεθνους ... ζάχαρη την περνάτε στο Βόλο
-
Απέναντι απ το σπίτι μου είναι
Θα παραγγείλω!Ρε πληροφόρηση το φόρουμ...
-
Σχόλια μίσους οπαδών του εμβολιασμού.
-
-
-
@gatoz said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
επιτελους ξεκιναει στην αυστρια η υποχρεωτικοτητα
Κώδικας της Νυρεμβέργης.
-
@bassstarlet said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Κώδικας της Νυρεμβέργης.
Καμία σχέση.
-
2 ιστοριες πανδημικης τρέλας:
-
Οικογένεια 4 ατόμων κορονιασμενη. Το έμπασε το ένα παιδί. Πού το βρήκε; Στο Γυμνασιο του από τον εμβολιασμενο γυμνασιάρχη ο οποίος ήθελε χορωδία για την 28η. Καθηγητής μουσικής, τους ετοίμασε για τη γιορτή...κάπου 30 κολλησαν + οσοι από τις οικογένειες τους και αυτός στον Ευαγγελισμό νοσηλευόμενος.
Αλλά η μις περιοδοβρακο 1950 δε θα κλείσει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τα σχολεία.
(Βέβαια αν ήταν ανάποδα τα πράγματα η ιστορία αυτή θα έπαιζε 24/7 στα απετσωτα ΜΜΕ του ανενδοτου απέναντι στους γιαλαντζι μπολσεβικους) -
Χαρά Θεού σήμερα. Carpe Diem στις παιδικές χαρές και έρχεται φίλος. 100+ άτομα διάσπαρτα (οι γονείς, τα παιδιά τη δουλειά τους ) και ο φίλος έρχεται να με δει με μάσκα με πορτοσαλτικη αεροστεγή εφαρμογή. (Ο μόνος σε ολακερο το φασιλιτι)
"Ετοιμάζεσαι από τώρα για το λοκντάου 3;"
Έχει κάνει 3 δόσεις (κάθε φορά ανακοινωση στο fb)
Κάποια στιγμή της κουβέντας:
"Αν ήταν υποχρεωτικό δε θα έκανα, επειδής παραβιάζεται η ελευθερία μου".
Συριγγοκαβλης αρνητής
-
-
Να οργανωθούμε ρε παιδιά!
Θα πεθάνουμε όλοι και δεν θα χω προλάβει να ρίξω κανέναν...(Καταδικάζω τη μαλ@κία απ όπου κι αν προέρχεται! )
Πάντως, αν ΔΕΝ μας ψεκαζουν, ή κάτι βάζουν στο νερό, ή με ραδιοκύματα ψήνουν εγκεφάλους από απόσταση, πριν καν το 5G... Ή πέρασαν όλοι κόβιντ ασυμπτωματικά και δεν συνειδητοποιουν το κουσούρι που τους έμεινε...
Ώρα είναι να δούμε αναρχικούς, μπάτσους και χριστιανοταλιμπάν αλά μπρατσέτα, να βαδίζουν ενάντια στ ανάκτορα... -
Ολοι αυτοί που λες εύκολα γίνονται και επαναστάτες και πραιτωριανοί , ανάλογα με τον βοσκό που έχουν ...
Και μάλιστα είναι σκληροί και στις δύο μεταμορφώσεις τους.
-
Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός της κόρης μου αλλά δεν μπορώ να κάνω έκδοση. Μου βγάζει μήνυμα ότι τα στοιχεία του ΑΜΚΑ είναι διαφορετικά από αυτά στο Μητρώο πολιτών.
Η "πλάκα" είναι ότι τόσο καιρό έβαζα ακριβώς τα ίδια στοιχεία σε όλα τα self test που έκανε το παιδί στο σχολείο, έβαζα ακριβώς τα ίδια στοιχεία όταν έκλεινα τα ραντεβού για τον εμβολιασμό.
Υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα είναι το όνομα, Σε όλα τα test και εμβολιασμούς έβαζα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, στην ληξιαρχική πράξη γέννησης το παιδί είναι γραμμένο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ.
Δεν ξέρω τι να κάνω, αν με αγγίξει κάποιος νομίζω θα εκραγώ. -
Πέρνα από ένα ΚΕΠ και μάλλον θα βοηθήσουν με κάποια διόρθωση.
-
@megane98hp said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
......
Δεν ξέρω τι να κάνω, αν με αγγίξει κάποιος νομίζω θα εκραγώ.Η καθημερινότητα μου... σε νιώθω και συμπάσχω
-
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Πέρνα από ένα ΚΕΠ και μάλλον θα βοηθήσουν με κάποια διόρθωση.
... και τελικά η λύση ήταν αυτή. Σε 2 λεπτά είχα το χαρτί στα χέρια μου!!!
-
@spi_duster said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Κώδικας της Νυρεμβέργης.
Καμία σχέση.
Γιατί καμία σχέση;
https://www.protothema.gr/stories/article/1067809/nuremvergi-1946-i-agnosti-diki-ton-giatron-ton-nazi/ -
@spi_duster said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Κώδικας της Νυρεμβέργης.
Καμία σχέση.
Γιατί καμία σχέση;
https://www.protothema.gr/stories/article/1067809/nuremvergi-1946-i-agnosti-diki-ton-giatron-ton-nazi/γιατι δεν αφορα κανενα 'προγραμμα ευθανασιας' αλλα το αντιθετο
και δεν προκειται για πειραμα αλλα εφαρμογη τεχνολογιας.
ελα τωρα, τρολλαρεις... -
Γιατί καμία σχέση;
https://www.protothema.gr/stories/article/1067809/nuremvergi-1946-i-agnosti-diki-ton-giatron-ton-nazi/Βρε συ, παραθέτεις κείμενο, χωρίς να το διαβάσεις προσεκτικά;
Τι λέει μέσα: Οι δέκα κανόνες του κώδικα δηλώθηκαν στο τμήμα της ετυμηγορίας με τίτλο "Επιτρεπόμενα Ιατρικά Πειράματα"
Είναι στην ουσία ένας κώδικας δεοντολογίας για τα ιατρικά πειράματα. -
Ακόμα και έτσι, δεν είναι πείραμα ο εμβολιασμός εφόσον δεν έχει δοθεί κανονική άδεια;
Ή δόθηκε τελικά;
Τέλος πάντων, ποιός νόμος δίνει το δικαίωμα να γίνει μια ιατρική πράξη, υποχρεωτική;
Με το ζόρι, ούτε γάμος δεν γίνεται... -
Εδώ και μήνες έχει δοθεί πλήρη άδεια όπως οοοοοοολα τα άλλα φάρμακα από ασπιρίνες μέχρι οτι φανταστείς.
Όπως υποχρεωτική είναι η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια παιδεία μέχρι το γυμνάσιο.
Άλλα πράγματα που είναι υποχρεωτικά είναι τα μαθηματικά όπως οι σταθερές, οι ταυτότητες, οι αποδείξεις στο Πυθαγόρειο θεώρημα όπως γενικως και οι νόμοι της φύσης. Επίσης η αποδοχή ότι ο πλανήτης μας είναι σφαιρικος
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες