-
@xenos said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Προχθές αναγκάστηκα να κατέβω κέντρο για μια δουλειά και μπήκα στο μετρό.
Έχω να πω ότι λίγοι πεθαίνουν μάλλον, για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε! Όχι οι θέσεις γέμισαν, μέσα παστές σαρδέλες γίναμε! Με έπιασε απελπισία. Αν δεν κόλλησα εκεί, δεν θα κολλήσω ποτέ!
Και τι λέμε για κοινωνική ευθύνη κλπ. Τα ΜΜΜ αποτελούν τρομερό θέμα, το οποίο δεν αντιμετώπισε ποτέ η κυβέρνηση.@xenos αυτά τα λέμε από πέρυσι , κανένα μέτρο δεν έχει παρθεί για ΜΜΜ : μειωμένα δρομολόγια , ανύπαρκτος έλεγχος για μάσκα και γεμάτα φουλ.
Δεν αυξήσαν κανένα δρομολόγιο.
Είχαμε και τον σταρχιδισμό των οδηγών να μην κάνουν το πιο απλό πράγμα : είσοδος από την μπροστά πόρτα και έλεγχο για μάσκα ... Το αρνήθηκαν με απάντηση ότι δεν είναι πορτιέρηδες , λες και τα κοριτσάκια στα s/m παίζουν ξύλο στην πόρτα. -
Ακόμα δε ξεκινήσαμε καλά καλά και ο πρώτος μου θετικος μαθητής (εμβολιασμενος με την πρωτη δοση κιολας) είναι γεγονός...
-
This post is deleted! -
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
https://m.facebook.com/groups/greekatheists2/permalink/927217311218301/
Οργίλοι ψηφοφόροι του Πολάκη (Άρχων Οφφικιάλος των Ψεκασμένων κατά πως φαίνεται) διαδηλώνουν κατά του μπολιάσματος γι ακόμη μια φορά...
https://m.facebook.com/groups/greekatheists2/permalink/927415174531848/?sfnsn=mo&ref=share
(το παραπανω αμφισβητούσε όχι μονο ότι οι ψεκ είναι πολακικοι αλλά και οτι είναι παραδοσιακα συριζαιοι )
αργοπορημένη η απαντηση αλλα΄τωρα βγηκε
-
Ρε συ pgs.
Αυτό που έβαλες δείχνει ότι δεν καταλαβαίνεις το τι διαβάζεις.Αυτό που έβαλες μεταφράζεται ότι στους αντιεμβολιαστες το 70% ΔΕΝ ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ένα 23% αυτών όντως ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.
Οπότε η φράση σου :(το παραπανω αμφισβητούσε όχι μονο ότι οι ψεκ είναι πολακικοι αλλά και οτι είναι παραδοσιακα συριζαιοι ) είναι λανθασμένη.Δηλαδή στους 10 ψεκασμενους οι σχεδόν 2 όντως ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Και λιγότερο από 1 ή σχεδόν 1, ΝΔ.
Αυτό αν βάλεις και λίγο παραπάνω σάλτσα στη σκέψη σου θα μπορούσε να πάρει πολλές ερμηνείες καθώς δεν εξετάζουμε την δεύτερη ερώτηση που ακολουθεί.....δηλαδή το "γιατί"
-
ποιο κόμμα έχει το μεγαλύτερο ποσοστο ανεμβολιαστων?
(φυσικα΄δεν θα απαντήσεις επι της ουσιας τουλαχιστον) -
Γιατί να μην απαντήσω; Χάνω λεφτά αν δεν απαντήσω;
Ξαναλέω πρέπει να καταλάβεις το τι διαβάζεις, για να μην πέφτεις θύμα δημοσκοπήσεων, όχι μόνο αυτής αλλά όλων είτε είναι υπέρ των Ζαιων είτε υπέρ της ΝΔ.Για να συγκρίνεις ποιοτικά στοιχεία κάποιων ποσοστών όπως δηλαδή τώρα στα κόμματα και για να εξάγεις ένα απόλυτο νούμερο, όπως αυτό δηλαδή που με ρωτάς, πρέπει πρωτίστως να κάνεις μια αναγωγή ως προς τα ποσοστά που αντιπροσωπεύουν τα κόμματα στο εκλογικό σώμα. Δηλαδή πρέπει να θέσεις τα αποτελέσματα υπο μια κοινή βάση.
Ειδάλλως κοιτάς κάποια ποσοστά μιας ερώτησης και δεν μπορεις να εξάγεις παραπάνω συμπεράσματα. Δεν το λέω για εσένα μόνο, αλλά για όλους μαςΦυσικά με μια πρώτη ματιά φαίνεται η ΝΔ να έχει λιγότερους ψεκ φίλους, αλλά το ποσοστό των ψεκ που ψάχνεις στους Ζαιους θα το βρεις στα μικρότερα κόμματα.
Άρα για να βγάλεις ενα συμπέρασμα σαν αυτό που θες να βγάλεις εσύ, για το αν δηλαδή ένα κόμμα έχει κυριως ως ψηφοφόρους ψεκ πολίτες, πρέπει πρώτα από όλα να κάνεις κάποιες άλλες αναλύσεις και μετά να το πεις με μια σχετική σιγουριά.
-
παρόλο που δεν χανεις λεφτα δεν απαντησες
ανελπιστο -
Απηντησα στη φράση σου ρε συ pgs. Τι δεν διαβάζεις;
1 Το 70% των ψεκ ΔΕΝ ψηφίζουν Ζαιους
2. Όντως μεταξύ ΝΔ και Ζαιων οι ζαιοι έχουν προβάδισμα κατά 1,5 άτομο στα 10.
Το είπα στο πρώτο ποστ.
Στο δεύτερο σου έκανα και μια επιπλέον ενημέρωση για το τι πρέπει να κάνει κάποιος ώστε να βγάλει ένα συμπέρασμα για τα ποσοστά των ψεκ στην εκλογική βάση των κομμάτων, δηλαδη κατά πόσο ένα κόμμα στηρίζεται σε ψεκ ψηφοφόρους. Αυτό άλλωστε θέλεις να τονίσεις στα ποστ σου.Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, να γίνεις πιο αυστηρός με τον εαυτό σου.
-
γραφεις τοσο πολλα για μην απαντησεις ενω η ουσιαστικη απαντηση ειναι μαξ 3 λεξεις
εχεις αφθονο χρονο για χασιμο -
Φυσικά και έχω ....είναι Κυριακή.
Δεν είναι πολλά, θες μαθηματική συνάρτηση για να το καταλάβεις σε μια σειρά; Ή να το περιγράψω με λέξεις σε τρεις σειρές; Και οι δύο τρόποι το ίδιο πράγμα περιγράφουν.
Τεσπα, εγώ αντί να μπω σε αντεγκλήσεις και έξυπνακισμους θα σκεφτόμουν ότι κάτι έμαθα και σήμερα.... Όλοι μας μαθαίνουμε κάτι νέο κάθε μέρα. Δες το έτσι και θα είσαι και πιο χαλαρός και όχι στην τσίτα.
Στην προκείμενη το συμπέρασμα είναι ότι στις δημοσκοπήσεις μπορούν να μας παρουσιάζουν ότι θέλουν όπως θέλουν. Αυτό θέλω να πω,και όχι να υπερασπιστώ ούτε τον πολακη που είπα πρώτος πως κάνει λάθος, ούτε τους Ζαιους ούτε να κατηγορήσω τους ΝΔ. Εσύ μπαίνεις σε πολιτικές σταυροφορίες.
-
Ορίστε έκανα και λάθος.
Το 77% ΔΕΝ ψηφίζει Ζαιους όχι το 70% απλά έβγαλα το μεγαλύτερο κόμμα εκτός.
Δηλαδή σχεδόν 8/10 ψεκ ΔΕΝ ψηφίζουν Ζαιους.
Σαφέστατα η ΝΔ έχει πολύ λίγα ποσοστά. Σχεδόν 1/10 είναι ψεκ και 2,5/10 στους Ζαιους.
Θα ήταν ενδιαφέρον πόσοι ψεκ άλλαξαν την ψήφο τους λόγω των πολιτικών κατά την πανδημία, αλλά αυτό εντάσσεται στο επόμενο ερώτημα που θα έπρεπε να ακολουθουν τα οποια ποσοστά. Δηλαδή το "Γιατί;"Αλλά τεσπά, έχει κάποια σοβαρή αξία ολο αυτό το θέμα και οι τρόποι εξαγωγής των πολιτικων συμπερασμάτων;;; ή έχει αξια το γεγονός να αποκτήσουμε ως χωρα δύο ασπίδες προστασίας.
- Εμβολιασμό όσων θέλουν και μπορούν. (Φυσικά και να μην μπαίνουμε σε συζητήσεις με τους ψεκ με τα 5g κτλ)
- Φάρμακα που έχουν πάρει έγκριση από τον ευρωπαϊκό οργανισμό υγείας για την αντιμετώπιση της ασθενείας στα νοσοκομεία.
-
Ο getzman κι ο pgs είναι το ίδιο πρόσωπο ή εκ παραδρομής γράφτηκε;
Έκαστος στο είδος του κι ο Λαπ στους αριθμούς.
Είναι σαφές πλέον πως το 77% των ανεμβολίαστων ΔΕΝ ψηφίζουν Σύριζα (κατά δήλωσή τους). Οπότε ο getzman που ήθελε να βγάλει τους ανεμβολίαστους, Συριζαίους, μάλλον κάνει λάθος. Αν ήταν έτσι, σχεδόν οι μισοί Αστυνομικοί (που είναι ανεμβολίαστοι) θα ψήφιζαν Τσίπρα...Το λογικό σφάλμα του getzman είναι πως, ορμώμενος απ τη ρητορική της Κυβέρνησης και τα χείλη του Μητσοτάκη, ταυτίζει τους Ανεμβολίαστους με τους Ψεκασμένους.
Σαν να λέμε "ο Αστυνομικός είναι Μπουζούκι" επειδή είναι όργανο...
Σφάλμα που λίγο πολύ το κάνουμε όλοι.
Για τους Ανεμβολίαστους, όχι για τα μπουζούκια...Οι Ψεκασμένοι είναι αυτοί που διαδήλωσαν με σταυρούς, εικόνες κι άλλα σύμβολα...
που τους έχουν πάρει στο λαιμό τους κάποιοι αγράμματοι φασιστοειδείς παπάδες και παραθρησκευτικοί, άσχετα αν και με καθυστέρηση η Εκκλησία επίσημα πλέον στηρίζει εμβολιασμό και μάσκα.Πάντως εγώ, οι πιο πολλοί Ανεμβολίαστοι που γνωρίζω στην Ελλάδα και διατηρώ προσωπικές σχέσεις, μάλλον ψήφισαν Σύριζα (δεν ξέρω αν ξαναψηφίσουν). Έγραψα ειρωνικά, αλλά εναντίον του Πολάκη όχι υπέρ του, που όντως είχε αναδειχθεί ως ηγετική φιγούρα των Ψεκασμένων με τις ανοησίες του τότε, μέχρι που στο τέλος μας τα γύρισε κι εμβολιάστηκε...
Ο Πολάκης προσπαθούσε να εξάγει πολιτικό όφελος απ τους Ανεμβολίαστους, όπως ο Μητσοτάκης απ τους εμβολιασμένους.
Άλλο πράγμα πάντως οι Ψεκασμένοι κι άλλο οι Ανεμβολίαστοι, που όπως φαίνεται κι απ την παραπάνω δημοσκόπηση, είναι στην πλειοψηφία τους απολιτίκ και μάλλον δεν πάνε καθόλου στις κάλπες. -
Επειδή δεν παρακολουθώ συχνά τον πολακη για εμένα έχασε το ενδιαφερον μου όταν τον είδα στη Γιάμαλη. (Το τ9 έχει προεπιλογή τη Γιάμαλη.... μεγαλεία)
Όντως φάνηκε με υπεροπτικό ύφος να μην καταλαβαίνει αυτό που του έλεγε ένας άλλος δημοσιογράφος εκεί. Ότι έχει ευθύνες ως δημόσιο πρόσωπο. Ότι δηλαδη, Όταν έχεις θεσμικη θέση δεν είσαι ο εαυτός σου. Δεν πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Αυτός έλεγε δεν τα διαχωρίζει αυτά κτλ.
Εκεί λοιπόν με έχασε. Έλεγε κάτι αλλά σωστά για τα φάρμακα κτλ αλλά μιας και είμαι πάντα ειλικρινής σε εκείνο το σημείο το φάουλ του ήταν τεράστιο.
Για εμένα η πολιτική είναι σοβαρό θέμα όχι απλά μια θέση. Δεν είσαι ο εαυτός σου όταν κατέχεις θεσμική θέση. Υπηρετείς την πατριδα σου εκείνη την στιγμή για ένα χρονικό διάστημα και το κάνεις από επιλογή. Οπότε πρέπει να είσαι παρά πολύ σοβαρός. Όταν ξαναγίνεις ένας απλός πολίτης κάνε ότι σ αρέσει, πάντα και φυσικά σε νόμιμα πλαίσια. Εξυπακούεται αυτό. Αυτή είναι η άποψη μου -
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
- Εμβολιασμό όσων θέλουν και μπορούν. (Φυσικά και να μην μπαίνουμε σε συζητήσεις με τους ψεκ με τα 5g κτλ)
- Φάρμακα που έχουν πάρει έγκριση από τον ευρωπαϊκό οργανισμό υγείας bolded textγια την αντιμετώπιση της ασθενείας στα νοσοκομεία.bolded text
Στο 2ο βασικότερο κι αποδοτικότερο ψυχικά και κοινωνικά (και κατά πάσα πιθανοτητα κι οικονομικά),είναι η αντιμετώπιση με θεραπεία στο σπίτι. Η προσέλευση σε νοσοκομείο -όπως έχω ξαναπεί- δεν είναι κάτι επιθυμητό από την πλειοψηφία του κόσμου ακόμη και για μια απλή εξέταση.Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για εισαγωγή με ενδοφλέβιο ορό και καθήλωση για αρκετές ώρες,μπορεί κι ένα 24ωρο.Συν την δυσκολία του να εισάγεις και τα ασυμπτωματικά ή ολιγοσυμπτωματικά περιστατικά (αφού η θεραπεία αντισωμάτων που συζητιέται έχει αποτελεσματικότητα σε πρώιμο στάδιο,όπως όλοι οι παρόμοιου τύπου οροί) εξασφαλίζοντας κλίνες για 24ωρη θεραπεία.
Επομένως κατά την αποψή μου η πραγματική λύση είναι η εύρεση κατ'οικω θεραπείας.
-
Οκ εσύ ξέρεις καλύτερα. Δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση σε έναν γνωστή!
Λογικό μου φαινεται αυτό που λες και συμφωνώ.
Αν δεν κάνω λάθος και από αυτά που πιάνω δεξιά και αριστερά σε συζητήσεις, αυτό απαιτεί πρωτοβάθμια υγεία και τον θεσμό του οικογενειακού ιατρού με επίσκεψη κατ οίκω.
Μιλάμε για επιστημονική φαντασία για εμάς!!! -
-
-
5' δημοσιότητα.....τα πάντα για να βγουν στο γυαλι να πουν την βλακεία τους!!
-
Τον έβλέπα live στον Παπαδάκη το πρωί και σκέφτομαι είναι τρολ? Κάνει χαβαλέ ? Ή τα πιστεύει πραγματικά ? Συμπεραίνω ότι αυτά που λέει τα πιστεύει πραγματικά , κρίμα το παιδί που έχει στο σχολείο ...
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες