-
1η δόση εμβολίου σήμερα πρωί.
Όλα ο.κ. Η μόνη παρενέργεια,λίγος πόνος στο σημείο της ένεσης -κυρίως κατά την κίνηση/ανύψωση του χεριού-,όπως και στο εμβόλιο της γρίππης.Δεν χρειάζεται καν παυσίπονο.Τίποτα άλλο προς το παρόν.
-
Ποιό έκανες Ντοκ? Pfizer or Moderna?
-
Εχω την αισθηαη πως μια ουσια που ειναι εκτος πατέντας πλεον δοκιμαστηκε και αποδειχτηκε προσφατα πως μειωνει αρκετα εως πολυ τα συμπτώματα της αρρώστιας.
Σπαστα το ακουσα δεξια και αριστερα δεννξερω τι ισχύει.
Αυτοθς που πηγαιναν στα νοσοκομεία αυτην τους εδιναν;;;
@Αντε με το καλο γιατρέ..... Ελεγξε τωρα αν γενικως πιανεις καλύτερο σημα στο κινητο
-
panormus772 wrote:
Ποιό έκανες Ντοκ? Pfizer or Moderna?
Pfizer. Σε 3 εβδομάδες 2η δόση.
@Lap, παίζω σε 5G τώρα..
-
@Lap, παίζω σε 5G τώρα..
Κατ΄αρχήν κομπλέ με το εμβόλιο, άντε μήπως και κάνουμε οι υπόλοιποι μέχρι το φθινόπωρο (@@).
Δεύτερο, έχουμε 5g στη Χαλκηδόνα γιατρέ??? το κινητό για 4g μου γράφει όταν είμαι εκτός σπιτιού! (στον δρόμο μέχρι τα Άνω Πατήσια που πάω για τον ηλεκτρικό ή στο Βασιλόπουλο δλδ, γιατί δεν πάω και πουθενά αλλού!)
Κρούσμα σε παιδί του γυμνάσιο της Χαλκηδόνας άκουσα το πρωί, πάντως!!! Round 3, Fight!!!
-
Γώγος : Να κυκλοφορούμε ανάλογα με τον αριθμό ταυτότητας για να μην βγαίνουμε όλοι μαζί την ίδια ώρα.
-
panormus772 wrote:
@Lap, παίζω σε 5G τώρα..
Κατ΄αρχήν κομπλέ με το εμβόλιο, άντε μήπως και κάνουμε οι υπόλοιποι μέχρι το φθινόπωρο (@@).
Δεύτερο, έχουμε 5g στη Χαλκηδόνα γιατρέ??? το κινητό για 4g μου γράφει όταν είμαι εκτός σπιτιού! (στον δρόμο μέχρι τα Άνω Πατήσια που πάω για τον ηλεκτρικό ή στο Βασιλόπουλο δλδ, γιατί δεν πάω και πουθενά αλλού!)
Κρούσμα σε παιδί του γυμνάσιο της Χαλκηδόνας άκουσα το πρωί, πάντως!!! Round 3, Fight!!!
Ευχαριστώ! Εύχομαι/ελπίζω και γρηγορότερα να έχουμε ξεμπερδέψει.Εσύ Nick ανήκεις σε ευπαθείς ομάδες, οπότε μάλλον νωρίτερα θα το κάνεις.
Το 5G ήταν πλάκα στο αστείο του Γύρου ότι μετά τον εμβολιασμό θα πιάνει το κινητό καλύτερα (συνομωσίες για τον εμβολιασμό με τσιπάκια,ακτινοβολία κ.τ.λ.)
Για τους μαθητές ήταν αναμενόμενο.Αφού και κλειστά που είναι τα γυμνάσια/λύκεια, το'χουμε πει, συναθροίζονται πολλοί και κοντά,ασχέτως αν είναι σε εξωτερικό χώρο (και συνήθως μεταξύ τους οι περισσότεροι δεν φοράνε ή φορούν λάθος τη μάσκα). Άκουσα επίσης ότι από τα ~400 rapid test που έκανε ο ΕΟΔΥΥ στο δήμο βγήκε το 2% θετικό.
-
Τα προαύλια των σχολείων , τα βράδυα , ακόμα και μετά τις 9 , μαζεύουν παρέες εφήβων και μεγαλύτερων , αλλά τα σχολεία είναι κλειστά υποτίθεται και τα παιδιά σπίτι τους...
Είπανε ότι είναι πιο ασφαλή τα τέστ από τον πρωκτό ....
Φήμες λένε ότι η παραγγελία για τις ειδικές μπατονέτες για το τεστ αυτό , δόθηκαν στην εταιρεία που έφτιαξε τις μάσκες για τα παιδιά των δημοτικών , οπότε ίσως έχουμε ένα θέμα κατά την εξέταση...
-
Ευχαριστώ! Εύχομαι/ελπίζω και γρηγορότερα να έχουμε ξεμπερδέψει.Εσύ Nick ανήκεις σε ευπαθείς ομάδες, οπότε μάλλον νωρίτερα θα το κάνεις.
Δεν πιάνομαι σε ευπαθείς ομάδες, γιατρέ (ρώτησα τον νευρολόγο μου), ο 'κάλος' στο κεφάλι μου δεν είναι επικίνδυνος για την ζωή μου όπως μια στένωση βαλβίδας κλπ κλπ
Το 5G ήταν πλάκα στο αστείο του Γύρου ότι μετά τον εμβολιασμό θα πιάνει το κινητό καλύτερα (συνομωσίες για τον εμβολιασμό με τσιπάκια,ακτινοβολία κ.τ.λ.)
Λέω και εγώ
Για τους μαθητές ήταν αναμενόμενο.Αφού και κλειστά που είναι τα γυμνάσια/λύκεια, το'χουμε πει, συναθροίζονται πολλοί και κοντά,ασχέτως αν είναι σε εξωτερικό χώρο (και συνήθως μεταξύ τους οι περισσότεροι δεν φοράνε ή φορούν λάθος τη μάσκα). Άκουσα επίσης ότι από τα ~400 rapid test που έκανε ο ΕΟΔΥΥ στο δήμο βγήκε το 2% θετικό.
Αυτό με τα τεστ δεν το ήξερα! Αλλιώς θα πήγαινα να κάνω!
Τα πιτσιρίκια, και όχι μόνο, έκαναν μια τεράστια εξόρμηση για ψώνια, (οπότε μπορεί να μην είναι αυτά ο Νο0 ασθενής στο σπίτι, αλλά είναι καλός φορέας μετάδοσης βέβαια) με άδεια του κράτους, βεβαίως βεβαίως (οπότε η κύρια ευθύνη δεν είναι των παιδιών, ας διαφωνούμε σε αυτό). Μετά από την εξόρμηση για τα ψώνια έκαναν ότι έκαναν ΟΛΟ το προηγούμενο διάστημα, οπότε πάλι η κύρια ευθύνη δεν είναι των παιδιών. ΠΡΟΣΟΧΗ γιατρέ, λέω ότι η ΚΥΡΙΑ ευθύνη δεν είναι των παιδιών, ΟΧΙ ότι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ευθύνη!!!!
Τέλος πάντων, το 3ο κλείσιμο είναι προ των πυλών!!!
-
Αυτό που δεν βλέπω να έχει συζητηθεί καθόλου είναι η πλήρης αποτυχία της ευρωπαϊκής ένωσης για την γρήγορη και επαρκή προμήθεια εμβολίων. Το πήραν όλο πάνω τους και απέτυχαν παταγωδώς! Και πάνω στην αναμπουμπούλα οι Γερμανοί άρπαξαν πολύ παραπάνω απ ότι τους αναλογούσε (κλασσική συμπεριφορά Γερμανών δλδ, όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα).
Όσα κράτη πήραν την πρωτοβουλία να πράξουν και δεν επαναπαύτηκαν, βγήκαν κερδισμένοι (Ισραήλ, κλπ.), αλλά εμάς μας κρατούν οι δημοσιογράφοι σε καταστολή. Αν δεν είχαμε και τον καλό καιρό, δεν μας έβλεπα καλά. Αλλά ακόμα και έτσι θα πεθάνει αρκετός κόσμος τσάμπα και βερεσέ, επειδή ...Ευρώπη. Και μην ξεχάσουμε τον Μάιο να ανοίξουμε τα πάντα όλα, να έρθει ο κοσμάκης να ξεσκάσει. Γη και ύδωρ....
-
Αυτό που δεν βλέπω να έχει συζητηθεί καθόλου είναι η πλήρης αποτυχία της ευρωπαϊκής ένωσης για την γρήγορη και επαρκή προμήθεια εμβολίων. Το πήραν όλο πάνω τους και απέτυχαν παταγωδώς! Και πάνω στην αναμπουμπούλα οι Γερμανοί άρπαξαν πολύ παραπάνω απ ότι τους αναλογούσε (κλασσική συμπεριφορά Γερμανών δλδ, όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα).
Όσα κράτη πήραν την πρωτοβουλία να πράξουν και δεν επαναπαύτηκαν, βγήκαν κερδισμένοι (Ισραήλ, κλπ.), αλλά εμάς μας κρατούν οι δημοσιογράφοι σε καταστολή. Αν δεν είχαμε και τον καλό καιρό, δεν μας έβλεπα καλά. Αλλά ακόμα και έτσι θα πεθάνει αρκετός κόσμος τσάμπα και βερεσέ, επειδή ...Ευρώπη. Και μην ξεχάσουμε τον Μάιο να ανοίξουμε τα πάντα όλα, να έρθει ο κοσμάκης να ξεσκάσει. Γη και ύδωρ....
Το Μάη δεν ανοίγουν ακόμα τα μπιτσόμπαρα. Για το Πάσχα θα τα βρουν με τον Αρχιεπίσκοπο, κάτι θα γίνει... αυτοί που έχουν 1 χρόνο να δουν τους γονείς τους, αφού ζουν ακόμα τα γερόντια, ας περιμένουν άλλο 1 χρόνο δεν χάθηκε ο κόσμος!
Αρκεί να έρθουν οι Βαλκάνιοι κι οι Ρωσίδες να πλατσανίσουν και να χουν χάπυ άουαρ, μόλις οργανωθούν τα μπιτσόμπαρα... Από Ιουνίο το πλήρες άνοιγμα.
-
Μόλις είχα αρχίσει να πιστεύω ότι υπάρχει πραγματικά η πανδημία όταν είδα το χθεσινό ΜΕ την παρουσία βουλευτών έγινα ξανά αντιρρησίας.
-
Ειλικρινά τόσο καιρό τώρα δεν έχεις κανένα δικό σου που να το πέρασε;
-
Όχι, και αυτοί που πήγαν χθες δεν είχαν κανέναν δικό τους, πέρσι γιατί φοβόντουσαν και τώρα δεν φοβούνται?
-
fiverg wrote:
Όχι, και αυτοί που πήγαν χθες δεν είχαν κανέναν δικό τους, πέρσι γιατί φοβόντουσαν και τώρα δεν φοβούνται?
Ποσώς με ενδιαφέρει, εμένα το πέρασε κοντινό συγγενικό μου πρόσωπο και δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία.
-
Εμένα Όχι και να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα εναντίον των φοιτητών ούτε το λέω για πολιτικούς λόγους, είμαι και εγώ εναντίον του Νομοσχεδίου.
-
O asep αναφέρεται στα χτεσινά συλλαλητήρια, αν κατάλαβα καλά.
Βέβαια τα ΜΜΕ (και σε αυτή την παγίδα, έπεσε ο asep και δεν είναι ο μόνος) είπαν μόνο για τους φοιτητές (όχι για τους νοσηλευτές-γιατρούς κλπ) και έθιξαν ΜΟΝΟ το θέμα συνωστισμού (πχ το θέμα γιατί τέτοια νομοσχέδια ΤΩΡΑ, χωρίς διάλογο με φορείς κλπ κλπ το άφησαν)!!!
Δεν θα αναλύσω περισσότερο το αν και γιατί έπρεπε να γίνουν ή όχι, παρά μόνο θα πω ότι δεν μπορείς να κάθεσαι την στιγμή που άλλοι βρίσκουν ευκαιρία και παίρνουν αποφάσεις για εσένα (τουλάχιστον ας καλούσαν σε προσχηματικό διάλογο όπως έκαναν πριν 15-20 χρόνια)!!! Και σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πιο έντονα αν δεν ήταν η πανδημία!!!
Σταματάω γιατί θα βγω off topic
-
Εμένα Όχι και να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα εναντίον των φοιτητών ούτε το λέω για πολιτικούς λόγους, είμαι και εγώ εναντίον του Νομοσχεδίου.
Και αν δεν ήταν το συλλαλητήριο, πως θα φαινόταν η αντίδραση - αντίθεση των Φοιτητών????
Των Γιατρών για την κατάσταση στα νοσοκομεία???
Ναι αρκετοί από αυτούς που πήγαν δεν τηρούσαν σωστά τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας! Αν δεν ήταν η πανδημία σίγουρα θα ήταν περισσότεροι, αλλά τότε θα λέγαμε για τα κωλόπαιδα που κλείνουν τους δρόμους και δεν πάνε για μάθημα. Επίσης βασικό, αν ήταν μεγαλύτερες οι αποστάσεις θα δινόταν μεγάλη ευκαιρία για να προκαλέσουν επεισόδια οι μπάχαλοι, οπότε η πιο πυκνή διάρθρωση της συγκέντρωσης ήταν και θέμα περιφρούρησης( (γιος γνωστού που κατέβηκε μου μετέφερε εικόνα ότι τέτοιες ομάδες προσπάθησαν να κάνουν τέτοιες κινήσεις μπαίνοντας από Θεμιστοκλέους στην πορεία, αλλά δεν τους αφησαν. Αυτό όμως τα ΜΜΕ δεν το είπαν!!!)!
-
Σίγουρα ήταν ένας δυναμικός τρόπος αντίδρασης που συνήθως δεν φέρνει αποτελέσματα (δες συλλαλητήρια για Σκόπια), αλλά εμείς που θα μας πει ο Μητσοτάκης να κλειδωθούμε σπίτι από τις 6 χάρη σε αυτή την συγκέντρωση δεν φταίμε σε τίποτα.
-
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες