-
Όταν κερδίζεις κάπου τότε σε κάποια άλλα θα χάσεις, ειδικά στην συγκεκριμένη κατάσταση.
Οπότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να δώσεις λύσεις ώστε να μην σου γυρίσει μπούμερανγκ η σημερινή **πιθανή **θετική έκβαση των μέτρων σε μία αυριανή άκρως αρνητική.
Εγώ δεν νομίζω ότι στην Ελλάδα έχουμε στο συρτάρι λύσεις για την επόμενη μέρα, όποτε και αν υπάρξει αυτή. Θεωρώ ότι την επόμενη ημέρα ξαφνικά θα πρέπει να γυρίσουν όλοι στην καθημερινότητα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Τότε οι ειδικοί της υγείας θα αποχωρήσουν από την ενημέρωση και θα βγούνε ξανά στο προσκήνιο οι πολιτικοί οι οποίοι όπως η ιστορία μας έχει δείξει μάλλον δεν ενδιαφέρονται και ιδιαίτερα αν οι πολίτες έχουν καταστραφεί. Όχι μόνο οικονομικά αλλά και η ζωή τους όλη.
Προσωπικά αν το δω το συγκεκριμένο θέμα εγωκεντρικά μάλλον θα έπρεπε να ήμουν εντελώς αδιάφορος. Εργάζομαι στο σπίτι, πληρώνομαι κανονικά, κάποια στιγμή θα γυρίσω στην εταιρεία και όλα μια χαρά. Δεν μπορώ όμως να μη δω την μεγάλη εικόνα. Στην μεγάλη εικόνα πολλοί άλλοι πολίτες θα βρεθούν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Και αμφισβητώ ότι το κράτος θα είναι δίπλα τους. Τότε μάλλον οι ειδικοί θα εξαφανισθούν εντελώς και πολλοί θα σφυρίζουν αδιάφορα...
-
Εγώ βλέπω ότι όλη η κριτική στην κυβέρνηση γίνεται στα οικονομικά και καθόλου στις ζωές που δεν έχουν χαθεί από τα γρήγορα αντανακλαστικά της, το ίδιο έγινε και στον Έβρο, γρήγορα αντανακλαστικά, ποτέ το Ελληνικό κράτος δεν είχε αντιδράσει τόσο γρήγορα και τόσο αποτελεσματικά, παρόλα αυτά το 14% των Ελλήνων γκρινιάζουν και μεμψιμοιρούν, γιατί 86% σύμφωνα με τη νέα μέτρηση της Pulse συντάσσεται με τα μέτρα της κυβέρνησης, με αυτό νομίζω να πω ότι δικαιούμαι να αναρωτηθώ αν αυτό το 14% είναι οι οπαδοί του Σύριζα που βλέπουν τη δημοτικότητα του Μητσοτάκη και τους γυρίζει το μάτι και άρα αυτή, άντε λίγο παραπάνω είναι και η εκλογική του δύναμη, άντε και καλά κρασά.
-
Εδώ υπήρξε γνωστός μου που έβριζε τον Κικίλια 'που σκοτώνει τον κόσμο' και έλεγε ότι με τον Πολάκη στο Υγείας θα είχε σωθεί ο κόσμος και εσύ απορείς για το 14%?
-
Εγώ βλέπω ότι όλη η κριτική στην κυβέρνηση γίνεται στα οικονομικά και καθόλου στις ζωές που δεν έχουν χαθεί από τα γρήγορα αντανακλαστικά της, το ίδιο έγινε και στον Έβρο, γρήγορα αντανακλαστικά, ποτέ το Ελληνικό κράτος δεν είχε αντιδράσει τόσο γρήγορα και τόσο αποτελεσματικά, παρόλα αυτά το 14% των Ελλήνων γκρινιάζουν και μεμψιμοιρούν, γιατί 86% σύμφωνα με τη νέα μέτρηση της Pulse συντάσσεται με τα μέτρα της κυβέρνησης, με αυτό νομίζω να πω ότι δικαιούμαι να αναρωτηθώ αν αυτό το 14% είναι οι οπαδοί του Σύριζα που βλέπουν τη δημοτικότητα του Μητσοτάκη και τους γυρίζει το μάτι και άρα αυτή, άντε λίγο παραπάνω είναι και η εκλογική του δύναμη, άντε και καλά κρασά.
Νισάφι πια με αυτή τη κυβέρνηση! Εντάξει, κατάφερε και τους άρπαξε τη κουτάλα απ' το χέρι ο απατεώνας ο Τσίπρας, μέχρι πότε θα πανηγυρίζουμε την επιστροφή της κουτάλας στα χέρια τα σωστά, αφού ξύνει πάτο και ζουμί δεν έχει έτσι κι αλλιώς, έχουμε φτάσει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα για να τη βγάλουμε, μπαίνουμε να δούμε τί νέο έχει κάποιος να βάλει στα ιατρικά θέματα και διαβάζουμε πάλι για τον Κυργιάκο που μόνο για τεστ και επάνδρωση του συστήματος υγείας δεν έχει λεφτά, έχει λεφτά για να χαρίσει στους καναλάρχες τα χρωστούμενα και να τους κάνει και μερικά εκατομμύρια μπακσίσι για να μας λένε να μη βγαίνουμε απ' τη εξωπόρτα και να πλένουμε τα ξερά μας πριν βγούμε να χειροκροτήσουμε. Έχει λεφτά για τους άρχοντες των διοδίων. Έχει λεφτά για τους κλινικάρχες. Για όλα βρίσκει εκτός από το σύστημα υγείας και την πρόληψη, που μέχρι τώρα επιβιώνει χάρη στις φιλανθρωπίες...
Ποια είναι τα μέτρα της κυβέρνησης; Κλειστήκανε όλοι φυλακή στα σπίτια τους άνεργοι, κλείσανε τα μαγαζιά, για να κερδίσουμε χρόνο. Ποιά είναι τα μέτρα εν τω μεταξύ; Ότι αν μείνουν όλοι φυλακή σπίτι χωρίς λεφτά 3 χρόνια, κάπου θα κυκλοφορήσει εμβόλιο;
Ποιο είναι ένα (1) ρημάδι μέτρο, που πήρε αυτή η κυβέρνηση, πέρα απ' την αυτοφυλάκιση στην οποία συμφώνησαν προσωρινά οι κάτοικοι της χώρας; σε λίγες βδομάδες δεν θα είναι δυνατόν να μείνουν όλοι φυλακή επ' αορίστου, ποιό είναι το πλάνο; Ότι θα προσλάβουν αγροφύλακες να κόβουν πρόστιμα; ποιό είναι το πλάνο και ποια τα μέτρα;
-
O Koρονοϊός θα ανατρέψει πολλά στη ζωή μας, ανέδειξε άτομα και καταπόντισε άλλους, έφερε στο προσκήνιο παρόντες και απόντες, δείχνει να αλλάζει το δημόσιο, φάνηκε πως όταν υπάρχει ανάγκη καταρρέουν πολλοί μύθοι που έλεγαν ότι αυτό ή το άλλο δεν γίνεται, ελπίζω όσα καλά στο δημόσιο έγιναν να παραμείνουν και να μην ξαναγυρίσουμε πίσω στον μεσαίωνα.
Επίσης φάνηκε ότι ο νέος Έλληνας έχει ακόμα μέσα του το αίσθημα της αλληλεγγύης για τον άνθρωπο και τον εθελοντισμό, φάνηκε ποιες εταιρίες είναι παρούσες να βοηθήσουν, ποιες έχουν κοινωνική ευθύνη και ποιες είναι απούσες, Φάνηκε πιο καθαρά και ποιοι πολιτικοί έχουν υψηλό φρόνημα και ποιοι κατατάσσονται στην κατηγορία των σκουπιδιών.
-
O Koρονοϊός θα ανατρέψει πολλά στη ζωή μας, ανέδειξε άτομα και καταπόντισε άλλους, έφερε στο προσκήνιο παρόντες και απόντες, δείχνει να αλλάζει το δημόσιο, φάνηκε πως όταν υπάρχει ανάγκη καταρρέουν πολλοί μύθοι που έλεγαν ότι αυτό ή το άλλο δεν γίνεται, ελπίζω όσα καλά στο δημόσιο έγιναν να παραμείνουν και να μην ξαναγυρίσουμε πίσω στον μεσαίωνα.
Τι καλό έγινε στο δημόσιο, τί άλλαξε;
Ότι κάθονται σπίτι και τα ξύνουν όπως λέτε και πληρώνονται χωρίς να ταλαιπωρούνται πέρα δώθε;
Και τί σχέση συνεχίζει να έχει αυτό με τα ιατρικά θέματα;
-
Aν δεν το αντιλαμβάνεσαι από μόνος σου όσο και να σου το εξηγήσω πάλι θα αναρωτιέσαι, οπότε άστο, εσύ μιλάς για το ξύσιμο του απλού υπάλληλου, εγώ μιλάω για την νοοτροπία των πιο πάνω, είμαστε σε άλλη συχνότητα, ξέχνα το.
-
Ποια είναι τα μέτρα της κυβέρνησης;
α! αυτή είναι πολύ εύκολη ερώτηση τουλάχιστον όσο αφορά τα 'μέτρα' για τον ιό...
Κάθονται όλοι τους και βλέπουν τηλεόραση και οι δημοσιογράφοι αποφασίζουν τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση.
π.χ. μαζεύονται 20 άνθρωποι να κάνουν ποδήλατο σε κάποια παραλία; Εκεί και τα κανάλια και τα μεγάλα δημοσιογραφικά site (τύπου Εισαγγελάτου και Protothema) και ξεκινούν την καραμέλα για αυστηρότερα μέτρα, για...για...για...
Βγαίνει ο άλλος να περπατήσει και σταματά σε σουβλατζίδικο να φάει σουβλάκι; Μπράβο στον αστυνομικό που του έκοψε κλήση! Μπράβο στο κράτος! Μπράβο στον Μητσοτάκη! Πρέπει όμως να πάρει ποιο αυστηρά μέτρα. Είναι αδικαιολόγητο κάποιος να έφαγε σουβλάκι αντί να περπατήσει...
Βγαίνει ο άλλος να πάει στην Τράπεζα και ξέχασε να βάλει σωστή ημερομηνία στο σκaτόχαρτο του Σκορδαλιά, στην πυρά αμέσως! Πρώτο θέμα στα ΜΜΕ. Η κυβέρνηση να πάρει ΤΩΡΑ ποιο αυστηρά μέτρα!! Όλοι να μπούνε σε πυθάρια!
Τώρα φαγώθηκαν να καταργήσουν το σκaτόχαρτο και να στέλνουν όλοι SMS. Τα οποία φυσικά καμιά υπηρεσία δεν τα αναλύει, καμιά δεν κρατά προσωπικά δεδομένα, καμιά δεν βγάζει reports και κανείς δεν μελετά τι κάνουν οι πολίτες. Αν και ο Σκορδαλιάς βγαίνει και λέει στατιστικά και περιστατικά και κρατά σημειώσεις από τα SMS.
Άντε να βγάλουμε και τα τανκς έξω για να υπάρξει περισσότερη βαβούρα, περισσότερο μπλα-μπλα στα κανάλια, σούσουρο, ανακατωσούρα, αναλύσεις και αμπελοφιλοσοφίες.
Αυτό δεν ζούμε τόσες μέρες τώρα; Μία ατελείωτη πλύση εγκεφάλου και μία εμμονή από ορισμένους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...
Και όλα αυτά γιατί;; Εντάξει, αυτό αφορά άλλο θέμα...
-
Φανταστείτε μια φυσιολογική τουριστική σεζόν και να αρχίζαμε εδώ να βλέπουμε συμπτώματα κάπου στον Οκτώβρη...
Κάτι που θα συμβεί σε κάποιο μικρο ποσοστό γιατί μοιραία τα ξενοδοχεία θα ανοίξουν κάποια στιγμή και κάποιοι λίγοι θα έρθουν. Ρόδο πχ μεγάλη εταιρεία με 5 ξενοδοχεία θα ανοίξει τα 2 από Ιούλη.
Για να δούμε λοιπόν θα έχουμε ελέγχους στις εισόδους της χώρας ΟΛΟ το καλοκαίρι;
Συγγνώμη λίγο για το offtopic. Eπί τη ευκαιρία της αναφοράς στον τουρισμό,δεν μπορεί να είναι ο βασικός,κύριος οικονομικός πυλώνας ενός κράτους.Συνεπικουρικά ναι,μπορεί να βοηθήσει την οικονομία,όχι να λέμε είναι η 'βαριά βιομηχανία' (βαριά βιομηχανία τα ενοικιαζόμενα στα νησιά,τα μπαράκια,οι ταβέρνες,καφετέριες κ.τ.λ. όταν ακούω αυτή την ανοησία,μου ανάβουν τα λαμπάκια ) .Δεν μπορείς να στηρίζεσαι αποκλειστικά σε ένα τομέα που τη μια χρονιά έχει τον κορονοϊό,την άλλη την Τουρκία,τις προάλλες τους τρομοκράτες κ.τ.λ. Αλλά μας βολεύει γιατί ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας,στον εγωιστικό τρόπο σκέψη μας, να κάνουμε την αρπαχτή 3-4 μήνες και να 'μαστε αραχτοί τον υπόλοιπο χρόνο.Και φυσικά,όπως λές johan,θα είναι ολέθριο,καταστροφικό υγειονομικά (που θα το πληρώσουμε το φθινόπωρο,όπως το πλήρωσαν Ιταλοί,Ισπανοί μετά από 1-2μήνες),θα χρειαστεί να ξαναπάρουμε πιο σκληρά οικονομικά μέτρα,αν ανοίξουν ανεξέλεγκτα λιμάνια,αεροδρόμια,ξενοδοχεία για να σώσουμε τους ξενοδόχους και τα μπαρ.
Όσον αφορά το χρόνο που θέλουμε να κερδίσουμε, εκτός από το να μην υπερφορτώσουμε το EΣΥ, είναι κι άλλοι δύο λόγοι: 1) Όσο περνά ο καιρός είμαστε κοντά στο να βρεθεί αξιόπιστη φαρμακευτική αγωγή που τουλάχιστον να σταματά τις θανατηφόρες επιπτώσεις π.χ. ιογενής πνευμονία 2) Eλπίδα με τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού να μειωθεί σημαντικά η μεταδοτικότητα κι η θνητότητα του κορονοϊου,όπως συμβαίνει και με άλλους ιους.
-
Μια ερώτηση και θέλω απάντηση, τι θα έλεγες αν μετράγαμε κάθε ημέρα 150-300 νεκρούς, απάντηση τώρα.
-
Από υποθέσεις και διαπιστώσεις γκόσαμε, η μπάλα στην εξέδρα με το παραμικρό, 5 χρόνια είδαμε την συμπεριφορά του αγαπημένου κόμματος πως συμπεριφέρθηκε στον κόσμο, οπότε δεν χρειάζομαι άλλες αποδείξεις για να υποθέσω και εγώ κρίνοντας από την προϊστορία ότι τα πράγματα θα ήτανε χειρότερα.
Το έχω ξαναπεί αλλά το προσπερνάς, δεν με ενδιαφέρει ποιός κυβερνά αρκεί να κάνει την δουλειά, και ετούτος φαίνεται ότι την κάνει ενώ ο άλλος όχι, αυτή είναι η διαφορά και η διαφωνία μας, εσύ στηρίζεις κόμμα, εγώ στηρίζω αποτελέσματα.
Και κάτι άλλο, η αντιμετώπιση της πανδημίας δεν είναι μόνο ιατρικό θέμα αλλά και πολιτικό, ίσως περισσότερο πολιτικό από το ιατρικό, οι γιατροί δεν κάνουν διακρίσεις ποιόν θα περιθάλψουν, οι πολιτικοί το κάνουν και αυτοί πρέπει να οπλίσουν τα χέρια των γιατρών με όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν, σε 20 ημέρες διπλασιάστηκαν οι ΜΕΘ, αυτό δεν ήταν ιατρικό θέμα αλλά εφαρμοσμένη πολιτική.
-
Σιγά που θα τον διατάξεις κιόλας, τι είσαι, συνταγματάρχης; Λάρωσε Σαββατιατικο...
Εσύ ανοίγεις τα πολιτικα χαρτιά σου συνέχεια ακόμα και στο αμιγώς ιατρικό,αντε καραντινοτοπικ, εσύ κάνεις 'υποθέσεις', εσύ έφτασες στο σημείο μέχρι να μας πεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑςςς θα φύτευε ιό σε όποιον δεν θα συμφωνουσε μαζί του. Και μη νομίζεις ότι 'συγχιζεις' , γέλιο προκαλείς.
Εσύ θα είσαι και ο φορουμικα υπόλογος όταν τα πράγματα δε θα είναι όπως τα υπολογίζεις. Και μάντεψε, δεν θα είναι. Γιατί ακόμα και αν έχουμε (που θα έχουμε δλδ) λίγες απώλειες, θα πάτε κάποιοι σε λογικές Ματιου, όπου αυτή τη φορά θα λέτε ''''μόνο'''' τόσοι πέθαναν, δλδ ξανα-μανα καπηλεία και φυσικά θα έχουμε ντοκιμαντέρ για Χαρδαλια-Τσιοδρα (προτείνω δραματοποιημένο να έχει και ένταση). Όσο για το άλμα λογικής σου για τη δημοσκόπηση, αφου όλο το πολιτικό σύστημα στηρίζει τα υγεινομικα μέτρα άρα έχουμε μονοκομματική κυβέρνηση, έγινε το όνειρο πραγματικότητα δλδ;
Βιάζεσαι πολύ γι' αυτή την υπόθεση. Ο Κωθτηθ λέει ότι υπάρχει beaucoup de sfixocolation με τα λεφτα γιατί μπορεί να έχουμε επανεμφάνιση του προβλήματος από Σεπτέμβρη.
Βλέπεις είτε το θέλουμε είτε όχι, πρέπει να ξανανοίξει το μαγαζί κάποια στιγμή οπότε θα μας έρθουν καποιοι άσπροι, χριστιανοί, με left-α για μουζακα κτλ...
-
Το μόνο που θα πω -και συγνωμη γιατί είναι off topic αλλά εδώ το εγραψε- ειναι ότι εγώ στηρίζω πολιτική ηθική._
Και για να μη παρεξηγιομαστε, 100% πολιτική ηθική ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Κυνηγάς όση περισσότερη γίνεται. Είναι σαν να έχει κάποιος στριπτιτζαδικο ή μια εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών έργων ερωτικού ρεαλισμου και να σου λέει 'δε σπρώχνω'. Άντε να το φας. 'Δεν πιάνω'. Κομμάτια να γίνει και αυτό. 'Δε βλέπω;;;'
-
Εγώ θα το ξαναγράψω και ας ακούγομαι γραφικός....έχει γίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ πανικός για 56.000 νεκρούς συνολικά σε 4-5 μήνες. Για τα 15.000 ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (κυρίως από πείνα και κάτω από 5 ετών!!) γιατί δεν έχει ακουστεί ποτέ τίποτα? Γιατί δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από καμία χώρα? Γιατί αυτό δεν μας απασχολεί και δεν 'ιδρώνει' το αυτί μας? Μήπως γιατί είναι μακριά από εμάς?....λέω εγώ τώρα....
ΟΚ, άσχημο να πεθαίνει κόσμος, αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο...δεν ξεκίνησαν ξαφνικά να πεθαίνουν άνθρωποι από ασθένειές....είναι καθημερινό φαινόμενο χρόνια τώρα. Απλά τώρα ήρθε στην 'αυλή' μας και μας απειλεί....άρα το ότι νοιαζόμαστε για τις ανθρώπινες ζωές (σε παγκόσμιο επίπεδο) είναι καθαρή υποκρισία. Νοιαζόμαστε για τις δικές μας ανθρώπινες ζωές μόνο, εγώ αυτό καταλαβαίνω.
-
Οι απαντήσεις δίνονται ξεκάθαρα στο βίντεο που ανέβασα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
-
Στα δυσάρεστα νέα της ημέρας πέθανε από κορωνοϊό ο Νικόλαος Σπανός 52 ετών επι χρόνια στέλεχος σε εταιρείες ελαστικών.
https://www.newsauto.gr/news/o-koronoios-nikise-ton-52chrono-proin-ceo-tis-goodyear-elladas/
-
Εγώ θα το ξαναγράψω και ας ακούγομαι γραφικός....έχει γίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ πανικός για 56.000 νεκρούς συνολικά σε 4-5 μήνες. Για τα 15.000 ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (κυρίως από πείνα και κάτω από 5 ετών!!) γιατί δεν έχει ακουστεί ποτέ τίποτα? Γιατί δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από καμία χώρα? Γιατί αυτό δεν μας απασχολεί και δεν 'ιδρώνει' το αυτί μας? Μήπως γιατί είναι μακριά από εμάς?....λέω εγώ τώρα....
ΟΚ, άσχημο να πεθαίνει κόσμος, αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο...δεν ξεκίνησαν ξαφνικά να πεθαίνουν άνθρωποι από ασθένειές....είναι καθημερινό φαινόμενο χρόνια τώρα. Απλά τώρα ήρθε στην 'αυλή' μας και μας απειλεί....άρα το ότι νοιαζόμαστε για τις ανθρώπινες ζωές (σε παγκόσμιο επίπεδο) είναι καθαρή υποκρισία. Νοιαζόμαστε για τις δικές μας ανθρώπινες ζωές μόνο, εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Γιατι η κοινωνια ειναι εκπαιδευμενη να θεωρει αριθμους τους θανατους απο πολεμο, πεινα κτλπ κτλπ αλλα οταν της χτυπαει την πορτα, ειτε εχει το οικονομικο-ταξικο μεγεθος ενος εργατη ειτε ενος εφοπλιστη, τοτε να θορυβειται και πανικοβαλλεται.
Οταν χανει δλδ την 'ασφαλεια' και βλεπει τον διπλανο του, τον χωριανο του να αρρωσταινει, συμβαινει αυτο.
Γενικο σχολιο για σφαιρες κτλπ που αναφερθηκαν νωριτερα: οσο και να εξοργιζομαι με την συμπεριφορα ενος ρομα η ενος λαθρο που δεν σεβαται τιποτα(δεν μιλαω για ηρεμους ανθρωπους), δεν θα με κανει να θελω σφαιρες κτλπ.
Τιμωρια παραδειγματικη τυπου αμεση απελαση η φυλακιση και εννοειται οσο πιο αυστηρα γινεται.
Και ναι ειμαι σιγουρος οτι οι διαφορες ΜΚΟ και οι δικαιωματιστες θα ασκουσαν αντιστροφο ρατσισμο προωθωντας λαθρομεταναστες για προσβαση στην υγεια.
-
Γιατι η κοινωνια ειναι εκπαιδευμενη να θεωρει αριθμους τους θανατους απο πολεμο, πεινα κτλπ κτλπ αλλα οταν της χτυπαει την πορτα, ειτε εχει το οικονομικο-ταξικο μεγεθος ενος εργατη ειτε ενος εφοπλιστη, τοτε να θορυβειται και πανικοβαλλεται.
Οταν χανει δλδ την 'ασφαλεια' και βλεπει τον διπλανο του, τον χωριανο του να αρρωσταινει, συμβαινει αυτο.
Άρα συμφωνούμε για την υποκρισία του όλου πράγματος. Είναι υποκρισία να λένε όρισμένοι 'ηγέτες' ή γενικά επαϊοντες ότι ξαφνικά νοιάζονται για τις ανθρώπινες ζωές, όταν τόσα χρόνια δεν δίνουν δεκάρα για τις 56.000 ζωές που χάνονται καθημερινά.
-
Πολλά θέματα .
Αρχικά μην το κομματικοποιείτε . Γράφετε για τον πόνο σας που χάσατε τις εκλογές και τσιμπάνε και οι άλλοι .
Δεν μας καίει εμάς ποιος τρώει στην εξουσία . Μας νοιάζει να τρώνε λιγότερο αυτοί , ώστε να τρώμε και εμείς οι υπόλοιποι κάτι από τον κόπο μας και όχι να τον τρώνε οι κηφήνες .
Ο 52χρονος που πέθανε , δεν είχε λέει υποκείμενο νόσημα . Δεν ήταν ογδονταφεύγα ... Αφησε οικογένεια πίσω . Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο , αλλά ίσως πρέπει να τον μάθουν αυτοί που μιλάνε για γρίπες ...
Για σφαίρες δεν μίλησε κανείς από αυτούς που ανησυχούν για το προφανές . Αντίθετα ειπώθηκε προβοκατόρικα . Προφανώς αυτοί που την κοπανάνε πρέπει να βρίσκονται και να τιμωρούνται παραδειγματικά , βασικά με απέλαση και τέλος .
Οπως λέει τρεις δικηγόροι έκαναν αγωγή για να πληρώσει την αεροκομιδή ο γόνος που πήγε στο εξοχικό και κόλλησε κόσμο .
Σοβαρότητα και υπευθυνότητα ενηλίκων από όλους χρειάζεται .
Προφανώς μας καίει όταν έρθει κάτι στον τόπο μας . Για αυτό μιλάμε για σοβαρότητα και υπευθυνότητα ενηλίκων . Κάτι που δεν υπάρχει εκεί που πεθαίνουν τα παιδάκια από την πείνα . Οπως και σε κάποιες μειονότητες εδώ . Που πιστεύουν ότι το να σπέρνεις παιδιά , όταν δεν μπορείς να τα αναθρέψεις , είναι καλό .
Οχι παιδιά . Δεν είναι έτσι . Οπότε οι ευθύνες με την σειρά . Πρώτα στους ατομικά υπαίτιους και μετά στους συλλογικά .
Γιατί αλλιώς θα γεννιούνται περισσότερα παιδιά που δεν θα έχουν στον ήλιο μοίρα .
Δεν μπορεί να έχουν κινητά , αλλά να μην σκέπτονται το αυτονόητο .
Κάποια στιγμή πρέπει να ωριμάσουμε όλοι .
-
Μην το κομματικοποιουμε παιδια!
Ολοι παγκοσμιως τα ίδια κάνουν και οσοι το σκεφτονται ή κανουν μαγκιες τους δινει τις απαντησεις η ζωή!
Το θέμα δεν είναι μονο οι αριθμοι θανάτων αλλά οτι αυτοι προκυπτουν από μαζικη επιβαρυνση από χιλιάδες των νοσοκομειων και ΜΕΘ...
Κανενα συστημα υγειας δεν ειναι ετοιμο για τετοια νουμερα!
Απλα εγω τρελαίνομαι οτι εν ετει 2020 η λυση που μας δινουν τοσοι και τόσοι επιστημονες ειναι το μεινετε μεσα και πλένετε τα χερια! Λυσεις απλοικες και με τόσες επιπτωσεις...
Να βρασω ολη την προοδο και την τεχνολογια που διαλυει το σύγχρονο τροπο ζωης και την οικονομία του πλανητη ενας χαμηλης θνητότητας ιος!
Μας εβγαλε off ο κορώνης!
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες