-
Το Panda από την αρχή μεχρι τώρα ήταν πολυ τίμιο αυτοκίνητο. Χώροι, πρακτικότητα, αξιοπιστία, χαμηλά κόστη συντήρησης, λογικότατη τιμή. Γι'αυτό και πέτυχε. Αν διατηρήσει το παραπάνω πακέτο κ πάλι θα πετύχει. To up λογικά θα χάνει στα 3 τελευταία, άρα...πάλι down το βλεπω,η μόνη του ελπίδα παραμένει το marketing. Τουλάχιστον δεν θα πάει σαν το Fox που ανταγωνίζεται το Noble και το Changan Benni σε πωλήσεις!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το Panda από την αρχή μεχρι τώρα ήταν πολυ **τίμιο **αυτοκίνητο -
πάλι down το βλεπω,η μόνη του ελπίδα παραμένει το marketing.
Μέχρι τώρα το Λαικό δεν πούλησε πολλά σε αυτή την κλάση. Ούτε με το Λούπο, ούτε με το αρκετά μεγαλύτερο Φοξ. Τώρα ίσως αλλάξει λίγο το πράγμα. Θα το φτιάχνει στη Σλοβακία για χαμηλά κοστολόγια, του μείωσε τις διαστάσεις φέρνοντάς το στα επίπεδα του Λούπο, και του βάζει και μικρό τρικύλινδρο κινητήρα. Άμα δε πουλήσει και τώρα...
-
Και το διαφημίζουν και τα τελευταία 2-3 χρόνια λες και πρόκειται για το supercar του αιώνα...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Πραγματικά όμως...είναι το μοναδικό θέμα με VW που έχω διαβάσει και το διασκεδάζω αρκετά...
Δηλώνω μάλιστα ότι θα συνεχίζω να το διαβάζω με φανατισμό. Φυσικά δεν θα αγοράσω αυτό το κουτάκι, αλλά θα διασκεδάσω...
Τελικά όλες οι εταιρίες έχουν βάλει στο στόχαστρο το Panda (που το 2010 ήταν πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του και με 7 χρόνια παρουσίας στην αγορά) κακά τα ψέμματα...πάλι 1ο θα είναι και το καινούργιο ... κακά τα ψέμματα, ξανά...
Και είμαι σίγουρος ότι όλος ο τύπος θα παρακάμπτει αυτό το γεγονός και θα ψάχνει να βρει αυτό που υπολλείπεται σε πωλήσεις για να το κάνει αντίπαλο...Οπως παρομοιες καταστασεις συμβαινουν με το Golf, τουλαχιστον στις 2 τελευταιες γενιες...
Οταν το κανει η VAG στοχευμενα με στρατηγικη, 'αντιγραφει'. Οταν το κανει το Gruppo, 'πρωτοπορει'...
Οσο και σου/σας φαινεται παραδοξο/ακυρο, το 3θυρο UP! θα συναγωνιζεται 500, Smart και 'τριδυμο' κυριως.
Εκει, κακα τα ψεμματα , εχει μελετησει ΤΟΣΟ καλα τον ανταγωνισμο, και τις ελλειψεις/μειονεκτηματα του, που
η VAG θα θεσει το benchmark ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ, και στα micro cars. Δεν εκρυψε ΠΟΤΕ αλλωστε την γενικοτερη στρατηγικη της η VAG να εχει ενα benchmark, σε ΚΑΘΕ κατηγορια μεχρι το 2013. Υπερφιαλη?, υπεροπτικη?, για γελια δηλωση?, θα δειξει, το θεμα ειναι οτι εχει τις προδιαγραφες-δυνατοτητες, ως κατασκευαστης, για να το κανει.
Το ιδιο -δυστυχως, οσο και αν νομιζουν διαφοροι Ιταλοφιλοι οτι δεν το εννοω...- δεν μπορει να ειπωθει επουδενι για το Gruppo.Το Panda θα το αντιμετωπισει ως Cross UP! στην 5θυρη εκδοση. Εκει αναμενεται μεγαλη μαχη, και απο την πλευρα μου, πιθανολογω νικη του νεου Panda, ΕΦΟΣΟΝ η εκδοση twin-air κοστολογηθει ανταγωνιστικα, με ενα επισης αξιολογο standard επιπεδο εξοπλισμου. Κατα τα αλλα στην 3θυρη εκδοχη του το UP! προμηνειεται -κατα την αποψη μου- να ειναι το νεο Νο 1...
-
σιγα ρε γρηγορη το σημείο αναφοράς...
-
Ουτε χρηματιστηριο να παιζε.... ημαρτον...
-
Είπαμε θα παρακολουθώ το θέμα απο ψυχαγωγικής απόψεως...δεν θα συμμετάσχω όμως στην ψυχαγωγία του συνόλου...ο κακός!!!
Αλλωστε πάντα μου άρεσαν όσοι θέλουν να γίνουν Χαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη...Είτε αυτοί είναι το γκρούπ βαγκ στην περίπτωση των αυτοκινήτων πόλης (που ο χαλίφης είναι το γκρουπ Φίατ), είτε όλοι οι κατασκευαστές στην περίπτωση των μικρομεσαίων (που ο Χαλίφης είναι το γκρουπ βαγκ)... -
Εκει, κακα τα ψεμματα , εχει μελετησει ΤΟΣΟ καλα τον ανταγωνισμο, και τις ελλειψεις/μειονεκτηματα του, που
**η VAG θα θεσει το benchmark **ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ, και στα micro cars. Δεν εκρυψε ΠΟΤΕ αλλωστε την γενικοτερη στρατηγικη της η VAG να εχει ενα benchmark, σε ΚΑΘΕ κατηγορια μεχρι το 2013. Υπερφιαλη?, υπεροπτικη?, για γελια δηλωση?, θα δειξει, το θεμα ειναι οτι εχει τις προδιαγραφες-δυνατοτητες, ως κατασκευαστης, για να το κανει.Την εταιρεία την έχω ικανή για όλα, το απ για μπεντσμαρκ χλωμό. Μια φθηνή βάση θέλει, και να έρθουν επιτέλους τα πολυπόθητα νούμερα.
-
Kαλά, για αυτοκίνητο αναφοράς στη κατηγορία δε το βλέπω αλλά μια αξιόλογη πρόταση γιατί όχι (καλά σε σχέση ιδίως με το σχεδιαστικά απαράδεκτο Φοξ και το πραγματικά πανάκριβο για την επόχή του Λούπο σίγουρα θα καταφέρει περισσότερα).
Σχεδιαστικά μέσα μου κάνει διασταύρωση απο Τρανσπόρτερ με το νέο Σκαραβαίο... εξωτερικά θα ήθελα να είχε πιο ενδιαφέρον απο τη μεσαία κολώνα και πίσω. Τέλος πάντων. Γούστα. -
Πάντως 10.000 δε θα έδινα για τη βασική (όλες οι εκδόσεις έχουν 1 χειριστήριο στην πόρτα του οδηγού και το ταμπλό είναι πλαστικό, δλδ δεν έχει εκτεθιμένο μέταλλο, όπως οι πόρτες, απλώς έχουν διαφορετικά χρώματα, ανάλογα την έκδοση και το χρώμα).
-
Επίσης η θέση οδήγησης παρόλο που προσπάθησα να τη ρυθμίσω δε μου άρεσε καθόλου...γενικά ΔΕΝ με έπεισε μέσα με τίποτα, σπαρτιάτικο μεν, στιβαρό, με όμορφο εξωτερικό, αλλά με τιμή πρίμιουμ, φχαριστώ δεν είμαι φίλος.
-
-
Ο χρήστης solonts έγραψε:
Πάντως 10.000 δε θα έδινα για τη βασική (όλες οι εκδόσεις έχουν 1 χειριστήριο στην πόρτα του οδηγού και το ταμπλό είναι πλαστικό, δλδ δεν έχει εκτεθιμένο μέταλλο, όπως οι πόρτες, απλώς έχουν διαφορετικά χρώματα, ανάλογα την έκδοση και το χρώμα).Καταπληκτικές ιδέες, πρωτότυπες, γλυτώνουν βάρος, λεφτά κλπ κλπ.
(για να δούμε) -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Τζάμπα χαιρόμαστε μάλλον έκδοση εξοπλισμού θα είναι το gt όπως στο golf iii με τα 60 ατίθασα δεν έχουν πεί κάτι για tsi άσε που δεν βλέπω να χωράνε .
-
Ο φημολογουμενος 100αρης, νομιζω θα ειναι επισης τρικυλινδρος 1000 κυβικωνμε turbo.
Παντως οπως και να εχει, ειναι πολυ υψηλες οι πιθανοτητες να δουμε την εκδοση αυτη του GT με 100ιππους. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ο φημολογουμενος 100αρης, νομιζω θα ειναι επισης τρικυλινδρος 1000 κυβικωνμε turbo.
Παντως οπως και να εχει, ειναι πολυ υψηλες οι πιθανοτητες να δουμε την εκδοση αυτη του GT με 100ιππους.Μακάρι αν δεν πάρουμε ΤΤ έστω και 1,8Τ θα πάρουμε αυτό
-
Πάρτε την επίσημη ανακοίνωση του υπερομίλου, για να μην σπεκουλάρετε άδικα. Με 67 , 74 και αργότερα ίσως μέχρι 100 αλόγατα ο τρικύλινδρος κινητήρας. Και εκδόσεις με υγραέριο.
http://www.autoblog.com/2011/09/14/volkswagen-up-concepts-azzurra-cross-up-eco-frankfurt-2011/
-
Από το autojournal.fr, τιμές στη Γαλλία!
http://voiture.autoplus.fr/list/make/Vo ... /Up/?sk=ajTake Up! 60, 9.490 euros
Take Up! 75, 10.090 euros
Take Up! 60 BM, 10.090 euros
Take Up! 75 BM, 10.480 euros
Move Up! 60, 10.720 euros
Move Up! 75, 11.320 euros
Move Up! 60 BM, 11.110 euros
Move Up! 75 BM, 11.710 euros
High Up! 60, 12.480 euros
High Up! 75, 13.080 euros
High Up! 60 BM, 12.870 euros
High Up! 75 BM, 13.470 euros