-
Δεν το πιάσαμε μεσιε; τι εννοείτε;;;
Ποια ειναι η σωστή γραμμή... Που την διδάσκουν;
-
Που δεν διδασκονται. Ή τα χεις ή οχι φιλε Λαπ.
-
Πάλι δεν σε κατάλαβα γέροντα.
-
Πάντως ο Κούλης τα έχει πάει χάλια σε πολλά θέματα και εύκολα θα την πληρώσει και για τον Σαμαρά...
Ο κόσμος της εργασίας , δεν αντέχει πασοκ , με άλλη προβιά , όπως ζούμε με τους 2 τελευταίους προέδρους της νδ .
Αυτό που ονομάζεις ότι δεν σου αρέσει ως ΠΑΣΟΚ έχει πολύ γέλιο. ΔΕΞΙΑ λέγεται κρουζεράκο. Αστείος είσαι κρουζεράκο...
-
Λογικό είναι από την οπτική γωνία που έχεις , σε συνδυασμό με την απόσταση από τα άλλα κόμματα , να συγχέεις κάποια πράγματα. Σε μπερδεύουν οι σκιές ....
-
Α και περιμένω ακόμα την χώρα ή τις χώρες που περνάνε όλοι στα πανεπιστήμια ή εύκολα και άκοπα τα τελειώνουν όλοι ...
-
Πολύ καπνό βλέπω από Πεντέλη.
Ελπίζω να μην έχουμε κάνα δράμα. -
Στο Ντράφι. Άλλη μία άναρχα κατοικημένη περιοχή με πανάκριβα σπίτια μέσα στα πεύκα και σε χωράφια που ποτέ κανείς δεν καθαρίζει. Πηγαίνω για βόλτα με το αυτοκίνητο κάπου-κάπου στην περιοχή αυτή και μένω με το στόμα ανοιχτό με τα σπίτια που βλέπω. Όσα φαίνονται, γιατί πολλά είναι μέσα στα πεύκα ή πίσω από τεράστιους τοίχους και δεν φαίνονται.
-
@spi_duster ολα καλά???
-
Συγνώμη, που δεν ρώτησα για άλλους είμαι απαράδεκτος!
Μόνο τον @spi_duster ξέρω ότι μένει τόσο κοντά.
Οι υπόλοιποι είναι καλά;;; -
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Χ ΤΟ
Τετάρτη χρόνια συνεχόμενη φωτιά μέσα στην Αττική.
.
Πρόληψη καμία από κανέναν, Δήμαρχοι και τοπική αυτοδιοίκηση στην κρεμάλα.
.
Εκκένωση του Νοσοκομείου Παίδων βλέπω...
.
Τουλάχιστον κάνουμε σκληρές κυρώσεις στην Ρωσία και δεν τους δίνουμε τα λεφτάκια μας για τα πυροσβεστικά αεροσκαφοι τους! -
Απο εκείνη την μεριά νομίζω δεν έχει ανεμογεννήτριες και αυτό πρέπει να διορθωθεί!!!
-
@ggab said in Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες :
Απο εκείνη την μεριά νομίζω δεν έχει ανεμογεννήτριες και αυτό πρέπει να διορθωθεί!!!
βασικα εχω την αισθηση οτι αυτα τα συγκεκριμενα γινονται μονο απο ανικανοτητα.
γενικα τοσο κοντα σε αστικο ιστο δεν συμφερει κανενα καποια αλλη χρηση πλην της οικιστικης που ομως και αυτη ειναι νομικα αδυνατη.
εχεις ομως ενα κρατικο μηχανισμο που ειναι στα παπακια του η διαφυλαξη του πρασινου και της περιουσιας των αλλων.
αν ειναι δυνατον διπλα στην αθηνα να μην εχουν καθαριστει χωροι και να μην εχουν οργανωθει ωστε να περιοριζεται η εξαπλωση.
λογια, λογια, λογια.
μετα αποζημιωσουλες, αποζημιωσουλες, αποζημιωσουλες.
ε, και καμμια ζωή, αντε και 100, δεν εγινε και τπτ. τοσοι μας ψηφανε.
για να δουμε πρασινο θα πρεπει να παμε ευρυτανια -
Όπως απέλυσαν τόσες χιλιάδες υγειονομικούς εν μέσω πανδημίας,για το καλό μας,έτσι υποστελεχωμένος είναι όλος ο κρατικός μηχανισμός. Πυροσβεστική,λιμενικό,Ε.Δ. Μόνο η αστυνομία δεν έχει θέμα,για να φυλάει τους εθνικούς ευεργέτες καθώς και τα παπαγαλάκια τους.
-
Σιγά μην είναι υποστελεχωμένοι. Απλά έχουν την δική τους λογική, οι ένστολοι.
Και από πίσω οι δήμοι, που επίσης οι διορισμοί και τα ψηφαλάκια να είναι καλά.Αμέλειες είναι όλα, αλλά και χτίσιμο όπου να είναι.
-
Για την υποστελέχωση κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Κομματοσκυλα βολεμενα σε γραφεία εδώ και δεκαετίες και λίγοι μάχιμοι να ρισκάρουν την ζωή τους με απαρχαιωμενο / παραμελημένο εξοπλισμό.
Τέρμα η καραμέλα της υποστελέχωσης...
Όπως τα λέει ο @gatoz , αδιαφορία και σταρχιδισμος, βολεψακιδες και καριεριστες πολιτικαντιδες
Edit : με πρόλαβες @criuser -
Από την Νίκαια η φωτογραφία
.
-
Απίστευτα πράγματα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Τι λένε οι ειδικοί για να μην έχουμε φωτιές;
Πιστεύω πως πρέπει να πάνε φυλακή κάποιοι υπεύθυνοι. Δεν γίνεται αλλιώς.
Ποιος είναι υπεύθυνος για τα αγριόχορτα στα δάση;Τα σπίτια των ανθρώπων, η αγωνία τους και η ψυχική οδύνη μετά από τέτοια γεγονότα πως αποζημιώνεται;
Ας ευχηθούμε να φύγει μακριά απο τα σπίτια. Τουλάχιστον αυτό.
Κουράγιο στα παλικάρια που παλεύουν με τις φλόγες.
-
Να σωθούν τώρα οι άνθρωποι και οι περιουσίες τους, αυτό έχει σημασία.
Μετά το ξέρουμε το έργο. Θα βγάλει πόρισμα η πυροσβεστική ότι φταίει η ΔΕΗ για την πυρκαγιά και όλα οκ. -
@nickthetrib said in Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες :
Συγνώμη, που δεν ρώτησα για άλλους είμαι απαράδεκτος!
Μόνο τον @spi_duster ξέρω ότι μένει τόσο κοντά.
Οι υπόλοιποι είναι καλά;;;Δυσκολη νυχτα με πολλη σκοπια η αποψινη μα για την ωρα καλα. Εχει δυστυχως πολυ αερα. Θα δουμε...
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες