-
Πάντως, εκτός από τα καλά, να πω και τα κακά: Ο ΟΣΕ έχει ακόμα ΠΟΛΥ δρόμο μπροστά του....
Οι φυσικές υποδομές δεν είναι εύκολο να αλλάξουν, το γνωρίζω, αλλά ένα ρημάδι ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων όφειλαν να το έχουν. Περισσότερα στο αντίστοιχο τόπικ
-
Σκεφτομαι να ανεβω Θεσσαλονικη για 2 μερες. Κοστος διοδιων απο Αθηνα; Που θα μεινω και που θα παρκαρω το αυτοκινητο; Καμμια ιδεα για κατι οικονομικο;
-
@wantone said in Διαμονή στη Θεσσαλονίκη:
Σκεφτομαι να ανεβω Θεσσαλονικη για 2 μερες. Κοστος διοδιων απο Αθηνα; Που θα μεινω και που θα παρκαρω το αυτοκινητο; Καμμια ιδεα για κατι οικονομικο;
Διόδια 62,70€ πήγαινε έλα. Για ξενοδοχείο δες όποιο σε βολεύει από Μοναστηρίου και Εγνατία σχετικά φθηνά είναι και από 2-2,5 χλμ το πιο μακρινό έως σχεδόν δίπλα στη πλατεία Αριστοτέλους το πιο κοντινό.. καλό ταξίδι και καλή διαμονή!
-
Τι σου έχει κάνει ο άνθρωπος και τον στέλνεις Μοναστηρίου; Άντε να δεχθώ το Capsis μόνο εκεί, ή τα 5άστερα λίγο παραπέρα. Αλλιώς πάει προς λιμάνι μεριά, ή στο Electra Palace.
-
@realzeus said in Διαμονή στη Θεσσαλονίκη:
ή στο Electra Palace.
Σε αυτό έμενα πάντα με την δουλειά όταν ανέβαινε πάνω! Άριστες εντυπώσεις, αλλά δεν έχω μείνει και σε άλλο για να συγκρίνω.
-
Βαρδαρη
-
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων , πηγαίνω σχετικά συχνά και εγώ και η σύζυγος .
Προσωπικό μου αγαπημένο, και εφόσον βρω διαθεσιμότητα δεν κοιτάζω άλλο : The Caravan , της συζήγου το : The Modernist . Ωραίο είναι και το : Blue Bottle Boutique Hotel.Όλα είναι πολύ κεντρικά και συνεργάζονται με πάρκινγκ ( τουλάχιστον όποτε πήγα εγώ, αν άλλαξε κάτι τι να πώ) . Το πάρκινγκ στο πρώτο είναι ακριβώς απέναντί του.
Τιμές φυσιολογικές εδώ που φτάσαμε , σε καμία περίπτωση δε τις λες και οικονομικές.
-
Αυτό το "συνεργάζονται" με τα πάρκινγκ τα μπουτικ 'οτελ να το προσέξετε, γιατί τελευταία φορά που πήγα Θεσσαλονίκη κι έφτασα παραμονές γιορτών Παρασκευή ή Σάββατο ήταν, "συνεργαζόταν" με 3 πάρκινγκ και πήραμε τα 3...
-
@realzeus said in Διαμονή στη Θεσσαλονίκη:
Τι σου έχει κάνει ο άνθρωπος και τον στέλνεις Μοναστηρίου; Άντε να δεχθώ το Capsis μόνο εκεί, ή τα 5άστερα λίγο παραπέρα. Αλλιώς πάει προς λιμάνι μεριά, ή στο Electra Palace.
Καπσις , όνομα , ροτόντα άντε και γραντ χοτελ για καλύτερα αυτά είχα στο μυαλό μου. Ζήτησε κάτι φθηνό..
Διαμονή στη Θεσσαλονίκη