-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έκλεισα στο Ολυμπία τελικά, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
Πόσο τελικά βγήκε; Να ξέρουμε και τι μίζα να αναζητήσουμε όσοι το προτείναμε.
Eσύ που εκανες double post δικαιούσαι διπλή μίζα
-
-
Επισης πολυ ωραιο σουβλακι(καλαμακι νομιζω το λενε στην Αθηνα! )εχει στη Μποτσαρη ο Κωστας(διπλα στα seven)!Το ιδιο μαγαζι πρεπει να υπαρχει κ στην Αγ.Δημητριου...
-
Nα μην ξεχάσουμε και αυτόν δίπλα στην Fena Φοίνικα... Nα ναι καλά ο SV2... πολύ καλό γυρόνι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα μην ξεχάσουμε και αυτόν δίπλα στην Fena Φοίνικα... Nα ναι καλά ο SV2... πολύ καλό γυρόνι...επίσης το best στην ροτοντα για τους επίδοξους φοιτητές
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Nα μην ξεχάσουμε και αυτόν δίπλα στην Fena Φοίνικα... Nα ναι καλά ο SV2... πολύ καλό γυρόνι...
επίσης το best στην ροτοντα για τους επίδοξους φοιτητές
Στο 1ο ετος μ'αρεσε.. Τωρα δεν ξερω γιατι αλλα το βρισκω υπερβολικα λαδερο τον γυρο...
-
Hellenic tifosi...και αν θελήσεις πατσά να πάς στο Τσαρούχα απέναντι από το ξενοδοχείο σου. Ίσως ο καλύτερος πατσάς στην Θεσσαλονίκη.
Για σουβλάκι χειροποίητο υπάρχει ένα μαγαζί στην Αγίου Δημητρίου ( δεν θυμάμαι όνομα μάλλον Κώστας ) που σερβίρει μόνο σουβλάκι. Και είναι απίστευτο -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Hellenic tifosi...και αν θελήσεις πατσά να πάς στο Τσαρούχα απέναντι από το ξενοδοχείο σου. Ίσως ο καλύτερος πατσάς στην Θεσσαλονίκη.
Για σουβλάκι χειροποίητο υπάρχει ένα μαγαζί στην Αγίου Δημητρίου ( δεν θυμάμαι όνομα μάλλον Κώστας ) που σερβίρει μόνο σουβλάκι. Και είναι απίστευτοΣ'αυτο αναφερθηκα κ εγω μερικα ποστ πιο πανω...!
-
Aμα σου πώ οτι δεν το είδα
Απίστευτο σουβλάκι ο τυπάς -
Ευχαριστώ πολύ ... θα τεστάρω στην επόμενη επέλαση!!!
Ερώτηση.............. που είναι το Ρετζικι και που είναι η Χαλάστρα????ΥΓ Λαμία σταματάω πάντα για αρνάκι στη σούβλα!!!!
-
Το Ρετζίκι είναι στο δρόμο για Ασβεστοχώρι και Χορτιάτη. Πριν το Ασβεστοχώρι. H δε Χαλάστρα είναι λίγο μετά τα Νέα Μάλγαρα όπως έρχεσαι από Αθήνα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το Ρετζίκι είναι στο δρόμο για Ασβεστοχώρι και Χορτιάτη. Πριν το Ασβεστοχώρι. H δε Χαλάστρα είναι λίγο μετά τα Νέα Μάλγαρα όπως έρχεσαι από Αθήναtks a lot
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το Ρετζίκι είναι στο δρόμο για Ασβεστοχώρι και Χορτιάτη. Πριν το Ασβεστοχώρι. H δε Χαλάστρα είναι λίγο μετά τα Νέα Μάλγαρα όπως έρχεσαι από Αθήνα
tks a lot
τπτ...10Ε επειδη ειμαστε φιλοξενοι..
-
επισης μια ακομα ερωτηση, οι αθηναιοι χρειαζομαστε διαβατηριο για τη θεσσαλονικη;
μονο μια καλη ασφαλεια ζωης
-
Αξιοπρεπέστατο ξενοδοχείο το Ολυμπία, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. (Για τους ενδιαφερόμενους, πλήρωσα 67 ευρώ τη βραδιά )
Όσο για την πόλη, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα. ΈΚανα αρκετά μεγάλες βόλτες, χωρίς βέβαια να έχω το χρόνο να τη γνωρίσω σε βάθος. Νομίζω πάντως ότι είναι αρκετά όμορφη, και αυτό το περπάτημα Ροτόντα - Λευκός Πύργος - Αριστοτέλους και πάνω είναι πραγματικά υπεροχο. Σίγουρα πιο 'μαζεμένη' από την Αθήνα, και συναντάς με μεγαλύτερη ευκολία γνωστούς στις εξόδους σου.
Το Ρέθυμνο δεν το αλλάζω με τίποτα πάντως. ΕΝτάξει, είμαι υποκειμενικός, αλλά τι να κάνουμε;
-
ρεθυμνο ρεθυμνο... κρητη?
ποιος ειπε για ολυμπια? ΕΓΩ! νταξει ειμαι κορυφαιος...ειμαι φοβερος..
επρεπε να κατσεις λιγο παραπανω..
-
Δεν μας είπες όμως που έφαγες...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρεθυμνο ρεθυμνο... κρητη?Είπαμε, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με αυτό. Έχουμε τις αγάπες μας, κακό είναι;
επρεπε να κατσεις λιγο παραπανω..
Αυτό είναι αλήθεια, αλλά ο χρόνος ήταν λίγος, πολύ λίγος.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αξιοπρεπέστατο ξενοδοχείο το Ολυμπία, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. (Για τους ενδιαφερόμενους, πλήρωσα 67 ευρώ τη βραδιά )Όσο για την πόλη, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα. ΈΚανα αρκετά μεγάλες βόλτες, χωρίς βέβαια να έχω το χρόνο να τη γνωρίσω σε βάθος. Νομίζω πάντως ότι είναι αρκετά όμορφη, και αυτό το περπάτημα Ροτόντα - Λευκός Πύργος - Αριστοτέλους και πάνω είναι πραγματικά υπεροχο. Σίγουρα πιο 'μαζεμένη' από την Αθήνα, και συναντάς με μεγαλύτερη ευκολία γνωστούς στις εξόδους σου.
Προφανώς ήσουν σε λάθος πόλη! Άκου ενδιαφέρουσα και όμορφη! Εντάξει, χαιδευτικά τη φωνάζουν το Παρίσι της Μακεδονίας...
Όσο για την ευκολία που συναντάς πρώην και μέλλουσες, ναι, είναι εκνευριστική... Άσε που τα βράδια πετυχαίνεις και τον peterpan με το ποδήλατο πίσω από κολώνες!
67 ευρώ πρέπει να είναι πολύ καλή τιμή για το ξενοδοχείο, τόσο καλά λόγια που έχω ακούσει! Να και ένας ευχαριστημένος...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
:whistlink: Άσε που τα βράδια πετυχαίνεις και τον peterpan με το ποδήλατο πίσω από κολώνες!εντάξει, το έχω καταλάβει... έχω γίνει η ατραξιόν (πως τα μιλώ τα γαλλικά!) της πόλης!!! κρίμα που δεν μπόρεσε ο προσωπικός μου general manager, μα φυσικά ο funkyreverend (!), να σου κλείσει ένα ραντεβού μαζί μου... αλλά ξέρω-ξέρω, ήμουν πολύ busy αυτές τις μέρες...!
Διαμονή στη Θεσσαλονίκη