-
Αναλόγως των κιλών
-
Το θέμα είναι να έχεις 2.0l αυτοκίνητο αλλά όχι με μία ροπή της τάξεως των 22 κιλών. Σαν το RX-8 θα είναι.. 'Αλλη αίσθηση να έχεις μια ροπή 34 ++ με ένα turbo. Γιατί από ιπποδύναμη γύρω στα 200 ακούγεται. Για να δούμε......? Επίσης δεν ανακοινώνουν και καμιά λεπτομέρια που να αξίζει! Από το ένα concept στο άλλο πηγαίνουν.
-
Μια χαρά είναι τα 22 κιλά, αν συνδυάζονται με στροφάρισμα (ισχύς = ροπή χ στροφές) και απόκριση ατμόσφαιρας!!!
-
Θα'ναι όμως 200 ίπποι ή αρκετά λιγότεροι;
-
Για ..ακούστε λίγο
Μέχρι τώρα, οι ίπποι φημολογείται οτι θα είναι στους 190-200 για την ατμοσφαιρική ,απο 160 που είχαν ακουστεί
αρχικά.
Το βάρος επίσης φημολογείται οτι θα είναι το πολύ 1200 κιλά.
Οψόμεθα -
Αν είναι 1200 πραγματικά κιλά , τότε είναι 200 ίπποι είναι αρκετοί για να υποστηρίξουν το σχεδιασμό του αμαξώματος ....
.... κάτι μου λέει όμως ότι δεν ...... ελπίζω με αυτή την εμμονή , να μην καταλήξει να το αφήνουν πίσω μπουκαλοειδές Hatchback με 't ' κινητήρα. -
http://www.ft86club.com/forums/showthread.php?t=1290
toned down mule
-
Σαν πολύ ήπιο δεν το έκαναν;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Σαν πολύ ήπιο δεν το έκαναν;το καμουφλάζ?
-
Όχι ρε συ
Το αμάξωμα λέω... Η πλευρική επιφάνεια δίχως νεύρα, οι θόλοι...τόσο καιρό περιμένουμε να δούμε κάτι κι αυτό πλησιάζει προς hyundai coupe πλευρά..
Οι ώμοι στους πίσω θόλους του scion FR-S ήταν καταπληκτικοί!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Σαν πολύ ήπιο δεν το έκαναν;Εμένα έτσι μου φαίνεται πώς θα είναι αρκετά όμορφο χωρίς το καμουφλάζ. Μην είναι και υπερβολικό.
-
Το καμουφλάζ 'αφαιρεί' τις λεπτομέρειες που ψάχνεις [REALZEUS mode on] αγαπητέ Θύμιο [/REALZEUS mode off]
και απλά δεν γίνεται να είναι τόσο προκλητικό όσο το FRS concept.Σε γενικές γραμμές, απ'όσο μπορώ να διακρίνω, δεν έχει χάσει κάτι ουσιαστικό απο το βασικό σχήμα που ομολογουμένως αρέσει.
-
Αν βγει έτσι όπως φαίνεται(σχήμα χωρίς το 'κόψιμο' του FR-S) KAI με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα της Subaru όπου με το ζόρι θα βγάζει-δεν θα βγάζει 200hp, μάλλον θα απογοητεύσει..
Με βλέπω να πηγαίνω τελικά πρός το RCZ 200hp...! Να δούμε πότε επιτέλους θα εμφανίσει η Toyota την τελική του μορφή!??? -
Σα λουκουμάς σε ρόδες είναι
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
**Το καμουφλάζ 'αφαιρεί' τις λεπτομέρειες που ψάχνεις [REALZEUS mode on] αγαπητέ Θύμιο [/REALZEUS mode off] **
και απλά δεν γίνεται να είναι τόσο προκλητικό όσο το FRS concept.Σε γενικές γραμμές, απ'όσο μπορώ να διακρίνω, δεν έχει χάσει κάτι ουσιαστικό απο το βασικό σχήμα που ομολογουμένως αρέσει.
Ακριβώς έτσι είναι.Όχι μόνο αφαιρεί τις λεπτομέρειες αλλά ομογενοποιεί την μορφή των επιφανειών. Μη κρίνετε από αυτό. Όσον αφορά τα μεταλικά μέρη (όχι προφυλακτήρες πχ) θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν δεν είναι ακριβώς όπως το τελευταίο πρωτότυπο.
-
Για τους παραπονεμένους , εθεάθη και σε αυτήν την version
http://www.autoblog.com/2011/05/18/scio ... -the-ring/
-
τι απλωστρα ειναι αυτη?
-
απο το Toyobaru.net
'HOLY DOWNFORCE BATMAN'
Πέρα απο την πλάκα, εντάξει, δοκιμάζουν bits and pieces για τα δυνατότερα μοντέλα με turbo.
-
Η απλώστρα η καλή.... μου θυμίζει EVO...
Τελικά οι Ιάπωνες όταν θέλουν.... κάνουν όλο το μπουρνάζι να δακρύζει
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τελικά οι Ιάπωνες όταν θέλουν.... κάνουν όλο το μπουρνάζι να δακρύζει
Toyota GT-86 / Subaru BRZ