-
Ρε φίλε είμαι ακριβώς στην μέση... χα!χα! Είμαι 800 μέτρα και από τους δύο σταθμούς Μετρό Νομισματοκοπείο και Αγίας Παρασκευής! Και δεν ξέρω πως λέγεται αυτή η περιοχή του Χαλανδρίου!!! Εντάξει δεν θέλω να γράψω και την οδό που μένω... χε!χε!
Εσύ προς τα που είσαι περίπου; Εγώ νόμιζα ότι ήσουν ψηλά προς Δουκίσης Πλακεντίας στο Κοντόπευκο.
Mα το διαβάζω και λέω πλάκα μας κάνει; Μία είναι από δω μία από κεί;;;
Εγώ μένω πλέον πάνω από τη μεσογείων στο ύψος του νομισμ.
-
Τελικά μετακομίσατε και ήρθατε ποιο κάτω. Καλή φάση. Ήμαστε κοντά.
Αν δεις έναν τρελαμένο κάθε απόγευμα να περπατά από Αγία Παρασκευή προς Χολαργό μετά προς Παπανικολή και μετά πάλι προς Αγία Παρασκευή... σαν να τον κυνηγούν μην ανησυχήσεις. Ο Storm είναι που και καλά κάνει γυμναστική, αλλά τελικά κοροϊδεύει τον εαυτό του.
Έτσι όπως το πάω θα βγω Αττική Οδό και θα πάω περπατώντας στο Λαύριο... χα!χα!
-
Ολοι γείτονες είμαστε ..
Χαλαντράρα ολέ που λέγαμε και στα νιάτα μας , τότε που βλέπαμε την ΑΕΧ να πρωταγωνιστεί στην Β' και Γ' Εθνική .
Οπότε μην λέτε άσχημα λόγια .
Είμαστε οικουμενικό προάστιο με δεξιά πλειοψηφία , αλλά ανταρσύα δήμαρχο ...
Στόρμ πρέπει να μάθεις τα στενά για να περπατάς . Υπάρχουν στενά με ελάχιστη κυκλοφορία , κυρίως γιατί κόβονται .
Η περιοχή θεωρητικά λέγεται Ανω Χαλάνδρι , αλλά υπάρχουν και παλιές ονομασίες που βρίσκονται γραμμένες στα συμβόλαια .
Κοντά σου είναι η Πατούσα , η περιοχή πέριξ της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων .
Εμένα το πατρικό μου είναι στο καρακέντρο μια και είμαστε παμπάλαια οικογένεια στο χωριό μας , αλλά μένω στην Τούφα τώρα , προς σταθμούς Χαλάνδρι και Πλακεντίας
-
Στο τέλος θα είστε μεσοτοιχια εσείς οι δύο.....
-
Οχι βρε συ γιατί τους έχω χτίσει εγώ τους τοίχους και θα τον ήξερα ...
Είναι κοντά στο παλιό μου σπίτι στην Ψαρρών
-
Ωωωωωωω
ρισπεκτ απάντηση
Like a boss
-
Να φτιάξουμε τοπικό εδώ της Αγ. Παρασκευής / Χαλανδρίου να λέμε τα τοπικά νέα
-
Να ανοίξουμε ένα τοπικό για να βάλω μία αγγελία ζήτησης χώρου (π.χ. κάποια αποθήκη ή κάποιο παλιό παρατημένο μαγαζί) για να φτιάξω προσωπικό γυμναστήριο. Διαφορετικά βλέπω να την κάνω από Χαλάνδρι...
-
Παντως το Γιαβα στο Χαλανδρι ειναι ατου για την περιοχη, δυσκολο το βλεπω να υπαρχει καλυτερο γυμναστηριο (δεδομενου των χρηματων). Εχω παει σε ακριβα γυμναστηρια και ειναι χαλια για μενα γιατι τα περισσοτερα στην Ελλαδα δεν ειναι χωροι για γυμναστηρια, προτιμω φθηνο ωστε να μην αισθανομαι οτι πεταω χρηματα αν δεν πηγαινω αλλα στο Γιαβα εχει και καλο κοσμο γενικα.
Τα γυμναστηρια στο εξωτερικο περνουν μηχανηματα για 3 χρονια και μετα τα αλλαζουν, δεν θα βρεις τετοια κατασταση στο Γιαβα αφου περνει τα μηχανηματα που αλλαζουν οι αλλοι ουτε θα βρεις χωρους οπως Gold Gym στην California. Αλλα και σε αυτα που χρεωνουν 80ε τον μηνα δεν προκειται να δεις κατι αναλογο.
-
Είναι κλειστά τα γυμναστήρια ή ανοιχτά;
Και αν είναι κλειστά, είναι εντελώς κλειστά ή είναι μισάνοιχτα για να μπαίνουν κάποιοι και να κάνουν γυμναστική;;;;
Λέω εγώ τώρα... που απλά πέρασα έξω από κάποια γυμναστήρια...
-
Το Β από τότε που τέλειωσαν τα μηνύματα και τα 150αρια.
-
Είναι κλειστά τα γυμναστήρια ή ανοιχτά;
Και αν είναι κλειστά, είναι εντελώς κλειστά ή είναι μισάνοιχτα για να μπαίνουν κάποιοι και να κάνουν γυμναστική;;;;
Επισήμως είναι κλειστά. Ανεπισήμως - στην Ελλάδα είμαστε - κάποια είναι ανοιχτά για συγκεκριμένους ανθρώπους. Έχω φίλη που η κολλητή της ειναι γυμνάστρια σε δημοτικό γυμανστήριο. Μέχρι εχτές απλά καθόντουσαν και πληρώνονταν. Από σήμερα πάλι το ίδιο, αλλά ο κάθε γυμναστής μπορεί και βάζει 1-2 φίλους του για γυμναστική - ανεπίσημα φυσικά!
-
Σήμερα θα ξαναπεράσω από το γυμναστήριο που πάω. Αν δω πάλι πόρτα κλειδωμένη αλλά με κόσμο μέσα...
-
Προσοχή σε όσους πηγαίνουν γυμναστήριο και έχουν συνδρομή με συμβόλαιο και με πιστωτική κάρτα! Στο Χαλάνδρι συγκεκριμένα γυμναστήρια χρεώνουν (από την ημέρα που έκλεισαν) αυτόματα τις κάρτες πελατών (ανανεώσεις συνδρομών) παρόλο που είναι κλειστά. Και φυσικά οι πελάτες δεν μπορούν να βρούνε κανέναν στα γυμναστήρια.
Πιθανά το ίδιο να συμβαίνει και με άλλα γυμναστήρια σε άλλες περιοχές.
Πολλά γυμναστήρια κάνουν συμβόλαια συνδρομών και ζητάνε στοιχεία πιστωτικών καρτών για εγγραφή/συνδρομή.
Και ταυτόχρονα δεν έχουν POS και δεν δέχονται μετρητά!!!!!
-
Προσοχή σε όσους πηγαίνουν γυμναστήριο και έχουν συνδρομή με συμβόλαιο και με πιστωτική κάρτα! Στο Χαλάνδρι συγκεκριμένα γυμναστήρια χρεώνουν (από την ημέρα που έκλεισαν) αυτόματα τις κάρτες πελατών (ανανεώσεις συνδρομών) παρόλο που είναι κλειστά. Και φυσικά οι πελάτες δεν μπορούν να βρούνε κανέναν στα γυμναστήρια.
To ίδιο κάνει και το alterlife που είμαι γραμμένος, αλλά μας είχαν πεί ότι για όσο διάστημα είναι κλειστό, αντίστοιχα θα παραταθεί η συνδρομή από την λήξη της. Δηλαδή εγώ από Σεπτέμβριο που έληγε, ήδη πάω τέλος έτους.
-
Ξέρεις τι έχει συμβεί; Πλάκωσαν πολλοί τον Φεβρουάριο/Μάρτιο και γράφτηκαν για ένα μήνα ή για τρίμηνο ή εξάμηνο ίσα-ίσα για να πάνε διακοπές μετά. Οι παραδοσιακοί καλοκαιρινοί πελάτες της 'άνοιξης'.
Και τώρα άλλοι χρεώνονται κάθε μήνα ένα ποσό, άλλοι χρεώθηκαν στο τρίμηνο για ανανέωση, άλλοι χρεώθηκαν όλο το ποσό και τελικά κανείς δεν μπορεί να πάει γυμναστήριο. Μπλέξιμο!!!!
Στο γυμναστήριο που πάω έχουν εξαφανισθεί.
Δεν δίνουν σημεία ζωής παρόλο που στα μουλωχτά βάζουν κόσμο μέσα.
-
To ίδιο κάνει και το alterlife που είμαι γραμμένος, ...
Είσαι γραμμένος στο Alterlife Absolute στην Λεωφόρο Μεσογείων 483 ή σε κάποιο άλλο;
Θυμάσαι πόσο πάει η απλή ετήσια συνδρομή (όργανα/βάρη/ηλεκτρικοί διάδρομοι);
-
Είσαι γραμμένος στο Alterlife Absolute στην Λεωφόρο Μεσογείων 483 ή σε κάποιο άλλο;
Θυμάσαι πόσο πάει η απλή ετήσια συνδρομή (όργανα/βάρη/ηλεκτρικοί διάδρομοι);
Όχι, είμαι στου Αμαρουσίου, που είναι μόνο boutique, δηλαδή έχει group personal μόνο με ραντεβού (απο ότι έχω καταλάβει δεν θές κάτι τέτοιο), δεν είναι το κλασσικό γυμναστήριο. Αυτό είναι περί τα €40/μήνα. Τa Absolute λογικά στο ελεύθερο πρόγραμμα πρέπει να είναι πιο οικονομικά. Αλλά είχα γραφτεί με €79/χρόνο (!!!) και σε ένα στην Αναπαύσεως, στα Βριλήσσια, δεν θυμάμαι τώρα την αλυσίδα. Ψιλοχάλια είναι, αλλά για αυτά τα λεφτά είναι σούπερ.
-
Στο Alterlife στα Βριλήσσια η ετήσια συνδρομή ήταν κοντά στο 500ρικο ή 450 εάν πληρώσεις με τη μία. Περιλαμβάνει όμως τα πάντα αυτό το ποσό. Δεν θυμάμαι εάν είχε άλλη τιμή μόνο για όργανα, διάδρομο κτλ
-
Όχι, είμαι στου Αμαρουσίου, που είναι μόνο boutique, δηλαδή έχει group personal μόνο με ραντεβού (απο ότι έχω καταλάβει δεν θές κάτι τέτοιο), δεν είναι το κλασσικό γυμναστήριο. Αυτό είναι περί τα €40/μήνα. Τa Absolute λογικά στο ελεύθερο πρόγραμμα πρέπει να είναι πιο οικονομικά. Αλλά είχα γραφτεί με €79/χρόνο (!!!) και σε ένα στην Αναπαύσεως, στα Βριλήσσια, δεν θυμάμαι τώρα την αλυσίδα. Ψιλοχάλια είναι, αλλά για αυτά τα λεφτά είναι σούπερ.
Αυτό το Absolute στην Αγία Παρασκευή, απέναντι από την ΕΡΤ φαίνεται δυνατό. Η δική μου συνδρομή θεωρητικά λήγει σε 10 μέρες, οπότε ψάχνομαι μήπως ξεκινήσω σε άλλο γυμναστήριο όταν και όποτε τα ανοίξουν ξανά.
Ομαδική γυμναστική τύπου personal/small group training δεν μου αρέσει καθόλου. Και επίσης δεν έχω δυνατότητα προγραμματισμού για να κλείσω θέση σε κάποιο ομαδικό γκρουπ κλπ...
Γυμναστήρια και άλλα