-
Στα δικά μου τα χωριά πάντως, γυναίκες δεν υπάρχουν. Έφυγαν όλες για να γίνουν πρωτευουσιάνες. Τα περισσότερα ξαδέλφια μου είναι χωρισμένα. Τους παράτησαν οι χωριατοπούλες και έφυγαν για Αθήνα. Κόμπλεξ ατελείωτο...
Ελληνική κοινωνία. Κοινωνία πρότυπο...
-
Στα δικά μου τα χωριά πάντως, γυναίκες δεν υπάρχουν. Έφυγαν όλες για να γίνουν πρωτευουσιάνες. Τα περισσότερα ξαδέλφια μου είναι χωρισμένα. Τους παράτησαν οι χωριατοπούλες και έφυγαν για Αθήνα. Κόμπλεξ ατελείωτο...
Ελληνική κοινωνία. Κοινωνία πρότυπο...
Σκέψου εναλλακτικά...
Ποτέ μη λες ποτέ
-
Σκέφτομαι εναλλακτικά...
-
Όλα τα πράγματα έχουν πολλαπλές αναγνώσεις...
Παράδειγμα, στη μέλλουσα ζωή όσοι είναι πραγματικά καλοί άνθρωποι ως επιστέγασμα του ενάρετου βίου τους θα ζήσουν αιώνια μαζί με τις καλόγριες, τις κυρίες με τον κότσο που μοιράζουν το 'Πρός τήν ΝΙΚΗΝ', τις σεμνές συζύγους, τις μεγαλοκοπέλες που παρέμειναν παρθένες μέχρι το γήρας κλπ. και θα το λένε Παράδεισο...
Και οι αμαρτωλοί για τιμωρία θα εξοριστούν αιώνια μαζί με τις στριπτιζούδες, τα call girl, τις μπαρόβιες, τις αχόρταγες νοικοκυρές, τα καυλ@κια του τικ τοκ, την Ελένη τη ζωντοχήρα, τα μιλφέιγ του γυμναστηρίου με το προσεκτικό μακιγιάζ και τα 2 νούμερα μικρότερο κολάν κλπ.
Εντάξει, είναι προτιμητέο το αυτοκίνητο να έχει μηδέν χιλιόμετρα και να πλένεται στο χέρι μη πιάσει αράχνες το χρώμα και να στρώνεται με το μαλακό, αλλά και το δεύτερο χέρι, αν ακόμα παίρνει μπροστά με τη μία, στοιχίζει φθηνότερα και μπορεί να σε πάει ωραία ταξίδια κι ας έχουν χαλαρώσει λίγο τα ελατήρια και τσιμπάει λαδάκι...
-
Ρε συ αστειεύτηκα με τον Αρκά...
Αστειεύτηκα γιατί προφανέστατα σε αυτά τα θέματα παίζει ρόλο η προσωπική ζωή που κάνει ο καθένας.
-
Ρε συ αστειεύτηκα με τον Αρκά...
Αστειεύτηκα γιατί προφανέστατα σε αυτά τα θέματα παίζει ρόλο η προσωπική ζωή που κάνει ο καθένας.
Εννοείται πως αστειευόμαστε, με αφορμή τα γυμναστήρια είπαμε πολλά, αλλά και σοβαρά το λέω, μια καλή γυναίκα θα μειώσει/εξαλείψει πολλά από τα 'προβλήματα'... ή τουλάχιστον θα τα αντικαταστήσει με άλλα !
-
Μπορεί να είναι όπως τα λες. Δεν ξέρω. Δεν γνωρίζω.
-
Δεύτερη μέρα σήμερα. Έχω πέσει με τα μούτρα στον διάδρομο για ευνόητους λόγους. Οι δύο μήνες ήταν αρκετοί για να μου ξεσκίσουν το σώμα. Σαν βόδι έχω γίνει. Και αυτό φαίνεται πάνω στο διάδρομο που τρέχω. Αντοχή έχω, αλλά το βάρος δεν με αφήνει να τρέξω.
Ελπίζω σε ένα, με δύο μήνες να έχω επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς.
Και η ιστορία με τα προβλήματα που προέκυψαν από το κλείσιμο των γυμναστηρίων συνεχίζεται...
Κυριακή τόλμησα να κάνω λίγες ασκήσεις με βάρη, τροχαλία, όργανα. Στήθος και δικέφαλοι/τρικέφαλοι. Λίγα κιλά. Ίσα-ίσα για να μπαίνω στο κλίμα σιγά-σιγά.
Πλέον είμαι με αναλγητικά χάπια (Norgesic) και μου έσκασε και ένα ισχυρό αλλεργικό σοκ και παίρνω και χάπια Xozal.
Τα αναλγητικά χάπια προέκυψαν από την ισχυρή ατονία των μυών στο πάνω μέρος του σώματος. Αφόρητοι πόνοι, ακινησία χεριών, δυσκολία στην αναπνοή.
Το αλλεργικό σοκ ήταν το αποτέλεσμα της υπερέντασης και της κούρασης που προέκυψε από την δίμηνη αποχή από το γυμναστήριο. Μου έσκασε στο γραφείο και παραλίγο να με πάνε κατευθείαν στα θυμαράκια.
Σήμερα είναι Πέμπτη και ακόμη δεν έχω συνέλθει...
-
ζεσταμα δεν εκανες;
-
Ωχ, κανε εξετάσεις αίματος ρε καταιγίδα.
Σε γιατρό με την πρώτη ευκαιρία.
-
ζεσταμα δεν εκανες;
Κάνω ζέσταμα (αεροβικές ασκήσεις), αλλά αυτό δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο σε μένα. Το πήγαινα και το πηγαίνω χαλαρά και δεν πλακώνομαι στα βάρη/όργανα/τροχαλία. Είναι καθαρά θέμα εξάντλησης. Και σωματικής και ψυχολογικής.
Ωχ, κανε εξετάσεις αίματος ρε καταιγίδα. Σε γιατρό με την πρώτη ευκαιρία.
Βάζεις δύσκολα. Αυτά είναι για άλλες κατηγορίες ανθρώπων.
-
Storm αν είσαι εξαντλημένος σωματικά και ψυχολογικά είναι προτιμότερο να αυξήσεις τις ώρες ύπνου και να μην πηγαίνεις γυμναστήριο. Καλό θα σου κάνει να κολλήσεις καμιά άδεια Παρασκευή ή Δευτέρα και να πας στην παραλία για μπάνιο ΠΣΚΔ μέχρι το Σούνιο.
-
Λόγω εξάντλησης και κούρασης κοιμάμαι αρκετά. 8 ώρες στάνταρ καθημερινά και Σαββατοκύριακο. Αν δεν κοιμηθώ καλά την επόμενη είμαι κομμάτια και μου βγαίνουν χρόνια προβλήματα υγείας που έχω π.χ. χρόνια ξηροφθαλμία, μείωση όρασης, μετεωρισμός (τυμπανισμός), πονοκέφαλος, ιλίγγους, ζαλάδες και διάφορα άλλα. Κομμάτια εντελώς.
Τώρα για παραλίες κλπ... εγώ έχω ξεχάσει τι είναι αυτά.
-
Πλέον είμαι με αναλγητικά χάπια (Norgesic) και μου έσκασε και ένα ισχυρό αλλεργικό σοκ και παίρνω και χάπια Xozal.
Τα αναλγητικά χάπια προέκυψαν από την ισχυρή ατονία των μυών στο πάνω μέρος του σώματος. Αφόρητοι πόνοι, ακινησία χεριών, δυσκολία στην αναπνοή.
Το αλλεργικό σοκ ήταν το αποτέλεσμα της υπερέντασης και της κούρασης που προέκυψε από την δίμηνη αποχή από το γυμναστήριο. Μου έσκασε στο γραφείο και παραλίγο να με πάνε κατευθείαν στα θυμαράκια.
Μήπως το αλλεργικό σοκ είναι από το Norgesic; To έχεις ξαναπάρει; Γενικά, παρακεταμόλη (Depon,Panadol,Lonarid κ.ά.) έχεις ξαναπάρει; To Νorgesic μαζί με την παρακεταμόλη έχει κι ένα μυοχαλαρωτικό (δεν θυμάμαι το όνομα), μήπως κι από εκεί έκανες αλλεργία;
-
Μπα όχι.
Σηκώθηκα την Δευτέρα το πρωί και είχα τα πρώτα σημάδια μυικών πόνων. Μέχρι το απόγευμα δεν μπορούσα να αναπνεύσω (πόνος στο θώρακα) και δεν μπορούσα να κουνήσω και να χρησιμοποιήσω τα χέρια. Σαν τον Ρόμποκοπ ήμουν. Το βράδυ έπεσα για ύπνο και έγινα χειρότερα. Τρίτη πρωί δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεββάτι. Αφόρητοι οι μυϊκοί πόνοι.
Εκεί έκανα το λάθος. Έβαλα κρέμα Flexi Forte Gel της Rowo, στα χέρια και στους ώμους που είναι για μυικούς πόνους και πόνους αρθρώσεων. Με έκαψε, με φούντωσε. Πήγα με το ζόρι στο γραφείο και μόλις κάθισα να ηρεμήσω κατάλαβα ότι καιγόμουν και είχα απίστευτη φαγούρα σε όλο το σώμα. Σηκώθηκα να πάω WC να ρίξω νερό στα μούτρα μου και είδα ότι είχα πρηστεί στα μούτρα, είχα κοκκινίσει ολόκληρος (σαν τον Τραμπ!) και είχα γεμίσει παντού με φουσκάλες κόκκινες. Κλασσικό αλλεργικό σοκ...
Ταυτόχρονα δεν μπορούσα ούτε να κουνήσω τα χέρια μου και φυσικά πονούσα στους μυς και στο θώρακα.
Ζαλιζόμουν, πήγα να λιποθυμήσω. Επειδή το έχω ξαναπάθει κουβαλάω μαζί μου φάρμακα. Είχα Xozal. Με ηρέμησε γρήγορα. Μέχρι το βράδυ είχα ακόμη κάποια σημάδια πάνω μου, κυρίως στο λαιμό, στα χέρια και στα παΐδια.
Norgesic πήρα πριν κοιμηθώ. Αν δεν το έπαιρνα ακόμη θα ήμουν ακινητοποιημένος.
Τετάρτη πρωί ήμουν σχετικά καλύτερα. Το Norgesic έκανε πολύ δουλειά.
Σήμερα σχεδόν κανονικός άνθρωπος. Πήγα και γυμναστήριο και έτρεξα και 8 χιλιομετράκια έτσι για να σφίξουν οι κ@λοι...χα!χα!
Πήρα και πριν λίγο ένα Norgesic, γιατί έχω ακόμη κάποιες λίγες ενοχλήσεις στους μυς της μασχάλης, στο πρόσθιο όριο.
Το λάθος ήταν η κρέμα...την οποία πρέπει να πετάξω.
-
Παρ ολα αυτα κανε μια εξεταση αιματος. Εδω κανεις σερβις στο αυτοκινητο, κανε ενα τεστ για εσενα.
Αγαπα το σωμα σου και την υγεια του, ειναι το μοναδικο πραγμα στον κοαμο που θα ειναι παντα μαζι σου και θα ειστε παντα παρεα.
-
Το αργότερο κάθε δεύτερο χρόνο θέλει μια γενική εξέταση των υγειών ανθρώπων. Πολλές ασφαλιστικές την κάνουν δωρεάν. Δεν είναι ζήτημα 'ας ζήσω ή ας πεθάνω', απλά η έγκαιρη διάγνωση έστω και μικρών προβλημάτων υγείας, μπορεί να εξασφαλίσει πολύ υψηλότερη ποιότητα ζωής.
Επίσης μετά τα 40 θέλει πολύ συντηρητική & προσεκτική άσκηση, υπάρχει λόγος που αποσύρονται οι αθλητές πριν απ αυτή την ηλικία, ενώ οι επαγγελματίες υπεραθλητές που συνεχίζουν μετά τα 35-37 έχουν ολόκληρη επιστήμη να τους υποστηρίζει με κρυοθεραπείες κι άλλα τέτοια εξωτικά πράγματα.
-
Μπα όχι.
Σηκώθηκα την Δευτέρα το πρωί και είχα τα πρώτα σημάδια μυικών πόνων. Μέχρι το απόγευμα δεν μπορούσα να αναπνεύσω (πόνος στο θώρακα) και δεν μπορούσα να κουνήσω και να χρησιμοποιήσω τα χέρια. Σαν τον Ρόμποκοπ ήμουν. Το βράδυ έπεσα για ύπνο και έγινα χειρότερα. Τρίτη πρωί δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεββάτι. Αφόρητοι οι μυϊκοί πόνοι.
Εκεί έκανα το λάθος. Έβαλα κρέμα Flexi Forte Gel της Rowo, στα χέρια και στους ώμους που είναι για μυικούς πόνους και πόνους αρθρώσεων. Με έκαψε, με φούντωσε. Πήγα με το ζόρι στο γραφείο και μόλις κάθισα να ηρεμήσω κατάλαβα ότι καιγόμουν και είχα απίστευτη φαγούρα σε όλο το σώμα. Σηκώθηκα να πάω WC να ρίξω νερό στα μούτρα μου και είδα ότι είχα πρηστεί στα μούτρα, είχα κοκκινίσει ολόκληρος (σαν τον Τραμπ!) και είχα γεμίσει παντού με φουσκάλες κόκκινες. Κλασσικό αλλεργικό σοκ...
Ταυτόχρονα δεν μπορούσα ούτε να κουνήσω τα χέρια μου και φυσικά πονούσα στους μυς και στο θώρακα.
Ζαλιζόμουν, πήγα να λιποθυμήσω. Επειδή το έχω ξαναπάθει κουβαλάω μαζί μου φάρμακα. Είχα Xozal. Με ηρέμησε γρήγορα. Μέχρι το βράδυ είχα ακόμη κάποια σημάδια πάνω μου, κυρίως στο λαιμό, στα χέρια και στα παΐδια.
Norgesic πήρα πριν κοιμηθώ. Αν δεν το έπαιρνα ακόμη θα ήμουν ακινητοποιημένος.
Τετάρτη πρωί ήμουν σχετικά καλύτερα. Το Norgesic έκανε πολύ δουλειά.
Σήμερα σχεδόν κανονικός άνθρωπος. Πήγα και γυμναστήριο και έτρεξα και 8 χιλιομετράκια έτσι για να σφίξουν οι κ@λοι...χα!χα!
Πήρα και πριν λίγο ένα Norgesic, γιατί έχω ακόμη κάποιες λίγες ενοχλήσεις στους μυς της μασχάλης, στο πρόσθιο όριο.
Το λάθος ήταν η κρέμα...την οποία πρέπει να πετάξω.
Πρίν πετάξεις την κρέμα διάβασε στις οδηγίες την δραστική ουσία που περιέχει γιατί μπορεί η ίδια ουσία να είναι σε άλλη κρέμα ή άλλο φάρμακο και να έχεις το ίδιο πρόβλημα, οπότε αυτή τη δραστική ουσία να την βάλκεις στη δική σου black list και να την αποφεύγεις.
-
Αρπαγόφυτο [https://www.enallaktiko.gr/blogs/blog/harpagophytum-procumbens]
Θέλει προσοχή γιατί προκαλεί κάψιμο.
Παρ ολα αυτα κανε μια εξεταση αιματος. Εδω κανεις σερβις στο αυτοκινητο, κανε ενα τεστ για εσενα.
Αγαπα το σωμα σου και την υγεια του, ειναι το μοναδικο πραγμα στον κοαμο που θα ειναι παντα μαζι σου και θα ειστε παντα παρεα.
Εσύ μία μέρα πρέπει να έρθεις στο γραφείο που εργάζομαι να σου γνωρίσω τον Αξιωματικό Νταχάου Άουσβιτς με καταγωγή από την Κρήτη.
-
Το Γιαβα λεει ότι θα σου δωσει 3 μηνες επιπλέον για τους 3 μηνες που ηταν κλειστο αλλα μονο αν ανανεωσεις την συνδρομη σου. Εγω προτιμω απλα να παρω 3 μηνες επεκταση στο τωρινο συμβολαιο και να μην ανανεωσω. Αλλοιως λενε σου δινουμε τα χρηματα σου πισω μειον ΦΠΑ που βγαινουν 9,12 ευρω για τους 3 μηνες αφου όταν εκανα το συμβολαιο ηταν πολύ χαμηλη τιμη.
Εμενα αυτό μου φαινεται λιγο απατεωνιά να σε υποχρεωνουν να αγορασεις συνδρομη για να παρεις τους μηνες που ηταν κλειστο γιατι προφανως θα βαλουν την τιμη της συνδρομης σε υψηλοτερη τιμη.
Στα δικα σας γυμναστηρια τι κανουν;
Υπαρχει κανενας τροπος να διεκδικήσουμε κατι άλλο?
Γυμναστήρια και άλλα