-
Ακόμα και η όμορφη εικόνα που έδωσε ο Φανης, χάλασε στο ντουζακι.
Έχει αξιοπρεπέστατα αποδυτήρια και χωρίς πολύ κόσμο (αφού είναι μόνο με ραντεβού άρα ελεγχόμενα το πόσος κόσμος είναι μέσα ταυτόχρονα και έχει κυρίως γυναίκες, άρα τα ανδρικά αποδυτήρια είναι πιο χαλαρά). Αλλά εαν κάποιον τον χαλάει το ντούς εκεί, απλά πάει το απόγευμα μετά το γραφείο και δεν χρειάζεσαι ντους, κάνεις σπίτι σου.
-
Storm wrote:
wantone wrote:
Πηρες το εμαιλ που σου εστειλα; Για ολα αυτα που γραφεις υπαρχουν πανευκολες λυσεις. Στην Ελλαδα οι καθαριστριες για το σπιτι ειναι φθηνες. Λονδινο πληρωνα για 4 ωρες 48 λιρες και ηταν και αργη, παντα αφηνε πραγματα.
email;;;; Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση στα προσωπικά email. Αργά το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα το διαβάσω.
Καθαρίστρια στο σπίτι; Και ποιος θα την ελέγχει;; Και πως θα μπαίνει στο σπίτι και στην πολυκατοικία;
Το email το εχω στειλει μερες τωρα.
Tης δινει κλειδια. Για να δεις αν ειναι εμπιστοσυνης της λες να ερθει στην αρχη μερικες φορες σ/κ που εισαι και εσυ εκει και μετα κλειδια και αν θελεις βαζεις και ιντερνετ καμερα (παμφθηνες ειναι). Στο σπιτι σε γενικες γραμμες δεν πρεπει να αφηνεις τιποτα αξιας (αυτο κανω εγω) οποτε δεν εχω αγχος να μου παρουν κατι.
Μου έχεις στείλει email μέρες τώρα;;;;;;;
ωχ! που πήγε το email; Φίλε θα έχει πάει στα junk! Είναι hotmail!!! Θα μπω το απόγευμα να το δω αν είναι εκεί!!!!
Όσο για τον καθαρισμό του σπιτιού σκεφτόμουν ότι θα ήταν καλή φάση αν μαγείρευε και τίποτα. Έχω κάνει πλούσιο τον Σκλαβενίτη με τα έτοιμα φαγητά του...χα!χα!
Πάντως δύσκολα θα εμπιστευτώ άνθρωπο που δεν τον ξέρω να μπαινοβγαίνει στο σπίτι. Ούτε εγώ έχω κάτι ιδιαίτερης αξίας. Κάτι λίγα αξίας που είχα μου τα έκλεψαν όλα στο πατρικό που έμενα πριν το 2016. Αλλά έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση κλέβουν τα πάντα τώρα.
-
iceman7 wrote:
Ακόμα και η όμορφη εικόνα που έδωσε ο Φανης, χάλασε στο ντουζακι.
Έχει αξιοπρεπέστατα αποδυτήρια και χωρίς πολύ κόσμο (αφού είναι μόνο με ραντεβού άρα ελεγχόμενα το πόσος κόσμος είναι μέσα ταυτόχρονα και έχει κυρίως γυναίκες, άρα τα ανδρικά αποδυτήρια είναι πιο χαλαρά). Αλλά εαν κάποιον τον χαλάει το ντούς εκεί, απλά πάει το απόγευμα μετά το γραφείο και δεν χρειάζεσαι ντους, κάνεις σπίτι σου.
+1
Για μένα τα αποδυτήρια μόνο για τα άκρως απαραίτητα. Αλλαγή ρούχα, ντουλαπάκι, κλείδωμα.
Δεν έχω κάνει ποτέ ντους σε γυμναστήριο. Μπάνιο στο σπίτι. Επίσης επιδιώκω να πηγαινοέρχομαι με τα πόδια για ζέσταμα και αποθεραπεία.
-
Γυμναστήριο δεν πήγα ποτέ, όμως πάντα με έναν τρόπο αθλούμουνα. Περπάτημα με γρήγορο ρυθμό στο σχολείο (περίπου 400μετρα και άλλα τόσα το έλα) 11 Σεπτέμβρη με 15 Ιούνη, μετά ποδήλατο 1-2 ώρες την μέρα ή άλλο τόσο κολύμβηση μέχρι τέλη Ιουλίου ανάλογα αν έπαιζε κατασκήνωση ή όχι, μπόλικο περπάτημα στο χωριό μέχρι τα 18. Μετά πήγαινε ή έλα ή και τα 2 στις εξόδους (βυρωνα-ζωγράφου ή Παγκράτι-Ζωγράφου κλπ) μέχρι να πάρω το αυτοκίνητο. Κουβάλημα και περπάτημα από το σούπερ πάλι καμιά 300αρια μέτρα με ρυθμό όλα αυτά έτσι. Τώρα έχω τις μικρές και τα λοιπά συμπράγκαλά τους κλπ κλπ
Είμαι 1,65 το μαξ που έφτασα σε βάρος ήταν τα 67 κιλά όσο ήμουν φαντάρος που το φαγητό ήταν γτπ και έπαιζαν 3 πυτόγυρα κάθε μέρα (χαλαρά πάνω από 2500€ μονό σε φαγητό τους 11 μήνες που ήμουν φαντάρος).
-
wantone wrote:
Storm wrote:
wantone wrote:
Πηρες το εμαιλ που σου εστειλα; Για ολα αυτα που γραφεις υπαρχουν πανευκολες λυσεις. Στην Ελλαδα οι καθαριστριες για το σπιτι ειναι φθηνες. Λονδινο πληρωνα για 4 ωρες 48 λιρες και ηταν και αργη, παντα αφηνε πραγματα.
email;;;; Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση στα προσωπικά email. Αργά το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα το διαβάσω.
Καθαρίστρια στο σπίτι; Και ποιος θα την ελέγχει;; Και πως θα μπαίνει στο σπίτι και στην πολυκατοικία;
Το email το εχω στειλει μερες τωρα.
Tης δινει κλειδια. Για να δεις αν ειναι εμπιστοσυνης της λες να ερθει στην αρχη μερικες φορες σ/κ που εισαι και εσυ εκει και μετα κλειδια και αν θελεις βαζεις και ιντερνετ καμερα (παμφθηνες ειναι). Στο σπιτι σε γενικες γραμμες δεν πρεπει να αφηνεις τιποτα αξιας (αυτο κανω εγω) οποτε δεν εχω αγχος να μου παρουν κατι.
Μου έχεις στείλει email μέρες τώρα;;;;;;;
ωχ! που πήγε το email; Φίλε θα έχει πάει στα junk! Είναι hotmail!!! Θα μπω το απόγευμα να το δω αν είναι εκεί!!!!
Όσο για τον καθαρισμό του σπιτιού σκεφτόμουν ότι θα ήταν καλή φάση αν μαγείρευε και τίποτα. Έχω κάνει πλούσιο τον Σκλαβενίτη με τα έτοιμα φαγητά του...χα!χα!
Πάντως δύσκολα θα εμπιστευτώ άνθρωπο που δεν τον ξέρω να μπαινοβγαίνει στο σπίτι. Ούτε εγώ έχω κάτι ιδιαίτερης αξίας. Κάτι λίγα αξίας που είχα μου τα έκλεψαν όλα στο πατρικό που έμενα πριν το 2016. Αλλά έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση κλέβουν τα πάντα τώρα.
Δεν υπαρχει θεμα ειδικα αν βρεις μια Φιλιπινεζα. Καλο ειναι να παρεις συστασεις βεβαια. Αν δεν εχεις τιποτα αξιας στο σπιτι δεν εχεις να φοβασαι τιποτα (εγγραφα προσωπικα καλο ειναι να τα κλειδωνεις βεβαια καπου). Καταρχας αν αυτη σε κλεψει εχεις τα στοιχεια της κλπ. Για μαγειρεμα στο Λονδινο γινονταν και αυτο αλλα πρεπει να βρεις το καταλληλο ατομο. Ενας φιλος Ινδος ειχε βρει μια Ινδη που πηγαινε στο σπιτι και μαγειρευε μια φορα καθε μερικες μερες (για την οικογενεια του γιατι η γυναικα του δουλευε). Αγοραζε τα υλικα αυτος και τα ειχε ετοιμα.
Ξαναστελνω εμαιλ, πες μου αν το πηρες.
-
Ήταν στα junk φίλε! Ο Thunderbird δεν έχει default τον συγχρονισμό του JUNK folder του Hotmail.
Περί καθαρισμού, δεν πρόκειται να το τολμήσω. Μετά τα δύο στραπάτσα που έπαθα στο προηγούμενο σπίτι μου δεν εμπιστεύομαι κανέναν απολύτως. Να δώσω τα κλειδιά σε κάποιον να μπει στο σπίτι μου;;; Με τίποτα... Σόρυ.
-
Επιτέλους!!!!
-
Αχαχαχα!!
Εγώ ξεκινάω από Τετάρτη που έχω κλείσει το 1ο ραντεβού.
-
Δεύτερη μέρα σήμερα. Έχω πέσει με τα μούτρα στον διάδρομο για ευνόητους λόγους. Οι δύο μήνες ήταν αρκετοί για να μου ξεσκίσουν το σώμα. Σαν βόδι έχω γίνει. Και αυτό φαίνεται πάνω στο διάδρομο που τρέχω. Αντοχή έχω, αλλά το βάρος δεν με αφήνει να τρέξω.
Ελπίζω σε ένα, με δύο μήνες να έχω επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς.
-
Στο εύχομαι Στορμ! Καλό κουράγιο.
Εγω με την καραντίνα, λόγω περπατήματος έχασα 4 κιλά.
-
Πως τα καταφέρνετε ρε συ και χάνετε κιλά με το περπάτημα;;;;
Εγώ και Forrest Gump να γίνω πάλι κιλά θα παίρνω...
Εσένα σου ταιριάζει καλύτερα το ομαδικό με ραντεβού γιατί εμφανέστατα δεν έχεις πρόβλημα με τα κιλά.
-
Πως τα καταφέρνετε ρε συ και χάνετε κιλά με το περπάτημα;;;;
Εσένα σου ταιριάζει καλύτερα το ομαδικό με ραντεβού γιατί εμφανέστατα δεν έχεις πρόβλημα με τα κιλά.
Το αεροβικό είναι αεροβικό σε ό,τι μορφή και να το κάνεις. Περπατάω πολύ όμως, μιλάμε για πάνω από 5χλμ την ημέρα και φυσικά προσέχω την διατροφή μου. Σκέψου πριν 5 ημέρες περπάτησα από τα δικαστήρια στους Αμπελόκηπους μέχρι την πλατεία της Αγ. Παρασκευής...1:45 περπάτημα!
Εκεί που πάω, κάνω πιλάτες ή Cross Fit που είμαστε 3-4 άτομα ή EMP που είμαι μόνος μου τελείως (είναι καθαρό personal).
-
Πιθανολογώ όμως ότι δεν τρως μόνο μία φορά την ημέρα. Δηλαδή όλη την ημέρα να είσαι θεονήστικος μόνο με καφέ και να πλακώνεσαι το απόγευμα/βράδυ στο φαγητό.
Η διατροφή είναι το άλφα και το ωμέγα.
-
Πιθανολογώ όμως ότι δεν τρως μόνο μία φορά την ημέρα. Δηλαδή όλη την ημέρα να είσαι θεονήστικος μόνο με καφέ και να πλακώνεσαι το απόγευμα/βράδυ στο φαγητό.
Έτσι είναι, τρώω 3-4 γεύματα. Κανονικά πρωινό, μεσημεριανό και βραδυνό και ενδιάμεσα συνήθως φρούτα και ξηρούς καρπούς. Όμως υπάρχει και η θεωρία της διακοπτόμενης νηστείας, η οποία λειτουργεί θεαματικά και ουσιαστικά τρώς μόνο 1 ή 2 φορές την ημέρα. Όμως το μυστικό είναι να τρώς τουλάχιστον 4 ώρες πριν κοιμηθείς και να περνάς τουλάχιστον 16 ώρες (μαζί με τον ύπνο) χωρίς φαγητό.
-
Γιατι δεν τρως κατι το μεσημερι; Αν εισαι κοντα σε Σκλαβενιτη εχουν σαντουιτς/μπαγκετες/τυροπιτες μεχρι και κανονικο φαγητο μια χαρα τρως με ελαχιστο κοστος.
Σταθερα τρωω μεσημερι και απογευμα για χρονια.
-
Storm wrote:
Έτσι είναι, τρώω 3-4 γεύματα. Κανονικά πρωινό, μεσημεριανό και βραδυνό και ενδιάμεσα συνήθως φρούτα και ξηρούς καρπούς. Όμως υπάρχει και η θεωρία της διακοπτόμενης νηστείας, η οποία λειτουργεί θεαματικά και ουσιαστικά τρώς μόνο 1 ή 2 φορές την ημέρα. Όμως το μυστικό είναι να τρώς τουλάχιστον 4 ώρες πριν κοιμηθείς και να περνάς τουλάχιστον 16 ώρες (μαζί με τον ύπνο) χωρίς φαγητό.
Μόλις περιέγραψες μία φυσιολογική ζωή και διατροφή που συμβάλλουν όχι μόνο στην ισορροπία βάρους αλλά και στην υγεία του σώματος και την ψυχολογική.
-
Γιατι δεν τρως κατι το μεσημερι; Αν εισαι κοντα σε Σκλαβενιτη εχουν σαντουιτς/μπαγκετες/τυροπιτες μεχρι και κανονικο φαγητο μια χαρα τρως με ελαχιστο κοστος.
Σταθερα τρωω μεσημερι και απογευμα για χρονια.
Δυστυχώς δεν μπορώ να φάω εν' ώρα εργασίας από το 2007 που έμπλεξα με ένα συγκεκριμένο χάλια και απαράδεκτο χώρο εργασίας. Δυστυχώς το χάλι συνεχίζεται και στο νέο χώρο εργασίας.
Το ακόμη ποιο άσχημο είναι ότι πλέον δεν μπορώ να φάω π.χ. κάτι το μεσημέρι, όπου και αν βρίσκομαι, ακόμη και αν είμαι με άδεια.
Ακόμη και ένα πορτοκάλι ή ένα μπισκότο μου σκίζει το στομάχι. Λιποθυμικές τάσεις, ιλίγγους, πόνος στο στομάχι, τάση για εμετό, χάλι μαύρο. Και φυσικά δεν μπορώ να πάω ούτε γυμναστήριο.
Έχω αποκτήσει μόνιμο πρόβλημα υγείας και η μόνη ώρα που μπορώ να φάω είναι στις 7 με 8 το απόγευμα στο σπίτι όπου είμαι ήρεμος. Όλο το υπόλοιπο 24ωρο είμαι με δύο καφέδες και δύο κουταλιές μέλι. Αυτά από το 2007 και μετά. Πριν ήμουν κανονικός άνθρωπος.
Για όλα φταίει το εργασιακό και αυτή η βρωμοχώρα.
-
Storm, ένα καλό προξενιό 'κορίτσι από χωριό' θα έλεγα ότι χρειάζεσαι, και μάλιστα κατά προτίμηση εισαγόμενο παρά εντόπιο, με όλο το θάρρος της καθημερινής διαδικτυακής επαφής... θα βάλεις τη ζωή σου σε τάξη
Μην αναλώνεστε στις πρωτευουσιάνες κάρχιες, τα καλά παιδιά!
-
Κορίτσι; Τώρα ποια;; Αυτό δεν έγινε ούτε τις καλές εποχές που ήμουν νέος και είχα μία φυσιολογική ζωή και εργασία.
Τώρα τσαγάκι και συμπάθεια... και αυτά.
-
Όχι βλαχούλες από χωριά. Είναι 'βιτριολίστριες'!
Γυμναστήρια και άλλα