-
Οταν βρίσκομαι Αλεξανδρουπολη δεν παραλειπω να πηγαίνω σε ένα χωριό 2 χιλιόμετρα 'εξω από την πόλη ,στην Ν Χιλή έτσι λέγεται το χωριό και να τρεχω στην παραλια ,δίπλα στο κυμα.
Βεβαια το τρεξιμο στην άμμο σε κουράζει διπλά αλλά αξίζει τον κόποΣτην Ξάνθη πρώτα πήγαινα στο γήπεδο και έκανα γύρους αλλά μετά βαρέθηκα και ανεβοκατεβαίνω ένα παλιο ανηφορικο στριφτό δρόμο που οδηγει σε 2 μοναστηρια
Τα βαρη τα βαριεμαι παρα πάρα πολύ αν και χωρις βάρη κορμί δεν σχηματίζεις
Το τρεξιμο σε στεγνώνει αλλά θέλει και βάρη για να γεμίσεις λίγο -
ΕΓω παντως παω γυμναστηριο 1,5 μηνα και προς το παρον δεν ειδα καμια τρελη διαφορα στο σωμα μου.. Μαλλον ειναι νωρις.. Παω 3 φορες την εβδομαδα απο 1,5 ωρα. 10 λεπτα ποδηλατο στην αρχη και μετα οργανα-βαρη. Αεροβικα και τετοια δε κανω και ουτε προκειται..
Σκοπος μου ειναι να παρω ογκο και να δυναμωσω.. Αποτελεσματα ελπιζω να δω σε κανα 3 μηνο.. -
Για να δεις αμέσως διαφορά στο σώμα σου,θα έπρεπε να έχεις βάλει τις βάσεις μιας ολοκληρωμένης εκγύμνασης απο την ηλικία των 16-18.Βλέπω κατα καιρούς στα γυμναστήρια,ανθρώπους 40,30 ή ακόμα και 25 ετών που δεν είχαν ανάλογο ιστορικό και παλεύουν μήνες μέχρι να δούν κάποια αξιοσημείωτη διαφορά-ισως και χρόνια.
Καλό είναι κάποιος που αγαπά τη γυμναστική αλλα δεν ασχολείται με κάποιο άθλημα συστηματικά,να αλλάζει σε τακτα χρονικά διαστήματα τρόπους εκγύμνασης.Τρέξιμο,κολύμπι,ποδήλατο,βάρη,αεροβικά προγράμματα ,ότι τον κάνει να αισθάνεται χαλάρωση και δεν καταπονεί το σώμα του.
Αν και το κυριότερο κατ'εμε-περα απο την εσωτερική παρόρμηση,είναι η βοήθεια-επιρροές-γνώσεις-κριτική σκέψη.Γλυτώνεις πολύ κόπο,τραυματισμούς,ανούσιες προπονήσεις.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Γυμναστήριο ε?
Πάντως δεν το κρύβω ότι έχω πάρει λιποδιαλυτές με βάση την καφεϊνη και ενίοτε πρωτεϊνες γάλακτος ως συμπλήρωμα διατροφής ... -
πήγα για ένα μήνα μου άρεσε, γραφτηά για ένα χρόνο, μου ήρθε πολύ πιο οικονομικά και τώρα έκλεισε το γυμναστήριο ονόματι JOE WEIDER στη Νέα φιλαδέλφεια και έμεινα μαλ@κ@ας, έχασα και 4 μήνες συνδρομή οπότε μακρία από JOW WEIDER
-
γυμναστηριο παω 4 χρονια , ο κυριος λογος που γραφτηκα ηταν το γεγονος οτι ημουν παρα(μα παρα) πολυ αδυνατος (64 κιλα). εξακολουθω να ειμαι αδυνατος (1,83- 75 κιλα) αλλα εχω δει σημαντικη διαφορα κυριως στις μεγαλες μυικες ομαδες (πλατη και στηθος). το λαθος μου τοσα χρονια ηταν οτι δεν εκανα αεροβιες ασκησεις και ενω σε προσφατη λιπομετρηση ειχα 10% λιπος ηταν σχεδον ολο συγκεντρωμενο στους κατω κοιλιακους μου! πλεον εχω δωσει περισσοτερο βαρος στο τρεξιμο και λιγοτερο στα οργανα.
-
Εγώ θεωρώ ως την καλύτερη γυμναστική το εξής:
(για όσους γνωρίζουν από Λουτράκι)
Cocoon - Poseidon Club και πίσω με τα πόδια (γρήγορο περπάτημα).
όλη την παραλία του Λουτρακίου, Καταρράκτες, και την ανηφόρα μέχρι τον Ποσειδώνα (και backwards)
3-4 φορές την εβδομάδα...
απίστευτη αίσθηση...
Απόσταση: 2x4,5=9 χλμ
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
1.83 κ 75κιλα δεν θεωρεισαι αδυνατος.μια απ τα ιδια περιπου κ γω.1.88, 106 κιλά. Σας σκίζω όλους για πλάκα!
-
1.83 κ 75κιλα δεν θεωρεισαι αδυνατος.μια απ τα ιδια περιπου κ γω.ειμαστε στα ορια κανονικος-αδυνατος. φυσιολογικο βαρος ειναι περιπου τα 79-80 κιλα για το υψος μας. να παρω 4-5 κιλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο λογω μεταβολισμου.
-
1.83 κ 75κιλα δεν θεωρεισαι αδυνατος.μια απ τα ιδια περιπου κ γω.
1.88, 106 κιλά. Σας σκίζω όλους για πλάκα!
ενταξει κ γω ειχα φτασει τα 88 για να παω για βαρη κ ετσι.
μια μερα αντεξα,δεν μπορεσα αλλο.(πηγαν να με πλακωσουν κιολας κατι φουσκωτοι γιατι οπως εκανα μονοζυγο αυτοι κανανε παγκο κ βγαζανε κατι μουγκρητα αλλοκοτα,
ε.εγω δεν αντεξα κ φωναξα 'κατσε κατω απ την μπαρα' κ λυθηκα στα γελια οπως κ κατι αλλα παιδια-κοριτσια.
εξαφανιστηκα,θελανε να με σφαξουν.Αναφέρω πραγματικό περιστατικό από μεγάλο Γυμναστήριο επι της Λαυρίου...
Σφίχτης πραγματοποιεί πιέσεις για τετρακέφαλους, έχει τιγκάρει το μηχάνημα στα κιλά και ψάχνει άτομο να φορτώσει επάνω για βόλτα...
'Πόσα κιλά είσαι;'
'90'
'Άστο δεν μου κάνεις, είσαι αδύνατος'...
Τελικά αφού βρήκε κάποιον κοντά στην 100άρα τον φόρτωσε επάνω (...) και έκανε 3 επαναλήψεις κακήν κακώς βγάζοντας κάτι κραυγές σαν τα Ορκς στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.
Εγώ πάντως είμαι 1,85 και γύρω στα 85 κιλά και ούτε κοιλιά έχω ούτε τίποτα... Δεν κατάλαβα γιατί ο άλλος 1,83 και 75 κιλά δεν είναι αδύνατος... -
Κοίτα να δεις... το force feedback του τιμονιού που έχω είναι αρκετά δυνατό...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν κατάλαβα γιατί ο άλλος 1,83 και 75 κιλά δεν είναι αδύνατος...
Μην το παίρνεις τις μετρητοίς: ο καθένας έχει διαφορετική κατασκευή με διαφορετική μάζα μυών(και κατανομή, καθώς και διαφορετική αναλογία τύπων μυών[κόκκινοι-λευκοί, αν θυμάμαι καλά]). Λόγια τύπου 'είσαι τόσα κιλά/ύψος, πρέπει να ζυγίζεις τόσο', είναι πράγματα που θα ακούσεις από καμιά θείτσα/παππού.
Π.χ.: Δεν μπορεί να περιμένει ο όποιος άσχετος τον Δήμα να τρέξει μαραθώνιο, τον Κούρο να κάνει άρση βαρών και τον Τάισον να παίξει τένις, ακριβώς γιατί έχουν διαφορετικό σωματότυπο και ΟΤΙ και να κάνουν, δεν θα μπορέσουν ποτέ να γίνουν ανταγωνιστικοί.
Πίσω στο παράδειγμα που ανέφερες: Κάποιος τελείως αγύμναστος, μπορεί να φαίνεται 'κανονικός' σε 'ελαφρά' κιλά(για άλλους), λόγω σωματότυπου: αν πάρει λίγα κιλά, θα φανεί παχύς. Τα ίδια κιλά, σε κάποιον που γυμνάζεται τακτικά και για χρόνια, πιθανόν να 'δείχνουν' λίγα.
Έπειτα από πολύ καιρό, λόγω υποχρεώσεων, ξανάρχισα να αθλούμαι και επίσης ξανάρχισα βάρη. Πάω και για ποδήλατο/τρέξιμο(φυσικά, εκτός γυμναστηρίου, στη φύση: προτιμώ να αλλάζω παραστάσεις ).
-
ανακαλω.
71 σημερα το πρωι.
μαλλον πρεπει να κοψω το πολυ1,83 72 κιλά..κατηγορια φτερου...
-
1,85 και 110 κιλά. Κατηγορία πολύ βαριού φτερού!!!!!!
-
Ο χρήστης AKAGITI έγραψε:
γυμναστηριο παω 4 χρονια , ο κυριος λογος που γραφτηκα ηταν το γεγονος οτι ημουν παρα(μα παρα) πολυ αδυνατος (64 κιλα). εξακολουθω να ειμαι αδυνατος (1,83- 75 κιλα) αλλα εχω δει σημαντικη διαφορα κυριως στις μεγαλες μυικες ομαδες (πλατη και στηθος). το λαθος μου τοσα χρονια ηταν οτι δεν εκανα αεροβιες ασκησεις και ενω σε προσφατη λιπομετρηση ειχα 10% λιπος ηταν σχεδον ολο συγκεντρωμενο στους κατω κοιλιακους μου! πλεον εχω δωσει περισσοτερο βαρος στο τρεξιμο και λιγοτερο στα οργανα.Κάτι μου λέει οτι κάνεις μεγάλα και αραιά γεύματα..
Αν το αλλάξεις σε συχνά και μικρότερα θα δεις διαφορά.. -
1,75 και 90 κιλα... (πρωτη φορα στη ζωη μου)
Πρεπει να αδυνατισω και να ξαναρχισω να γυμναζομαι...
Αμα βρω το χρονο...Τωρα ομως που το ξανακοιταω δεν ειμαι χοντρος ,απλα για τα κιλα μου ειμαι κοντος...αυτο φταιει το βρηκα!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
... 90 κιλα...Μη χάσεις βάρος, μη χάσεις βάρος.
Με αυτή τη σχέση κιλών / ΗΡ στο opc, θα σου ρίχνω... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
opc -
Τι, Κρούση; Μη μου πεις, σου αρέσει τώρα; Αυτό κι αν θα είναι είδηση...
Αλήθεια, που να γράψω την περιπέτειά μου με το Όπελ μου;;;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τι, Κρούση; Μη μου πεις, σου αρέσει τώρα; Αυτό κι αν θα είναι είδηση...Να ανακαλέσεις ΑΜΕΣΩΣ αυτο που είπες!!!
Αλήθεια, που να γράψω την περιπέτειά μου με το Όπελ μου;;;
Γυμναστήρια και άλλα