-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
GYM tonic Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα.
Δεν είναι και της φτήνιας 110 νομίζω είναι η μηνιαία...Παει ενας οικογενειακος μας φιλος. Οσο κυριλε κι αν ειναι τοσα λεφτα δεν εδινα σε καμια περιπτωση. Εξαρταται κι απ' την περιοχη, βεβαια. Σε Αργυρουπολη-Ηλιουπολη βρισκεις αξιοπρεπεστατο με 250 το χρονο
-
Aσχετο/σχετικο ....
αν κανενας μενει Χαιδαρι , Δασος κτλ , και γνωριζει το LIFE UP , γυμναστηριο επι της Καβαλας και τον ενδιαφερει η εγγραφη εκει , ας επικοινωνησει πρωτα μαζι μου ...
there is a trick this period ....
-
Καλύτερα κάνε συνδρομή για ένα μήνα δοκιμαστικά και αν δείς οτι σου αρέσει συνεχίζεις. Ξέρω πολύ κόσμο που αγόρασε συνδρομές για 1 ή και παραπάνω χρόνια, αλλά λίγες εβδομάδες μετά τους πέρασε ο ενθουσιασμός και δέν ξαναπάτησαν ποτέ στο γυμναστήριο.
-
διπλή δημοσίευση.
(περίεργο: όταν ξαναγυρνάω στη θεματική ενότητα, βλέπω ότι δεν υπήρξε δημοσίευση, μετά που ξαναπατάω 'post reply', βλέπω ότι δημοσιεύτηκε και η προηγούμενη).
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
όταν λες 110 η μηνιαία, εννοείς η δόση του δανείου για την αγορά του φαντάζομαι...μάλλον πρόκειται για το γνωστό 40ετη δάνειο, που στο τέλος σου δίνουν δώρο και τις γυμνάστριες!
Πρέπει να ομολογήσω πάντως ότι η μηνιαία δόση του δανείου είναι λογικότατη.110 το μήνα;;; Έχει και ειδικό πρόγραμμα 'μασαζ';
Ε ναι μωρέ, ξέρεις τώρα..., μετά τη γυμναστική που είσαι και κουρασμένος, σου παίρνουν κάτι 'επ' ώμου, αρμ', χαλαρώνεις/γλαρώνεις, και κοιμάσαι σαν πουλάκι...
[Επιστροφή στο θέμα]
Εγώ πάντως, προχθές ανανέωσα τη συνδρομή μου για ένα τρίμηνο ακόμα για 165 € και δεν μου λείπει απολύτως τίποτα(τεράστιος χώρος άθλησης, μπάνια, σάουνα, κλπ). -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν είναι και της φτήνιας 110 νομίζω είναι η μηνιαία...Παει ενας οικογενειακος μας φιλος. Οσο κυριλε κι αν ειναι τοσα λεφτα δεν εδινα σε καμια περιπτωση. Εξαρταται κι απ' την περιοχη, βεβαια. Σε Αργυρουπολη-Ηλιουπολη βρισκεις αξιοπρεπεστατο με 250 το χρονο
Ναι ρε συ οκ, έχει διαφορά 500 € ΑΛΛΑ
- θα φάω πολλά απο αυτα σε βενζίνες μιας και ειναι 8-9 χλμ αποσταση 18 δλδ πηγαινε ελα....δλδ γυρω στα 3+ € η κάθε φορά
- Η βουλιαγμένης πήζει πολύ άσχημα και θα λες που να πάω τωρα να φαω 20 λεπτά στο δρόμο για να πάω γυμναστήριο....αρα δεν θα πηγαίνεις.
Θα πάω σε αυτα τα 2 που μου είπε ο koutsan το απόγευμα να ρωτήσω, πέρασα σήμερα και τα είδα αλλά είμουνα με κουστούμι και δεν έλεγε να μπω σαν τον κλόουν μέσα!
100-110 € όντως τα θεωρώ πολλά ΄€....με τόσα λεφτά πέρνω ενα σμαρτακι να πηγαίνω βόλτες!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
...επρεπε να μπεις και να πεις πουλαω οργανα γυμναστικης για το σπιτι!
-
-
[quote='taurus']Γυμναστήριο πήγαινα κανα-δυο χρόνια (όχι και πολύ συχνά), μέχρι που το σταμάτησα οριστικά και ενώ ακόμα το πλήρωνα (είχα κάνει συνδρομή 3 χρόνια ο βλάκας). Βασικά βαρέθηκα.
Τώρα ξεκίνησα κολύμπι σε πισίνα, σε ώρες κοινού. Λοιπόν, είναι μακράν ό,τι καλύτερο και επιπλέον νιώθω ότι έχει άλλη επηρρεια πάνω μου, είμαι πολύ καλύτερα σωματικά όταν τελειώνω την προπόνηση, παρά όταν έφευγα από το γυμναστήριο.
Πιστεύω πάντως ότι τα βάρη, από ένα σημείο και μετά, πιο πολύ καταπονούν τον οργανισμό, παρά καλό του κάνουν...[/quote]
αν δεν κάνεις σωστά τις ασκήσεις ισχύει αυτό που λές, μπορείς να πάθεις από απλή τενοντίτιδα μέχρι κοίλη
-
Εχω κάνει πολλα χρονια κολυμβηση και 2 χρονια γυμναστηριο 2ρα 3η λυκειου, ειδικα στην τριτη 3ωρες καθημερινά. Αν δεν εισαι μαλακας ξερολας και δεν το παίζεις σφιχτης δεν παθαινεις κάτι.
-
Εχω κάνει πολλα χρονια κολυμβηση και 2 χρονια γυμναστηριο 2ρα 3η λυκειου, ειδικα στην τριτη 3ωρες καθημερινά. Αν δεν εισαι μαλακας ξερολας και δεν το παίζεις σφιχτης δεν παθαινεις κάτι.σωστός
-
Τα καλα της επαρχιας... εγω πληρωνω 35
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
αν δεν κάνεις σωστά τις ασκήσεις ισχύει αυτό που λές, μπορείς να πάθεις από απλή τενοντίτιδα μέχρι κοίλη
Είναι κήλη και όχι κοίλη (δεν έχει σχέση με το κοίλος, κοιλότητα )...Οι γιατροί του forum θα στο επιβεβαιώσουν
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Είναι κήλη και όχι κοίλη (δεν έχει σχέση με το κοίλος, κοιλότητα )...Οι γιατροί του forum θα στο επιβεβαιώσουν
Ο κουτσαν ξέρει καλύτερα τα γλωσσικά από τους γιατρούς, να τον ακούς!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...
επρεπε να μπεις και να πεις πουλαω οργανα γυμναστικης για το σπιτι!
Ρε τον δήθεν premium πως τα λέει.
-
Ναι ρε συ οκ, έχει διαφορά 500 € ΑΛΛΑ
- θα φάω πολλά απο αυτα σε βενζίνες μιας και ειναι 8-9 χλμ αποσταση 18 δλδ πηγαινε ελα....δλδ γυρω στα 3+ € η κάθε φορά
- Η βουλιαγμένης πήζει πολύ άσχημα και θα λες που να πάω τωρα να φαω 20 λεπτά στο δρόμο για να πάω γυμναστήριο....αρα δεν θα πηγαίνεις.
Θα πάω σε αυτα τα 2 που μου είπε ο koutsan το απόγευμα να ρωτήσω, πέρασα σήμερα και τα είδα αλλά είμουνα με κουστούμι και δεν έλεγε να μπω σαν τον κλόουν μέσα!
100-110 € όντως τα θεωρώ πολλά ΄€....με τόσα λεφτά πέρνω ενα σμαρτακι να πηγαίνω βόλτες!
Να το πετάξεις το μπουρδέλο σου αν καίει πολύ, ορίστε η λύση.
-
Τραβα μορω γλίτσα απο εδω!
-
Τραβα μορω απο εδω!?????????????
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τραβα μορω απο εδω!
?????????????
Δεν είμαι κτηνοβάτης!
-
μωρη ηθελα να γράψω μωρεεεεεεεεεεεε!