-
Αν τουρμπίσει πάνω στη στροφή, ένεκα προσθιοκίνητο και μπροστόβαρο, θα φύγει ευθεία. Αντίδραση μόνο να αφήσεις το γκάζι και να είσαι έτοιμος με το τιμόνι, και αυτά με 'αν'. Κοινώς κοιτάς να μην τουρμπίσεις μέσα στη στροφή, είτε να είσαι από πριν, είτε να το αφήσεις για την έξοδο.
-
Να αφησω γκαζι για να γυρισει προς την εσωτερικη και να το μαζεψω με αναποδο τιμονι? Αν ειμαι τουρμπισμενος και μπω σε στροφη με σταθερο γκαζι δεν υπαρχει προβλημα? Το ιδιο και αν τουρμπισω μετα το apex? Επισης αν μπω σε στροφη πατωντας φρενο και οχι να πατησω μεσα ?
-
Αν και δεν μπορούμε να κάνουμε μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης μέσα από το forum η γενική ιδέα είναι να μην αλλάξεις απότομα την κατανομή βάρους και την παροχή ισχύος στους τροχούς. Τα Audi διαχρονικά δεν ακούνε στο τιμόνι, οπότε μαζέματα με ανάποδα τιμόνια γίνονται αραιά και που, και ακόμα πιο σπάνια με Audi (να είχες κανά Citroen, να το συζητάγαμε). Ναι, αν είσαι από πριν με υπερπίεση, τότε θα μπεις/βγεις ομαλά από τη στροφή (το ίδιο ισχύει και για τα VTEC). Παρομοίως, αν πατήσεις μετά το apex, μειώνεις τις πιθανότητες ατσουμπαλοσύνης από το όχημα (αρκεί να πατάει κάτω, να μην είναι στριμμένες οι ρόδες και να ζυγίζεις το γκάζι). Τέλος, το φρενάρισμα πριν την είσοδο συνίσταται, τουλάχιστον μέχρι να το μάθεις, γιατί φρενάρισμα με στριμμένους τροχούς σημαίνει σχεδόν πάντα δύσκολες καταστάσεις.
-
Καταλαβα..πολυ κατατοπιστικδς συμβουλες!! Σιγουρα μεχρι να το μαθω θα ειμαι πολυ εγκρατης και υα φρεναρω πριν τη στροφη. Νομιζω πως ειναι πιο απολυτο απο το 306 στους χειρισμους..τουλαχιστον στο μυαλο μου... Αν υπαρχει καποια αλλη συμβουλη για τα τουρμπατα ή τα audi θα χαρω να την ακουσω...
-
Εγω λεω κανα 1.6 θα πηρε. Αυτο ειναι καλο αμαξι! Quattro ή δικινητο? Καλοταξιδο!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω λεω κανα 1.6 θα πηρε. Αυτο ειναι καλο αμαξι! Quattro ή δικινητο? Καλοταξιδο!Ευχαριστω πολυ!! Το1.8 δικινητο πηρα..απο φιλους ξερω οτι οποιος παρει το 16αρι θα το πουλησει για το turbατο..απλως τωρα ειμαι στην προσαρμογη. Μιλαμε για εντελως αλλη φιλοσοφια
-
Το συγκεκριμένο είναι με τους 163 ίππους; Αν ναι, τότε πρόκειται για έναν αρκετά δυνατό και ισορροπημένο κινητήρα.
-
- κλασσικο 20vt
-
Σωστα..150 μαμα και με το προγραμματακι πηγε στους 200ιππους με 35,3κιλα ροπης
-
Ο χρήστης mixalis_peugeot έγραψε:
Σωστα..150 μαμα και με το προγραμματακι πηγε στους 200ιππους με 35,3κιλα ροπηςΚαλές διαδρομές! Τον είχα σ'ένα Ibiza FR του 2005 (πολύ καλός κινητήρας,αλλά το τότε πλαίσιο και σύστημα διεύθυνσης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου κατώτερο της περίστασης).
-
Ευχαριστω πολυ!! Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι τετοιο στο συγκεκριμενο ευτυχως!! Μου φαινεται ομως πυραυλος και πολυ στοιβαρο
-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Εν κινήσει υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπλοκάρει. Όπως και να έχει πρέπει να πας σε ηλεκτρολόγο.
Οπωσδήποτε θα το δούμε,την επόμενη βδομάδα με το σέρβις θα κοιταχτεί & αυτό
Καλημέρα σας.
Τελικά είμαστε για καινούργιο κοντέρ δυστυχώς.
Ο μάστορας το έβγαλε όλο το έλυσε & τελικά θέλει αλλαγή.
Βρήκα κάποια αλλά ζητάνε πολλά (πάνω από 70€)
Πριν κάνω οτιδήποτε σκέφτομαι να το πάω σε κάποιον κοντερά που ασχολείται μόνο με τέτοια.
1.Γνωρίζει κάποιος κάποιον προς Χαλάνδρι Παιανία & γύρω περιοχές
2.Που μπορώ να κοιτάξω μήπως βρω κάτι σε ποιο οικονομική τιμή;
Σας ευχαριστώ -
Το ποστ πραγματικα το κανω χωρις να εχω καμια ορεξη να πλακωθω αλλα ειλικρινα απορω με το παπατζιλικι που ταιζουν... 1 ωρα συνεπιβατης σε A1 1.2 tsi με 76.000km απο καινουργιο. Αν αυτο θεωρειται πριμιουμ τοτε τα mito-ds3 πως πρεπει να τα χαρακτηρισω...?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το ποστ πραγματικα το κανω χωρις να εχω καμια ορεξη να πλακωθω αλλα ειλικρινα απορω με το παπατζιλικι που ταιζουν... 1 ωρα συνεπιβατης σε A1 1.2 tsi με 76.000km απο καινουργιο. Αν αυτο θεωρειται πριμιουμ τοτε τα mito-ds3 πως πρεπει να τα χαρακτηρισω...?Επειδη συμβαινει να εχω οδηγησει και τα τρια μοντελα σε σβελτες εως γρηγορες εκδοσεις τους, με καλα εξοπλιστικα πακετα, πριμιουμ (με την πληρη εννοια της λεξης) προφανως και ΔΕΝ ειναι κανενα απο αυτα, απλως εχουν δυνατοτητα εξοπλισμου σε βαθμο που παλαιοτερα ειχαν ΜΟΝΟ τα πριμιουμ και καπως πιο προσεγμενη ποιοτητα υλικων στο εσωτερικο, αλλα και σχεδιαση.
Τωρα το τι διαφημιστικη προπαγανδα αποφασιζει ακολουθησει ο εκαστοτε κατασκευαστης, αυτο σηκωνει απειρη συζητηση...
Κατα τα αλλα επι της ουσιας και στις τρεις περιπτωσεις προκειται για ομορφα περιτυλιγματα, απο αυτοκινητακια supermini κατηγοριας...
Για αυτους που θελουν κατι στην μικρη -σε μηκος- κατηγορια αυτοκινητων, αλλα με πιο προσεγμενο σχεδιαστικα εξωτερικο και εσωτερικο, απο τα 'καθημερινα' supermini. -
Παιδιά, στο segment-A ή Β, αρκεί μια πιο καλή γραμματοσειρά, ένα κλικ καλύτερη συναρμογή ή λίγο ψευτοαλουμίνιο εδώ και εκεί για να χαρακτηρίσεις premium ένα αυτοκίνητο. Ενώ στο segment-D ή E (το F είναι εξ'ορισμού τα premium και το αφήνω απέξω) πρέπει να έχεις διπλά τζάμια και οθόνες και δέρματα και βαρύ όνομα κλπ κλπ για να χαρακτηριστείς premium. Μην ξεχνάμε τι και πως συγκρίνουμε...
-
+1 στον Γρηγόρη. Εγώ το έχω γράψει ξανά και κάποτε πιο άκομψα, πως όταν κάποιος ζητά premium δεν πρέπει να κοιτά στα κάτω ράφια - κατηγορίες γιατί εκεί το πολύ να βρει ένα σήμα, μια κονκάρδα σαν να λέμε...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το ποστ πραγματικα το κανω χωρις να εχω καμια ορεξη να πλακωθω αλλα ειλικρινα απορω με το παπατζιλικι που ταιζουν... 1 ωρα συνεπιβατης σε A1 1.2 tsi με 76.000km απο καινουργιο. Αν αυτο θεωρειται πριμιουμ τοτε τα mito-ds3 πως πρεπει να τα χαρακτηρισω...?+100000
Με τσιγκλάς να γράψω για τα audi....αλλά ας μην μιλήσω καλύτερα!
-
...καλα και η γενικευση απο την αλλη, για μια ολοκληρη μαρκα/μοντελα δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα...
-
Το τραγικο στα Αουντι δεν ειναι το Α1 αλλα το οτι στα κανονικα αμαξια τους Α4,5,6 κλπ ανοιγεις το καπω και βλεπεις ολο τον κινητηρα να ειναι μπροστα απο τον μπροστινο αξονα κατι που σκοτωνει την αυτοκινηση.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...καλα και η γενικευση απο την αλλη, για μια ολοκληρη μαρκα/μοντελα δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα...Σωστό αυτό! Απλά εγώ είμαι 'αλλεργικός' στην συγκεκριμένη μάρκα...μεγάλη συζήτηση...
AUDI FORUM