-
Είναι με το χειροκίνητο 6άρι δεν τον νοιάζει το αυτόματο γιατί είναι συνέχεια σε ανοικτούς δρόμους .
-
Καλησπερα σε ολους ..
Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει η αγορα ενος S3 χρονολογιας 2003-4(1800 20vt) , τι πρεπει να προσεξω και αν συμφερει καλυτερα καποιο που να εχει ηδη μετατροπες (για μεγαλυτερο value for money), να προτιμησω καποιο ποιο εργοστασιακο ή να το αποφυγω τελειως γιατι πλεον ειναι παλιο; -
Εξαρτάται από το πόσα λεφτά το βρίσκεις και πόσα θέλεις να δώσεις.
Σε κάθε περίπτωση ο χρυσούς κανών είναι ότι προτιμάμε ΜΑΜΑ αυτοκίνητα για δύο βασικότατους λόγους:
α) Ο κατασκευαστής έχει πάντα τις πιο ασφαλείς λύσεις.
β) Για να το πείραξε ο άλλος σημαίνει ότι είναι γκαζιάρης και κατά πάσα πιθανότητα καύτης!!! -
Τέλος εποχής για το τρίθυρο Audi A3
*Η τέταρτη γενιά του A3 βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της εξέλιξης, με τον χρόνο λανσαρίσματος στην αγορά να υπολογίζεται για το 2019.
Το δημοφιλές hatchback της γερμανικής φίρμας θα βασιστεί πάνω σε μία αναβαθμισμένη εκδοχή της πλατφόρμας MQB, έχοντας μοντέρνο στιλ, σπορ σχεδίαση και μεγαλύτερες διαστάσεις. Το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με τα πιο προηγμένα συστήματα και τεχνολογίες, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ψηφιακές οθόνες και ημιαυτόνομη οδήγηση.
Η είδηση, ωστόσο, είναι η απουσία του τρίθυρου αμαξώματος. Η Audi αποφάσισε να καταργήσει τη συγκεκριμένη έκδοση, επαναπροσδιορίζοντας την γκάμα του μοντέλου. Έτσι, το επόμενο A3 θα προσφέρεται ως πεντάθυρο, sedan και cabrio.*
-
Σε A3 tsi 125 πρεπει να κατεβει σασμαν για ν αλλαχθει το δισκοπλατω ή ειναι τυπικα τα πραγματα? Εχει κανεις προβει σε αντικατασταση ή εστω σε golf να μας πει κοστος?
-
Ασοι ειστε στα τεχνικα ρε γμτ, μη σπρωχνεστε.. Η ρωτηση ειχε το χαρακτηρα του κατεπειγον γιατι παρουσιαστηκε το προβλημα καθ οδον. Αλλαχθηκε με αυθεντικο σε εξουσιοδοτημενο επαρχιας στα 315e με αποδειξη εννοειται. 125.000km εβγαλε..Σασμαν δε χρειαζεται να κατεβει.
-
Έλα μη θυμώνεις. Το ότι δεν πήρες απάντηση σημαίνει ότι κανείς δεν έχει A3, πράγμα καλό για το επίπεδο του Forum!
-
Καλό !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έλα μη θυμώνεις. Το ότι δεν πήρες απάντηση σημαίνει ότι κανείς δεν έχει A3, πράγμα καλό για το επίπεδο του Forum! -
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κανείς το κόστος και τη διαδικασία δημιουργίας θύρας usb σε Α3 τελευταιάς γενιάς (8v facelift)? Η εν λόγω εργασία εννοείται ότι θα γίνει σε εξουσιοδοτημένο service αντιπροσωπείας, απλά υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει κάποιο θέμα ηλεκτρολογικής φύσεως; -
*Η Audi αλλάζει όλα όσα ξέραμε για την ονοματοδοσία των μοντέλων της.
Μέχρι σήμερα, η ονομασία περιελάμβανε το όνομα του μοντέλου (πχ Α3, Q2, κτλ), το οποίο συνοδεύονταν από έναν αριθμό που αντιστοιχούσε στον κυβισμό του κινητήρα (1.2, 1,4, 2,0, κοκ) και διακριτικά γράμματα του τύπου του κινητήρα (TDI, TFSI, g-tron, ε-tron).
Τώρα, πέρα από το όνομα του μοντέλου όλα τα υπόλοιπα αλλάζουν. Ή μάλλον όχι όλα, αλλά φεύγει ο αριθμός που προσδιόριζε τον κυβισμό του κινητήρα και αντικαθίσταται από έναν άλλο αριθμό που θα αντιπροσωπεύει την ισχύ της κινητήριας μονάδας. Ο αριθμός αυτός θα είναι διψήφιος και θα ανταποκρίνεται σε μια κλίμακα που έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα η Audi.
Ο λόγος που στο Ίνγκολσταντ προχώρησαν σε αυτήν την απόφαση είναι κατά τον επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Audi, Dietmar Voggenreiter, το γεγονός ότι η χωρητικότητα του κινητήρα πλέον δεν αντιπροσωπεύει επαρκώς την πραγματικότητα, λόγω του γεγονότος ότι έχουμε πολλές εναλλακτικές τεχνολογίες κάτω από το καπό των αυτοκινήτων (θερμικοί κινητήρες, υβριδικά σύνολα, αμιγώς ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα).
Έτσι κρίθηκε πως η νέα μέθοδος ονοματοδοσίας θα είναι πολύ πιο αντιπροσωπευτική της πραγματικότητας.
H Audi έδωσε στη δημοσιότητα τον παρακάτω πίνακα:30 = 110 έως 130 ίπποι (81-96 kW)
35 = 150 έως 163 ίπποι (110-120 kW)
40 = 170 έως 204 ίπποι (125-150 kW)
45 = 230 'εως 252 ίπποι (169-185 kW)
50 = 285 έως 313 ίπποι (210-230 kW)
55 = 333 έως 374 ίπποι (245-275 kW)
60 = 435 έως 463 ίπποι (320-340 kW)
70 = 544+ ίπποι (400+ kW)Με βάση αυτόν τον πίνακα το Q2 1.0 TFSI, για παράδειγμα, θα λέγεται Audi Q2 30 TSI, ενώ το Α8 3.0 TDI με τον κινητήρα των 285 ίππων, Audi A8 50 TDI.*
-
Τι φρίκες έχουν φάει οι Γερμανοί με τις ονομασίες...μια η merc, μία η vw, τώρα η Audi κ πάει λέγοντας...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Τι φρίκες έχουν φάει οι Γερμανοί με τις ονομασίες...μια η merc, μία η vw, τώρα η Audi κ πάει λέγοντας...Προετοιμάζονται για την ηλεκτροκίνηση, όπου ο κυλινδρισμός είναι άκυρος εξ' ορισμού. Θα μπορούσαν βέβαια να βάλουν κάτι πιο εύπεπτο (π.χ. δύναμη σε KW ή PS).
-
Καλησπέρα κύριοι,
Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω σχάρα για πέδιλα του σκι σε audi A1 3d.
Μπορείτε να με βοηθήσετε, εάν έχετε εμπειρία στο θέμα, σχετικά με καταστήματα και τιμές;
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
-
Tηλεφώνησα στον Γρατσία και μου είπαν κόστος για την βάση 270 ευρώ περίπου και άλλα 160 για τα στηρίγματα.
Το θεωρώ υπερβολικό.
-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Tηλεφώνησα στον Γρατσία και μου είπαν κόστος για την βάση 270 ευρώ περίπου και άλλα 160 για τα στηρίγματα.Το θεωρώ υπερβολικό.
Δεν ξέρω τι μάρκες μπάρες και βάσεις δίνει η Audi, αλλά αν μιλάμε π.χ. για Thule ή Montblanc, τότε μια χαρά είναι οι τιμές. Και από ότι βλέπω και στο αγγλικό site, κάπου εκεί είναι όντως οι τιμές, αν θες να πάρεις 'αυθεντικές' Audi.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Tηλεφώνησα στον Γρατσία και μου είπαν κόστος για την βάση 270 ευρώ περίπου και άλλα 160 για τα στηρίγματα.
Το θεωρώ υπερβολικό.
Δεν ξέρω τι μάρκες μπάρες και βάσεις δίνει η Audi, αλλά αν μιλάμε π.χ. για Thule ή Montblanc, τότε μια χαρά είναι οι τιμές. Και από ότι βλέπω και στο αγγλικό site, κάπου εκεί είναι όντως οι τιμές, αν θες να πάρεις 'αυθεντικές' Audi.
Πάρε τις ελληνικές hermes αν έχουν για το αμάξι σου.. Μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου
-
+1 για τις hermes και πολυ καλης ποιοτητας. Εχει εργοστασιο στο Κορωπι αν θυμαμαι καλα απ οπου ειχα παρει απευθειας τις δικες μου.
-
Audi: Ανάκληση 875.000 αυτοκινήτων στην Ευρώπη
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... tin-eyropi
-
Πωπω!
Το να γίνει κάποια υπερθέρμανση σε καλώδια κλπ. είναι εφιάλτης για εμένα!
Δεν ξέρω γιατί αλλά κάθε φορά που πειράζω κάτι με καλώδια, ηχοσύστημα , ενισχυτές , πίσω κάμερα ακόμη και...λάμπα , πάντα με πιάνει μια φοβία για λίγο καιρό!Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
AUDI FORUM