-
@a-d-p said in AUDI FORUM:
Αποκάλυψη για το Audi Concept C
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/apokalypsi-gia-to-audi-concept-c/
Αλλη μια βλακεία με 4 κύκλους.
-
Με το
model 3 Pπήγα στο Κιλκίς να παραλάβωτο 4ο συνεχόμενο Toyota της οικογένειας,stop τα offtopic συγνώμη ...ευκαιρία να δω το λευκό Α4 35Tfsi του '19 απο κοντά
και τελικά είναι αυτό που θέλει ενα 60άρης να μετράει χωρίς να προκαλεί με αστέρια και προπέλες (οπεκεπε)αλλα μετα ήρθε μια απογοήτευση
οχι γιατί τα μαύρα πλαστικά γύρω απο τα κουμπιά του κλιματισμού ... είναι απλά γυαλιστερά μαύρα πλαστικά και οχι οθονίτσες
οχι γιατί δεν έβγαλα άκρη αν ο κεντρικός καθρέπτης είναι ηλεκτροχρωματικός
όχι γιατί δεν εχει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες
αλλα γιατί έχει
54 λίτρα ντεπόζιτο; γιατί ρε audi
μετα το πρόγραμμα θα πρέπει να του βάζω κατοστάρα και που θα βρίσκω αξιόπιστο βενζινάδικο στην μεση της ΕΟ για Αθήνα
ασε που θα με δουλεύει ο @realzeus οτι δεν θα βγάζω το Θεσσαλονίκη - Αθήνα χωρίς στάσηαν είναι να κάνω στάση βάζω τα 20000 χιλιάρικα στην άκρη και με τα αναδρομικά που θα δώσει ο κυριάκος (έρχονται εκλογές ετσι δεν είναι @lap;) να αγοράσω το Model 3 Perfomance του κολλητού μου οταν το πουλήσει.
ασε που δεν εχει acc αυτό τώρα πως να το χωνέψεις, το τσιρικτό YC να εχει και η αουντάρα οχι
-
Άσε τα σάπια
.... Δεν είμαι στα κόμματα για να ξέρω.
Διαισθητικά, δεν νομίζω να έρθουν εκλογές. Ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο.
Ένα model 3 σε χαμηλή τιμή είναι καλό Ντηλ. Αλλά να κρατήσεις το yaris.
-
@monman2 said in AUDI FORUM:
Με το
model 3 Pπήγα στο Κιλκίς να παραλάβωτο 4ο συνεχόμενο Toyota της οικογένειας,stop τα offtopic συγνώμη ...ευκαιρία να δω το λευκό Α4 35Tfsi του '19 απο κοντά
και τελικά είναι αυτό που θέλει ενα 60άρης να μετράει χωρίς να προκαλεί με αστέρια και προπέλες (οπεκεπε)αλλα μετα ήρθε μια απογοήτευση
οχι γιατί τα μαύρα πλαστικά γύρω απο τα κουμπιά του κλιματισμού ... είναι απλά γυαλιστερά μαύρα πλαστικά και οχι οθονίτσες
![.png)οχι γιατί δεν έβγαλα άκρη αν ο κεντρικός καθρέπτης είναι ηλεκτροχρωματικός
όχι γιατί δεν εχει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες
αλλα γιατί έχει
![.gr.jpeg)54 λίτρα ντεπόζιτο; γιατί ρε audi
μετα το πρόγραμμα θα πρέπει να του βάζω κατοστάρα και που θα βρίσκω αξιόπιστο βενζινάδικο στην μεση της ΕΟ για Αθήνα
ασε που θα με δουλεύει ο @realzeus οτι δεν θα βγάζω το Θεσσαλονίκη - Αθήνα χωρίς στάσηαν είναι να κάνω στάση βάζω τα 20000 χιλιάρικα στην άκρη και με τα αναδρομικά που θα δώσει ο κυριάκος (έρχονται εκλογές ετσι δεν είναι @lap;) να αγοράσω το Model 3 Perfomance του κολλητού μου οταν το πουλήσει.
ασε που δεν εχει acc αυτό τώρα πως να το χωνέψεις, το τσιρικτό YC να εχει και η αουντάρα οχι
Ο καθρέφτης δεν είναι ηλεκροχρωματικος
-
Σιγά μην έβαζαν κάτι έξτρα τόσο ακριβό σε ένα τόσο φτηνό αμάξι οι γερμαναράδες…πιο γύφτος πεθαίνεις…
AUDI FORUM