-
Ανεβαινουν σε κυβικα οπως η vw για να ρίξουν ρυπους;
-
Ακολουθεί την vw kai bmw. Δυστυχώς για τους χαμηλούς προυλογισμους που τους ενδιαφέρει η οικονομική οδήγηση χάνεται αυτός ο καλός κινητήρας της Ρενώ.
Τα διλιτρα ντιζελ της Μερσεντές ξεφεύγουν ενώ έχουν ακόμα και τον φόρο πολυτελείας και το αυξημένο τεκμήριο.
-
Εχω την αισθηση οτι μονο σε εμας θα φαινεται ακριβος. Οι αλλοι θα εχουν diesel με διλιτρα μοτερ, so what..... Απλα γυριζουμε οπως παλια στα 1,9 tdi κτλ.
Εμεις ακομα εχουμε αυτον τον αθλιο νομο με τα κυβικα
-
Κοίτα Α200d με Α180d έχουν +10000 διαφορα! Για 116 vs 150 hp τεράστια διαφορα στην βασική τιμή.
-
Λογω φορου....
Οχι οτι αξιζει τοσα το 200
-
Ναι συμφωνώ αλλά χάνει κόσμο έτσι γιατί κατευθείαν το ντίζελ της γίνεται απλησίαστο.
Η 116d συνεχίζει όμως κανονικά σωστά;
-
Το dct των ...λαϊκών μοντέλων της Μερσεντές είναι το ίδιο της VW? Από αξιοπιστία πως πάει αυτό διπλοσυμπλεκτο;
Κάποια γνώμη; Αναφέρομαι στο κιβώτιο της Α180. Υπάρχουν εμπειρίες προβλημάτων αλά dsg vw?
-
The A 200 and A 180 have a newly developed 7G-DCT dual clutch transmission. For a low dry weight of 67 kg, the actuators exhibit high mechanical and electrical efficiency. The gears are shifted electro-mechanically, the wet clutches are operated electrohydraulically. The software-controlled clutch allows different shift characteristics—from sporty to particularly comfortable—with the driver able to choose between ECO, Comfort, Sport and Individual. As further functions it allows extended coasting and ECO start/stop. This transmission was developed together with GETRAG, who is also the supplier.
https://www.greencarcongress.com/2018/02/20180203-aclass.html
-
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα θα ήθελα τα φώτα σας Και την άποψη σας για ένα θέμα που με απασχολεί! Θέλω να αγοράσω ένα κάμπριο Μερσέντες από τη Γερμανία με κόστος περίπου 15.000 €. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα χρειαστώ τελωνείο καθώς το αυτοκίνητο μπορώ να το δηλώσω στην Γερμανία και να διατηρήσω τις γερμανικές πινακίδες στην Ελλάδα. Επισης αξιζει να σημειωθει πως ειναι μοντελο του 2012 4θεσιο και οχι roadster και πως ειναι μεταχειρισμενο και 2λιτρο πετρελαιο! Είμαι 20 χρονών υπάρχει αυτή η τρέλα για την αγορά ενος τέτοιου αυτοκίνητο, το θέμα είναι αξίζει ή υπάρχει περίπτωση να το βαρεθώ; Αξίζει αυτή η αγορά στις μέρες μας λέτε η πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο με αυτά τα λεφτά ή και με πιο λίγα που αξίζει περισσότερο; (Ειτε αυτο ειναι καμπριο είτε roadster ή κατο αλλο)
-
Το αν θα το βαρεθείς ή όχι δε θα μπορέσει να στο πει ποτέ κανείς όπως επίσης και στο αν αξίζει γιατί εξαρτάται στο τι θέλεις εσύ από ένα αυτοκίνητο. Επειδή μιλάμε για cabrio θα πρέπει να σκεφτείς αν γουστάρεις πραγματικά ξεσκέπαστες βόλτες ή αν το θες επείδή φαίνεται πιο μπάνικο στο μάτι. Στη 2η περίπτωση μάλλον δε θα σου κάνει γιατί τα cabrio έχουν και κάποια μειονεκτήματα (φόβος για σκίσιμο κουκούλας, αεροδυναμικός θόρυβος, λιγότερη ακαμψία άρα περισσότεροι τριγμοί, λιγότερη παθητική ασφάλεια σε περίπτωση τούμπας). Αν μπορείς να ζήσεις με αυτά τότε καλώς και φυσικά να θες να είσαι ξεσκέπαστος πάντα εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες κάτω από τον ήλιο με 35 βαθμούς.
Αν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο στην οικογένεια και άρα δεν τίθεται θέμα χώρων και μετακίνηση περισσότερων των 2 ατόμων εγώ ως γνωστόν θα πρότεινα το MX5 ND ή SLK 2ης γενιάς. Βέβαια παρότι roadster και τα 2 είναι διαφορετικά μεταξύ τους ώς προς την οδήγηση οπότε και κάτι άλλο που θα πρέπει να συνυπολογίσεις είναι αν θες βολτάδικο αυτοκίνητο ή κάπως κατά πολύ πιο σπορ.
Από κει και πέρα με τέτοιο ποσό και αγορά από Γερμανία έχεις άπειρες επιλογές αλλά το βασικό είναι να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Γιατί ωραία η CLK cabrio, ωραίο το ΜΧ5, ωραία η SLK, ωραίο το ΤΤ, ωραία η Boxter, ωραία η ΒΜW E90 αλλά όλα κάπου κερδίζουν, κάπου χάνουν.
-
Πολυ σωστα και ευστοχα τα λογια σου Πανο! Συμφωνω απολυτα με αυτα που λες απλος σκεφτομαι μηπως ειναι μια ιδεα απλα και το μετανιωσω αργοτερα ή χειροτερα το βαρεθω και θελω κατι διαφορετικο, αυτο δεν θελω να γινει! Καλο το clk και τα υπολοιπα αυτοκινητα που ανεφερες αλλα θα ηθελα κατι σε 4 θεσιο καμπριο και οχι σε roadster.. μου φαινεται πολυ μικρο ενω το 4θεσιο μου αρεσει περισσοτερο και φαινεται και ειναι πιο μεγαλο στο ματι και στην ομορφια! Εκτος αυτου υπαρχει κατι αλλο ή και σε κουπε που να αξιζει παραπανω απο αυτο οσο αναφορα στην ομορφια αλλα και στην οδηγικη απολαυση σε αυτα τα λεφτα;
-
Προτείνω και εγώ mazda mx-5 ND 2.0 είναι τόσο σπάνιο Ελλάδα που θα το κοιτάνε περισσότερο απο mercedes και ταιριάζει καλλίτερα στα 20 χρόνια σου!
Αν όμως επιμένεις για diesel τετρακύλινδρο cabrio τότε είναι απαραίτητο αυτό
για να ακούγεται καλά τουλάχιστον και μη ξεχνάς καλό ζέσταμα καταλύτη και dpf πριν το ανοίξεις μη μυρίζει σαν TAXI κατά τα άλλα μαζί σου ,τα μακρυά τεραθέσια cabrio είναι πολύ όμορφα και χορταστικά στο μάτι .
-
Εφόσον έχεις τη δυνατότητα να έχεις αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες και έχεις βάλει στόχο diesel cabrio, τότε κοίταξε στους 3 γνωστούς Γερμανούς premium κατασκευαστές τα εξακύλινδρα μοτέρ τους. Ακούγονται πολύ πιο όμορφα και δουλεύουν πολύ πιο πολιτισμένα από τα τετρακύλινδρα diesel.
-
Πως ακριβώς θα το έχει με γερμανικές πινακίδες αλλά θα κάνει βόλτες στην Ελλάδα;
-
Εγώ αντιλαμβάνομαι το νεαρό της ηλικίας αλλά τα χρήματα που διαθέτεις είναι απελπιστικά λίγα ακόμη και για την γερμανική αγορά μεταχειρισμένων για να πάρεις cabrio αυτοκίνητο. Επιπλέον έχεις υπολογίσει το κόστος χρήσης που έχει ένα τέτοιο όχημα; Με τα χρήματα που διαθέτεις μιλάμε για αυτοκίνητο που θα προσεγγίζει τη δεκαετία και με τουλάχιστον 100000χλμ στο κοντέρ. Ταπεινή μου άποψη μεγάλο το ρίσκο. Αν θέλεις σπορ αυτοκίνητο με αυτό το μπάτζετ ξεχνάς cabrio και coupe όπως και την επιλογή diesel και θα ψάξεις σε hothatch είτε κάτι σε golf gti είτε σε focus rs/st προηγούμενης γενιάς και πάντα εξονυχιστικο έλεγχο πριν την αγορα
-
Πως ακριβώς θα το έχει με γερμανικές πινακίδες αλλά θα κάνει βόλτες στην Ελλάδα;
Εύκολο εαν έχεις φορολογική έδρα στην Γερμανία ή υπηκοότητα. Ο άντρας της ξαδέρφης μου που φορολογείται και στην Γαλλία έχει κανονικά 2 αυτοκίνητα εδώ με Γαλλικές πινακίδες.
-
super@t wrote:
Εύκολο εαν έχεις φορολογική έδρα στην Γερμανία ή υπηκοότητα. Ο άντρας της ξαδέρφης μου που φορολογείται και στην Γαλλία έχει κανονικά 2 αυτοκίνητα εδώ με Γαλλικές πινακίδες.
Κανονικα δεν τα εχει, παρανομα θελεις να πεις.
Δεν μπορεις να κυκλοφορεις πανω απο 6 μηνες Ελλαδα αλλα στην πραξη δεν υπαρχει ελεγχος (αν και που και που κανει μπλοκα το τελωνειο).
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλων σας. Μπορώ να κυκλοφορώ στην Ελλάδα με Γερμανικές πινακίδες και το έχω δηλωμένο στην Γερμανία σε συγγενή μου. Με 15.000 ή το πολύ και μέχρι 18 υπάρχουν πάρα πολύ ωραία κάμπριο ακόμα και πιο καινούργιο μοντέλα του 2015 ή 16 που είναι με τέσσερις θέσεις και πολύ όμορφα όπως επίσης και κουπέ πολύ όμορφα...
Και δεν πιστεύω πως είναι λίγα 15 16 ή μέχρι 18 χιλιάρικα για ένα τέτοιο αυτοκίνητο στη Γερμανία..γιατι υπαρχουν πολλα αυτοκινητα που τα πουλανε σαν καινουργια και εχω δει και απο κοντα μερικα και ειναι οντως πολυ ωραια οπως δειχνουν στις φωτογραφιες...
-
Τρομερός αυτός ο ήχος φίλε στο βίντεο. Πως γίνεται ένα αυτοκίνητο πετρέλαιο να βγάζει έναν τόσο δυνατό και ωραίο ήχο σαν να είναι βενζίνης. Τι είναι αυτό πρόγραμμα και πως γίνεται να το βάλεις το αυτοκίνητο δεν καταστρέφεις τον κινητήρα έτσι;
-
Τρομερός αυτός ο ήχος φίλε στο βίντεο. Πως γίνεται ένα αυτοκίνητο πετρέλαιο να βγάζει έναν τόσο δυνατό και ωραίο ήχο σαν να είναι βενζίνης. Τι είναι αυτό πρόγραμμα και πως γίνεται να το βάλεις το αυτοκίνητο δεν καταστρέφεις τον κινητήρα έτσι;
Αν μπεις στο σαιτ του κατασκευαστή θα καταλάβεις
όταν το είχα πρώτοδει το κορόιδευα τον τελευταίο καιρό όμως το θεωρώ ιδανικό για υβριδικά (που δεν βγάζουν καθόλου ήχο) και τετρακύλινδρα premium diesel (ήχος απαίσιος).
MERCEDES-BENZ FORUM