-
M(oufa) hybrid μου φαίνεται αυτό το Mild hybrid.
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
γιατί οι δασμοί έχουν να κάνουν με τα κυβικά, όχι με την ισχύ.Χρόνια έχει καταργηθεί αυτό!!
Οι δασμοί πλέον υπολογίζονται με βάση την Λιανική τιμή προ φόρων και τις εκπομπές CO2.
-
Η γερμανική κυβέρνηση ζήτησε από την Daimler την ανάκληση 774.000 πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων της Mercedes-Benz στην Ευρώπη λόγω υπερβολικών εκπομπών ρύπων.
Η Daimler δηλώνει ότι με τη μέγιστη ταχύτητα και με διαφάνεια συνεργασίας με τις αρχές, θα αφαιρέσει τα λογισμικά στα συστήματα ελέγχου των κινητήρων αυτών, για τα οποία η κυβέρνηση έχει έντονες αντιρρήσεις.
ο Zetscheείπε ότι οι συζητήσεις με την κυβέρνηση ήταν «εποικοδομητικές».
Κι άλλος στο κόλπο.
Μήπως πιάνουν και τη Renault πλέον τα σκάγια? Μιλάνε για το 1.600 το Βίτο συν τοις άλλοις.
-
Πάντως η ρενώ κάλεσε αναπρογραμματισμό εγκεφάλου για τους ρύπους, ότι και αν λέει αυτό.
-
Καλή σας ημέρα. Είμαι κοντά στην αγορά ενός ΜΒ ML350 από το 2005 έως το 2007 στην έκδοση με το OFF-ROAD πακέτο. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου δώσει τα φώτα του για το συγκεκριμένο μοντέλο; + - Τι πρέπει να προσέξω περισσότερο κι αν κάνω λάθος που είμαι κοντά σε αυτό το μοντέλο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Πολύ ωραίο μοντέλο. Τα πάγια έξοδα θα τα έχεις υπόψη σου. Φόρο πολυτελείας δεν έχει, τα τέλη είναι μπόλικα. Η κατανάλωση θα είναι από 13 ως 15 λίτρα με φυσιολογική οδήγηση. Αν μιλάμε για αρκετά χιλιόμετρα το χρόνο, αν το κάνεις υγραέριο, θα παλεύεται. Το μοτέρ της είναι ανθεκτικό στο υγραέριο.
Το πακέτο off road περιλαμβάνει αερανάρτηση; Αν ναι, αυτή μπορεί να είναι μια πολύ ακριβή βλάβη.Για γνώμες κατόχων εμπιστεύομαι το Parkers, βλέπω όμως ότι όλες αφορούν το πετρέλαιο:
https://www.parkers.co.uk/mercedes-benz ... r-reviews/
-
Το μοτέρ της δεν είναι για υγραέριο (ΆΛΛΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ). Το υγραέριο έκανε ζημιά τόσο στην αντίστοιχη του φίλου μου όπως και στο crv του έτερου της παρέας. Και οι δύο ένα ρεκτιφιε δεν το γλύτωσαν.
-
- Θα σου πεί πολλές πληροφορίες ο cruiser, εάν θυμάμαι σωστά αυτή είχε.
- Γενικά βγάζουν αρκετές βλάβες και ακριβές
- Εξαιρετική ποιότητα κύλισης και δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου
- Πολύ μεγάλη κατανάλωση
- Ακριβή συντήρηση
- Απέφυγε την αερανάρτηση, γιατί ενώ προσφέρει αρκετά σε θέμα άνεσης και κύλισης, είναι σίγουρη η βλάβη και η επισκευής της κοστίζει πάρα πολλά χρήματα
- Εάν την αγοράσεις έχοντας στο μυαλό σου ότι είναι ένα αυτοκίνητο των €70-80.000 (και όχι των €20.000) και των 2 τόνων (σχεδόν), άρα έχει αντίστοιχο κόστος συντήρησης και φθορές (σε αναρτήσεις, ελαστικά, φρένα κλπ.). Εάν την αγοράσεις επειδή έχει χαμηλή τιμή και περιμένεις αντίστοιχο χαμηλό κόστος χρήσης, ξανασκέψου το.
- Μακριά από το υγραέριο, το συγκεκριμένο μοτέρ δεν το συμπαθεί και θα σου βγάλει πολλές ζημιές.
-
Τα πάγια έξοδα τα έχω υπολογίσει όπως και την κατανάλωση. Το OFF-ROAD πακέτο πάει υποχρεωτικά με την αερανάρτηση αλλά νομίζω ότι εάν παρουσιαστεί πρόβλημα σε μία φούσκα μπορείς να αλλάξεις μόνο την συγκεκριμένη χωρίς να είμαι σίγουρος γι αυτό.
-
Δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες υγραερίου (BRC και Prins) έχουν αναρτήσει μαύρες λίστες με τα μοτέρ που θεωρούνται προβληματικά. Εκεί ανατρέχω για να δω αν είναι ευαίσθητο ή όχι. Καμία από τις δύο δε λέει κάτι για την ML.
Στη θέση σου, θα έκανα κι ένα τηλεφώνημα στον LPGAS στον Πειραιά, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας.Το CRV είναι πολύ ευαίσθητο. Η ML της παρέας μπορεί να έπεσε σε χαμερπή εγκαταστάτη.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
- Θα σου πεί πολλές πληροφορίες ο cruiser, εάν θυμάμαι σωστά αυτή είχε.
- Γενικά βγάζουν αρκετές βλάβες και ακριβές
- Εξαιρετική ποιότητα κύλισης και δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου
- Πολύ μεγάλη κατανάλωση
- Ακριβή συντήρηση
- Απέφυγε την αερανάρτηση, γιατί ενώ προσφέρει αρκετά σε θέμα άνεσης και κύλισης, είναι σίγουρη η βλάβη και η επισκευής της κοστίζει πάρα πολλά χρήματα
- Εάν την αγοράσεις έχοντας στο μυαλό σου ότι είναι ένα αυτοκίνητο των €70-80.000 (και όχι των €20.000) και των 2 τόνων (σχεδόν), άρα έχει αντίστοιχο κόστος συντήρησης και φθορές (σε αναρτήσεις, ελαστικά, φρένα κλπ.). Εάν την αγοράσεις επειδή έχει χαμηλή τιμή και περιμένεις αντίστοιχο χαμηλό κόστος χρήσης, ξανασκέψου το.
- Μακριά από το υγραέριο, το συγκεκριμένο μοτέρ δεν το συμπαθεί και θα σου βγάλει πολλές ζημιές.
Χαίρομαι πολύ με αυτά που έγραψε ο Φάνης και συνιστώ στον φίλο να τα ακολουθήσει ως ευαγγέλιο στην επιλογή του. (εξαιρώ το 1 του ακατανόμαστου - θλιβερού -γαλλόφιλου που είναι καθαρά υποκειμενικό ζήτημα)
-
-
Η αεραναρτη ειναι εξαιρετικη! Πολυ πιθανο να αρχισει να χανει ή να εχει επισκευαστει ηδη. Οπως ειπες κι εσυ αν ψαχτεις με φουσκες απο γερμανια θα την βγαλεις με 2-3 κατοσταρικα.
-
Αλλο κλασσικο προβλημα ειναι ο εγκεφαλος του αυτοματου κυβωτιου. Και εδω υπαρχουν εξειδικευμενοι τεχνικοι που μπορουν να στο επισκευασουν με 3-4 κατοσταρικα.
-
Αρκετα μερσεντες αυτων των χρονολογιων ειχαν θεμα με την αντλια του τιμονιου
Νομιζω αν βρεις ενα μοντελο 2007+ θα ειναι πολυ αξιοπιστο και γενικοτερα υπαρχει πληθωρα εξειδικευμενων συνεργειων και ανταλλακτηκων για να κανεις τη δουλεια σου. Το βασικο ειναι να υπαρχει ενημερωμενο αρχειο συντηρησης και δεν αν εχουν ηδη εμφανιστει καποιες απο αυτες τις βλαβες. Σαν αυτοκινητο ειναι σιγουρα πολυ καλη επιλογη. Καιει ισως λιγο παραπανω σε συγκριση με ενα X5 ή Q5.
-
-
Αυτά που έχω βρει είναι του 2007 και μου φαίνονται πολύ καλύτερα διατηρημένα από αντίστοιχης ηλικίας άλλως εταιριών.
-
Είναι πρώτης γενιάς ML ή δεύτερης γενιάς;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Λογικά 2ης γενιάς (αφού είναι 350 και όχι 320 και είναι και του 2007).
-
Σημέρα φίλος πήγε να το δεί , του το έφεραν Θεσσαλονίκη , το απόγευμα θα εχω αναφορά αν έγινε η κίνηση ...να εχω να γράψω κάτι στο 'οδήγησα'
https://www.car.gr/18399467-mercedes-be ... e-panorama
-
Slk του 2006 αυτόματο , δεν ξεκλειδώνει , με πολύ προσοχή ανοίξαμε την πόρτα καθώς δεν πέφτουν τα παράθυρα ούτε αυτό το λίγο που πρέπει , δεν γυρίζει το κλειδί , δεν ανάβει ούτε ένα φωτακι τίποτα είναι νεκρό , ούτε ο λεβιές κινείται ,ούτε το πορτμπαγκάζ ανοίγει.
Η αλήθεια είναι ότι το αυτοκίνητο έχει κινηθεί 2-3 φορές από τον Σεπτέμβριο , η μπαταρία είναι καινούργια , δεν έχω ξαναδεί να μην ανάβει ούτε ένα φωτακι σε αυτοκίνητο ποτε!
Ο ιδιοκτήτης είναι μακριά , πήγαμε απλά να το βάλουμε μπροστά για μια βόλτα , και δεν βλέπω κανενα τρόπο να μετακινηθεί καθώς η πρόσβαση στο γκαράζ είναι πολύ δύσκολη.
Τι μπορεί να είναι;Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Μπαταρια καπουτ. Αδειασε τελειως.
-
Μακάρι να είναι αυτό Lap.
Δεν ασχολήθηκα άλλο , δεν...μπόρεσα ούτε να βρω που έχει την μπαταρία με μια πρόχειρη ματιά , τα πάντα είναι καλυμμένα με πλαστικά και διάσπαρτα κουτιά και εξαγωγές λες και είναι κανένα 8 κύλινδρο.
Με μια ματιά που έριξα στο διαδίκτυο μπορεί να φταίνε διαφορά πράγματα.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί δεν έχω ξαναδεί αυτοκίνητο έτσι εντελώς νεκρό!Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ενα οικογενειακο που το ειχε ο πατερας μου παρατημενο κανα 4 μηνο ηταν ακριβως ετσι. Ουτε να φορτισει η μπαταρια δεν μπορουσε. 70 ευρω κοστισε για να βαλει ξανα μπροστα. Νεα μπαταρια δηλαδη.
MERCEDES-BENZ FORUM