-
Παιδιά το X class δεν είναι ακριβώς ίδιο το Navara με άλλη σχεδίαση ;
Αν ναι τότε μιλάμε για καθαρά ένα πείραμα μάρκετινγκ.Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι βασισμένο στο Navarra αλλά δε θυμάμαι πόσα κοινά έχουν. Πάντως χθες έκανα μια συζήτηση και αναρωτιόμουν ποιος θα το έπαιρνε, και σήμερα το είδα στην Αλεξανδρούπολη... για τις ΗΠΑ είναι μικρό πάντως
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Παιδιά το X class δεν είναι ακριβώς ίδιο το Navara με άλλη σχεδίαση ;
Αν ναι τότε μιλάμε για καθαρά ένα πείραμα μάρκετινγκ.Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει διαφορές. Ειδικά η μεγάλη έκδοση φοράει κινητήρα, κιβώτιο και τετρακίνηση της Mercedes.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Καθώς μεγάλωσα σε αγροτική περιοχή τέτοιες υλοποιήσεις βρίσκουν πάντα ανταπόκριση σε λίγους θα το πω ευγενικά αστοιχείωτους προύχοντες, όμως επί της ουσίας η χρήση τους περιορίζεται στα κολάδικα της επαρχίας άντε και σε κανα δυο λασπώματα στα χωράφια, για τα μάτια του κόσμου. Δυστυχώς δεν είναι πλάκα.Ναι δεν είναι ευχάριστο Σπύρο. Υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι το ακριβό αυτοκίνητο θα τους δώσει κύρος. Δεν εννοώ πως όποιοι έχουν ακριβό αυτοκίνητο επιζητούν κύρος. Μία μερίδα το κάνει. Προσωπικά όταν οδηγώ την bmw του αδερφού μου, χαίρομαι το αυτοκίνητο και ούτε καν με νοιάζει αν κοιτάνε ή όχι οι έξω. Όπως και όταν είχα μία E34 δίλιτρη την οδηγούσα για να κάνω εγώ κέφι. Δεν με ένοιαζε αν την κοιτούσαν οι απ' έξω. Όπως δεν με νοιάζει τώρα που οδηγώ το Corsaκι που είναι 17ετίας.
-
Δλδ το ναβαρα των 40000 επιτρεπεται για τους αγροτες η για οποιονδηποτε του αρεσουν αυτα τα αυτοκινητα αλλα το x class ειναι καγκουρια και βλαχομπαροκ κλπ?
Προσωπικα δε μ αρεσουν αυτα τα αυτοκινητα αλλα υπαρχει πολυς κοσμος που τα διαλεγει ουσιαστικα για επιβατικη χρηση(με αρκετη χρηση βουνου κηνυγι σκι η οτιδηποτε και προφανως για τη εκαστοτε δουλεια) και λεει στη εκαστοτε κυβερνηση ελα παρε τα @@ και ουτε φορους πολυτελειας ουτε τελη ουτε τεκμηρια.Και τους καταλαβαινω.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και οπως και αρκετος κοσμος διαλεγει μια μαρκα αυτοκινητου bmw mercedes δεν εχει σημασια για το υποτιθεμενο κυρος και μονο ετσι και οι διαφοροι επαγγελματιες θα διαλεξουν x class αν εχουν την οικονμικη δυνατοτητα φυσικα.
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να υποθέσω ότι κρίνετε αντίστοιχα τους επαγγελματίες που αγοράζουν τα Vito και Sprinter
-
Χαχαχαχαχαχαζαχα πολυ καλο...
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Καθώς μεγάλωσα σε αγροτική περιοχή τέτοιες υλοποιήσεις βρίσκουν πάντα ανταπόκριση σε λίγους θα το πω ευγενικά αστοιχείωτους προύχοντες, όμως επί της ουσίας η χρήση τους περιορίζεται στα κολάδικα της επαρχίας άντε και σε κανα δυο λασπώματα στα χωράφια, για τα μάτια του κόσμου. Δυστυχώς δεν είναι πλάκα.
Ναι δεν είναι ευχάριστο Σπύρο. Υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι το ακριβό αυτοκίνητο θα τους δώσει κύρος. Δεν εννοώ πως όποιοι έχουν ακριβό αυτοκίνητο επιζητούν κύρος. Μία μερίδα το κάνει. Προσωπικά όταν οδηγώ την bmw του αδερφού μου, χαίρομαι το αυτοκίνητο και ούτε καν με νοιάζει αν κοιτάνε ή όχι οι έξω. Όπως και όταν είχα μία E34 δίλιτρη την οδηγούσα για να κάνω εγώ κέφι. Δεν με ένοιαζε αν την κοιτούσαν οι απ' έξω. Όπως δεν με νοιάζει τώρα που οδηγώ το Corsaκι που είναι 17ετίας.
Συμφωνούμε φίλε μου!
-
Μετά την x-class από την Mercedes, έβλεπα κάτι τέτοιο να έρχεται.
Βλαχομπαρόκ! Θα πρέπει ο αγρότης να πουλήσει τα χωράφια για να το πάρει. Όσο για τα λάστιχα που φορά, μόνο για το μπευγουοτς κάνουν.
Παιδιά, για όσους δεν γνωρίζουν την αρχή του 'κακού'...
http://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/o-logos-pou-akoma-ke-i-menegaki-exi-agorasi-agrotikoΓίνεται mainstream σιγά σιγά
Δεν περιορίζεται σε αγρότες. Η Αμερική είναι παντού. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πελατεία για κάτι τέτοιο υπάρχει!
Ιδίως από την άλλη μεριά του Ατλαντικού θα κυκλοφορεί και σε κοσμικές γειτονιές.
Μ' αρέσει σαν ιδέα όπως μ' αρέσει και το Χ class.ΥΓ. Ας το μεταφέρει καλύτερα κάποιος mod στο BMW forum. Δεν έχει σχέση με την Χ1.
Η να μεταφερθεί στο βουνό να δούμε τι πουλιά πιάνει [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καθώς μεγάλωσα σε αγροτική περιοχή τέτοιες υλοποιήσεις βρίσκουν πάντα ανταπόκριση σε λίγους θα το πω ευγενικά αστοιχείωτους προύχοντες, όμως επί της ουσίας η χρήση τους περιορίζεται στα κολάδικα της επαρχίας άντε και σε κανα δυο λασπώματα στα χωράφια, για τα μάτια του κόσμου. Δυστυχώς δεν είναι πλάκα.Μια παρόμοια κατάσταση μου θύμισες τώρα με εναν Σουηδό που είχε προσπαθήσει μεθυσμένος το 2005 , να φορτώσει Αγγλίδες που ήταν και αυτές μεθυσμένες . Σταμάτησε έξω απο το μαγαζί τα έκανε όλα που@@@α για να δείξει οτι ειναι επιβήτορας , στους φίλους του που συνοδεύαν τις πιτσιρίκες αυτό εγινε στην Ροδο και στην Ορφανίδου!
Και είχε ένα Αγροτικό που το είχε βάψει με αναρχικά σύμβολα και συνθήματα.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Φυσικά θα το δούμε στο βουνό. Και στην φουλ σεζόν μάλιστα για καφέ και φαΐ στα χιονοδρομικά.
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Μετά την x-class από την Mercedes, έβλεπα κάτι τέτοιο να έρχεται.
Βλαχομπαρόκ! Θα πρέπει ο αγρότης να πουλήσει τα χωράφια για να το πάρει. Όσο για τα λάστιχα που φορά, μόνο για το μπευγουοτς κάνουν. [emoji38]
Παιδιά, για όσους δεν γνωρίζουν την αρχή του 'κακού'...
http://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/o-logos-pou-akoma-ke-i-menegaki-exi-agorasi-agrotikoΓίνεται mainstream σιγά σιγά [emoji38]
Δεν περιορίζεται σε αγρότες. Η Αμερική είναι παντού.Να αναφέρουμε όμως την πολύ μεγάλη αναβάθμιση που με τα χρόνια έχει αυτή η κατηγορία και στο θέμα ποιότητας, εμφάνισης και εξοπλισμού. Σε όλα τα reviews υπήρχε το σχόλιο 'επιτέλους μέσα εμφάνιση, άνεση και εξοπλισμός επιβατικου'.
Στο παλαι ποτέ ο υποψήφιος στο King cab κοιτούσε διαστάσεις καροτσας, έπαιρνε δώρο το ραδιοκασετόφωνο και αντε να ήθελε μια θήκη για τα τσιγάρα του για να μην τα βάζει μπροστά από το ταμπλό.
Τώρα το δέρμα, το klima και ο όμορφος διάκοσμος με τις ινοξ λεπτομέρειες είναι δεδομένα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φυσικά θα το δούμε στο βουνό. Και στην φουλ σεζόν μάλιστα για καφέ και φαΐ στα χιονοδρομικά. -
Ένας ένας πετιέται...
Το μέλλον μας είναι ηλεκτρικό και διασυνδεδεμένο
http://www.capital.gr/diethni/3280821/harald-kruger-bmw-to-mellon-mas-einai-ilektriko
-
Στο μέλλον θα υπάρχουν και διαστημόπλοια για να κάνουν κρουαζιέρες στον Αρη, Μήπως να περιμένω λίγο;
-
Η αλήθεια είναι ότι η BMW έχει επενδύσει τεράστια χρηματικά ποσά στην ανάπτυξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, οπότε θα τα υποστηρίξει μέχρι τέλους!
-
Μα φυσικά θα το κάνει ενώ και οι άλλες εταιρείες αργά ή γρήγορα θα προχωρήσουν σε υλοποιήσεις ηλεκτρικών οχημάτων. Υπάρχει όμως μια ειδοποιός διαφορά. Πόσο κοστίζει αυτή την στιγμή η πιο φτηνή υλοποίηση ηλεκτροκίνησης της bmw? Εταιρείες όπως η ΤΟΥΟΤΑ παρουσιάζουν ένα πιο τίμιο πρόσωπο μιας και οι υλοποιήσεις τους σε προχωρημένες τεχνολογίες και συνάμα φιλικότερες στο περιβάλλον, δεν απαιτούν να πουλήσεις ακίνητη περιουσία ή να προχωρήσεις σε ρευστοποίηση μετοχών ή αμοιβαίων για να τις αγοράσεις.
-
Υπάρχει όμως μια ειδοποιός διαφορά. Πόσο κοστίζει αυτή την στιγμή η πιο φτηνή υλοποίηση ηλεκτροκίνησης της bmw? Εταιρείες όπως η ΤΟΥΟΤΑ παρουσιάζουν ένα πιο τίμιο πρόσωπο μιας και οι υλοποιήσεις τους σε προχωρημένες τεχνολογίες και συνάμα φιλικότερες στο περιβάλλον, δεν απαιτούν να πουλήσεις ακίνητη περιουσία ή να προχωρήσεις σε ρευστοποίηση μετοχών ή αμοιβαίων για να τις αγοράσεις.Κοστίζει €36.000 στην Ελλάδα και έχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά από την Toyota (και την Nissan), είναι ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο εξαρχής ως 100% ηλεκτρικό, με Carbon Composite σασί και απίστευτη τεχνολογία επάνω του, κάτι το οποίο κοστίζει πάρα πολύ και απευθύνεται (όπως κάθε τι τεχνολογικά πρωτοποριακό στους early adopters). Κανονικά το i3 θα έπρεπε να είναι αρκετά πιο ακριβό.
Φυσικά υπάρχουν και οι PHEV (Plug In Hybrid) εκδόσεις αρκετών μοντέλων της BMW, κάποιες εκ των οποίων είναι σε πιο χαμηλές τιμές και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τις υλοποιήσει της Toyota (οι BMW μπορούν να κινηθούν αμιγώς ηλεκτρικά για αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα και με αξιοπρεπή ταχύτητα).
BMW FORUM