-
-
-
Η ειδική έκδοση της 488 πλησιάζει:
-
-
Να 'την:
-
Δώρο για τον φίλο μου Αλέξανδρο για αύριο
http://www.newsauto.gr/menspeed/katakok ... ntino-vid/Ελπίζω να τα πούμε κ από κοντά το ερχόμενο τριήμερο φίλε
-
Ευχαριστώ Βασίλη.
Μακάρι να βολέψει.Α, στις 16-2 εμφανίζεται και η νέα 488 VS.
-
Ferrari Portofino
Δεν ξέρω γιατί, αλλά η California -αν εξαιρέσουμε την εξωτερική σχεδίαση- μου άρεσε περισσότερο.
Eπίσης, για το EPS (electric power steering). o δημοσιογράφος επιβεβαιώνει ότι δίνει τεχνητή αίσθηση.Καταλήγει πως σίγουρα είναι αξιόλογη,αλλά για Ferrari είναι πολύ 'ηλεκτρονική-ψηφιακή'.Υ.Γ. Όχι πως αν μου την έδιναν θα την απέρριπτα,αλλά ο V12 όπως και να το κάνεις είναι αλλιώς...
-
-
Το portofino μου θυμιζει πιτσαρια ρε γμτ Και η αλλη η''superfast''...
Για ψαχτειτε με τα ονοματα εκει στο Maranello -
Η ονομασία Superfast είναι από την 500 Superfast του 1964.
To Portofino μου μοιάζει καλύτερο από κάτι California... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το portofino μου θυμιζει πιτσαρια ρε γμτ Και η αλλη η''superfast''...
Για ψαχτειτε με τα ονοματα εκει στο MaranelloΣυμφωνώ και εγώ! Απαίσια και τα 2 ονόματα (μάλλον βέβαια φαίνονται απαίσια σε εμάς τους ομιλούντες την Ελληνική).
-
Μια χαρά είναι τα ονόματα για αυτούς στους οποίους απευθύνονται τα αυτοκίνητα πάντως
To Portofino:
H 500 Superfast
-
Μια τέτοια ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι παρακαλώ. Σας αφήνω τις ΛαΦερραρι, τις Λουσο ΓΤΒ κλπ, εγω θέλω μια τετοια... 'απλή'. 'καθημερινή' και επιτέλους, πανέμορφη.
-
Καλα τα λετε ολοι. Ειναι οτι ο Ελληνας εχει συνδυασει αυτα τα ονοματα με αλλα πραγματα οπως λεει και ο σαργος.
-
Προφανώς οι εταιρείες αυτές δίνουν ονόματα που απευθύνονται στους υποψήφιους αγοραστές τους . Αν βάζανε από ελληνικά νησιά θα έβαζαν Σαντορίνη , Μύκονος και όχι Αντικύθηρα και Δονούσα...
-
http://www.drive.gr/test-drives/dokimaz ... -superfast
-
488 Pista!!!
-
Επίτηδες το κάνουν σε εμάς τους Έλληνες, δεν εξηγείται αλλιώς. Κατά τα άλλα, μ@@νάρα!!! Βασικά τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει για εμένα Ferrari που να είναι κάτι λιγότερο από πανέμορφη. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο σχεδιαστικό τους.
-
Προσωπικά θεωρώ πως ανέκαθεν βγάζαν όμορφα αυτοκίνητα (με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια) και φυσικά στο μηχανολογικό κομμάτι απλά δεν παίζονται.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)