-
Καντε οτι κοιμαστε. ΝΑΙ αλλα ΟΧΙ..Αγαπη μου εκλεισα της Τραπεζες. Τα αεροπλανα θα πεταξουν αυριο? Το μνημονιο ειναι ευλογια. Βοσκοτοπια. Η θαλασσα δεν εχει συνορα. Ουρες για 20ευρα. Πρεσπες στα μουλοχτα. Τα ΜΑΤ επεστρεψαν στην Ηρ.Αττικου. Μικρη Μελινα. Γεμιστά. Βουλκανιζαντερ. Προκαταβολη φορου.
ΕΚΑΣ. Κοτερο. ΟΑΣΘ. Νομισματοκοπειο. Χρηματιστηριο ενεργειας. Ηλεκτρονικοι πληστηριασμοι.
Δε μπορει...κατι θα θυμαστε απο τα παραπανω. Αυτα κατα περιπτωση μου βγαζουν συνειρμους σε χυδαιοτητα, ανοργανωσια και απατεωνια.Συγνωμη μα δε θα παρω.
-
Mην πάρεις, ευτυχώς έχουμε δικαίωμα διαφορετικής γνώμης. Και οι Πρέσπες ήταν το μόνο καλό που έκανε αυτό το τσίρκο από μαθητευόμενους μάγους της συμφοράς, τέλειωσε ένα θέμα-παιδική χαρά εθνικιστών και λοιπών παραφρόνων και από τις 2 πλευρές. Ας κλάψουν για τη Μακονία που χάσανε εκατέρωθεν και ας τελειώνουμε με τις φαντασιώσεις για Βουκεφάλες και Αλεχάντρο μια και καλή μήπως και προχωρήσουμε λίγο ως χώρα λες και δεν έχουμε προβλήματα. Εν τω μεταξύ και οι 2 κέρδισαν αλλά που μυαλό. Οι γείτονες πήραν το όνομα που ήθελαν και η Ελλάδα την αναγνώριση της ιστορίας της.
Η δική μου λίστα της γαλάζιας λαίλαπας γράφει τα εξής:
Τιμές ενέργειας
Στήριξη Ζελένσκι
Μεταφορά οπλισμού από τα νησιά.
Κατάρρευση ΕΣΥ
Φιάσκο του κόβιντ + νεκροί εκτός ΜΕΘ
Ακαταδίωκτο λοιμωξιολόγων.
Καμένες εκτάσεις όλα τα χρόνια (Εύβοια κτλ)
Απευθείας αναθέσεις
Σκάνδαλο Πάτση
Σκάνδαλο Μαραβέγια
Σκάνδαλο Cisco
Πέτσωμα (ελευθερία τύπου μαζί)
Λίστα Πλεύρη
Σκόιλ Ελικίκου
Κουπόνια
Τζόκερ
Μπατσοκρατία
Πτωχευτικός κώδικας
Διαματάρης
400 δις δημόσιο χρέος
Παρακολουθήσεις 33ων(!) ατόμων
Διοκητές νοσοκομείων ¨δικοί μας" χωρίς προσόντα.
"Αδιευκρίνιστα ποσά"
Υπερδιπλασιασμός μετακλητών
Pushbacks
Αττική Οδός
Μεγάλος Περίδρομοςκαι πολλά πολλά άλλα.
Αφήνω επίτηδες έξω ένα θέμα που δε θέλω να θίξω γιατί το θεωρώ πολύ άσχημο.
Αν κοιμόμαστε λοιπόν, μάλλον εφιάλτη βλέπουμε συλλογικά.
-
Δεν εχει νοημα να σου απαντησω στη λιστα σουπερ μαρκετ που εγραψες. Μπατσοκρατια απο τα καλυτερα. Τιμες ενεργειας αδικως υψηλες με τοσα αποθεματα σε ορυκτα καυσιμα που προφανως και διαθετει η χωρα. Ναι εχεις δικιο.
Πους μπακ. Οχι μωρε. Καλυτερα περαστε καθηστε, τρωγετε.
Στη χωρα μαςτα μετρα για τον κορωναϊο συναντησαν σθεναρη αντιδραση και τα ποσοστα εμβολιασμενων στο γενικο πληθυσμο απο τα μικροτερα στην Ευρωπη.
Τεσπα παντως αυτο με την μπατσοκρατια το καλυτερο! -
Στη χώρα πάντως συμβαίνουν επανειλημμένα και καλά πράγματα, που δεν είναι σωστό να τα παραβλεπουμε και να λέμε "που είναι το κράτος".
-
-
@spi_duster said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Δεν εχει νοημα να σου απαντησω στη λιστα σουπερ μαρκετ που εγραψες.
Δηλαδή εσύ τώρα κατάλαβες τι λέει αυτή η λίστα;
Ούτε ο ίδιος δεν θα ξέρει τι είναι όλα αυτά που γράφει.
-
Φυσικα και δεν ξερει τι λεει. Συνεχως παπατζες και η λεξη χυδαιοτητα σε καθε προταση για να δινει στομφο. Σοβαροτης 0.
Υποψη. Στην Ελλαδα δε χρειαζονται παρακολουθησεις. Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει και να το παιζει και ψαγμενος.
Οταν γραφω πως χρειαζομαστε αγροφυλακες και δασοφυλακες κοροιδευουν σα χαχες γιατι τους θυμιζουν τη λεξη χωροφυλακας. Θελουν μονο περισσοτερους πυροσβεστες, γιατρους, ΜΕΘ, πυροσβεστικα και λιμενικο διασωστες και συνοριοφυλακες να ειναι επι της υποδοχης μονο σε οτι μας ερχεται απο την Ανατολη και την υποσαχαρια Αφρικη. -
Ρε σεις, ο Αλ6ς της καρδιάς σας αποσύρθηκε, τί θα απογίνει τώρα ο Κυργιάκος σας, χωρίς Αλ6 και Πολάκη για βαρβάρους;
Μετά αλήθεια, θα χετε ως αντίπαλον δέος βαρβάρου τον γκέη αυτοδημιούργητο;
-
Δεν εχει νοημα να σου απαντησω στη λιστα σουπερ μαρκετ που εγραψες. Μπατσοκρατια απο τα καλυτερα. Τιμες ενεργειας αδικως υψηλες με τοσα αποθεματα σε ορυκτα καυσιμα που προφανως και διαθετει η χωρα. Ναι εχεις δικιο.
Στη χωρα μαςτα μετρα για τον κορωναϊο συναντησαν σθεναρη αντιδραση και τα ποσοστα εμβολιασμενων στο γενικο πληθυσμο απο τα μικροτερα στην Ευρωπη.
Τεσπα παντως αυτο με την μπατσοκρατια το καλυτερο!Πόσο απαράδεκτος μπορεί να είσαι όταν κοροϊδεύεις τα εγκληματικά pushbacks; βέβαια τι ρωτάω, φανατικός ΝΔ είσαι. Ντροπή σου και πάλι. Κάθε ποστ και ένας νέος πάτος.
Όλα ξέπλυμα για τον Κούλη, μια ζωή δικαιολογίες και "ναι μεν αλλά". Θα έλεγα για ακόμη μια φορά ντροπή σου αλλά δυστυχώς δεν έχεις καμια. Aκόμα και για παρακολουθήσεις όχι μόνο αντιπάλων αλλά και στελεχών του ίδιου του κόμματος (!) τον βγάζεις λάδι. Και για τη μπατσοκρατία τίποτα, απόλυτα νορμάλ και αυτά, όπως και για το βρωμόξυλο στη Νέα Σμύρνη, τον Ινδιάνο κτλ.
Ακομμάτιστος και πάνω από όλα "σοβαρός" νεοδημοκράτης.
-
Τα Pushbacks σωστά ειναι, όπως και οι παρακολουθήσεις αλλά και η σωστή αστυνομία. Εννοείται ότι μια σοβαρή κυβέρνηση παρακολουθεί τους πάντες, για εμένα είναι λογικό, φυσιολογικό και απόλυτα σωστό.
Το λάθος της Ν. Σμύρνης ήταν που δεν ενήργησαν εγκαίρως, αφού το ήξεραν από το Σάββατο και ο Διοικητής φρόντισε να είναι σε άδεια...αυτός έχει ευθύνες και ο Χρυσοχοϊδης όταν ήταν υπουργός της σοσιαλιστικής κυβέρνσησης του ΓΑΠ (ΠΑΣΟΚ μην ξεχνάμε, σοσιαλιστής) που έβαλε 20χρονα κ@υλωμένα παιδάκια του γυμναστηρίου και των στεροείδών στην αστυνομία με ελάχιστη εκπαίδευση.
-
Ασ'το ρε Φάνη, αντιλαμβανόμαστε αλλιώς τη δημοκρατία, χωρίς παρακολουθήσεις, εγκληματικά pushbacks και μπατσοκρατία. Επίσης δεν ξέρω σε ποιό σύμπαν είναι σοσιαλιστές οι καπιτάλες ΠΑΣΟΚοι και ο ΓΑΠ αλλα σίγουρα ΟΧΙ σε αυτό που ζούμε τώρα. Ξεπλυμένοι σοσιαλδημοκράτες ακα δεξιοί με κάποιες κοινωνικές ευαισθησίες παραπάνω μπορεί.
Το μόνο που θα συμφωνήσω είναι οτι έγινε πρόσληψη μπάτσων χωρίς κριτήρια και με αστεία εκπαίδευση και όντως είναι παιδάκια μικρά.
-
Ρε συ ντιεγκο έλεος. Διάβασε καλέ μου άνθρωπε. Άνοιξε ένα οποιαδήποτε έστω τυχαίο βιβλίο πολιτικής επιστήμης και ΔΙΑΒΑΣΕ.
Η σοσιαλδημοκρατία πιστεύει σε ένα μικτο συστημα οικονομίας ( οπότε δεν είναι προδότες αυτού που πιστεύεις, καταλαβε το επιτέλους) και έχει τα δικά της προτάγματα που τα στηρίζει σε ιστορικά και επιστημονικά δεδομένα της επιστήμης της οικονομίας και της πολιτικής οικονομίας. Θεωρεί πως ο δικός της σοσιαλισμός που έχει σκοπό την βελτίωση του επιπέδου ζωής των εργατών, υπαλλήλων, επιχειρηματιών και εργαζομένων δεν έρχεται από την κατάργηση και πάλη των τάξεων (διότι αυτομάτως και πάλι θα δημιουργηθούν νέες τάξεις υπό άλλο χαρακτήρα εφόσον οι κοινωνίες θα έχουν ένα κέντρο εξουσίας) αλλά από ένα μικτό οικονομικό σύστημα που υπαγορεύει την ρύθμιση της αγοράς μέσω παρεμβάσεων του κράτους και την συνδιαμόρφωση των κοινωνικών συνθηκών μέσω των συνδικάτων κτλ. Επίσης τον ορό αξία τον ορίζει διαφορετικά ή μάλλον τον συμπληρώνει από την θεωρία του Μαρξ δίνοντας έναν συντελεστή βαρύτητας της ελευθερίας της επιλογής του ατόμου που αυτομάτως από μόνη της επιφέρει μια οικονομική αξία το οποίο στην ουσία ανοίγει τον δρόμο στο μικτό οικονομικό σύστημα.Κάντε μου quoteνα το διαβάσει ο δημοκράτης που δεν αντέχει τον διάλογο.
Δεν είσαι δημοκράτης diego, φοράς προβιά δημοκράτη. Θες η θεωρία σου να επιβάλεται ως η ορθόδοξη χωρίς καμία άλλη τεκμηρίωση η αποδοχή διαφορετικών οπτικών. Όχι ότι στα πάντα εχεις άδικο. Σε κάποια πασιφανή ανθρώπινα δικαιώματα έχεις κάποια σωστά επιχειρήματα, αλλά πραγματικά είσαι τόσο ακραία φανατικός στους ετεροπροσδιορισμους άλλων πολιτικών χώρων, που τα διαλύεις όλα.
-
@diego1960 said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Ασ'το ρε Φάνη, αντιλαμβανόμαστε αλλιώς τη δημοκρατία, χωρίς παρακολουθήσεις, εγκληματικά pushbacks και μπατσοκρατία.
Θα σου απαντήσω με ένα πολύ ωραίο quote του Cpt Ramsay που συνοψίζει τον ρόλο της εκάστοτε κυβέρνησης επίσης: "We are here to preserve Democracy, not practice it". Εννίοτε λοιπόν για να διατηρηθεί η Δημοκρατία, η κάθε κυβέρνηση οφείλει να εφαρμόσει και μη δημοκρατικές τακτικές, αλλιώς δεν θα μπορει να υπερασπιστεί αυτό για το οποίο ελέχθηκε.
Και ναι προφανώς θα παρακολουθείς τι γίνεται, εδώ παρακολουθούνται οι εργαζόμενοι και δνε θα παρακολουθούνται τα ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, προφανώς και πρέπει και είναι σωστό. Πάει με την δουλειά, σε όποιον δεν αρέσει ας κάνει κάτι άλλο. Το ίδιο και η αστυνομία, αναγκαία για να επιβάλει το νόμο σε όποιον παρανομεί. Όσο για τα pushbacks, σιγά μην τους υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες (μην πως τίποτα άλλο ανοιχτό)...και λίγο κάνουμε και πολύ light. Ας ήμουν ΠΘ να έβλεπες puschback!!
-
Ντροπή και μόνο για τις τελευταίες 2 προτάσεις Φάνη, ελπίζω να καταλάβεις τι έγραψες. Ειδικά όταν έχουμε δει πόσους και πόσους κακόμοιρους, και οικογένειες με παιδιά να πνίγονται στο Αιγαίο. Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει.
-
Τεσπα παντως αυτο με την μπατσοκρατια το καλυτερο!Πόσο απαράδεκτος μπορεί να είσαι όταν κοροϊδεύεις τα εγκληματικά pushbacks; βέβαια τι ρωτάω, φανατικός ΝΔ είσαι. Ντροπή σου και πάλι. Κάθε ποστ και ένας νέος πάτος.
Όλα ξέπλυμα για τον Κούλη, μια ζωή δικαιολογίες και "ναι μεν αλλά". Θα έλεγα για ακόμη μια φορά ντροπή σου αλλά δυστυχώς δεν έχεις καμια. Aκόμα και για παρακολουθήσεις όχι μόνο αντιπάλων αλλά και στελεχών του ίδιου του κόμματος (!) τον βγάζεις λάδι. Και για τη μπατσοκρατία τίποτα, απόλυτα νορμάλ και αυτά, όπως και για το βρωμόξυλο στη Νέα Σμύρνη, τον Ινδιάνο κτλ.
Ακομμάτιστος και πάνω από όλα "σοβαρός" νεοδημοκράτης.
Φιλε μου διαβαζεις αυτο το που εγραψα και μου επιτιθεσαι με τοση σφοδροτητα και χαρακτηρισμους. Το μονο που εχω να πω ειναι πως πρεπει να ζητησεις βοηθεια απο ειδικο. Εγω δεν ειμαι.
Ουτε φυσικα μπορω να φτασω στο επιπεδο σου. Σα να πρεπει να φτασω στην ταφρο των Μαριανων με μια ανασα. Η χυδαιολαγνεια σου ειναι βιτσιο που δεν εχω ματαδει. -
Καμία αίσθηση ντροπής, δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ αυτό. Είσαι πραγματικά στο τοπ της λίστας των χειρότερων χαρακτήρων που έχω γνωρίσει ιντερνετικά και ελπίζω πραγματικά στην έξω ζωή να μην πέσω σε τέτοιους ανθρώπους. Επίσης εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία για το επίπεδό σου, το έχεις δείξει ξεκάθαρα και λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις ούτε αυτό.
-
Ειναι αστειο και που γραφεις εσυ για επιπεδο. Οχι χυδαιο. Αστειο.
-
"Σα να μην υπάρχουν" να πας να το πείς αυτό στους κακομοίρηδες στη Νέα Σμύρνη που έφαγαν βρωμόξυλο, ή στον κακομοίρη τον "Ινδιάνο" που έμεινε 7 μήνες στη μπουζού ή στον άλλο κακόμοιρο ρεπόρτερ που από κρότου-λάμψης έχασε το 55% της ακοής του στη συγκέντρωση για τα Τέμπη ή στους κακομοίρηδες θαμώνες καφετέριας στο Γαλάτσι που έφαγαν βρωμόξυλο. Δε βαζω καν τη συμπεριφορά προς τους Ρομά και τις σφαίρες που έχουν πεσει.
Κατά τα άλλα έχουν "δεμένα τα χέρια" οι καημένοι. Τρέμω στη σκέψη τι θα έκαναν αν ΔΕΝ. Μάλλον οραματίζεστε μια δυστοπική κοινωνία τύπου Αμερικής που πρώτα πυροβολάει ο μπάτσος και μετά ρωτάει.
-
Η μπάλα στην εξέδρα κλασικά και μόκο για τα παραπάνω.
"Αλλά, αυτοί είστε" όπως θα έλεγε και ο Γενικός.
-
Ντροπή και μόνο για τις τελευταίες 2 προτάσεις Φάνη, ελπίζω να καταλάβεις τι έγραψες. Ειδικά όταν έχουμε δει πόσους και πόσους κακόμοιρους, και οικογένειες με παιδιά να πνίγονται στο Αιγαίο. Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει.
χμμμ... ελπίζω να συνειδητοποιείς ότι το πολύ μελό δεν σου ταιριάζει.
Σε άλλα θέματα γράφεις σαν κάγκουρας που κατεβαίνει στα λιμανάκια για κόντρες με δίμπουκα καζανάκια και εδώ γράφεις σαν την Μάρθα Βούρτση.
Έφθασες στο σημείο να γράψεις ότι δεν θέλεις να κάνεις παιδιά γιατί τα παιδιά τα βλέπεις σαν μπαγκάζια*.Προφανώς μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, σίγουρα όμως υπάρχουν πολλές αντιφάσεις στον γραπτό σου λόγο.
*https://forum.4troxoi.gr/topic/91215/node-91215/8543?_=1693665441332
Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;