-
@gtsartsal said in Mitsubishi Motors Forum:
Γιατί να προτιμήσει κάποιος το μιτσουμπισι και όχι το Ρενώ;
H Mitsubishi έχει 5ετή εγγύηση,αντί για (νομίζω) 3ετή -με δυνατότητα επέκτασης έναντι extra πληρωμής- της Renault.
Eπίσης μπορείς να έχεις κάποιο εξοπλισμό διαφορετικό στα ίδια χρήματα -ή με μικρή διαφορά- που σ'εξυπηρετεί καλύτερα σε σχέση με το αντίστοιχο Renault.
To 1.3 140hp mild hybrid η Renault το φέρνει μόνο αυτόματο,ενώ η Mitsu απ'ότι βλέπω και χειροκίνητο, -
@panormus772 said in Mitsubishi Motors Forum:
@gtsartsal said in Mitsubishi Motors Forum:
Γιατί να προτιμήσει κάποιος το μιτσουμπισι και όχι το Ρενώ;
H Mitsubishi έχει 5ετή εγγύηση,αντί για (νομίζω) 3ετή -με δυνατότητα επέκτασης έναντι extra πληρωμής- της Renault.
Eπίσης μπορείς να έχεις κάποιο εξοπλισμό διαφορετικό στα ίδια χρήματα -ή με μικρή διαφορά- που σ'εξυπηρετεί καλύτερα σε σχέση με το αντίστοιχο Renault.
To 1.3 140hp mild hybrid η Renault το φέρνει μόνο αυτόματο,ενώ η Mitsu απ'ότι βλέπω και χειροκίνητο,Άστο γιατρέ καλά το είπες στο προηγούμενο ποστ
Σ , αρα ότι επιχείρημα περί οικονομικών πλεονεκτημάτων των μιτσου, εξαϋλώνεται -
Ειλικρινής ερώτηση, ποιος ο λόγος να πουλάς το ίδιο αυτοκίνητο στην ίδια αγορά με 2 διαφορετικά σήματα;
Π.χ asx - capture, Clio - colt, Corolla ts - swace, mazdoyaris.
Το καταλαβαίνω μόνο στην περίπτωση που μια εταιρία δεν έχει καθόλου δίκτυο ή δεν εκπροσωπείται σε κάποια χώρα.
Να μην είχαμε Renault δηλαδή στη Ελλάδα και να μας το έφερνε η Mitsubishi. -
@georgemit said in Mitsubishi Motors Forum:
Ειλικρινής ερώτηση, ποιος ο λόγος να πουλάς το ίδιο αυτοκίνητο στην ίδια αγορά με 2 διαφορετικά σήματα;
Π.χ asx - capture, Clio - colt, Corolla ts - swace, mazdoyaris.
Το καταλαβαίνω μόνο στην περίπτωση που μια εταιρία δεν έχει καθόλου δίκτυο ή δεν εκπροσωπείται σε κάποια χώρα.
Να μην είχαμε Renault δηλαδή στη Ελλάδα και να μας το έφερνε η Mitsubishi.Ο ίδιος λόγος που αγοράζεις ρεύμα από εναλακτικούς παρόχους
Το ίδιο ρεύμα παίρνεις σε διαφορετική τιμή αλλα ο εκάστοτε πάροχος παίρνει το ρεύμα σε χαμηλότερη τιμή και το πουλάει με κέρδος. Το ρεύμα ίδιο είναι
Ετσι αν είμαι η Χ μαρκα και σε μια κατηγορία δεν έχω καθόλου όχημα και εχω δει με μελέτες οτι το κόστος να αναπτύξω ένα είναι μεγάλο και προτιμώ να μην το κάνω γιατι να μην συνάψω μια συμφωνία με έναν τρίτο κατασκευαστη και να το διαθέσω με τα δικά μου σήματα ωστε να βγάλω κανα φράγκο από εκεί που δεν θα έπαιρνα τίποτα. Και φαίνεται και πλήρης η γκάμα μου χωρίς κάποιο κενό.
-
@nickthetrib said in Mitsubishi Motors Forum:
Σ , αρα ότι επιχείρημα περί οικονομικών πλεονεκτημάτων των μιτσου, εξαϋλώνεται
Δεν ισχύει πάντα αυτό.
Για παράδειγμα, όταν πήρα το δικό μου Civic, αν δεν απατώμαι, η τιμή του στην Ελλάδα ήταν η πιο φτηνή πανευρωπαικά και ίσως και παγκόσμια. -
Εγώ θα αγόραζα την Ιαπωνική Mitsuba για τους παρακάτω λόγους:
-Γιαπωνέζικο = Αξιοπιστία = Δεν σπάει, δεν χαλάει.
-Γαλλικό = Γαλλόχρεπο = Μπλιαχχχχ.... Εμετός. Ρεμούνδος, Ριχάρδος και λοιποί αγιογδύτες.
-Γιαπωνέζικο, πωλείται αμέσως. Πριν βάλεις αγγελία.
-Γαλλικό. Δεν πωλείται. Χαρίζεται και μόνο με αγγελία.
-Γιαπωνέζικο μόνο και θα πουλάω και μούρη στο φόρουμ.
-Γαλλικό με τι μούτρα θα εμφανιστώ στο φόρουμ; Εδώ ένα Seat αγόρασα και δεν τολμώ να εκφέρω άποψη. Εμφανίζονται οι καλικάντζαροι και αρχίζουν να βαράνε.Γιαπωνέζικο λοιπόν και χαλάλι το κάτι παραπάνω στο κόστος αγοράς.
υ.γ. ναι, τρολάρω. Παίζω την ίδια μπάλα που παίζουν και οι μέτοχοι εδώ μέσα.
-
Σαν να φαίνεται πιο όμορφη η εκδοχή της Μιτσουμπίσι όσον αφορά το εμπρός μέρος.
Mitsubishi Motors Forum