-
Ο χρήστης gthd έγραψε:
Κακώς οι Ιάπωνες μετέφεραν τα εργοστάσιά τους στην Ευρώπη... Νομίζω ότι έχασαν σε αξιοπιστία. Αν αγόραζα γιαπωνέζικο, θα διάλεγα μεταξύ εκείνων που είναι Made in Japanείναι αλήθεια οτι οι κλιμοτολογικές συνθήκες και τα σχιστά μάτια των εργατών βοηθούν την αξιοπιστία......
Μα τι λέμε τώρα...
Η αξιοπιστία είναι άπορεια α) σχεδιασμού, β) υλικών γ) προδιαγραφών και μεθόδων παραγωγής δ) ποιοτικού έλέγχου.... και κανένα από αυτά δεν εξαρτάται από το γεωγραφικό μήκος και πλάτος
-
Ο χρήστης gthd έγραψε:
Sorry για την παρέμβαση παιδιά, αλλά ξέρεττε ότι το 4Θ Civic κατασκευάζεται στην Τουρκία?? Μήπως θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν?Δεν ισχύει νομίζω αυτό τουλάχιστον για Ελλάδα. Το 4-πορτο είναι Made in Japan. Το 5-πορτο Made in UK
-
Σίγουρα το 4πορτο είναι Made in Japan? Εστω για την Ελλάδα? Μπορεί κάποιος κάτοχος να το επιβεβιαώσει?
-
Bοοοοοrbooooo!!!
-
Έλεος !!! Όπως το πάμε θα συγκρίνουμε την Laguna 2.0T με ότι τετράτροχο κυκλοφορεί.Λέτε να βγεί το καλύτερο και best buy μοντέλο;
Φίλε xalkidaios αγόρασε την να τελειώνουμε!!!
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Έλεος !!! Όπως το πάμε θα συγκρίνουμε την Laguna 2.0T με ότι τετράτροχο κυκλοφορεί.Λέτε να βγεί το καλύτερο και best buy μοντέλο;Φίλε xalkidaios αγόρασε την να τελειώνουμε!!!
H Laguna έχει διαφορά μόλις 2000 Ευρώ από το Octavia 5 RS!!
Μήπως αξίζει να δώσεις +2 και να πάρεις το ολοκαίνουριο Οκτάβια (που είναι και γρηγορότερο!)?
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Έλεος !!! Όπως το πάμε θα συγκρίνουμε την Laguna 2.0T με ότι τετράτροχο κυκλοφορεί.Λέτε να βγεί το καλύτερο και best buy μοντέλο;
Φίλε xalkidaios αγόρασε την να τελειώνουμε!!!
H Laguna έχει διαφορά μόλις 2000 Ευρώ από το Octavia 5 RS!!
Μήπως αξίζει να δώσεις +2 και να πάρεις το ολοκαίνουριο Οκτάβια (που είναι και γρηγορότερο!)?
Η νέα Laguna έχει 205 άλογα. Ωραίο το Οκτάβια5 RS πάντως, πολύ ανώτερο των προσδοκιών μου.
-
Ας πάρει τη Laguna GT με τα 205 (215 στα dynos) άλογα...
Ξεφεύγει πια απο εξοπλισμό,κράτημα άνεση στην κορυφή,μοτέρ με γεύση απο Megane RS,επιδόσεις σε άλλο επίπεδο.
Το αυτοκίνητο του πραγματικού οδηγού κατά τους 4T...
Οσο για την τιμή...:
Κοντά σε αυτή του Octavia RS... -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Ας πάρει τη Laguna GT με τα 205 (215 στα dynos) άλογα...
Ξεφεύγει πια απο εξοπλισμό,κράτημα άνεση στην κορυφή,μοτέρ με γεύση απο Megane RS,επιδόσεις σε άλλο επίπεδο.
Το αυτοκίνητο του πραγματικού οδηγού κατά τους 4T...
Οσο για την τιμή...:
Κοντά σε αυτή του Octavia RS...Ναι αλλά το Οκτάβια έχει 27000 και η Λαγκούνα GT 31000... Γκολ από τα αποδυτήρια
-
Ο ανθρωπος ψαχνει αμαξια ανετα... ετσι οπως το πατε εσεις, θα του πειτε να παρει ταπερ... η κανα μινι κουπερ ες!!!
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Ο ανθρωπος ψαχνει αμαξια ανετα... ετσι οπως το πατε εσεις, θα του πειτε να παρει ταπερ... η κανα μινι κουπερ ες!!! -
Τη Veyron τη σκέφτεται; Καλή άνεση, αλλά ακόμα καλύτερα τα γκάζια! Και ποια Laguna με 170 και 205 άλογα...
-
Η Laguna GT είναι σαφώς ανώτερη απο το Octavia RS...
-
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Η Laguna GT είναι σαφώς ανώτερη απο το Octavia RS...Τι λες τώρα; Υπάρχει ανώτερο αμάξι εκτός group VAG ;
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Τι λες τώρα; Υπάρχει ανώτερο αμάξι εκτός group VAG ;
Φυσικά και όχι, τα Renault είναι τα καλύτερα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τι λες τώρα; Υπάρχει ανώτερο αμάξι εκτός group VAG ;
Φυσικά και όχι, τα Renault είναι τα καλύτερα
Αυτά που γράφει στο παρακάτω link δεν τα λέμε εμείς !!!
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=354&article=10780
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Αυτά που γράφει στο παρακάτω link δεν τα λέμε εμείς !!!
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=354&article=10780
Είδα τι γράφει και στα αρνητικά
Ένα άλλο λινκ που έχω παραθέσει με συγκριτικό με... Signum ανάξιο σχολιασμού ε;
Renault RULZZZZZ
-
Ε καλά, δε νομίζω πως από το συγκεκριμένο τεστ προκύπτει πως η Laguna είναι καλύτερη από το Octavia- μιας και δεν είναι συγκριτικό (άσχετα από τι αρέσει σε μένα)!
Καλή, χρυσή και άγια η Laguna, ήμουν από τους πρώτους που έσπευσε να υπερθεματίσει το ότι αποτελεί 'δυνατή' επιλογή, αλλά όπως για κανένα άλλο αυτοκίνητο δε μπορείς να πεις πως αποτελεί την 'καλύτερη επιλογη', πιστεύω πως το ίδιο ακριβώς ισχύει για οποιοδήποτε renault.
Για κάποιον, κάπου, κάποτε, ίσως είναι συγκυριακά το καλύτερο που μπορεί να πάρει- γενικεύοντας όμως κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε υπερβολικοί.
Ε;
-
To τεστ γράφει αυτό : «σύγχρονη μπερλίνα μεσαίου μεγέθους για τον πραγματικό οδηγό» αλλά και αυτό : 'Τα 27 χλγμ. ροπής που φτάνουν στους εμπρός τροχούς απαιτούν αυτοσυγκράτηση από τον οδηγό, προκειμένου το ESP να μη δουλεύει... «υπερωρίες»
Αυτά τα δύο πώς 'συμβιβάζονται';
Passat vs Laguna