-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Σε ΟΛΑ τα μηχανικά μέρη της γραμμής κίνησης και ιδιαιτέρως σε σαζμάν και διαφορικό.
Αυτά ισχύουν σε όλες τις εκδόσεις ανεξαρτήτως κινητήρα.
Επίσης σε όλους τους συνδέσμους της μπροστινής ανάρτησης.Εκεί πονάνε όλα τα VAG εν Ελλάδι.
Θες κι άλλα;Aπό που προκύπτουν αυτά?
Ναι θέλω κι άλλα...
Αφού μου αναφέρεις το πού πονάνε το VAG -αλήθεια πρώτη φορά το ακούω αυτό- μάλιστα και εγώ ο ίδιος είχα Golf IV το οποίο είχε μπει πολλές φορές σε χωματόδρομο και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις σε γρήγορους ρυθμούς και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, θα σου πω το εξής: Mία συνάδελφος της κοπέλας μου έχει laguna (παντρεμένη με παιδιά) και είναι κάθε δεύτερη βδομάδα στο συνεργείο για διάφορα προβλήματα σοβαρά και μη, συμπεριλαμβανομένων και μερικών ακινητοποιήσεων. Το αυτοκίνητο στο γραφείο τους έχει καταντήσει ανέκδοτο. Και έχω ακούσει ακόμα πολλά και διάφορα για laguna αλλά επειδή δεν είναι γνωστών δεν τα αναφέρω.Και κάτι άκομα. Επειδή προσωπικά τη Laguna τη θεωρώ όχι και τόσο καλό αυτοκίνητο δεν είναι ανάγκη ο φίλος να πάρει Passat. Aς κοιτάξει και το Mazda 6 1.8 (περίπου 20Κ
-
[quote='meco']
Aπό που προκύπτουν αυτά?
Ναι θέλω κι άλλα...
Αφού μου αναφέρεις το πού πονάνε το VAG -αλήθεια πρώτη φορά το ακούω αυτό- μάλιστα και εγώ ο ίδιος είχα Golf IV το οποίο είχε μπει πολλές φορές σε χωματόδρομο και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις σε γρήγορους ρυθμούς και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, θα σου πω το εξής: Mία συνάδελφος της κοπέλας μου έχει laguna (παντρεμένη με παιδιά) και είναι κάθε δεύτερη βδομάδα στο συνεργείο για διάφορα προβλήματα σοβαρά και μη, συμπεριλαμβανομένων και μερικών ακινητοποιήσεων. Το αυτοκίνητο στο γραφείο τους έχει καταντήσει ανέκδοτο. Και έχω ακούσει ακόμα πολλά και διάφορα για laguna αλλά επειδή δεν είναι γνωστών δεν τα αναφέρω.Και κάτι άκομα. Επειδή προσωπικά τη Laguna τη θεωρώ όχι και τόσο καλό αυτοκίνητο δεν είναι ανάγκη ο φίλος να πάρει Passat. Aς κοιτάξει και το Mazda 6 1.8 (περίπου 20Κ
-
Σε λίγο ρε παιδιά θα καταλήξετε να μας πείτε πως όλα τα αυτοκίνητα ενδέχεται να χαλάσουν! Όχι ρε παιδιά, πως καταλήγετε σε τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα...
Είναι σαφές, και γνωστό τοις πάσι, πως ορισμένες μάρκες ΔΕΝ χαλάνε ποτέ. Μπορεί να θυσιάζουμε ανά περίσταση επιδόσεις, ασφάλεια, τεχνολογία και κυρίως οδική συμπεριφορά, αλλά είναι θέσφατο πως δεν θα χαλάσει.
Όχι σαν κάτι βλάκες που θεωρούν πως τα αυτοκίνητα πρέπει να στρίβουν και να είναι ασφαλή. Πάνε και παίρνουν VW και Renault. Όοοοοοχι, μόνο ιαπωνικό από την εποχή της απόσυρσης...
Πέρα από πλάκα, είναι προς τιμή της Laguna πως δεν έχει ξεπεραστεί μετά από τόσα χρόνια, (μη μου πείτε πως, ακόμη και αν είναι καλύτερο σύμφωνα με ορισμένα κριτήρια, ένα Octavia 5 ή ένα Accord ενσωματώνει τίποτα τρομερές τεχνολογικές καινοτομίες σε σχέση με το περί ου ο λόγος μοντέλο!).
Από κει και πέρα βέβαια, είναι σαφές πως ειδικά σε αυτή την κατηγορία δεν μπορείς με τίποτε να δώσεις το τίτλο του βασιλιά σε κανένα μοντέλο... είναι τόοοοοοσο ομοιογενής κατηγορία.
Και για να είμαστε ειλικρινής, ούτε η Laguna θα μπορούσε να λάβει τέτοια διάκριση. Απλά είναι ό,τι πρέπει για κάποιους από εμάς (όχι εμένα- είμαι μικρός ακόμη!)
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
gtz σα δε ντρεπεσαι...ησουν και κατοχος γκολφ 5 και αναφερεσαι με μειωτικα λογια...πιπερι...Δεν μπορώ να πω οτι ήμουν δυσαρεστημένος συνολικά,αλλά τα αρνητικά τα λέω,διότι αυτά δεν δικαιολογούνται σε ένα 1400άρι με 17200€.Η VW για λόγους οικονομίας χρησιμοποιεί τις ίδιες χειρολαβές τόσο στο Γκόλφ 5,όσο και στα Πασσάτ,Οκτάβια 5 οι οποίες σε 6 μήνες ξεφτίζουν (τις άλλαξα στην εγγύηση) και έδιναν την εντύπωση,ότι έμπαινες μέσα σε ταλαιπωρημένο ταξί.Το ίδιο άλλωστε συνέβαινε και στο Γκόλφ 4,...κοινό μυστικό στις τάξεις των φίλων της VW.Λίγο πριν πουλήσω το Γκόλφ,είχαν αρχίσει να ξεφτίζουν πάλι,αλλά ας επωμισθεί το τρέξιμο ο επόμενος κάτοχος!
Και σε Mondeo έχω δεί το ίδιο φαινόμενο.
Στην 3 χρόνων Laguna μου,με συγχωρείτε,αλλά τέτοια χοντρά δείγματα φτήνιας στα υλικά δεν έχω διαπιστώσει,παρόλο που μπαινοβγαίνουν τα βλαστάρια μου χωρίς να προσέχουν και επομένως όλα τα πλαστικά υπόκεινται συνεχώς σε δοκιμασία αντοχής ... -
GTZ ξέχασες και το κάλυμα του λεβιέ ταχυτήτων που ξέφτιζε κι αυτό !!!
-
Τελικά φίλε Xalkidaie τι αποφάσισες;
-
Λοιπόν θα σας πω τις εντυπώσεις μου από τεστ που έκανα σε Passat 1,6 comfortline και σε Rav 4.
Το **Passat **είναι μεγάλο και επιβλητικό αυτοκίνητο και το δείχνει στο δρόμο καθώς είναι σχετικά δυσκίνητο στη κίνηση της πόλης. Εσωτερικά είναι πολύ άνετο με πολλούς χώρους για μικροαντικείμενα ενώ τα υλικά και οι ποιότητα φαίνονται κορυφαία. Κατά τη κίνηση δείχνει πολύ συμπαγές και δεν ακούγεται κιχ από τριγμούς. Τα καθίσματα δεν έχουν καλή πλευρική στήριξη δυστυχώς. Να προσθέσω ότι το εσωτερικό είναι σε γενικές γραμμές όμορφο κατ΄ εμένα.Στο δρόμο και από πλευράς κινητήρα θα έλεγα ότι τα περίμενα χειρότερα με βάση το βάρος του αυτοκινήτου και τα μόλις 115 άλογα αλλά μάλλον το κιβώτιο σώζει τη κατάσταση και το αυτοκίνητο αποδεικνύεται σχετικά σβέλτο χωρίς ποτέ να γίνεται γρήγορο ή να εντυπωσιαζει. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι μόλις αυξάνει ο αριθμός στροφών ο κινητήρας γίνεται θορυβώδης και ίσως σε ταξίδι αυτό να είναι ενοχλητικό αφού ο θόρυβος αυτός εισχωρεί στη καμπίνα (καλά τσιγγουνεύτηκαν λίγη έξτρα ηχομόνωση?)
Η ανάρτηση του είναι σχετικά άνετη χωρίς να φτάνει σε κορυφαία επίπεδα απορόφησης αφού κάποιες ανωμαλίες κυρίως εγκάρσιες περνάνε στο εσωτερικό. Από τιμόνι σχετικά νεκρό και πολύ ελαφρύ σε χαμηλές ταχύτητες. Κιβώτιο πολύ καλό, σαφές με σχετικά μικρές διαδρομές και θετικό κούμπωμα. Αυτό που με ξένισε ήταν το ηλεκτρονικό χειρόφρενο το οποίο ενεργοποιείται και αποδεσμεύεται χειροκίνητα όταν ξεκινάς και σταματάς, που σημαίνει ότι αν το ξεχάσεις 'έχετε γειά βρυσούλες...'. Υπάρχει επίσης και autohold για ανηφόρα επίσης χειροκίνητο (θα το προτιμούσα αυτόματο). Εν κατακλείδι πρόκειται περί ενός πολύ αξιόλογου αυτοκινήτου το οποίο νομίζω ότι αδικείται από τον κινητήρα. Μάλλον δε θα έπρεπε να διατίθεται ως 1.6.
Για το Rav 4 δε θα μακρυγορήσω καθόλου Πρόκειται για ένα καθ΄ όλα αξιόλογο στο είδος του αυτοκίνητο το οποίο δε κάνει για μένα αφού είναι κάπως ξερό στην απορόφηση των ανωμαλιών. Μάλλον έχουν δίκιο αυτοί που υποστηρίζουν ότι τα SUV υπολείπονται σε άνεσης των επιβατικών. Τα πλαστικά του είναι σκληρά αλλά ποιοτικά και η θέση οδήγησης καλή αν και το κιβώτιο έχει μια κλίση προς τα εμπρός που ξενίζει. Ο κινητήρας επαρκής αλλά το αυτοκίνητο είναι βαρύ. Ο εξοπλισμός πολύ καλός στη μεσαία έκδοση αλλά η τιμή του πολύ υψηλή αφού φτάνει τα 34000 με το κλειδί στο χερι. Σε αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα Α4 1.8Τ ή 320 που είναι και πιο premium. Αυτά τα ολίγα και ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα.
-
Μετά από παραίνεση φίλου πήγα να οδηγήσω το Honda Civic 1.8 4-door. To αυτοκίνητο οπτικά κινείται σε αρκετά καλά επίπεδα ιδίως στο εσωτερικό όπου ο πίνακας οργανων και το τιμόνι είναι ιδιαίτερα σύγχρονα και εργονομικά. Θέσεις για μικροαντικείμενα πολλές και γενικά καλή εργονομία αν και λείπει η ρύθμιση για τη μέση του οδηγού. Η ποιότητα των πλαστικών είναι καλή αν και δε λείπουν τα σκληρά πλαστικά και η συναρμογή κορυφαία. Ο εξοπλισμός επίσης κορυφαίος αν και λείπει το ESP το οποίο δε διατίθεται ούτε ως έξτρα (φάουλ).
Στο δρόμο το αυτοκίνητο κινείται πολύ καλά ενώ η ανάρτηση χωρίς να φτάνει στα επίπεδα της Laguna αποροφά αρκετά ικανοποιητικά τις ανωμαλίες, όπως στο Passat. Κινητήρας εύστροφος, πολύ καλό εξάρι κιβώτιο αν και θα ήθελα περισσότερη ροπή χαμηλά. Συνολικά δε το περίμενα τόσο καλό. Η τιμή του είναι 24.300 με το κλειδί στο χέρι στη πλούσια έκδοση με 7 χρόνια ολική εγγύηση και οδική βοήθεια. Μετά από αυτό τείνω να απορρίψω το Passat το οποίο δε προσφέρει τίποτα παραπάνω από το Honda και μάλιστα είναι και σημαντικά πιο αργό. Επομένως η κόντρα συνεχίζεται με CIVIC vs LAGUNA. Θα με ενδιέφερε να ακούσω τα υπερ και τα κατά κάθε πρότασης από εσας.
Περιμένω τη γνώμη σας. -
και εγώ νομίζω οτι το Civic είναι καλή περίπτωση, αλλά θα προτιμούσα το 1.3 Hybrid που έρχεται το φθινόπωρο
-
Ωραία τροπή πήρε η σύγκριση! Ενδιαφέρον...
Πιο γρήγορη η Laguna (ίσως και πιο ήσυχη, ίσως πιο άνετη λόγω 'μεγαλύτερης' κατηγορίας κλπ.), αλλά πιο νέο το Civic και από ό,τι φαίνεται τα καταφέρνει καλά σε πολλούς τομείς. Το πρόβλημά μου (αν αγόραζα εγώ και όχι εσύ φυσικά) είναι η διαφοροποίηση 4θυρης και 5θυρης έκδοσης, όπου ενώ η 5θυρη μου αρέσει υπερβολικά μέσα-έξω, δεν συμβαίνει και το ίδιο για την 4θυρη. Θεωρώ επίσης κάπως πολλά τα 24.300 σε σχέση με τα 24.800 (καλά θυμάμαι την τελική τιμή της Laguna ή κάνω λάθος; ) για ένα αυτοκίνητο θεωρητικά μικρότερο και ουσιαστικά πιο αργό. Το τίμημα της μεγάλης εταιρείας (που νομίζω ότι είναι η Honda) και του φρέσκου μοντέλου; Ίσως!
Δύσκολο το δίλημμα, γιατί είναι και λίγο διαφορετικοί οι προσανατολισμοί! Χώρους θέλεις πολλούς ή συμβιβάζεσαι; Επιδόσεις θέλεις ή οι 140 ίπποι στο Honda φτάνουν και περισσεύουν; Θα το φορτώνεις πολύ το αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ωραία τροπή πήρε η σύγκριση! Ενδιαφέρον...Πιο γρήγορη η Laguna (ίσως και πιο ήσυχη, ίσως πιο άνετη λόγω 'μεγαλύτερης' κατηγορίας κλπ.), αλλά πιο νέο το Civic και από ό,τι φαίνεται τα καταφέρνει καλά σε πολλούς τομείς.
Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα μετά το τεστ
Το πρόβλημά μου (αν αγόραζα εγώ και όχι εσύ φυσικά) είναι η διαφοροποίηση 4θυρης και 5θυρης έκδοσης, όπου ενώ η 5θυρη μου αρέσει υπερβολικά μέσα-έξω, δεν συμβαίνει και το ίδιο για την 4θυρη.
Και σε μένα αρέσει περισσότερο η 5-θυρη αλλα δυστυχώς έχει ημιάκαμπτο πίσω και από ότι έχω διαβάσει σε τεστ περιοδικών είναι αρκετά σφικτό με μειονέκτημα στην άνεση.
Δύσκολο το δίλημμα, γιατί είναι και λίγο διαφορετικοί οι προσανατολισμοί! Χώρους θέλεις πολλούς ή συμβιβάζεσαι; Επιδόσεις θέλεις ή οι 140 ίπποι στο Honda φτάνουν και περισσεύουν; Θα το φορτώνεις πολύ το αυτοκίνητο;
Κοίταξε οι χώροι μου είναι αρκετοί. Αν μαλιστα εξαιρέσεις το χώρο αποσκευών που είναι κατά 40 λίτρα μικρότερος από τη Laguna στο εσωτερικό δεν υπάρχουν διαφορές. Όσον αφορά τη ταχύτητα σαφώς με δελεάζουν τα +30 άλογα και +10 κιλά ροπής της Laguna αλλά και τα 140 του Honda για 1200 κιλά βάρος είναι αρκετά αξιοπρεπής επίδοση και σαφώς καλύτερη από τα 115 του Passat με τα 1400 κιλά το οποίο και απέρριψα αφού προσφέρει τα ίδια ή λιγότερα από το Honda κατά τομέα σύγκρισης. Από την άλλη το Honda μάλλον θα έχει πολύ καλύτερη κατανάλωση και σαφώς λιγόερα τέλη-ασφάλειες λόγω 1800. Από τιμή είναι συγκρίσιμα 24,3 και 24,8 αλλά το χρηματοδοτικό της Laguna πολύ καλύτερο. Θεωρητικά ναι ανηκουν σε διαφορετική κατηγορία αλλά στην πράξη τα πραγματα αλλάζουν και μάλλον είναι πολύ κοντά.
Ξέρω ότι σας μπέρδεψα με την ξαφνική αλλαγή προσανατολισμού μου κάτι το οποίο ούτε εγώ περίμενα. Δύσκολα τα πράγματα. -
Για τον ημιάκαμπτο να σου πω την αλήθεια, δεν πολυπιστεύω ότι θα βρεις μεγάλη διαφορά (5θυρο με 4θυρο), αλλά αυτό αλλάζει πολύ την κουβέντα μας.
Η κατανάλωση, αν κινείσαι πολύ έξω και κάπως ήσυχα (κυνήγια με οτιδήποτε κινείται κοστίζουν όποιο αυτοκίνητο και να πάρεις), ίσως δεν είναι μεγάλη ψαλίδα ανάμεσα στα δύο...
Από εμφάνιση πώς τα βλέπεις; Από επιδόσεις από ό,τι κατάλαβα δεν σε χαλάει καθόλου, και γιατί να σε χαλάει άλλωστε;
Για μένα, η Laguna είναι πιο 'σαφής' επιλογή (πολύ ολοκληρωμένο πακέτο σε αυτά τα λεφτά). Ωστόσο, αν νομίζεις ότι φοβάσαι την αξιοπιστία της (ή την αντιπροσωπεία), το Civic δεν θα σε απογοήτευε εύκολα, νομίζω...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για τον ημιάκαμπτο να σου πω την αλήθεια, δεν πολυπιστεύω ότι θα βρεις μεγάλη διαφορά (5θυρο με 4θυρο), αλλά αυτό αλλάζει πολύ την κουβέντα μας.Θαεπιδιώξω τεστ και με το 5-πορτο για να δω τη διαφορά.
Η κατανάλωση, αν κινείσαι πολύ έξω και κάπως ήσυχα (κυνήγια με οτιδήποτε κινείται κοστίζουν όποιο αυτοκίνητο και να πάρεις), ίσως δεν είναι μεγάλη ψαλίδα ανάμεσα στα δύο...
Πάντως στα 2 αυτοκίνητα που ήταν test drive στο μεν Honda έδειχνε 7,2lt/100 στη δε Laguna 16lt/100. Μπορεί βέβαια και να ήταν τυχαίο.
Από εμφάνιση πώς τα βλέπεις;
Από εμπρός προτιμώ το Honda από πίσω τη Laguna και μέσα πάλι το Honda.
Μήπως πρέπει να πάρω το LagunoCivic? -
Για την κατανάλωση...μόνο και μόνο οι διαδρομές που σε βγάζουν για test drive, μπορούν να κάνουν διαφορά. Στο Leon μου (αντίστοιχης ιπποδύναμης με τη Laguna) μπορώ να σου δείξω κατανάλωση από 8 μέχρι και 15 μέσα στην πόλη - την ίδια πόλη, ε;
Επίσης, μεγάλα διαστήματα με ανοιχτή μηχανή μπορούν να κάνουν την κατανάλωση να φτάσει στα ύψη. Τα 140 με τα 170 άλογα δεν δικαιολογούν διπλάσια κατανάλωση - όσο προηγμένης τεχνολογίας και να είναι ο VTEC της Honda.
Καλά θα κάνεις να ρίξεις μια ματιά ΚΑΙ στο 5θυρο, αν σου αρέσει περισσότερο! Κατά τ'άλλα, επιμένω, δύσκολη η σύγκριση που έθεσες...
-
Sorry για την παρέμβαση παιδιά, αλλά ξέρεττε ότι το 4Θ Civic κατασκευάζεται στην Τουρκία?? Μήπως θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν?
-
Για μένα πάντως, δεν θα έκανε διαφορά...εντάξει, εγείρει λίγο το εθνικό μου φρόνημα, αλλά σε ποιότητα όταν μιλάμε για Honda - Τοyota και λοιπές ΔΥΝΑΤΕΣ εταιρείες, δεν με τρομάζουν οι χώρες κατασκευής.
-
Θα οδηγείς Τούρκικο αραμπά? Και δε σε πειράζει? Οχι από την άποψη του φρονήματος (μακριά οι εθνικισμοί) αλλά από ποιότητα συναρμολόγησης-φινιρίσματος.
-
Κάποτε οδηγούσα ιαπωνικό φτιαγμένο στην Αγγλία! Εξίσου άσχημες φήμες, νομίζω...
-
Κακώς οι Ιάπωνες μετέφεραν τα εργοστάσιά τους στην Ευρώπη... Νομίζω ότι έχασαν σε αξιοπιστία. Αν αγόραζα γιαπωνέζικο, θα διάλεγα μεταξύ εκείνων που είναι Made in Japan
-
Ο χρήστης gthd έγραψε:
Θα οδηγείς Τούρκικο αραμπά? Και δε σε πειράζει? Οχι από την άποψη του φρονήματος (μακριά οι εθνικισμοί) αλλά από ποιότητα συναρμολόγησης-φινιρίσματος.Σε έρευνα που έγινε πάντως, το πιο αξιόπιστο και ποιοτικό εργοστάσιο της Toyota ανακυρήθχηκε αυτό στην Τουρκία... Μην ξεχνάμε οτι ειναι και το πιο καινούριο...
Passat vs Laguna