-
@lap said in HONDA FORUM:
Εντωμεταξυ η ένταση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας είναι λογαριθμική οποτε λίγα εκατοστά πιο πέρα αλλάζει όλο το τοπίο.
Δε πιστεύω να έχεις κι από αυτά, τα πως τα λένε, τα κινητά.
-
Έχουν τις μπαταρίες του υβριδικού στο πορτπαγκαζ. Να σου πω την αλήθεια μου αρέσει αυτό. Πότε δεν συμπαθούσα την μπαταρία κάτω από το πίσω κάθισμα.
Εχουν τα magic seats για αυτό...μπορείς φαντάζομαι στο Z-RV να φορτώσεις και εκεί και πάνω από την εταζιέρα σε ύψος οπότε τα 390 λίτρα γίνονται κάπως πιο ευρύχωρα...
-
Οκ, αν και μιλάμε για άλλες συχνότητες και ένταση.
Δεν ξέρω, στη σκέψη μου μου κάνει σαν να βάζεις ένα παιδί να κάθετε πάνω σε κινητό τηλέφωνο που τηλεφωνεί. Για λίγα λεπτά είναι οκ, δεν λέω. Αλλά και πάλι το σκέφτομαι
-
Δεν ξέρω, στη σκέψη μου μου κάνει σαν να βάζεις ένα παιδί να κάθετε πάνω σε κινητό τηλέφωνο που τηλεφωνεί. Για λίγα λεπτά είναι οκ, δεν λέω. Αλλά και πάλι το σκέφτομαι
Τα όρια ακτινοβολίας είναι διεθνώς ορισμένα και πλέον εύκολα μετρήσιμα. Αλλάζουν ανά συχνότητα σωστά, αλλά δε νομίζω να τολμάει κάποιος για ξεφύγει. Ειδικά για αυτοκινητοβιομηχανίες που είναι ο πρώτος στόχος μαζικών μηνύσεων.
Αλλά επειδή έχω δουλέψει με αυτά, κινδυνεύεις από πολλές άλλες πηγές, ειδικά σε πυκνοκατοικημένες πόλεις.
-
Υπάρχει κάλυμμα που να μπλοκάρει τις emf ή θα πρεπε να φοράμε αλουμινόχαρτα στο κεφάλι κάθε φορά που μπαίνουμε στο αυτοκίνητο;
-
Υπάρχει κάλυμμα που να μπλοκάρει τις emf ή θα πρεπε να φοράμε αλουμινόχαρτα στο κεφάλι κάθε φορά που μπαίνουμε στο αυτοκίνητο;
Για να υπάρχει μπογιά που μπορείς να βάψεις το σπίτι, φαντάζομαι θα έχει βγει και κάλυμμα.
-
Όντως έχει!!!! Ουαου! Το έχουν σκεφτει!!!!
-
-
Al Yankovic
-
Είναι και πιο οικονομικό ως πρόταση!!!
-
-
Είναι ότι πρέπει για την ελληνική πραγματικότητα εκτός της τιμής του.
Γ$%!#τοΔείτε την θέση οδήγησης στο άνωθεν βίντεο. Κανένα μικρό δεν έχει τέτοια θέση οδήγησης. Όταν είχα πρώτο μπει είχα ενθουσιαστεί από τον χώρο για τα ποδια ,το άπλετο φως, την άψογη ορατότητα, το πολύ βαθύ ταμπλό κτλ.
Καλά οι χώροι πίσω, το επίπεδο πατωμα τα μαγικά καθίσματα που βάζεις εύκολα κούτες κτλ είναι το κάτι άλλο.
Μιλάμε για 4μ αυτοκίνητο!!
Υ.γ νομίζω το έχω πει ξανά, είναι μαζί με το mini cooper,swift το μοναδικό με σχεδόν κάθετο a pillar. Βασικά έχει δύο a pillars, Απίστευτη ευκολία στο μπες βγες.
-
@georgekn said in HONDA FORUM:
Έχουν τις μπαταρίες του υβριδικού στο πορτπαγκαζ. Να σου πω την αλήθεια μου αρέσει αυτό. Πότε δεν συμπαθούσα την μπαταρία κάτω από το πίσω κάθισμα.
Εχουν τα magic seats για αυτό...μπορείς φαντάζομαι στο Z-RV να φορτώσεις και εκεί και πάνω από την εταζιέρα σε ύψος οπότε τα 390 λίτρα γίνονται κάπως πιο ευρύχωρα...
Δεν τα έχει το ZR-V...
-
@npapanik said in HONDA FORUM:
Συνήθως πίσω έχεις παιδιά lap, εντελώς άκυρος σχεδιασμός. Το Tucson Hybrid έχει και χώρους πίσω και πορτπαγκάζ... με 4,5m μήκος.
Όντως τελείως διαφορετική τοποθέτηση της μπαταρίας/δεξαμενής καυσίμου στα δύο αυτοκίνητα.
-
@npapanik said in HONDA FORUM:
@georgekn said in HONDA FORUM:
Δεν τα έχει το ZR-V...
-
Θεωρώ πως στο honda είναι καλύτερη η υλοποίηση διότι κρατά το κέντρο βάρους χαμηλά ενώ αυτά τα λίγα εκατοστά απόστασης κάνουν διάφορα για την οποια ακτινοβολία βγαίνει από την έξοδο της μπαταρίας.
-
Που τα βρήκες αυτα; βάλε λινκ!!! Ωραία ποστ!
-
Που τα βρήκες αυτα; βάλε λινκ!!! Ωραία ποστ!
Κατέβασε την εφαρμογή "Euro Rescue". Την έχει εκδώσει το EURONCAP μαζί με το ctif.org και αφορά τον μπούσουλα των πυροσβεστών κατά την διαδικασία διάσωσης σε ατυχήματα.
-
Επειδή τέθηκε το ζήτημα του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, στο εγχειρίδιο του cc γράφει ότι στην καμπίνα του αυτοκινήτου η εκπομπή από την μπαταρία, κατόπιν μέτρησης, δεν υπερβαίνει, λόγω ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης, το μέγεθος από ότι σε ένα θερμικό αυτοκίνητο και παραπέμπει στην σχετική οδηγία της Ε.Ε. Εφόσον οι μετρήσεις τους δείχνουν την ίδια ακτινοβολία με τα θερμικά λογικά δεν υπάρχει θέμα.
-
@nmsm2 said in HONDA FORUM:
Επειδή τέθηκε το ζήτημα του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, στο εγχειρίδιο του cc γράφει ότι στην καμπίνα του αυτοκινήτου η εκπομπή από την μπαταρία, κατόπιν μέτρησης, δεν υπερβαίνει, λόγω ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης, το μέγεθος από ότι σε ένα θερμικό αυτοκίνητο και παραπέμπει στην σχετική οδηγία της Ε.Ε. Εφόσον οι μετρήσεις τους δείχνουν την ίδια ακτινοβολία με τα θερμικά λογικά δεν υπάρχει θέμα.
Τα όρια στην Ελλάδα είναι το 70% των ορίων στην ΕΕ
60% πλησίον σχολείων.
HONDA FORUM