-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Αυτό με το άλογο και τον καβαλάρη το έλεγαν οι μαζνταιοι σε παρουσίαση προηγούμενου μοντέλου τους.
Υποκριτικό (λίγο) γιατί από την μια λένε ότι είναι σούπερ εστιασμένοι στην οδήγηση του μοντέλου τους από την άλλη βγάζουν τους πολλαπλούς.Aυτό το λέγανε σίγουρα για το MX5, δεν ξέρω αν συνεχίζουν να το λένε ακόμα και τώρα για άλλα μοντέλα τους. Επίσης όσον αφορά τους πολλαπλούς μάλλον είναι δικό σου κόλλημα. Αν φτιαχτεί δηλαδή ένα εξαιρετικό σασί και μια εξαιρετική ανάρτηση (αυτό αφορά οποιοδήποτε αυτοκίνητο) χάνει την εστίαση στην οδήγηση επειδή δεν έχει πολλαπλούς;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το αποτέλεσμα μετράει όμως (αν και εγώ θα προτιμούσα πολλαπλούς).+1
-
Είμαι και εγώ κατά της οθόνης αφής αν και έχω στο αμάξι μου τώρα.
Ένα αχρείαστο μπλιμπλίκι είναι. Αν το σύστημα της Μαζντα είναι τόσο εύχρηστο όσο της BMW ή της Audi τότε έκανε πολύ καλά που την αφαίρεσε.
Απλά η οθόνη αφής είναι πιο εύκολη λύση από την πλευρά του σχεδιασμού του interface καθώς απλά πατάς όπου ναναι και ανοίγει η εκάστοτε λειτουργία. Ενώ το σύστημα χωρίς αφή θέλει πολύ λεπτομερή και πιο δύσκολο σχεδιασμό ώστε να είναι η πρόσβαση στις λειτουργίες απρόσκοπτη. -
Ο αγγλάρας στο καρμάγκαζιν λέει πόσο οριακός είναι ο δίλιτρος skyactiv G στις αναβάσεις στους λόφους του Λος Άντζελες, ο πολυαναμενόμενος skyactiv Χ με τα 190 άλογα, τις χαμηλές καταναλώσεις και ρύπους συνεχίζει όμως να είναι δίλιτρος, απαγορευμένο φρούτο για πολλούς στην χώρα μας. Προφανώς και δεν σκέφτονται με γνώμονα την Ελλάδα αλλά πραγματικά απορώ, αυτός ο άνθρωπος που θα πάρει την απόφαση να ανοίξει αντιπροσωπεία εδώ πως θα πουλάει εναμισόλιτρα τριάρια, CX3 και MX5;;;
-
Και οταν ανοιξεις Android Auto πως το χειρίζεσαι αν δεν εχεις δακτυλάκι; Με κανα κέρσορα όπως κάναμε στα 90ς; Η πρέπει να ζήσεις ντε και καλά με το μαμά σύστημα ;
Επίσης, περίεργο που δεν μπορείτε να σημαδεύετε στην οθόνη και τρέμει τόσο πολυ το δακτυλάκι ... η οτι πρέπει να τεντώνεις χέρια πόδια να φτάσεις την οθόνη... το κάθισμα ειναι σωστά ρυθμισμένο;
-
...αλλά πραγματικά απορώ, αυτός ο άνθρωπος που θα πάρει την απόφαση να ανοίξει αντιπροσωπεία εδώ πως θα πουλάει εναμισόλιτρα τριάρια, CX3 και MX5;;;
Eίναι ρίσκο, αλλά από την άλλη έχει και πόλης, αλλά και επαγγελματικά. Και φυσικά όλα αυτά μπορεί κάποια μέρα ν' αλλάξουν. Πριν μερικά χρονάκια άλλωστε η Μάζντα είχε και μεσαία γκάμα με σχετικές αξιώσεις. Και στο φινάλε, αυτή τη στιγμή, αν κάποιος θέλει να πάρει μια αντιπροσώπευση, αυτό που θα κοίταγε είναι τι πλάνο έχει το μαγαζί με υβρίδια και ηλεκτρικά, τα οποία θα παίξουν περισσότερο από εδώ και μπρος.
-
Στο δικό μου chr το πιο άχρηστο πράγμα είναι η οθόνη, επικίνδυνο θα έλεγα.
Ακόμα και για την ένταση του ήχου δεν δουλεύει σωστά.
Ευτυχώς και έχει χειριστήρια στο τιμόνι.Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Και οταν ανοιξεις Android Auto πως το χειρίζεσαι αν δεν εχεις δακτυλάκι;Σωστό και αυτό!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το iDrive έφαγε το κράξιμο του λόγω πολυπλοκοτητας απ' όταν εμφανίστηκε.
Δεν με χαλάει η απουσία touch screen αλλά σκέφτομαι πόσο πιο ασφαλές είναι να υπάρχει ένα χέρι στο 'ποντίκι' που κινείται δεξιά και αριστερά και πάνω και κάτω από ένα στιγμιαίο touch της οθόνης. Τεσπα. Θα φανεί...Έχοντας iDrive στο προηγούμενο αυτοκίνητο και οθόνη αφής τώρα, δηλώνω με απόλυτη σιγουριά (για εμένα) ότι:
- Το iDrive είναι ΠΟΛΥ πιο εύχρηστο
- Το iDrive είναι πιο ασφαλές στην χρήση
- Με την χρήση (σε λιγότερο από 1 μήνα), με το iDrive απλά κάνεις ό,τι θές χωρίς καν να κοιτάς την οθόνη, τόσο εύκολο και απλό.
Συμφωνώ με τον ΔΙΑ για την οθόνη αφής, τις δαχτυλιές και την απόσπαση προσοχής από τον δρόμο.
-
Κατά την γνώμη μου οι οθόνες infotainment μόνο 2 ουσιαστικές χρησιμότητες έχουν
1 κάμερα οπισθοπορείας η 360,που προφανώς δεν χρειάζεται touch screen
2 πλοήγηση,που προφανώς είναι χρήσιμη η λειτουργία touch screen -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
...αλλά πραγματικά απορώ, αυτός ο άνθρωπος που θα πάρει την απόφαση να ανοίξει αντιπροσωπεία εδώ πως θα πουλάει εναμισόλιτρα τριάρια, CX3 και MX5;;;
Eίναι ρίσκο, αλλά από την άλλη έχει και πόλης, αλλά και επαγγελματικά. Και φυσικά όλα αυτά μπορεί κάποια μέρα ν' αλλάξουν. Πριν μερικά χρονάκια άλλωστε η Μάζντα είχε και μεσαία γκάμα με σχετικές αξιώσεις. Και στο φινάλε, αυτή τη στιγμή, αν κάποιος θέλει να πάρει μια αντιπροσώπευση, αυτό που θα κοίταγε είναι τι πλάνο έχει το μαγαζί με υβρίδια και ηλεκτρικά, τα οποία θα παίξουν περισσότερο από εδώ και μπρος.
Ένα 2άρι μένει κι αυτό είναι χρόνια στην αγορά! Επαγγελματικά τι έχει η μάζντα; Τα ηλεκτρισμένα της δε είναι ανέκδοτο σαν το μετρό θεσσαλονίκης Είναι αστείο κάποιος να κάνει τέτοια επένδυση σκεπτόμενος όποτε κι αν εδεήσει η μαζντα να πάρει έτοιμη τεχνολογία απ την τογιότα..
-
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Κάθε φορά που βλέπω ποστάρισμα στο Mazda forum μπαίνω με μια ελπίδα ότι κάποιος θα λέει κάτι σχετικά με επιστροφή...
Πόσα χρόνια πάνε τώρα ρε παιδιά;Γενηθήτω το θέλημά σου!
-
-
Ναι ρε πούστη επιτέλους!!!
Το ότι δεν ανακοινώθηκε όνομα με φοβίζει λίγο.
Σκατό παξιμάδι mode on, για mazda 3 sedan 1,5.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Αναμένουμε το όνομα. Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, 2 εισαγωγικές έπαιζαν (δεν ξέρω εάν άλλαξε κάτι): Πλειάδες motors (με μικρές πιθανότητες) και Συγγελίδης (με πολύ μεγάλες πιθανότητες). Λογικά ο Συγγελίδης πρέπει να την πήρε, εκτός εάν έγινε κάποια ανατροπή τελευταίας στιγμής.
-
Έπαιξε και το όνομα του Πανόπουλου νομίζω που είχε την αντιπροσώπευση της Skoda....
-
Αυτός θα είναι...και το πρώτο'μαγαζί' θα είναι στην παραλιακή ήδη ο χώρος ετοιμάζεται!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Αυτός θα είναι...και το πρώτο'μαγαζί' θα είναι στην παραλιακή ήδη ο χώρος ετοιμάζεται!!Ξέρουμε ποια είναι η σχέση του με τον Πολυχρόνη Συγγελίδη που ήταν Διευθύνων Σύμβουλος στην ΒΙΑΜΑΡ? Μήπως οι οικογένεια Συγγελίδη πάρει την αντιπροσωπεία (όπως έχει ακουστεί) μαζί με τον Πανόπουλο?
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Έπαιξε και το όνομα του Πανόπουλου νομίζω που είχε την αντιπροσώπευση της Skoda....
MAZDA FORUM