-
Εγώ είδα τους δρόμους με τα έλατα και θυμήθηκα την οδό Τρικάλων-Άρτας και το ανατολικό Πήλιο που θέλω πάνω από μήνα ακόμη να τα επισκεφθώ, ας τα οδηγούσα τώρα κι ας ήμουν και με Baleno...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Κατσε τωρα το δα.25 χηνες θελουν για το mx5;;;;;
Aς μας πουν όσοι γνωρίζουν επί δραχμών πόσο έκανε το MX5 1ης και 2ης γενιάς και πόσα €€€ το 3ης γενιάς. Γιατί δε νομίζω να σε πληρώνανε κιόλας για να το πάρεις...
-
Τα θυμάμαι:
Ξεκινούσε από 6.500.000 δρχ το NA 1,6
Από 8.000.000 δρχ το ΝΒ 1,8
25000€ το ΝC 1.8 (το Mid για να έχει και a/c)
Παντα τσουχτερα ήταν... -
Εγω ειχα στο μυαλο μου 37 με 40.
Τα 25 καλα ειναι -
Aνέκαθεν τα roadster είχαν τσιμπημένες τιμές, μια SLK έκανε όσο μια Ε Class. To S2000 πήγαινε στο 50ρικο.
Και μιας και μιλάμε για τα πιο αντιπρακτικά αυτοκίνητα αγοράζεις γούστα και τίποτα παραπάνω, οπότε απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό.
Το FIAT 124 ναι, έχει απαράδεκτη τιμολόγηση όταν ξεκινάει από τα 30k.
-
25 χιλιάρικα για μελετημένο, πισωκίνητο, roadster που κάνει μετρημένα 0-100 σε 8'', είναι φυσιολογικότατη, ως χαμηλή, τιμή για το 2019. Το αμέσως επόμενο είναι το 124 με 32 χιλιάρικα. Μην το συγκρίνεται με μικρά GTi που πουλάνε 100 φορές παραπάνω και άρα έχουν κάνει απόσβεση και βγάζουν και μια γρήγορη έκδοση. Καλά είναι κι αυτά (πολύ θα ήθελα ένα καινούριο Fiesta ST), αλλά στην ουσία είναι ένα καλοστημένο, προσθιοκίνητο, supermini, δεν είναι dedicated sports car!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλά είναι κι αυτά (πολύ θα ήθελα ένα καινούριο Fiesta ST), αλλά στην ουσία είναι ένα καλοστημένο, προσθιοκίνητο, supermini, δεν είναι dedicated sports car!!!+1
-
Ο χρήστης dhzou έγραψε:
Κατσε τωρα το δα.
25 χηνες θελουν για το mx5;;;;;
Όπου το 124 ξεκινάει από 32...
Πάρε κόσμε! (μπας και πάρουμε κι εμείς κάνα μεταχειρισμένο σε 20 χρόνια που θα χουν μεγαλώσει τα παιδιά...)
Ετσι ετσι!
-
Πριν από λίγο πέρασα από την έκθεση στην Βουλιαγμένης να χαζέψω όλη την γκάμα. Ήταν εκεί κάτι ψευτοσεκιουριταδες και μου λένε να μην κάτσω πολύ να τα κοιτάζω γιατί έχει κάμερες και θα ειδοποιηθεί η αστυνομία. Είναι πολύ ακριβά τα αμάξια αυτά είπαν κατά λέξη.. Ξεφτιλικια
Από μένα ένα μεγάλο Χ για την προσπάθεια να έρθει η εταιρία στην Ελλάδα. Την έχουν δει κάπως. Και Rolls-Royce να ήταν δεν θα κάνανε έτσι. Μάλλον επειδή η τιμή τους στην Ελλάδα είναι 15% πάνω από αυτό που αξίζουν, τους είπαν να λένε ότι είναι πολύ ακριβά και να μην τα πλησιάζουμε..
-
Ποιος σου ειπε τετοια ηλιθιοτητα; Πωλητες δεν υπηρχαν;
-
Ο χρήστης chronis.marinis έγραψε:
κάτι ψευτοσεκιουριταδεςΠόσο στα σοβαρά μπορείς να τους πάρεις; Απλά για να μην ασχολούνται μ αυτό τον τρόπο προφανώς διώχναν τον κόσμο...
-
Ο χρήστης chronis.marinis έγραψε:
Πριν από λίγο πέρασα από την έκθεση στην Βουλιαγμένης να χαζέψω όλη την γκάμα. Ήταν εκεί κάτι ψευτοσεκιουριταδες και μου λένε να μην κάτσω πολύ να τα κοιτάζω γιατί έχει κάμερες και θα ειδοποιηθεί η αστυνομία. Είναι πολύ ακριβά τα αμάξια αυτά είπαν κατά λέξη.. ΞεφτιλικιαΑπό μένα ένα μεγάλο Χ για την προσπάθεια να έρθει η εταιρία στην Ελλάδα. Την έχουν δει κάπως. Και Rolls-Royce να ήταν δεν θα κάνανε έτσι. Μάλλον επειδή η τιμή τους στην Ελλάδα είναι 15% πάνω από αυτό που αξίζουν, τους είπαν να λένε ότι είναι πολύ ακριβά και να μην τα πλησιάζουμε..
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ποιος σου ειπε τετοια ηλιθιοτητα; Πωλητες δεν υπηρχαν;Από το time-stamp καταλαβαίνω ότι ο άνθρωπος πήγε βράδυ μετά που είχε κλείσει η αντιπροσωπεία.
Το έχω κάνει και εγώ αλλά δεν μου έχει έρθει ποτέ κανένας σεκιουριτας να μου την πει. Ας έβαζαν και αυτοί ρολλα να τα κλείνουν μέσα να μην τα βλέπει κανείς [emoji846] -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
κάτι ψευτοσεκιουριταδες
Πόσο στα σοβαρά μπορείς να τους πάρεις; Απλά για να μην ασχολούνται μ αυτό τον τρόπο προφανώς διώχναν τον κόσμο...
Θα σκεφτόμουν και την περίπτωση της εντολής.
Ο σεκιουριτας είτε φυλάει την Jaguar, είτε την Suzuki την βαρδια του θέλει να κάνει και να φύγει...Δεν ξέρω που είναι η έκθεση της Mazda στην Αθήνα αλλά εδώ πάνω υπάρχουν εκθέσεις με βιτρίνες μέσα στην πόλη και μπορείς να τα δεις τα αυτοκίνητα 24 ώρες χωρίς να σε μαζέψει η αστυνομία... [emoji16]
-
Γελοίοι που με τα 3 κι 60 που παίρνουν, νομίζουν ότι είναι Στρατηγοί, επειδή φοράνε μια στολίτσα.
Βέβαια αν ήσουν σε δημόσιο χώρο (έξω από τον δικό τους περιφραγμένο), μπορούσες να τους κατεβάσεις όσα καντήλια ήθελες. Αν ήσουν μέσα στον χώρο τους, είχαν κάθε δικαίωμα να σε διώξουν.Ο χρήστης chronis.marinis έγραψε:
επειδή η τιμή τους στην Ελλάδα είναι 15% πάνω από αυτό που αξίζουνΑυτό όμως φαντάζομαι το έβγαλες με αποδεδειγμένο μαθηματικό τύπο, ε;
-
Η έκθεση είναι η παλιά έκθεση της jeep και Alfa Romeo στην βουλιαγμένης στην Γλυφάδα. Τα αυτοκίνητα είναι έξω σε δημόσιο χώρο καθώς στην έκθεση γίνονται ακόμη εργασίες. Παραβρέθηκα με την κοπέλα μου στις 9 το βράδυ και απλά κοιτούσαμε τα αυτοκίνητα.
Το 15% το αναφέρω ενδεικτικά σε σχέση με τις τιμές των mazda στο εξωτερικό αλλά και σε σύγκριση με τους άμεσο ανταγωνισμό.
Όπως και να έχει η αντιμετώπιση αυτή με ξενέρωσε στο να δω πιο ζεστά την έλευση της mazda και να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με αυτό. Προσωπική άποψη πάντα.
-
Απολυτα φυσιολογικη η συμπεριφορα σου. Ετσι, λειτουργουν οι καταναλωτες.
Απολυτα λαθος η αντιπροσωπεια που δεν δασκαλεψε τους σεκιουριταδες. -
Το κακό είναι ότι δεν φταίει η αντιπροσωπεία. Οι σεκιουριτάδες ανήκουν σε άλλη εταιρεία, η Mazda απλά συνάπτει συμφωνία με την εταιρεία security και δεν έχει καμία σχέση μαζί τους. Αυτό που θα έκανα εγώ σε αυτήν την περίπτωση, εκτός από το ότι θα τους είχα σκυλοβρίσει, θα ήταν να πάω στην αντιπροσωπεία όταν θα ήταν ανοιχτή, θα ζητούσα τον διευθυντή και θα του εξιστορούσα το περιστατικό. Πολύ πιθανόν να λύνονταν η συνεργασία τους με την συγκεκριμένη εταιρεία security...
-
Ακομα ομως και οταν συναπτουν συμβασεις οι εταιριες πριν την εναρξη της συνεργασιας οριζονται καποιες απαιτησεις του πελατη και της πολιτικης του.
-
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από την ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα και είσαι ακόμα των βιβλίων και της θεωρίας...
MAZDA FORUM