-
Ντρέπονται τα παιδιά όταν τα «παρακολουθούνε» οι γονείς με αυτό τον τρόπο!
-
@bassstarlet said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Ντρέπονται τα παιδιά όταν τα «παρακολουθούνε» οι γονείς με αυτό τον τρόπο!
Αλήθεια είναι. Αλλά ρε φίλε, μου ήταν αδύνατον να μην τραβήξω φωτογραφία. Αν και, εντάξει, ήταν πολύ χαλαρή, έκανε ασυναίσθητα ότι θα έκανε ένας πολιτικός αρχηγός. Την ώρα που έριχνε το φάκελο κοιτούσε την κάμερα...
-
Έχουμε κλείσει τους 8 μήνες. Στα αξιοπρόσεκτα είναι η κίνηση των χεριών όπου ανοίγει τα χέρια όταν θέλει αγκαλιά και ανοιγοκλείνει τις παλάμες σα να σου λέει "σήκωσέ με θέλω αγκαλιά". Κι όταν το κάνεις έχει ένα μόνιμο χαμόγελο κοιτάζει αριστερά δεξιά γεμάτη χαρά, μπορεί να σου ρίξει και κανένα χτύπο στον ώμο, στο μάγουλο από τη χαρά της.
Σήμερα την είχα καθιστή στην ποδιά μου και παίζαμε. Χτυπούσαμε τις παλάμες μας πάνω στο τραπέζι γιατί μας αρέσει ο θόρυβος που κάνει. Ξαφνικά κάνει μια κίνηση προς τα πίσω και προς το πλάι, με κοιτάει και μου χαμογελάει. "ΤΣΑ" της κάνω. Ξανα σηκώνεται χτυπάει 1-2 φορές πάλι το τραπέζι και ξανά, σπάει την πλάτη προς τα πίσω και πλάι, με κοιτάζει μου χαμογελάει "ΤΣΑ" της λέω
κακακακακακα γελούσε αυτή.
Πρέπει να έγινε αυτό 20-30 φορές, έχασα το μέτρημα...Γίνε μαζί μου παιδί, που έλεγε νομίζω μια διαφήμιση...
-
Φίλε megane να την απολαύσεις και να μοιράζεσαι αυτές τις όμορφες στιγμές μαζί μας να μας φτιάχνεις την μέρα!
-
Ωραίος. Εμένα τώρα αποφάσισε αμέσως μετά τα 1α γενέθλια του, ότι είναι αρκετά μεγάλος και δεν θέλει να τον κρατάς όταν περπατάει. Κι άμα του την δώσει πατάει και τρέξιμο.
Νομίζω έχω καλύψει όλες τις πρίζες, έχω σφραγίσει όλα τα ντουλάπια, έχω βάλει γωνίες στα έπιπλα, αλλά η περιέργεια του σαυτη τη φάση απίστευτη.
Που και που πετάει και ένα μπα μπα και σκουπίζεις κρυφά το δάκρυ από το μάτι. -
Μας έχετε κάνει αλοιφή. Ωραίες περιγραφές! Να σας ζήσουν και να ναι τυχερά στην ζωή τους.
-
Μου είχαν πει φίλοι ότι όταν ξεκινάει βρεφικό σταθμό, ότι κυκλοφορεί θα το τσιμπήσεις...
Αλλά ρε φίλε, τι μου έφερε... αυτός χοροπηδάει και έμενα πονάνε κόκαλα που δεν ήξερα ότι είχα. -
@antonakis said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Μου είχαν πει φίλοι ότι όταν ξεκινάει βρεφικό σταθμό, ότι κυκλοφορεί θα το τσιμπήσεις...
Αλλά ρε φίλε, τι μου έφερε... αυτός χοροπηδάει και έμενα πονάνε κόκαλα που δεν ήξερα ότι είχα.Ομοιοπαθητική αγαπητέ…σε εμάς δούλεψε τόσο καλά που ζήτημα να έχασε 5-6 μέρες σχολείου μέχρι που τελείωσε το δημοτικό.
-
Εμείς στα μεγάλα νήπια οι συμμαθητές της αρρωστησαν, πυρετους για 2 μέρες μόνο με την 1η μέρα σχολείο.
Εμείς αρρώστησε σήμερα και έχουμε πυρετό.
Τελικά ακόμα και μετά από βρεφονηπιακο και μικρά νήπια ακόμα αρρωσταινουμε. -
Πότε προλάβατε να την "φάτε" ακόμα δεν πήγατε ?
Εμείς σταθερά μια μύξα από τώρα μέχρι τον Ιούνιο
-
@yem said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Αυτό δεν είναι τίποτα,εγώ ξεκίνησα από τα 26 και θα πάω μεχρι τα 55
-
@yem said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ... οι μυξες τους και οι αρρώστιες είναι πιο γρήγορες και από τα αυτοκίνητα μας!
-
Αν η σχολική χρονιά ξεκινάει με COVID φαντάσου τι έρχεται.
-
Εδώ μπαμπάδες που μόλις έχουν αφήσει τα παιδιά στο σχολείο βγάζουν την κάσκα να ανασάνουν
-
@lap said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Εδώ μπαμπάδες που μόλις έχουν αφήσει τα παιδιά στο σχολείο βγάζουν την κάσκα να ανασάνουν
Τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει! Αρμαγελλαδων
-
Χαχαχα μεγαλώνει γερά παιδιά!
-
Αν η σχολική χρονιά ξεκινάει με COVID φαντάσου τι έρχεται.
Και εμέις με Covid απο Σάββατο βράδυ , στην τηλεφωνική επικοινωνία το πρωί με το προνήπιο άλλα 4 παιδάκια στο ίδιο τμήμα , και σύνολο 14 απο τα 60 νήπια-προνήπια.
-
Εμ... υπάρχουν κάποιοι που κουμπώνουν τα παιδιά ντεπον ή τα στέλνουν αμέσως μόλις σταματήσει ο πυρετός και το παίζουν incognito μετά.
-
Εμ... υπάρχουν κάποιοι που κουμπώνουν τα παιδιά ντεπον ή τα στέλνουν αμέσως μόλις σταματήσει ο πυρετός και το παίζουν incognito μετά.
Ακριβώς!
Για να εκδηλώσει συμπτώματα το Σάββατο σημαίνει ότι απο την Τετάρτη τουλάχιστον κάποιο παιδάκι πήγε σχολείο ενώ είχε πυρετό το προηγούμενο βράδυ άρα το ήξεραν σίγουρα οι γονείς του.
Να φανταστείς ακόμη και ο αδερφός του (δίδυμος) και η γυναίκα μου και εγώ δεν έχουμε εκδηλώσει ακόμη συμπτώματα και τα τεστ είναι ακόμη αρνητικά.
Η γυναίκα μου θα χάσει σίγουρα 2 -3 μέρες δουλειά για να είναι με τα παιδιά και ίσως 1-2 ακόμη αν βγεί θετική που είναι μεγάλη ζημιά καθώς είναι ΕΕ.
Επρεπε και εμείς αφού δεν έχει πυρετό απο χθές το βράδυ να τα στείλουμε κανονικά χωρίς να μας νοιάζει για τους υπόλοιπους...
-
@vagkirk said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Η γυναίκα μου θα χάσει σίγουρα 2 -3 μέρες δουλειά για να είναι με τα παιδιά και ίσως 1-2 ακόμη αν βγεί θετική που είναι μεγάλη ζημιά καθώς είναι ΕΕ.
Άλλο πακέτο αυτό... εμάς οι εργοδότες τουλάχιστον δικαιολογούν άδεια ασθενείας οπότε θα τον κρατήσουμε σπίτι.
Μας κολησε και τους δύο ο άτιμος.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...