-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Είναι ποιο έντονο από 1η σε 2α παρά από 2α σε 3η κοκ.
Δεν φαίνεται τόσο έντονα στις αλλαγές όσο στο απλό άφημα του γκαζιού όπου και πάλι ισχύει πως με 2α είναι ποιό έντονο από ότι με 3η.
δεν πας να καθαρίσεις καμιά πεταλούδα;;;
Αυτό ήταν, ευχαριστώ GGAB (ο μηχανικός μου συνέδεσε μετά την τοποθέτησή της το laptop του ώστε να κάνει reset την συγκεκριμένη ρύθμιση του εγκεφάλου).
Το πρόβλημα εξαφανίστηκε με 20€
-
Έχει κάποιος να προτείνει αξιόπιστο συνεργείο στην Αθήνα, για γενικό έλεγχο μεταχειρισμένου Fiat? Γενικά στις επίσημες αντιπροσωπείες δεν έχω πολύ εμπιστοσύνη, και γιαυτό κοιτάζω κάποιον που να ξέρει καλά τα αυτοκίνητα του ομίλου και να μπορεί να βρει αυτά που τα τσιμάνια των αντιπροσωπειών δεν θα δουν / ακούσουν.
Τωρα βέβαια αν κάποιος έχει μείνει ευχαριστημένος με τη δουλειά σε αντιπροσωπεία και το προτείνει, δεκτή κάθε άποψη.
-
Ο δικός μου είναι γενικό συνεργείο και Μεταμόρφωση. Αυτός είδε το Panda που πήραμε πριν λίγο καιρό και του πηγαίνω σχεδόν όλα τα οχήματα μας χρόνια τώρα. Όταν δεν γνωρίζει κάτι με στέλνει αλλού, πχ Citroen & υδραυλικά.
-
Έχει κι ένα κοντά στο Σταυρό, επί της Λ.Λαυρίου. Πήγαινε εκεί ένας φίλος το δικό του και ήταν ευχαριστημένος
-
Μ. Αθ. στην Πρωτοπαπαδάκη στο Γαλάτσι. Εμένα πάντως με γλύτωσε από πολλά όταν κούραρε την άλφα αλλά και το sei.
-
Παιδιά γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει ένας γρυλλος παραθυρου από φιατ 500? Έπεσε σήμερα το τζάμι και ετοιμάζεται και το δεύτερο. Αμάξι 6,5 ετων...
Επίσης γνωρίζετε τιμή για καπάκι καθρέφτη? Το έφαγε ο σκύλος! -
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
Επίσης γνωρίζετε τιμή για καπάκι καθρέφτη? Το έφαγε ο σκύλος! -
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΚΟΛΩΝΑΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ SEICENTO?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.. ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ... ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ SEICENTO ΠΟΥ Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ..????
γράφε με πεζά ελληνικά (μικρά γράμματα). [mod]
-
Καλησπέρα,
σε φιατ πάντα του 05 με 140 χιλ χλμ, παρατηρείται ένα τράβηγμα προς τα δεξιά κατά το φρενάρισμα. Στο ΚΤΕΟ υπήρξε σημείωση πως υπάρχει διαφορά στην πέδηση κατά 15%. Το αυτοκίνητο δεν έχει χτυπήσει ποτέ (το έχουμε από 0).Μπορεί να έχει να κάνει με τα ψαλίδια και τα ζαμφορ που θέλουν αλλαγή;
Επίσης έχει χαλάσει ο μηχανισμός της ηλιοροφής με αποτέλεσμα να ακούγεται ένα κρακ κρακ όταν πατάει κάποιος το αντίστοιχο μπουτόν και δεν κουνιέται η οροφή. Καμία ιδέα και για αυτό;
-
Έχει κάποιος ίδιο αυτοκίνητο με το δικό μου (δείτε την υπογραφή μου) να μου πει τις συνιστώμενες πιέσεις των ελαστικών που αναγράφονται στο ταμπελάκι; Γιατί το έχω μεταχειρισμένο το αυτοκίνητο και δεν βρίσκω κανένα ταμπελάκι. Βρήκα μόνο ένα manual όπου με μπέρδεψε, γιατί εμένα φοράει διαφορετικό τύπο ελαστικών. Δείτε εδώ τι εννοώ:
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=57111&p=3114527#p3114527
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! -
Μας τελειωσε και ο Σαρακακης στο Μοσχατο ως αντιπροσωπεια Fiar/Alfa Romeo/Abarth.
http://www.zougla.gr/automoto/article/a ... s-sarakaki
Ηταν επιεικως το χειροτερο service ever παντως. Οταν ειχα παει για service το abarth 595 turismo με ρωτουσαν εαν εβαλα εγω τα διάτρητα αεριζόμενα δισκόφρενα
-
Για όσους ξέρουν καλά τα Ιταλικά.
Έβγαινε το PANDA 1200cc με 75 άλογα;;;;Αναφέρομαι σε αυτό:
-
Το (αναξιόπιστο) wiki δίνει το 1200/75 σαν ντίζελ μόνο
-
Μπέρδεμα!
RealZeus που είσαι ρε φίλε;;;;Θα μας πεις εσύ που ξέρεις καλά τα Ιταλικά; Έβγαινε το 1200αρι με 75 άλογα;;;
Πως το βλέπεις το PANDάκι; Αξίζει καθόλου ή είναι μούφα;
Είναι το αυτοκίνητο του γιου του ιδιοκτήτη της εμπορίας. Το έχει αγοράσει καινούριο. -
Γειά σου Storm.
Panda 1200 με 75 δεν έβγαινε, 60 άλογα είχε. 80 άλογα είχε το 16βάλβιδο 1200άρη Punto.
Έχει μια φίλη μου το ίδιο Panda με το ημιαυτόματο κιβώτιο. Ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές. Βλάβες δεν έχει βγάλει, εκτός από τον εγκέφαλο του κιβωτίου που τον τελευταίο καιρό καμιά φορά τρώει σκάλωμα και κολλάει στην νεκρά, αλλά επανέρχεται με επανεκκίνηση του κινητήρα. Ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί αλλαγή εγκεφάλου. Αλλά το χειροκίνητο που σε ενδιαφέρει δεν έχει τέτοια θέματα. Κατά τα άλλα το αυτοκινητάκι θα σε βολέψει φαντάζομαι καθώς είναι κοντά σε αυτά που ζητάς. Ο κινητήρας είναι ελαστικός και τραβάει από χαμηλά στην πόλη. Εκτός πόλης βέβαια μην περιμένεις και πολλά με 60 άλογα. Είναι της υπομονής... Η αναρτησούλα είναι ΟΚ (προς το σφιχτό θα έλεγα αλλά όχι κουραστική), αλλά το τιμόνι παραείναι ελαφρύ και ασαφές. Ψάξε μοντέλο με ABS. Για αυτοκίνητο πόλης είναι πολύ καλό. Για ταξιδάκια θέλει υποχωρήσεις, αλλά θα σε πάει στο τέλος.
-
Ευχαριστώ ρε φίλε. Καλά να είσαι.
Βρήκα και το Εγχειρίδιο Χρήστη (https://www.fiat-lancia.org.rs/Manuals/ ... 015530.pdf)
και τα επίσημα specs:
http://www.fiatpress.com/download/SYSTE ... ST_ENG.pdfΕίναι έτσι όπως τα λες και εσύ. 60 αλογάκια. Μια χαρά για μένα.
Θα πάω αύριο να το δω γιατί μου γυάλισε πολύ το συγκεκριμένο. Και είναι και σε ασημί χρώμα
Έχει ακριβώς αυτά που θέλω.Και από ότι φαίνεται τα τέλη του είναι αυτά:
PANDA (ΒΕΝΖΙΝΗ) 1.2 8V 5D (60 HP) Euro4 7,1 - 4,8 - 5,6 146,3 ευρώ
PANDA (ΒΕΝΖΙΝΗ) 1.2 8V 5D (69 HP) Euro5 6,4 - 4 - 4,9 101,7 ευρώ -
Έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα με διάφορα Panda. 1.2 βενζίνη και 1,3 diesel στην Ελλάδα + 1,3 4x4 diesel στην Ιταλία. Έχω να πω πως με αυτό το μοντέλο η FIAT δικαιώνει τη παράδοση που την χαρακτηρίζει ως κορυφή στα μικρά αυτοκίνητα. Το Panda σε αντίθεση (με την άδικη κατά τη γνώμη μου άποψη) περί αναξιοπιστίας είναι ένα αμαξάκι κυριολεκτικά εργαλείο που σου δίνει ότι ακριβώς χρειάζεσαι στη κατηγορία. Ευελιξία, οικονομία στα καύσιμα, φθηνά ανταλλακτικά και σέρβις, χαμηλά πάγια έξοδα και αξιοπιστία. Το βενζινοκίνητο όντως σε ανοιχτούς δρόμους δείχνει λίγο αδύναμο αλλά σε συνδυασμό με το μικρό βάρος, τελικά δεν είναι και τόσο κουραστικό στο ταξίδι. Στα συν του ακόμα είναι η άψογη ορατότητα περιμετρικά και η ευκολία οδήγησης που το κάνουν παιχνιδάκι.
-
Αν σκεφτείς ότι:
- Εγώ μεγάλο ταξίδι στην ηπειρωτική χώρα πλέον δεν κάνω. Το πολύ-πολύ καμιά Χαλκίδα, Ναύπλιο.
- Στο νησί οι αποστάσεις είναι μικρές.
- Κύρια χρήση, μέσα στην Αττική και κυρίως ως μέσο αντικατάστασης του σκούτερ σε μέρες κακοκαιρίας ή αν χρειαστεί να πάω κάπου 'επίσημα'...
- Πιθανά κάποια στιγμή να πουλήσω το MP3 και να έχω ως μόνιμο μέσο μετακίνησης το PANDA.
- Και αν σε αυτά βάλεις ότι από εξοπλισμό θέλω τα βασικά.
τότε το FIAT PANDA 1.2 ACTIVE/DYNAMIC με καλύπτει σε όλα εντελώς.
Τώρα αν σκάσει μεγάλο ταξίδι θα πάω χαλαρά με το PANDA και θα το ευχαριστηθώ κιόλας. Ούτε θα τρέχω σαν τον τρελό, ούτε θα κάνω κόντρες. Και δεν νομίζω το PANDA του 2011 να είναι ποιο κουραστικό από το YUGO45 που είχα και είχα κάνει πολυήμερο ταξίδι από Αθήνα σε Ήπειρο και Λευκάδα.
Από αύριο ξεκινώ τουρνέ.
Ήδη έχω μιλήσει και με κάποιες μεγάλες εμπορίες και με περιμένουν.
-
Ρε σεις έχετε δει τις τιμές των ελαστικών για PANDA;;;;;
Με 140euro βάζεις 4 λάστιχα σούπερ σπέσιαλ...
Στο 207 θέλω στην καλύτερη 600euro για κάποια γνωστή μάρκα και κάπου στα 400euro για κάποια όχι πολύ γνωστή π.χ. AVON.
Μου έχει φύγει το κλαπέτο από την σύγκριση των εξόδων συντήρησης και χρήσης μεταξύ των δύο αυτοκινήτων...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε σεις έχετε δει τις τιμές των ελαστικών για PANDA;;;;;Με 140euro βάζεις 4 λάστιχα σούπερ σπέσιαλ...
Στο 207 θέλω στην καλύτερη 600euro για κάποια γνωστή μάρκα και κάπου στα 400euro για κάποια όχι πολύ γνωστή π.χ. AVON.
Μου έχει φύγει το κλαπέτο από την σύγκριση των εξόδων συντήρησης και χρήσης μεταξύ των δύο αυτοκινήτων...
και στο ποδηλατο εχουν 20€
και στη φερραρι εχουν 5,000€
έκαστος στο ειδος του
FIAT FORUM