-
Σε ευχαριστώ Alex!...
Να έχεις το νου σου στο PSCLUB στις αγγελίες γιατί θα βγάλω πράγματα για το 207 να τα χαρίσω και κάποια να τα 'σκοτώσω'...
-
εγινε
ευχαριστω κι εγω -
Φίλε Storm καλορίζικο το τουτού.
-
Ευχαριστώ φίλε Duster...
-
Το αστείο είναι πως σήμερα που έμαθα την επιλογή σου, ύστερα από περίπου 2 μήνες μετακινήθηκα με το seicento sporting μου για να το ξεμπουκώσω και λίγο! Έχοντας κάνει 130000 χλμ και τα περισσότερα εντός της Αθήνας μόλις μια βλάβη με κόστος 50 ευρώ μου έχει βγάλει τόσα χρόνια (αγορασμένο καινούργιο το 2002). Με το αμαξάκι που πήρες θα ξεφύγεις από τρελά κόστη. Με 180 ευρώ το πολύ θα μπορείς να αλλάξεις λάστιχα και με κανά εικοσάρικο παραπάνω αμορτισέρ... Παράλληλα η οδική συμπεριφορά του είναι απόλυτα ιταλική και ασύγκριτα καλύτερη από ΑΤΟΣ, ΜΑΤΙΖ και άλλων του συρμού.
Και πάλι καλοτάξιδο! -
Καλά μην τα παραλέμε. Σιγά την συμπεριφορά.
Σαφώς καλύτερη από ματίζ και άτος, αλλά δεν είναι κανένα οδηγκεντρικό αυτοκίνητο!Είναι όμως ένα από τα πιο τίμια αυτοκίνητα. Σε αυτό συμφωνώ. Εχουμε ήδη 3 Πάντα στην οικογένεια, σε όλα τα Trims (αυτόματο, χειροκίνητο, full, σκέτο, ενδιάμεσο) και το μόνο σίγουρο είναι ότι για την πόλη είναι εξαιρετικά!!
Και το ατού τους, τα φθηνά ανταλλακτικά!
-
Φίλε duster ευχαριστώ!
Εγώ παιδιά ενθουσιάστηκα με τους χώρους του. Αυτοκίνητο 3,5 μέτρων και μέσα ήμουν ανετότατα. Και ο χώρος του πορτμπαγκάζ μια χαρά, πέφτουν και τα καθίσματα. Εγώ περίμενα να δω μικρότερο πορτμπαγκάζ.
Το εσωτερικό όπως το ήθελα. Μαύρο και σκούρο γκρι παντού.
Στα θετικά ότι μπορεί να βγει πανεύκολα και το BLAUPUNKT που έχει και να μπει ένα MP3/USB...
Επίσης στα θετικά οι πολλοί αποθηκευτικοί χώροι.Οδηγικά δεν έχει καμιά σχέση με το ATOS 2002 που είχε η αδελφή μου.
Φρένα, ανάρτηση, πάτημα στο δρόμο, κλίσεις αμαξώματος, αίσθηση κιβωτίου;
Μεγάλη διαφορά. Και με καλύτερη ηχομόνωση.Αυτοκινητάκι παντός καιρού και άσε έξω να ρίχνει καρεκλοπόδαρα...
-
Μεγειές Storm, καλοτάξιδο!
Πάντως για να μην νιώθεις ριγμένος με το gt σου, το δικό μου το έδωσα σε ιδιώτη 4.9k πριν 10 μήνες ενώ έμποροι μου το αγόραζαν από 3k ως 3.8k (για να αγοράσω κιόλας αυτοκίνητο από αυτούς) και όλοι μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να το πουλήσουν εύκολα...Επίσης, τι πας και το συγκρίνεις ρε φίλε με το Atos που είναι 10 χρόνια πιο γέρικο!?
-
Σε ευχαριστώ φίλε Esti.
Είχες 207THP;
-
ναι, το GT με τα 150 αλογατάκια...
-
Ω ρε φίλε. Άρα καλά μου τα είπε ο άλλος ότι το πήρε το Rallye με 4800euro.
Αμφιβάλλω αν θα έβρισκα ιδιώτη να δώσω το δικό μου.
Αυτά τα αυτοκίνητα συνήθως απευθύνονται σε νέους οι οποίοι εκτός ότι οι περισσότεροι είναι άφραγκοι από την άλλη ποιο πολύ θέλουν 3θυρα αμαξώματα.Πάντως υπάρχουν και χειρότερα. Γνωστός μου (επιχειρηματίας) αγόρασε το 2008 κάποια Mercedes με 70000euro και τώρα προσπαθεί να το δώσει σε εμπορία. Δεν το θέλει κανείς. Έχει ρίξει την τιμή κάτω από 10000euro και ακόμη το έχει το αυτοκίνητο.
Πλέον οι περισσότεροι κοιτούν πολύ μικρά αυτοκίνητα.
-
καλοταξιδο storm. μια χαρα αυτοκινητο πηρες. ορμα το.
-
Καλοτάξιδο storm!! Στην εποχή της κρίσης,αξιόλογα αυτοκίνητα, με υψηλά όμως κόστη χρήσης και συντηρήσης, γίνονται αυτόματα απαγορευτικά για τον μέσο οδηγό. Πόσο μάλλον για έναν νεότερο που λογικά πάντα θα έχει μικρότερο εισόδημα.
-
Ο χρήστης Esti έγραψε:
ναι, το GT με τα 150 αλογατάκια...πως και σου εδειναν τοσα λιγα για ανταλλαγη?
ειχε κανενα κουσουρι?
ηταν μοντελο του 2007 με πολλα χλμ? -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
καλοταξιδο storm. μια χαρα αυτοκινητο πηρες. ορμα το.Καλοτάξιδο storm!! Στην εποχή της κρίσης,αξιόλογα αυτοκίνητα, με υψηλά όμως κόστη χρήσης και συντηρήσης, γίνονται αυτόματα απαγορευτικά για τον μέσο οδηγό. Πόσο μάλλον για έναν νεότερο που λογικά πάντα θα έχει μικρότερο εισόδημα.
Σας ευχαριστώ παίδες!...
Τα έξοδα χρήσης και συντήρησης πλέον είναι απαγορευτικά για πολλούς.
Είχα κουβέντα σήμερα με συνάδελφο (μικρός σε ηλικία) που έχει Skoda Yeti 122ps του 2011.
Έχει κάνει κάπου στα 50000χλμ. Θέλει να αλλάξει λάστιχα και διαρκώς το αναβάλει.
Φοράει 225/50/17. Του ζητάνε πάνω/κάτω 600euro για κάποια ελαστικά της προκοπής. Έχει σαλτάρει εντελώς. -
Kαλή επιλογή storm! Kαλές βόλτες να έχεις !!!
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
πως και σου εδειναν τοσα λιγα για ανταλλαγη?
ειχε κανενα κουσουρι?
ηταν μοντελο του 2007 με πολλα χλμ?Είχε 110k χλμ που τα λες πολλά. Για την ανταλλαγή άκουσα τα εξής:
Από την Renault/Lion hellas: 'έχουν πήξει οι μάντρες της Καλλιθέας σε 207 gt & rallye' - τιμή 3500
Από την citroen/Ωμέγα: 'πλέον δεν έχουν ζήτηση αυτά τα αυτοκίνητα και τα πουλάμε δύσκολα' - τιμή 3800
Από την citroen/Χανιαδάκης:'Αυτοι οι κινητήρες βγάζουν πρόβλημα, μαζεύουν μάκα οι κύλινδροι και δεν αξίζει να επισκευαστουν...' - δεν ρωτησα τιμή, με εκνεύρισε το τρελό bullshiting του τύπου
Από ένα μαντρά στο Χαλανδρι (Κοντορούσης): 'Είναι τρίπορτο... δεν πουλιούνται τα τρίπορτα' - Ναι ρε μεγάλε, σπορ αμάξι είναι! Δεν ρώτησα τιμή, το έβλεπα ότι θα με εκνεύριζε...
4k μου έδινε ο Μουστάκας chevrolet/nissan χωρίς να το κουράσει... -
μοντελο? δλδ χρονολογια?
-
Ο χρήστης Esti έγραψε:
πως και σου εδειναν τοσα λιγα για ανταλλαγη?
ειχε κανενα κουσουρι?
ηταν μοντελο του 2007 με πολλα χλμ?Είχε 110k χλμ που τα λες πολλά. Για την ανταλλαγή άκουσα τα εξής:
Από την Renault/Lion hellas: 'έχουν πήξει οι μάντρες της Καλλιθέας σε 207 gt & rallye' - τιμή 3500
Από την citroen/Ωμέγα: 'πλέον δεν έχουν ζήτηση αυτά τα αυτοκίνητα και τα πουλάμε δύσκολα' - τιμή 3800
Από την citroen/Χανιαδάκης:'Αυτοι οι κινητήρες βγάζουν πρόβλημα, μαζεύουν μάκα οι κύλινδροι και δεν αξίζει να επισκευαστουν...' - δεν ρωτησα τιμή, με εκνεύρισε το τρελό bullshiting του τύπου
Από ένα μαντρά στο Χαλανδρι (Κοντορούσης): 'Είναι τρίπορτο... δεν πουλιούνται τα τρίπορτα' - Ναι ρε μεγάλε, σπορ αμάξι είναι! Δεν ρώτησα τιμή, το έβλεπα ότι θα με εκνεύριζε...
4k μου έδινε ο Μουστάκας chevrolet/nissan χωρίς να το κουράσει...Στο car.gr κάτω απο 5500€ δεν έχει πάντως.
(εκτός αν έχω κάνει κάτι λάθος) -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Kαλή επιλογή storm! Kαλές βόλτες να έχεις !!!Ευχαριστώ φίλε!...
FIAT FORUM