-
-
Για τον Τσεκλιδη να πω οτι σαν θεμα τιμων δεν θελω να παρω θεση καθως τα παζαρια στα συγκεκριμενα καταστηματα ειναι κατι σχετικο,παρολα αυτα ομως δεν εχει δωσει σημαδια κακου επαγγελματια,εννοωντας οτι τα ανταλλακτικα που δινει σπανια εχουν προβλημα αλλα και σε περιπτωση που εχουν τα αντικαθιστα επιτοπου,πραγμα που πολλοι αλλοι δεν κανουν.
Οποτε μερικες φορες το ακριβο ειναι πιο φτηνο απο το φτηνο.
Βεβαια αποψεις ειναι αυτες οποτε ο καθενας κανει τις επιλογες του.Επισης καλο συνεργειο για βελτιωσεις εχω ακουσει οτι ειναι ενας κοντα στην Μοναστηριου,πισω απο τα Goody's.Καποια αυτοκινητα που πανε εκει,ειναι πολυ δυνατα...Τωρα απο κοστολογιο και τετοια,δεν ξερω.
-
Για Φίατ οι αδελφοί Οικονομιδη , ανεβαίνοντας Μπότσαρη , Παπαναστασίου στρίβεις αριστερά και ΑΜΕΣΩΣ δεξιά και ΑΜΕΣΩΣ αριστερά .Αρχιγένους Σαράντη
Πολλά χρόνια στους αγώνες , βρισκουν λύσεις σε όλα σε πολύ καλές τιμές .
Εκεί συντηρώ άωογα εδώ και 5 χρόνια το Φίατ Ούνο Τούρμπο μου
Πάνω ο ηλεκτρολόγος Κώστας , κάτω ο μηχανικός Γιώργος -
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Επισης καλο συνεργειο για βελτιωσεις εχω ακουσει οτι ειναι ενας κοντα στην Μοναστηριου,πισω απο τα Goody's.Καποια αυτοκινητα που πανε εκει,ειναι πολυ δυνατα...Τωρα απο κοστολογιο και τετοια,δεν ξερω.
Εκεί έχει δύο συνεργεία δίπλα-δίπλα. Ένα για PSA και ένα 'αδιάφορου προσανατολισμού'. Το 2ο το ξέρω και αν εννοείς αυτό (το πιθανότερο) μιλάς για για τον Βασίλη Τάσο (είναι επώνυμο). Πράγματι είναι πολύ καλός μηχανικός (και απρόσμενα οικονομικός), τόσο που τον εμπιστεύονται τα αγωνιστικά τους αρκετοί αγωνιζόμενοι. Αν και έχω δει και άλλες μάρκες 4 στα 5 αυτοκίνητα που πιάνει είναι γαλλικά. Το κακό είναι ότι πρέπει να πάρεις σειρά καθότι οι δουλειές που του δίνουν να βγάλει πέρα δεν είναι εύκολες. Και όπως είναι φυσικό ξέρει αρκετά από βελτιώσεις πρακτικά εφαρμόσιμες και αποτελεσματικές. Σε αυτόν άλλαξα εκκεντροφόρους (ίσως και να ήμουν ο 1ος στην Θεσσαλονίκη που έβαλα εκκεντροφόρους Rallye σε 206 16V). Το καλό είναι πώς εάν δεν ξέρει κάτι θα στο πει, όπως και τις παγίδες που πρέπει να αποφύγεις καθώς θα το ψάξεις μόνος...
(Παντογνώστης δεν υπάρχει!)
Δεν τον χρησιμοποιώ για κοινό service γιατί δεν παίρνω σειρά εύκολα, κάτι που το δέχομαι όμως με υπομονή αν πρόκειται για κάποια εξειδικευμένη εργασία από αυτόν. -
Όταν μια καλή κοπέλλα αποφάσισε να παίξουμε συγκρουόμενα έξω από το Σάνη -γιατί μιλούσε στο κωλ...τηλέφωνό της πήγα το Corolla στην Pegeuot new land πρωην Toyota Land. Εκεί είναι ο Γιώργος στο λαμαρινάδικο. καινουργιο το Toyota αλλά τιμές αντιπροσωπειας
-
22 05 2020. Peugeot 206 μοντέλο 2001 / 1400κυβικά.
Το αυτοκίνητο πήγε στους Βασίληδες αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε.
Το όχημα είχε ένα θέμα με τις στροφές. Ανέβαζε - κατέβαζε μόνο του, πνιγόταν, έκανε πως θα σβήσει. Είχε ήδη αλλάξει *μοτέρ ρελαντί *και ποτενσιόμετρο και συνέχιζε να το κάνει. Η ιδιαιτερότητα του προβλήματος έγκειται στο γεγονός ότι δεν εμφάνιζε το πρόβλημα πάντα. Συνήθως αφού είχε μείνει 2-3 ώρες και το ξαναέπαιρνα το απόγευμα να πάω στη δουλειά μου.
Επισκέφτηκα μετά από την ανάγνωση της αναφοράς στο forum αυτό το συνεργείο των βασίληδων και αφού εξήγησα λεπτομερώς τι έχει το αμάξι και τί έχω αλλάξει ήδη σε αυτό έγινε το εξής παράδοξο. Μου άλλαξαν χωρίς λόγο το κομπλέ της πεταλούδας με μεταχειρισμένο (παρόλο που είχα πεί πως είχα βάλει καινούρια εξαρτήματα σε αυτό) και μου αλλάξαν και έναν αισθητήρα λάμδα. Το κόστος μαζί με υλικά (μιλάμε πάντα για μεταχειρισμένα εξαρτήματα) ήταν 150 ευρώ. Επίσης το αυτοκίνητο το έκανα και μεγάλο σέρβις με κόστος 120 ευρώ (που πάλι για ένα τέτοιο όχημα περίμενα το πολύ 100 ευρω) την ίδια μέρα εκεί.
Στο τέλος τη συνάντησης μας μου είπαν και για επιπλέον προβλήματα που έχει το αυτοκίνητο (που καλό θα ήταν να επισκευαστούν / κάτι ακρόμπαρα - βάση μηχανής κλπ), και ότι το όχημα θέλει αλλαγή καταλύτη. Και ρωτάω εγώ τώρα, με ένα αυτοκίνητο που θέλει καταλύτη (κάτι που δεν γνώριζα) δεν θα έπρεπε να μου πούν ότι αυτό πρέπει κατά προτεραιότητα να αλλαχθεί? Όταν έχει βουλώσει και δημιουργεί πίεση και δεν διαφεύγουν τα καυσαέρια σωστά δεν θα έχει αρρυθμίες και μπουκώματα ένα αμάξι?
Συμπέρασμα, κάθε κριτική στο ίντερνετ βασίζεται σε μια εξατομικευμένη άποψη που προέκυψε από μια συγκεκριμένη τυχαία κατά τα άλλα συμπεριφορά.
Ξόδεψα 150ευρω και το αμάξι είναι ακόμα άρρωστο γιατί δεν έγινε καμιά διάγνωση παρά μόνο θεραπεία χωρίς να γνωρίζουμε την ασθένεια.
Μόλις ζήτησα προσφορά για καταλύτη και έλαβα από βασίληδες 200ευρώ και από αλλού για το ίδιο εξάρτημα 138ευρω (και για τα δύο με περαστικά).
Δέν έμεινα ικανοποιημένος να πω την αλήθεια. Δεν θα ξαναπάω εκεί. Δεν ξέρω αν είναι καλοί επαγγελματίες ή είναι καλοί στο να στήνουν αγωνιστικά αυτοκίνητα ή οτιδήποτε άλλο, αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι για να κερδίσεις έναν πελάτη που έρχεται πρώτη φορά στο μαγαζί σου θέλει διαφορετική αντιμετώπιση. Και εν τέλη ένα αυτοκίνητο σαν το peugeot 206 που το είχε η μισή Ελλάδα, θα έπρεπε να τα εξειδικευμένα συνεργεία πρίν περάσει καν την πόρτα του μαγαζιού να σου λένε αυτοί τί έχει το αμάξι και όχι να μην μπορούν να βάλουν σε προτεραιότητα τις αιτίες μιας βλάβης ή να μην μπορούν καν να διαγνώσουν το πρόβλημα.
Αυτά από εμένα, φεύγω 150ευρώ ελαφρύτερος και γεμάτος όνειρα να αλλάξω καταλύτη!!!
-
Για Fiat που πηγαινω χρονια , Μελιδωνης Κωνσταντινος στην Γαμβετα 155 , μονο που ακουει το αμαξι πως δουλευει εχει καταλαβει τι προβλημα εχει. Εχει αντιμετωπισει πολυ δυσκολες βλαβες σε αρκετα Fiat που υπαρχουν στον κυκλο μου επιτυχως.
-
Για Ιταλικά αυτοκινητα ειδικα Alfa Romeo και Suzuki S cross ή Vitara diesel που φοραει Ιταλικό κινητήρα Χαχοπουλος στην Καλαμαριά.Πολυ καλοί στην δουλειά τους καλες τιμες και γνώστες.....
-
Καλησπερα,ξεθαβω λιγο το τοπικ,ψαχνω συνεργειο VAG στην θεσσαλονικη,κατα προτιμηση ανατολικα,που να ειναι παραλληλα και ηλεκτρολογειο,για μονιμο service καθε χρονο,να μην βαζει καπελο υπεροβολικα σε λαδια,ανταλλακτικα κλπ,μου ειχαν προτεινει τον Beslidis στην Σολωνος, αλλα διαβασα πως δεν δεχεται να του πας τα λαδια εσυ και πως ειναι ακριβος.
Το αμαξι ειναι παλιο,που σημαινει οτι χρειαζομαι εμπειρο μηχανικο με διαθεση να ασχολειται,να ψαχνει για ανταλλακτικα που πιθανον να υπαρχει και δυσκολια ευρεσης στην αγορα.
-
@ken11 said in Έμπιστα συνεργεία στη Θεσ/νίκη:
Καλησπερα,ξεθαβω λιγο το τοπικ,ψαχνω συνεργειο VAG στην θεσσαλονικη,κατα προτιμηση ανατολικα,που να ειναι παραλληλα και ηλεκτρολογειο,για μονιμο service καθε χρονο,να μην βαζει καπελο υπεροβολικα σε λαδια,ανταλλακτικα κλπ,μου ειχαν προτεινει τον Beslidis στην Σολωνος, αλλα διαβασα πως δεν δεχεται να του πας τα λαδια εσυ και πως ειναι ακριβος.
Το αμαξι ειναι παλιο,που σημαινει οτι χρειαζομαι εμπειρο μηχανικο με διαθεση να ασχολειται,να ψαχνει για ανταλλακτικα που πιθανον να υπαρχει και δυσκολια ευρεσης στην αγορα.
Auto repair shop , Αρχιμήδους 19
δεν έχω VW αλλά όποτε με έπιανε η τρέλα να πάρω πήγαινα και τον ρώταγα , ένας φίλος μου μάλιστα του έχει τόσο εμπιστοσύνη που τον έχει πάρει εκτός Θεσσαλονίκης αρκετές φορές για να ελέγξει τα ακριβά audi porcshe κλπ που εμπορεύεται. -
Το οτι αυτο το συνεργειο,κανει επισκευες και service σε premium αυτοκινητα,θα πρεπει να το εκλαβω ως κατι θετικο,ως οτι ειναι ακριβο ως προς τις υπηρεσιες του,ως οτι ειναι γνωστο στην πιατσα των συνεργειων για την καλη και τιμια δουλεια του? Δηλαδη αν παω στο auto repair shop με το 20ετιας και βαλε vw μου για γενικο service και ελεγχο,θα εχει κανεις την διαθεση να ασχοληθει η θα πουν φιλε απο audi rs και πανω κανουμε service.
Kατα προτιμηση θα ηθελα ενα συνεργειο εξουσιοδοτημενο VAG και οχι γενικο συνεργειο γιατι την εχω πατησει ετσι και μου δημιουργησαν περισσοτερα προβληματα απο αυτα που ελυσαν τελικα.
Στην περιοχη μου βλεπω,Σιφναιος vag service Οστρόβου 45,Ρωσιδης vag service Δοϊράνης 40,VW Tερζης Ερατους και Γεωρ. Γεννηματά Γωνια,Πυλαια,VW Κανελλιδης Κωνσταντίνου Τσίρου 26,VW Μπατζιος Προφήτου Ηλία 6.Δεν ξερω κανεναν απο αυτους,ουτε μπορω να εμπιστευτω τις κριτικες στο google.
-
Έχω δει και απλά golf , polo κλπ να κάνουν σέρβις εκεί και φυσικά μπορείς να πας να ρωτήσεις για το πρόβλημα που έχεις και να γράψεις στις κριτικές αν σε ικανοποίησε η αντιμετώπιση .
-
Οκει,θα ψαχτω λιγο γενικα και θα επιλεξω καποιο συνεργειο να με εξυπηρετει προς ανατολικα,δλδ αν μου πουν να το αφησω να μπορω.
-
Ο καθένας μπορεί να ασχοληθεί με το οποιοδήποτε πρόβλημα αλλά αυτό θα έχει και το ανάλογο κόστος. Είτε 20ετιας golf είτε 3ετιας S3 σε μια αναζήτηση προβλήματος αλλά και επίλυσής του το κόστος μπορεί να είναι το ίδιο αλλά για το πρώτο ασύμφορο.
Και στη δική μου δουλειά τυχαίνει να μου φέρνουν εξοπλισμούς 20ετιας και να νομίζουν ότι η επισκευή τους ή και τα ανταλλακτικά να είναι φθηνά, το παλιό μηχάνημα όμως μπορεί να χρειαστεί περισσότερες εργατοώρες για να λυθεί ενώ το ανταλλακτικό δεδομένου ότι έχει σταματήσει η παραγωγή να είναι πανάκριβο αν και εφόσον βρεθεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις το κόστος είναι τέτοιο που κάνει ασύμφορη την επισκευή.
Θέλω να καταλήξω ότι το κόστος μιας επισκευής δεν εξαρτάται από την εμπορική τιμή απαραίτητα. Επίσης αποφεύγεται η ενασχόληση με το παλιό (αυτοκίνητο, ηλεκτρονική συσκευή κλπ) γιατί έχει πολλές πιθανότητες να εμφανίσει και άλλα προβλήματα μετέπειτα οπότε αρχίζουν οι γκρίνιες γιατί υποτίθεται ότι δούλευε πριν την επισκευή.
-
Ξεθάψιμο του θέματος (ανάγκη γαρ):
Συυνεργείο για Mercedes στη Θεσσαλονίκη, που να ξέρουν και να ασχολούνται και να μην είναι αγιογδύτες? Ρωτάω για A45 AMG. Όχι μόνο και τόσο για τα τακτικά (λάδια - ξύδια), αλλά για το κάτι παραπάνω που μπορεί να προκύψει (κάποια διάγνωση, μετατροπή ενδεχομένως κτλ)..
-
@tsapi said in Έμπιστα συνεργεία στη Θεσ/νίκη:
Συυνεργείο για Mercedes στη Θεσσαλονίκη, που να ξέρουν και να ασχολούνται και να μην είναι αγιογδύτες? Ρωτάω για A45 AMG. Όχι μόνο και τόσο για τα τακτικά (λάδια - ξύδια), αλλά για το κάτι παραπάνω που μπορεί να προκύψει (κάποια διάγνωση, μετατροπή ενδεχομένως κτλ)..
Γυμνοπουλος;;;
-
@miata_4ever said in Έμπιστα συνεργεία στη Θεσ/νίκη:
Γυμνοπουλος;;;
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Ούτε που το είχα ακουστά το συνεργείο αυτό - όπως όμως άλλωστε και πρακτικά κανένα άλλο συνεργείο για Merc στη Θεσσαλονίκη (αν εξαιρέσουμε αντιπροσωπεία).
Αν θέλεις, δώσε παραπάνω στοιχεία - έστω και σε pm.
Ξέρεις μήπως αν / ποιοι έχουν ασχοληθεί με remapping σε τέτοια αμάξια στη Θεσσαλονίκη?
-
Σταύρου στην Επανωμή-Θεσσαλονίκη.
Έντιμοι και έμπειροι. Αναλαμβάνουν όλες τις μάρκες. Ευρύχωρο συνεργείο. Προσιτές τιμές. Φιλικοί.Έχουνε γίνει πόλλες από τις μόντες-βελτιώσεις στο focus εκεί.
-
και στο Ιπποκράτειο απέναντι έχει ένα, επί της Παπαναστασίου
-
Καλό συνεργείο για Mercedes ο dimistos. Έχει ένα στην Παπαναστασιου, και ένα προς θερμή κοντά στα κοιμητήρια. Πηγαίναμε το A class της γυναίκας μου,και ξέρω. Δεν είναι φθηνότερος από ένα ανεξάρτητο συνεργείο, αλλά φθηνότερος από αντιπροσωπεία. Εξειδικευμένο μόνο για Mercedes.
Έμπιστα συνεργεία στη Θεσ/νίκη