-
Σας τα είχα πει και εγώ πριν 2 χρόνια, οι αποκλίσεις σε τιμές ανά αντιπροσωπεία έπαιζαν στα 800€, υπάρχει μεγάλη ελαστικότητα στους εμπόρους, άλλοι χρεώνουν την Διχρωμία και άλλοι το σύστημα Lpg. Ότι να ναι...
-
@fanis75 said in RENAULT FORUM:
Μήπως δεν υπάρχει σωστή ενημέρωση ή υπάρχει κάποιο προωθητικό?
Γιατί το site άλλες τιμές δείχνει....
Οι τιμές που σου είπαν Αντώνη είναι οι τιμές για το βενζίνης σύμφωνα με το site.
Φάνη μόλις μου απάντησαν από την αντιπροσωπεία..
Οι τιμές που έγραψα 2-3 ποστ πιο πάνω αφορούν σε αυτοκίνητα με εργοστασιακό lpg...
-
Τίτλοι οριστικού τέλους για το Σενίκ, το φάγανε οι 'σούβλες'. Αμαξάρα, ιδιαίτερα το πρώτο. Έδινε λύσεις και ήτο κομψότατο.
-
@dstou said in RENAULT FORUM:
Τίτλοι οριστικού τέλους για το Σενίκ, το φάγανε οι 'σούβλες'. Αμαξάρα, ιδιαίτερα το πρώτο. Έδινε λύσεις και ήτο κομψότατο.
Το γλυκοκοίταξα είναι η αλήθεια πριν 2 χρόνια αλλά η τιμή του ήταν εκτός πραγματικότητας . Του είχαν φορέσει και κάτι 18" ζάντες και κατσίκιζε πολύ . Φοβερή θέση οδήγησης και εξαιρετική κονσόλα με μετακινούμενη "νησίδα" στη μέση και άπλετους χώρους .
-
Η ρενώ και η όπελ κρατάνε πλέον τα σκήπτρα στον τίτλο κάγκουρας πλατύπους . Εδώ βάζουν 18άρες σε αμαξίδια πόλης, στο μπαούλο το σενίκ θα κόλωναν;
-
@dstou said in RENAULT FORUM:
Η ρενώ και η όπελ κρατάνε πλέον τα σκήπτρα στον τίτλο κάγκουρας πλατύπους . Εδώ βάζουν 18άρες σε αμαξίδια πόλης, στο μπαούλο το σενίκ θα κόλωναν;
Βασικά, στα τελευταία του το δίναν μόνο με 20" ζάντες...
-
δεν κλαίω για την κατάργηση κανενός πολυμορφικού. RIP σενικ και να μας γράφεις.
-
Ωραίο ήταν, μου άρεσε. Ιδιαίτερα εκείνο με τα έξτρα μήκος του μεταξονιου. Ήταν τελείως ότι να ναι σχεδιαστικά. Διάφοροι όγκοι κολλημένοι μαζί.
Αμάξια που προκαλούν στο πέρασμά τους. -
Γάργαρο νερό
-
@lap said in RENAULT FORUM:
Γάργαρο νερό
Τελικά έχεις πρόβλημα, είπαμε ωραία τα καινούρια πολυμορφικα που είχαν design όχι τα mini van με καθισματα πίσω. C3 & c4 space tourer, scenic κτλ
-
MEGANE μοντελο 2019 Πετρέλαιο, μπορουμε να βρουμε κάπου ελληνικό εγχειρίδιο?
-
@lap said in RENAULT FORUM:
Ωραίο ήταν, μου άρεσε. Ιδιαίτερα εκείνο με τα έξτρα μήκος του μεταξονιου. Ήταν τελείως ότι να ναι σχεδιαστικά. Διάφοροι όγκοι κολλημένοι μαζί.
Αμάξια που προκαλούν στο πέρασμά τους.αμαξια που προκαλούν αηδία σχεδιαστικά στο πέρασμα τους
-
Πρώτες εντυπώσεις από clio lpg με το χιλιαρη μοτέρ. Πολύ όμορφο το εσωτερικό μεγάλη οθόνη αφής, πολλές επιλογές μόνο καφέ δεν φτιάχνει. Ψηφιακές ενδείξεις. Εύκολη αλλαγή καυσίμου.
Το οδήγησα ελάχιστα αλλά το πάτημα του γκαζιού είχε καλή απόκριση. Μικρός χώρος αποσκευών, απουσία ρεζερβας εννοείται.
Δεν μου άρεσε η αίσθηση του συμπλέκτη. Μου θύμισε Lanos .
Μεγάλα ερωτηματικά σε βάθος χρόνου η αντοχές του μοτέρ στη σκληρή χρήση, εντελώς ακατάλληλο το κιτ επιδιόρθωσης. -
Για πες εντυπώσεις από το Κιτ επιδιόρθωσης? Γιατί ακατάλληλο? Έχω πάρει και κιτ με βελόνα και "μακαρόνι" αλλά και αυτό θέλει γρύλο και κλειδί...
-
@yem said in RENAULT FORUM:
Για πες εντυπώσεις από το Κιτ επιδιόρθωσης? Γιατί ακατάλληλο? Έχω πάρει και κιτ με βελόνα και "μακαρόνι" αλλά και αυτό θέλει γρύλο και κλειδί...
αχρηστο οπως ολα
εσυ να παρεις τηλεφωνο τον πατερα να ερθει να σε τραβηξει... -
Σαν ιδιώτης είναι άχρηστο και άθλιο. Σαν rent a car και έχοντας χειροπιαστή εμπειρία με παρόμοιο kit σε baleno, είναι ακατάλληλο όταν το λάστιχο δεν επιδιορθώνεται και το αμάξι βρίσκεται σε τίποτα βοσκοδρομους.
-
@gatoz said in RENAULT FORUM:
αχρηστο οπως ολα
εσυ να παρεις τηλεφωνο τον πατερα να ερθει να σε τραβηξει...Τη μεταφορική πρέπει να πάρει αν το λάστιχο είναι σκισμένο
-
@megane98hp said in RENAULT FORUM:
αχρηστο οπως ολα
εσυ να παρεις τηλεφωνο τον πατερα να ερθει να σε τραβηξει...Τη μεταφορική πρέπει να πάρει αν το λάστιχο είναι σκισμένο
Θα φέρει ρεζέρβα βρε ... ή παρατάμε την καψούρα στις ερημιές και εμείς θα πάμε για προβατίνα
-
@megane98hp said in RENAULT FORUM:
αχρηστο οπως ολα
Θα φέρει ρεζέρβα βρε ... ή παρατάμε την καψούρα στις ερημιές και εμείς θα πάμε για προβατίνα
χρονια μου πολλα γιεμ
-
RENAULT FORUM