-
Εννοει προφανως οτι και οι ιδιωτικες εταιρειες εχουν τεμπεληδες υπαλληλους που μειωνουν την παραγωγικοτητα τους, εννοει οι ιδιωτικες εταιρειες διοικουνται απο ασχετους που δεν ξερουν που κ πως να επενδυσουν σωστα, εννοει οτι οι ιδιωτικες εταιρειες εχουν σπαταλησει δημοσιο χρημα, εννοει οτι οι ιδιωτικες εταιρειες εχουν χρηματισει για να μην κανουν κατι σωστα, εννοει οτι ιδιωτικες εταιρειες παιρνανε τις επιδοτησεις και δεν τις εκαναν επενδυσεις.
Και ξερειες ποια ειναι η συνεχεια; οτι το δημοσιο φταιει που δεν του ελεγχε ενω η ιδιωτικη εταιρεια αφου την επαιρνε να κλεψει καλα εκανε και εκλεβε. Τλχ εγω αυτο καταλαβαινω οτι θελει να πει ο ντριφτης.
Οταν το λαμογιο δυ εμπλεξε με το λαμογιο ιυ τοτε εγιναν μαχες με χρυσα κουταλια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Που να σου πω τι λένε γιά τα δικά σου οικονομικά , μερικοί απολυμένοι που γνωρίζω
Θα είναι αυτοί που τόσα χρόνια ψήφιζαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και έχουν βαθιά γνώση των πραγμάτων. Όπως π.χ. ότι έχουμε υπεράριθμούς στο Δημόσιο (λιγότερους έχουμε από κράτη με παρόμοιο πληθυσμό αλλά δεν μας νοιάζει) και ότι το πρόβλημα λύνεται με 200.000 απολύσεις, 1000 εκτελέσεις και 10 Μπαναγιά μου βοήθα!
Δηλαδή εσείς στην αριστερά ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ απολυμένους ?
Είσαστε όλοι βολεμένοι στο δημόσιο και έτσι έχετε βαθιά γνώση των πραγμάτων ?
Γιά τον αριθμό των ΔΥ , απαντάτε με κλασσική προπαγάνδα των γνωστών αντιδημοκρατικών καθεστώτων .
Εκτελέσεις κλπ η Δημοκρατία δεν κάνει . Αλλά εσύ έχεις άλλες απόψεις φαίνεται .
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Εννοει προφανως οτι και οι ιδιωτικες εταιρειες εχουν τεμπεληδες υπαλληλους που μειωνουν την παραγωγικοτητα τους, εννοει οι ιδιωτικες εταιρειες διοικουνται απο ασχετους που δεν ξερουν που κ πως να επενδυσουν σωστα, εννοει οτι οι ιδιωτικες εταιρειες εχουν σπαταλησει δημοσιο χρημα, εννοει οτι οι ιδιωτικες εταιρειες εχουν χρηματισει για να μην κανουν κατι σωστα, εννοει οτι ιδιωτικες εταιρειες παιρνανε τις επιδοτησεις και δεν τις εκαναν επενδυσεις.Και ξερειες ποια ειναι η συνεχεια; οτι το δημοσιο φταιει που δεν του ελεγχε ενω η ιδιωτικη εταιρεια αφου την επαιρνε να κλεψει καλα εκανε και εκλεβε. Τλχ εγω αυτο καταλαβαινω οτι θελει να πει ο ντριφτης.
Οταν το λαμογιο δυ εμπλεξε με το λαμογιο ιυ τοτε εγιναν μαχες με χρυσα κουταλια.
το σχόλιο μου αρχικά ήταν οτι δεν πληρώνω έμμεσα εγώ τον υπάλληλο μιας ΙΕ και δεν με απασχολεί αν παράγει η όχι. Και λέει ότι πληρώνω και εγώ την ανικανότητα του ΙΥ
-
Με την παραπανω δυσλειτουργια που περιγραφω σου δειχνω πως πληρωνουμε τον κακο ιδιωτικο τομεα που υπαρχει στην Ελλαδα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Επί δεκαετίες πλήρωνα κρατική Εθνική και η ουρά έφτανε στο πεζοδρόμιο.
Λίγο άσχετο, όμως το μοναδικό μηχάνημα αυτόματης κατάθεσης και πληρωμής λογαριασμών βρίσκεται στο Mall που έχουν ανοίξει ένα πρότυπο i-bank store. Τέτοια μηχανήματα έχουν οι άλλες τράπεζες σε όλα τα υποκαταστήματα τους, όχι όμως η Εθνική
Η Εθνική έχει και στο κατάστημα 080 στη Σταδίου (Β' κεντρικό).
Έτη φωτός μπροστά.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Επίσης θεωρώ πως είναι μάλλον αδύνατο να προσδιοριστεί ακριβώς το πόσο επιβαρύνονται τα δημοσιονομικά μας απο τον δυσλειτουργικο δημόσιο τομέα. Δεν είναι μόνο δηλαδή το μετρήσιμο μέγεθος του μισθού του τάδε ξύστη υπαλλήλου που σχολαει κάθε μέρα στις 12:30 για να παίξει πρεφα, αλλα είναι και το πόσο μας στοιχίζει η όλη κατάντια της δημόσιας διοίκησης - απουσία καλού φορολογικού ελέγχου, απομάκρυνση επενδύσεων, γραφειοκρατία που δυσκολεύει επιχειρήσεις κλπ, κλπ είναι παράγοντες που επιβαρύνουν πολυ το κράτος.Εστω οτι ειναι ετσι. Αν ομως το προβαλλεις (δεν αναφερομαι σε σενα ουτε σε καποιον αλλο ) αυτο ως σημαντικη αιτια πρεπει να αιτιολογησεις την δυσλειτουργικοτητα (που οφειλεται ?) και να δωσεις καποια στοιχεια για το αν το κοστος , για καποιο Χ χρονικο διαστημα, ειναι 1 δις ή 100 δις.
Οταν ενας οργανισμος γινεται πολυ μεγαλος , είτε δημοσιος ειναι είτε ιδιωτικος (πχ πολυεθνικη), αντιμετωπιζει περιπου τα ιδια προβληματα γραφειοκρατιας. Απο ενα σημειο μεγεθους και μετα , η προσπαθεια για ελεγχο αυξανει το επιπεδο της γραφειοκρατιας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι τράπεζες είναι ειδική περίπτωση.
Oι τράπεζες μας γ@μησαν όμως! Γιατί να πληρώνω εγώ τα λάθη των ΙΥ τους και αυτοί να απολαμβάνουν και bonus?
Γιατί να θεωρείται κρατικό χρέος η ανακεφαλαιοποίηση τους από τα δανεικά που παίρνει η Ελλάδα?
Εκεί παίζεται το παιχνίδι και όχι στα 1000€ του αντιπαραγωγικού ΔΥ. Φτερό στον άνεμο δηλ. ακόμα και αν κάνεις σούμα.-
Γιατί χρειάζονται άμα κεφαλαιοποίηση οι τράπεζες;
-
Πόσα δίνει η κεντρική κυβέρνηση για μισθούς ΔΥ;
-
Τους φόρους των δημοσίων υπαλλήλων ποιος τους πληρώνει;
-
Σε ποιες χώρες του κόσμου υπάλληλοι αντιστοίχων προσόντων πληρώνονται περισσότερο στο Δημόσιο;
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Δηλ για όλα τα κακά του τόπου φταίει ο μισθός των 1 εκ. (που είναι λιγότεροι αλλά το κάνω στρογγυλό) δημοσίων υπαλλήλων; Αλήθεια το πιστεύεις αυτό;
Αυτό έγραψα;
Γενικότερα είναι βολικό πάντως να πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα έτσι.
Σοβαρά; Σε βολεύει αυτό που σου πλασάρουν τα ΜΜΕ; How convenient.
O φίλος παρακάτω με κάλυψε προσωπικά. Κοίτα παραπέρα από το 'για όλα τα δεινά φταίνε οι ΔΥ' και άσε τις μπάλες και τις εξέδρες.
Συμφωνα με την Eurostat , για το χρονικο διαστημα 1998 – 2008 (εχω ενα χανγκοβερ και δεν μπορω να δωσω λινκ με στοιχεια , αλλωστε τα εχω βαλει 3-4 φορες) : 1. για ολο αυτο το χρονικο διαστημα (με την εξαιρεση δυο ετων) οι συνολικες δαπανες ως προς το ΑΕΠ της Ελλαδας ηταν μικροτερες απο το μ.ο των ΕΕ-16 και ΕΕ-27 . 2. για ολο αυτο το χρονικο διαστημα τα συνολικα εσοδα ως προς το ΑΕΠ της Ελλαδας ηταν μικροτερα απο το μ.ο των ΕΕ-16 και ΕΕ-27.
Αρα τα ελλειμματα και το χρεος οφειλονται κυριως στα μειωμενα εσοδα. Και βεβαια , σημαντικο ρολο στην αυξηση των δημοσιων δαπανων επαιξαν τα δωρακια στους εθνικους εργολαβους (και διαφορους αλλους προμηθευτες) και στο φαρμακευτικο κυκλωμα , οι ολυμπιακοι αγωνες , οι υπερβολικα ψηλες αμυντικες δαπανες (επι σειρα ετων ηταν 2 δις κατα μ.ο τον χρονο) , καποια απο τα ΣΔΙΤ , καιταλοιπα.
Aλλά εμείς ζητούμε 200.000 απολύσεις ΔΥ γιατί έτσι θα λύσουμε το πρόβλημά μας.
Επειδή βλέπω ότι (ως συνήθως), θίγονται συμφέροντα σε αυτήν την κουβέντα και κάποιοι θιγόμενοι προσοαθούν να κάνουν το ασπρο, μαύρο, τελειώνει εδώ η συμμετοχή μου στο θέμα.
Είστε λίγοι και δε φτάνετε, πήζετε στη δουλειά, κακοπληρωμένοι σύμφωνα με τα προσόντα και τον μόχθο σας και πάνω απ' όλα βάζετε τον πολίτη και την εξυπηρέτησή του, με καλοσύνη και ευγένεια.
Αυτή είναι η πραγματικότητα, όχι αυτοί που πλασάρουν τα ΜΜΕ. Πόσο δε μάλλον δεν είναι αυτή που βλέπουν τα μάτια μας.
Εύγε και εις ανώτερα. Συνεχίστε.
-
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Oι τράπεζες μας γ@μησαν όμως! Γιατί να πληρώνω εγώ τα λάθη των ΙΥ τους και αυτοί να απολαμβάνουν και bonus?
Γιατί να θεωρείται κρατικό χρέος η ανακεφαλαιοποίηση τους από τα δανεικά που παίρνει η Ελλάδα?
Εκεί παίζεται το παιχνίδι και όχι στα 1000€ του αντιπαραγωγικού ΔΥ. Φτερό στον άνεμο δηλ. ακόμα και αν κάνεις σούμα.-
-
-
-
Σε ποιες χώρες του κόσμου υπάλληλοι αντιστοίχων προσόντων πληρώνονται περισσότερο στο Δημόσιο;
Δηλ για όλα τα κακά του τόπου φταίει ο μισθός των 1 εκ. (που είναι λιγότεροι αλλά το κάνω στρογγυλό) δημοσίων υπαλλήλων; Αλήθεια το πιστεύεις αυτό;
Αυτό έγραψα;
O φίλος παρακάτω με κάλυψε προσωπικά. Κοίτα παραπέρα από το 'για όλα τα δεινά φταίνε οι ΔΥ' και άσε τις μπάλες και τις εξέδρες.
Συμφωνα με την Eurostat , για το χρονικο διαστημα 1998 – 2008 (εχω ενα χανγκοβερ και δεν μπορω να δωσω λινκ με στοιχεια , αλλωστε τα εχω βαλει 3-4 φορες) : 1. για ολο αυτο το χρονικο διαστημα (με την εξαιρεση δυο ετων) οι συνολικες δαπανες ως προς το ΑΕΠ της Ελλαδας ηταν μικροτερες απο το μ.ο των ΕΕ-16 και ΕΕ-27 . 2. για ολο αυτο το χρονικο διαστημα τα συνολικα εσοδα ως προς το ΑΕΠ της Ελλαδας ηταν μικροτερα απο το μ.ο των ΕΕ-16 και ΕΕ-27.
Αρα τα ελλειμματα και το χρεος οφειλονται κυριως στα μειωμενα εσοδα. Και βεβαια , σημαντικο ρολο στην αυξηση των δημοσιων δαπανων επαιξαν τα δωρακια στους εθνικους εργολαβους (και διαφορους αλλους προμηθευτες) και στο φαρμακευτικο κυκλωμα , οι ολυμπιακοι αγωνες , οι υπερβολικα ψηλες αμυντικες δαπανες (επι σειρα ετων ηταν 2 δις κατα μ.ο τον χρονο) , καποια απο τα ΣΔΙΤ , καιταλοιπα.
Επειδή βλέπω ότι (ως συνήθως), θίγονται συμφέροντα σε αυτήν την κουβέντα και κάποιοι θιγόμενοι προσοαθούν να κάνουν το ασπρο, μαύρο, τελειώνει εδώ η συμμετοχή μου στο θέμα.
Είστε λίγοι και δε φτάνετε, πήζετε στη δουλειά, κακοπληρωμένοι σύμφωνα με τα προσόντα και τον μόχθο σας και πάνω απ' όλα βάζετε τον πολίτη και την εξυπηρέτησή του, με καλοσύνη και ευγένεια.
Αυτή είναι η πραγματικότητα, όχι αυτοί που πλασάρουν τα ΜΜΕ. Πόσο δε μάλλον δεν είναι αυτή που βλέπουν τα μάτια μας.
Eϊμαι ΙΥ again. Το ξαναλέω.
Ξέρω σου χάλασα την μανέστρα. Συνέχισε να παπαγαλίζεις αυτά που ακούς στα ΜπομπολοΑλαφουζοκάναλα.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
-
-
-
Αυτό έγραψα;
Eϊμαι ΙΥ again. Το ξαναλέω.
Ξέρω σου χάλασα την μανέστρα. Συνέχισε να παπαγαλίζεις αυτά που ακούς στα ΜπομπολοΑλαφουζοκάναλα.
Για να τελειώνω.
Δυστυχώς η εργασία μου με φέρνει τακτικότα σε επαφή με ΔΥ, σε πολλές και διάφορες υπηρεσίες. Αυτά που βλέπω και ακούω θα έπρεπε όλο το βράδυ να γράφω για να τα αποτυπώσω. Ατυχής η εξυπνάδα τελικώς.
Αντιός λοιπόν, πάω να παπαγαλίσω.
Εμπρός λοιπόν σε νέους αγώνες. Και ψήφο ξέρουμε που, εκεί που μας υπόσχεται να γίνουν όλα όπως πριν.
-
-
πρεπει να το δεις στη τηλεοραση οτι στις ΔΥ 2 σκιζονται και 5 ξυνουν τα παπαρια τους
πρεπει να δεις στη τηλεοραση οτι μεχρι πριν 2 χρονια, ολη τη δουλεια την εβγαζαν οι stage των 500€ και οι μονιμοι 'απουσιαζαν' για ψωνια ή δεν παταγαν κανεμεις ζουμε σε αλλη χωρα, δεν ξερουμε ΔΥ. Που στην επαρχια ειδικα μετα τις 12 'ολοι' ειναι στα ουζερι
δε χρειαζεται αξιολογηση, οργανογραμμα, προσληψεις χρειαζονται. Ε, ερχονται οι ΤσιπροΚαμμενοι, παρτε χαρτακι και μπειτε στη σειρα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εμεις ζουμε σε αλλη χωρα, δεν ξερουμε ΔΥ. Που στην επαρχια ειδικα μετα τις 12 'ολοι' ειναι στα ουζερι
Αυτο ειναι τοσο εγκυρο οσο το 'ολοι οι καθηγητες στην επαρχια εχουν απο 3-4 πολυκατοικιες ο καθενας' ;
-
ναι, αλλα εγω δεν ειπα τετοιο πραγμα.
αν δεν θες να απαντησεις, τουλαχιστον μην αλλαζεις αυτα που εχω πει. -
Μην τσακώνεστε, περιληπτικό συμπέρασμα και ο ΙΤ και ο ΔΤ είναι για τα μπάζα, ίσως ένας από τους λόγους που σας οδήγησαν στην κορυφή.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Εμπρός λοιπόν σε νέους αγώνες. Και ψήφο ξέρουμε που, εκεί που μας υπόσχεται να γίνουν όλα όπως πριν.
Δεν θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ γιατί μας υπόσχεται ότι όλα θα γίνουν όπως πριν (βρήκες τον άνθρωπο να την πεις για αυτό ) αλλά θα συνεχίσω να ψηφίζω ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ. Πόσο πιο μπουρδέλο να τα κάνουν και αυτοί. Οπως καταλαβαίνεις μοναδική διέξοδο είναι ή άκρα αριστερά aka KKE ή άκρα δεξιά aka XA.
Δεν μας είπες τίποτα όμως για την συνεισφορά των ΔΥ στο υπέρογκο χρέος. Αυτοί φταίνε ή όλα αυτά που ανέφερε ο δημητρης_φ;
Μαζί σου να απολυθούν 200.000. Νομίζεις ότι κάτι θα αλλάξει; -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Εννοει προφανως οτι και οι ιδιωτικες εταιρειες εχουν τεμπεληδες υπαλληλους που μειωνουν την παραγωγικοτητα τους, εννοει οι ιδιωτικες εταιρειες διοικουνται απο ασχετους που δεν ξερουν που κ πως να επενδυσουν σωστα, εννοει οτι οι ιδιωτικες εταιρειες εχουν σπαταλησει δημοσιο χρημα, εννοει οτι οι ιδιωτικες εταιρειες εχουν χρηματισει για να μην κανουν κατι σωστα, εννοει οτι ιδιωτικες εταιρειες παιρνανε τις επιδοτησεις και δεν τις εκαναν επενδυσεις.
Και ξερειες ποια ειναι η συνεχεια; οτι το δημοσιο φταιει που δεν του ελεγχε ενω η ιδιωτικη εταιρεια αφου την επαιρνε να κλεψει καλα εκανε και εκλεβε. Τλχ εγω αυτο καταλαβαινω οτι θελει να πει ο ντριφτης.
το σχόλιο μου αρχικά ήταν οτι δεν πληρώνω έμμεσα εγώ τον υπάλληλο μιας ΙΕ και δεν με απασχολεί αν παράγει η όχι. Και λέει ότι πληρώνω και εγώ την ανικανότητα του ΙΥ
όταν αγοράζεις ένα προϊόν του Ιδιωτικού τομέα, στο κόστος του μεσα εχει συμπεριληφθεί και η ανικανότητα του υπάλληλου που έχει προσλάβει επειδή o σείχης τον έβαλε να πάρει 30% άραβες να ξύνονται, και το μπόνους του αφεντικού που παρά τις προσπάθειες δεν τα πήγε και τόσο καλά, και η γραμματέας που κάνει καλές pipes.
Δεν ξέρω πως αλλιώς να στο περιγράψω
-
Υπάρχει όμως και το ίδιο προιόν σε άλλο μαγαζί που το πουλάει φθηνότερα γιατί δεν έχει το κόστος αυτό που περιγράφεις. εξαρτάτε από τον καταναλωτή αν θα το βρεί, αλλά πάντως η δυνατότητα υπάρχει. Στο δημόσιο δεν υπάρχει επιλογή αλλά μόνο η άποψη-επιλογή-βλακεία του ΔΥ
-
OK θα ειχε ενδιαφερον να γινει διασπαση Ιδιωτικος τομεας vs Δημοσιος... να λεει ο καθενας αυτα που θελει.
Απλα τα πραγματα, κυριοι, υπαρχουν ΔΥ υπεραριθμοι, περισσοτεροι, αχρηστοι, χαραμοφαηδες.
Ξοδευεται τσαμπα χρημα και αμεσα και εμμεσα για αυτους, χρημα που το πληρωνουμε ολοι. Το επιπλεον χρημα που πληρωνουμε σε 'αχρηστους στον ιδιωτικο τομεα' ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε, αφου το αφεντικο τους καποια στιγμη θα το σταματησει το αχρηστιλικι για να βγαλει κανα φραγκο παραπανω. Ο Δημοσιος Αφεντικος αντιστοιχα δεν θα το σταματησει γιατι ετσι βγηκε υπουργος, προισταμενος, εκλεχτηκε συνδικαλιστης κλπ., ισα ισα θα το μεγαλωσει για να ισχυροποιηθει και θα το θαψει μεσα στις πτυχες του συστηματος, και θα τη βγαλει καθαρη γιατι είναι 'γατα'. Και σαν τη γατα θαβει τα κοπρανα στην αμμο να μη φαινονται. Παραμενουν κοπρανα όμως.Ποιος εγραφε πριν λιγες μερες για προσωπικο ΟΣΕ στην Αιτωλοακαρνανια, με 'εργατες διχως τραινα, σταθμαρχες διχως βαγονια'? Ακουγεται σαν στιχος λυπητερου εντεχνου, ετσι δεν ειναι?. Surprise, surprise, τα εξοδα για να βγαλουν το εντεχνο σινγκλακι τους εμει το πληρωνουμε, και τους μισθους, και τη συνταξη, και το μερος του ΟΣΕ που ασχολειται με αυτους πληρωνουμε, χωρις δικαιωμα επιλογης, χωρις καν επιφαση επιλογης.
Ποιος ΔΕΝ εχει μια ιστορια τετοια να πει? Ακομα και να ειναι ΔΥ, (και θεωρητικα να μη τον 'συμφερει' να μαθευονται τετοια γιατι συνηθως συλληβδην κακοχαρακτηριζουν όλους) ο καθε ενας απο εμας ξερει αν οχι αμσα σε δευτερο επιπεδο, καποιον που ΚΑΘΕΤΑΙ στην κυριολεξια και εισπραττει εις βαρος των κορόιδων.
Αυτο συζηταμε εδω, αν θελετε να πουμε και τα ετερα πραγματα που πηδανε τα εξοδα του κρατους, να τα πουμε , ξεχωριστα όμως. Οχι 'ναι μεν αλλα' και να μπαινουν στην κουβεντα μηλα και αχλαδια και πορτοκαλια και καστανα ολα μαζι, και να χωνουμε και τις μιζες και τις λαμογιες και οργανογραμματα και οτιδηποτε ασχετο για να 'αραιωθει' η ξυνιλα απο τους υπεραριθμους ΔΥ και να αισθανομαστε οτι καναμε κατι.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Που να σου πω τι λένε γιά τα δικά σου οικονομικά , μερικοί απολυμένοι που γνωρίζω
Θα είναι αυτοί που τόσα χρόνια ψήφιζαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και έχουν βαθιά γνώση των πραγμάτων. Όπως π.χ. ότι έχουμε υπεράριθμούς στο Δημόσιο (λιγότερους έχουμε από κράτη με παρόμοιο πληθυσμό αλλά δεν μας νοιάζει) και ότι το πρόβλημα λύνεται με 200.000 απολύσεις, 1000 εκτελέσεις και 10 Μπαναγιά μου βοήθα!
Δηλαδή εσείς στην αριστερά ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ απολυμένους ?
Είσαστε όλοι βολεμένοι στο δημόσιο και έτσι έχετε βαθιά γνώση των πραγμάτων ?
Γιά τον αριθμό των ΔΥ , απαντάτε με κλασσική προπαγάνδα των γνωστών αντιδημοκρατικών καθεστώτων .
Εκτελέσεις κλπ η Δημοκρατία δεν κάνει . Αλλά εσύ έχεις άλλες απόψεις φαίνεται .
Ότι να 'ναι όμως...
-
αλέξανδρε είναι κοινό φανερό οτι οι πλειοψηφία των ΔΥ δεν παράγουν έργο...
τυχαιο παράδειγμα...
γυμναστήριο του δήμου συνολικού εμβαδού όχι μεγαλύτερο από 50τμ...
5 άτομα μόνιμα καθισμένα στο γραφείο...
2 γυμναστές , θεοχοντροι
1 υπεύθυνη γυμναστηρίου
1 φύλακας του χώρου
1 υπεύθυνη του κτιρίου...για να μην τους αδικώ όσο είμαι εκεί (2-3 φορές την εβδομάδα επί 1-1,5 ώρα) απλά κάθονται και τρώνε σουβλάκια (τρου στόρι )
καμία διάθεση για εξυπηρέτηση...
όσο και να τους δίνουν , πολλά δεν είναι ??
αντίστοιχα σκηνικά μπορώ να σου πω για πολλα ΙΚΑ, ΔΟΥ κλπ που έχω προσωπική εμπειρία...
έχεις καμία αντίστοιχη εικόνα στο μυαλό σου με ΙΥ? ειδικά τώρα που οι απολύσεις θερίζουν...
-
Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων ένα στόχο έχει. Το βόλεμα. Από όποιο χώρο και αν προέρχονται είτε την αριστερά, την δεξιά, το κέντρο το κκε 'η το δεξί άκρο.
Και αυτοί όλοι είναι που αρνούνται να δουν την πραγματικότητα.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....