-
Ο χρήστης danonito έγραψε:
ρχ-8 ντριφτερ, εισαι νορβηγια, Ολλανδια η αλλου?Μας εχεις μπερδεψει! Τρομσο γραφεις, αγγλοφωνη εφημεριδα δειχνεις με τσολιαδες.
δε με λένε τυχαία drifter
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μανια να πατε στο εξωτερικο.
Το ιδανικο θα ηταν να φευγατε εσεις, αλλα ποιος θα σας δεχθει
+1
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Αμα φυγουμε εμεις ,θα σας ξεσκισουν οι λαθροεγκληματιες.
Πνευματικά η σωματικά ;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αμα φυγουμε εμεις ,θα σας ξεσκισουν οι λαθροεγκληματιες.
Πνευματικά η σωματικά ;
αυτοι που υποστηριζουν χρυση αυγη αυτοι ειχανε προσλαβει παρανομους ξενους μεταναστες στα χωραφια και μετα αφου δεν τους πληρωναν τους πυροβολησαν κιολας
'Δεν υπαρχουν νεοναζι...υπαρχουν νεοχαζοι...'
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εννοείς ότι αν έχουμε παιδιά πρέπει να μεταναστεύσουμε, αλλιώς η μόνη τους επιλογή θα είναι να ζητιανεύουν στα φανάρια?
σε καμια περιπτωση δε θελω να κανω τον προφητη, ο καθενας κρινει μονος του προς τα που πανε τα πραγματα
εμενα τα παιδια μου τωρα ξεκινανε το δημοτικο, και η εμπειρια μου απο τη εκπαιδευση την προηγουμενη χρονια ειναι εφιαλτικη (καθηγητες-δασκαλοι μιζεροι, με καμια διαθεση να ασχοληθουνε πλεον, περικοπες παντου, πιο πολλα παιδια καθε χρονο στην ταξη, ελαχιστη εκπαιδευτικη αξια παρα ξοδεμα ωρων κτλ)
σε συνδιασμο με τα οικονομικα μας που βαινουν προς χειροτερευση, ειμαι σιγουρος οτι αν δεν κανω τιποτα, τα παιδια μου θα καταληξουνε με σημαντικα χειροτερη εκπαιδευση απο οτι πηρα εγω και αυτο ειναι μη αποδεκτο.
Λεφτα και περιουσια μπορει να μην βρουνε, αλλα θα κανω οτι μπορω ωστε οταν βγουνε στην εργασια να μπορουνε χτυπηθουνε στα ισια & να εχουν καλες δυνατοτητες & ευκαιριες.σε μια παγκοσμια αγορα (ήδη σημερα, πολυ περισσοτεερο σε 20 χρονια) ή θα εισαι σε αυτους που εχουν ολα τα εφοδια να ορισουνε τη ζωη τους, ή θα εισαι στα 'φαναρια' των αλλων. Δεν εμπιστευομαι καθολου το μελλον που επιφυλλασει στα παιδια πλεον η Ελλαδα.
+1
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
όχι, ο ξμαρρ συγγράφει, μόλις τελειώσει το πόνημα περι life couching θα καταπιαστεί και με αυτό το θεματάκιΤρίφτη, αν θές, θα χαρώ να σου προσφέρω τις υπηρεσίες μου και σε καλύτερη τιμή απ αυτά που χρεώνω συνήθως.
-
Σε περιμένω στο τρόμσο, τα ξέρεις τα κατατόπια
-
αριστεροφασιστες και νεοχαζοι η λυση ειναι μια για να απαλλαγουμε
στειλτε τους σε ενα ξερονησι και αφηστε τους εκει...να ζησουν αρμονικα...
-
Ωραια θεωρητικα ολα αυτα τι κανεις οταν ξαφνικα καλεισαι να αποφασισεις.
Προεκυψε προταση για συγκεκριμενη δουλεια Γερμανια...
Τα λεφτα ειναι οκ (ουτε λιγα ουτε πολλα, λιγο περισσοτερα απο οτι εδω στην τελικη), η δουλεια ενδιαφερουσα αλλα aggressive, με προοπτικες (αν πανε καλα) αλλα και λιγο ρισκο (αν δεν πανε - ειναι σχετικα νεο startup αλλα μεγαλου μεγεθους)Πρεπει να απαντησω μεχρι τελος εβδομαδας, σε ενα μηνα ειμαι εκει....
-
Τα λεφτα ειναι οκ (ουτε λιγα ουτε πολλα, λιγο περισσοτερα απο οτι εδω στην τελικη), η δουλεια ενδιαφερουσα αλλα aggressive, με προοπτικες (αν πανε καλα) αλλα και λιγο ρισκο (αν δεν πανε - ειναι σχετικα νεο startup αλλα μεγαλου μεγεθους)Πρεπει να απαντησω μεχρι τελος εβδομαδας, σε ενα μηνα ειμαι εκει....
Aπλα σκεψου αν εχεις κατι να σε κραταει εδω και να αξιζεις να υπομενεις τα οσα για να εισαι Ελλαδα.
-
Aπλα σκεψου αν εχεις κατι να σε κραταει εδω και να αξιζεις να υπομενεις τα οσα για να εισαι Ελλαδα.
-
εμενα τα παιδια μου τωρα ξεκινανε το δημοτικο, και η εμπειρια μου απο τη εκπαιδευση την προηγουμενη χρονια ειναι εφιαλτικη (καθηγητες-δασκαλοι μιζεροι, με καμια διαθεση να ασχοληθουνε πλεον, περικοπες παντου, πιο πολλα παιδια καθε χρονο στην ταξη, ελαχιστη εκπαιδευτικη αξια παρα ξοδεμα ωρων κτλ)Δυσκολη ηλικια για τα παιδια να ξεκινησουν σε ενα νεο περιβαλλον με μια αγνωστη γλωσσα...Αν ειχες παει νωριτερα..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
εμενα τα παιδια μου τωρα ξεκινανε το δημοτικο, και η εμπειρια μου απο τη εκπαιδευση την προηγουμενη χρονια ειναι εφιαλτικη (καθηγητες-δασκαλοι μιζεροι, με καμια διαθεση να ασχοληθουνε πλεον, περικοπες παντου, πιο πολλα παιδια καθε χρονο στην ταξη, ελαχιστη εκπαιδευτικη αξια παρα ξοδεμα ωρων κτλ)
Δυσκολη ηλικια για τα παιδια να ξεκινησουν σε ενα νεο περιβαλλον με μια αγνωστη γλωσσα...Αν ειχες παει νωριτερα..
ακομα δεν ειναι αργα, μια χαρα θα ειναι, εστω και 2α δημοτικου
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
παντως τη νεοτερη γενια την εχουν απαλλοτριωσει εντελως....δουλευε, δουλευε, δουλευε.....Στέφανε οι μεγαλύτερες γενιές φταίνε γι' αυτό.
Ακόμα και το 'αστείο' που λένε ... 'τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις?' -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Δυσκολη ηλικια για τα παιδια να ξεκινησουν σε ενα νεο περιβαλλον με μια αγνωστη γλωσσα...Αν ειχες παει νωριτερα..
ακομα δεν ειναι αργα, μια χαρα θα ειναι, εστω και 2α δημοτικου
ετσι μου εχουνε πει και εμενα αλλοι που το περασανε, οτι προσαρμοζονται πολυ ευκολα
-
Τα παιδακια σε αυτη την ηλικια θα μαθουν τη γλωσσα σε dt ουτε που θα καταλαβουν πως εγινε.
-
Πιο καλά που δεν είναι μικρά.
Στα πολύ μικρά παιδιά δεν πρέπει να μιλάς 2 γλώσσες ταυτόχρονα γιατί μπερδεύονται και αργούν πολύ να μάθουν.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πιο καλά που δεν είναι μικρά.Στα πολύ μικρά παιδιά δεν πρέπει να μιλάς 2 γλώσσες ταυτόχρονα γιατί μπερδεύονται και αργούν πολύ να μάθουν.
Ποιο λαθος πεθαινεις !!! Που τα ακους αυτα και τα πιστευεις ;;;
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Στα πολύ μικρά παιδιά δεν πρέπει να μιλάς 2 γλώσσες ταυτόχρονα γιατί μπερδεύονται και αργούν πολύ να μάθουν.
Παιδί γνωστού μου δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου μέχρι τα 3-4 γιατί όπως τους είπε ο γιατρός που πήγαν του μιλούσαν ταυτόχρονα Αγγλικά και Ελληνικά.
Τους συνέστησε να του μιλούν μόνο Αγγλικά μέχρι να πάει σχολείο. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Παιδί γνωστού μου δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου μέχρι τα 3-4 γιατί όπως τους είπε ο γιατρός που πήγαν του μιλούσαν ταυτόχρονα Αγγλικά και Ελληνικά.
Τους συνέστησε να του μιλούν μόνο Αγγλικά μέχρι να πάει σχολείο.Αυτο ειναι η εξαιρεση. Το παιδι μου ειναι 2γλωσσο και μιλαει απο 10 μηνων. Το ιδιο ισχυει γενικα και μαλιστα η ταυτοχρονη εκμαθηση 2 γλωσσων αναπτυσει πολυ καλυετρα το νυαλο του παιδιου. Επισης ξερω παιδακια φιλων 3γλωσσα ... Απο 1 ετους μηλανε Ελληνικα με τον μπαμπα, Ιαπωνικα με τη μαμα και Αγγλικα οταν ειναι και οι δυο παροντες!
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....