-
-
Κι εμένα η ανιψιά μου πετούσε τη πιπίλα και μετά έκλαιγε, για να σηκωθεί κάποιος να της τη δώσει, αλλά θα μεγαλώσει κι ο μικρός Αντωνάκης χωρίς να πιπιλάει...
-
-
-
-
Καρδίτσα: Νέο εργατικό ατύχημα με ακρωτηριασμό εργαζόμενου σε εκκοκιστήριο
Το τρίτο ατύχημα σε σειρά μέσα σε 15 μέρες στα εκκοκκιστήρια της ίδιας εταιρίας
-
Από τύχη ζούμε
-
@red_monster said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Από τύχη ζούμε
Η μεγαλυτερη ευθυνη στην εταιρεια αλλα ο εργαζομενος που δεν τηρει ή δεν απαιτει μετρα ασφαλειας για τη δικη του προστασια δεν εχει ευθυνη?
-
@ilias-a said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Από τύχη ζούμε
Η μεγαλυτερη ευθυνη στην εταιρεια αλλα ο εργαζομενος που δεν τηρει ή δεν απαιτει μετρα ασφαλειας για τη δικη του προστασια δεν εχει ευθυνη?
Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα που χωράει πολύ ανάλυση. Ποιος έχει την ευθύνη που έβαλε ένα άνθρωπο που δεν μπορεί να ακολουθήσει βασικούς κανόνες ασφαλείας ;
-
Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα που χωράει πολύ ανάλυση. Ποιος έχει την ευθύνη που έβαλε ένα άνθρωπο που δεν μπορεί να ακολουθήσει βασικούς κανόνες ασφαλείας ;
Μου θυμιζει το "η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα" μεγαλυτερο μερος της ευθυνης η εταιρεια για αρκετους λογους, σημαντικο μερος της ευθυνης ομως και ο εργαζομενος γιατι το δικο του κεφαλι παιζει.
-
Το να σχολιάζετε ελαφρά εργατικά ατυχήματα, είναι κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα.
Γιατί ήταν ένα από τα μεγάλα προβλήματα αυτό στις οικοδομές, ιδιαίτερα στις ιδιωτικές που ο εργολάβος ήταν κολλητός με τον ιδιοκτήτη και ως μηχανικός ερχόσουν σε προστριβές μαζί του για τα αυτονόητα.
Δηλαδή τις μπύρες, τις σαγιονάρες, δεν μιλάμε για κράνη κλπ.
Ασε που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αυτά τα θεωρούσαν μαγκιά...
Δυστυχώς δεν υπάρχει κουλτούρα ασφαλείας στην χώρα, είναι μέρος της κουλτούρας ανυπακοής στα πάντα που έχουμε.
-
Όταν θες να επιβάλεις κράνος, κλπ μαπ, τα επιβάλεις.-
Η κουλτούρα η παιδεία κλπ χαρωπά είναι για τα πιστεύουν τα μικρα παιδιά.Πόσοι τουρίστες μόλις περνάνε τα σύνορα της χώρας τους και φτάνουν στην Ελλάδα παραβιάζουν σε μια μέρα όλο τον ΚΟΚ. Μήπως και αυτοί απώλεσαν εν μια νυκτι την παιδεία τους ;
-
βίρτσουαλ ριάλιτι που λένε και στην θεσσαλία...
-
Μόλις φύγουν 1-2 μαστορια για 4 ήμερο και μετά για ΟΑΕΔ να δεις πως στρώνει το εργοτάξιο.
Καλά δεν έχεις δει ποτέ σοβαρό εργοτάξιο ; Μόνο οικοδομές ;
ΕΛΠΕ ; Αλουμίνιο ; Καλώδια ;
-
Μόνο οικοδομές.
Ήταν ωραία εκεί σε αυτές.
Ευαερα ευηλια...
-
Κατασκευές: Στα ύψη το ανεκτέλεστο, νέα έργα ύψους 23,9 δισ. έως το 2026
Σοβαρό ειδησεογραφικό site και ξεκινάει το άρθρο με αυτή τη φωτογραφία
Τοποθετούν ξυλότυπο σε υποστύλωμα χρησιμοποιώντας τα λατάκια αντι ικριώματος. Φοράνε βέβαια κράνος - γιλέκο και ζώνη 4 σημείων Να την αναρτήσουν από που ? Από κανένα συννεφάκι ?
Στην κατασκευή την ευθύνη την έχουμε όλη μας, εργάτες-μάστορες-μηχανικοί-τεχνικοί ασφαλείας (το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?) και φυσικά ο κύριος του έργου.
Θα μου πείτε, σάμπως δεν πληρώνονται καλά οι ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ? ή σάμπως είναι δικά μας αυτά τα δύο παιδιά ? Λετε να είναι και τίποτα παράνομοι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ?
Σάμπως έχει καμία αξία η άποψη τους ; -
@criuser said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Μόνο οικοδομές.
Ήταν ωραία εκεί σε αυτές.
Ευαερα ευηλια...
-
Δεν είναι μεσιτική γλώσσα.
Είναι ελληνική γλώσσα..
Αλλά η πλάκα είναι ότι το τηλέφωνο που έγραφα το μνμ δεν τις ξέρει τις λέξεις και έτσι δεν μου έβαλε τόνο...
Αρα έχουν χαθεί οι εύηχες λέξεις...
-
@criuser said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Δεν είναι μεσιτική γλώσσα.
Είναι ελληνική γλώσσα..
Αλλά η πλάκα είναι ότι το τηλέφωνο που έγραφα το μνμ δεν τις ξέρει τις λέξεις και έτσι δεν μου έβαλε τόνο...
Αρα έχουν χαθεί οι εύηχες λέξεις...
Επειδή ηγουμαστε της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, σκέφτηκαν οι παρακατιανοί υπόλοιποι πως δεν χρειάζεται ποτέ να υλοποιηθεί κώδικας με σωστά σημεία στίξης της ελληνικής γλώσσας, κι έτσι έχουμε άτονα πεζά και τονισμένα κεφαλαία σε όλες τις πλατφόρμες υπολογιστών χειρός όπως τα κινητά μας.
Και δεν κάνει τίποτα και η Κεραμέως να io8eti8oun epitelous ta latinika, na ly8i to provlima. -
Δηλαδή σύμφωνα με το πινακακι άνωθεν η νέα φράση είναι ''Επενδύστε γιατί χανόμαστε;;;''
Αυτό εννοούν τελικά ως επενδύσεις; Εντάξει τότε.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....