-
Πάνο όχι. Προφανώς αυτά τα έξοδα δεν είναι μέρος της συμφωνίας οπότε δεν μπορεί να έχει τέτοια 'απαίτηση'.
-
το 'τα βρισκουν' ειναι γραπτο ή προφορικο;
-
Προφορικό
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αμα ειναι προφορικο, δυσκολα τα πραγματα
-
Συγγνωμη αλλα το βρισκω εντελως παραλογο να κλεισω σπιτι, παγια κτλπ χωρις να εχω κατι σιγουρο.
-
Πέραν τούτου παράλογο είναι να ζητάς πίσω έξοδα μετακόμισης.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1
-
Πωωωω......ρε παιδιά τι κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με το που άνοιξε η εφαρμογή για το Κοινωνικό μέρισμα....
Βέβαια κι οι απορίψεις πέφτουν βροχή..... -
Ακριβώς το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν το 40 % των πολιτών το δικαιούται που σημαίνει ότι είναι σε αθλία κατάσταση .
Αποτέλεσμα των πολιτικών της κρίσης... -
Πήρα την γυναίκα μου το μεσημέρι και ήταν όλο νεύρα για το μέρισμα. Δουλεύει σε λογιστήριο και από το πρωί μόνο με αυτό ασχολήθηκε..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Εδώ και λίγο καιρό ψάχνω να βρω πωλητή για να καλύψω την θέση που έμεινε κενή στο υποκατάστημα της εταιρίας μας. Εφόσον δεν βρέθηκε κάτι μέσω γνωριμιών βάλαμε την περασμένη εβδομάδα αγγελία στην τοπική εφημερίδα. Ως εδώ όλα καλα, όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό θέλει να δείξει ένας υποψήφιος όταν μου στέλνει ένα μεγάλο βιογραφικό, γραμμένο στα Αγγλικά την στιγμή που ούτε χρειάζονται τα αγγλικά, ούτε ήταν προϋπόθεση.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Εδώ και λίγο καιρό ψάχνω να βρω πωλητή για να καλύψω την θέση που έμεινε κενή στο υποκατάστημα της εταιρίας μας. Εφόσον δεν βρέθηκε κάτι μέσω γνωριμιών βάλαμε την περασμένη εβδομάδα αγγελία στην τοπική εφημερίδα. Ως εδώ όλα καλα, όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό θέλει να δείξει ένας υποψήφιος όταν μου στέλνει ένα μεγάλο βιογραφικό, γραμμένο στα Αγγλικά την στιγμή που ούτε χρειάζονται τα αγγλικά, ούτε ήταν προϋπόθεση.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Αυτό είχε έτοιμο, αυτό έστειλε.
Αν στο έστειλε με email παίζει να έχει να ανοίξει το αρχείο πολύ πολύ καιρό και να μην θυμάται ότι είναι στα αγγλικά.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Εδώ και λίγο καιρό ψάχνω να βρω πωλητή για να καλύψω την θέση που έμεινε κενή στο υποκατάστημα της εταιρίας μας. Εφόσον δεν βρέθηκε κάτι μέσω γνωριμιών βάλαμε την περασμένη εβδομάδα αγγελία στην τοπική εφημερίδα. Ως εδώ όλα καλα, όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό θέλει να δείξει ένας υποψήφιος όταν μου στέλνει ένα μεγάλο βιογραφικό, γραμμένο στα Αγγλικά την στιγμή που ούτε χρειάζονται τα αγγλικά, ούτε ήταν προϋπόθεση.
Αυτό είχε έτοιμο, αυτό έστειλε.
Αν στο έστειλε με email παίζει να έχει να ανοίξει το αρχείο πολύ πολύ καιρό και να μην θυμάται ότι είναι στα αγγλικά.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ίσως να είναι και έτσι, αλλά όπως και να έχει το βρίσκω λίγο ακυρο..
-
Ότι είναι άκυρο, είναι.
Μια ψιλονορμάλ εξήγηση προσπάθησα να δώσω.
Αν ήσουν Αθήνα, θα σου έστελνα και εγώ βιογραφικό, μιας και ψάχνω για δουλειά, παρ'όλο που δεν το έχω με τα επικοινωνιακά που απαιτούν οι πωλήσεις.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Η άλλη εξήγηση που δίνω εγώ είναι πως απλά προσπαθεί να δώσει μια «κυριλέ» εικόνα.
Αν ήμουν Αθήνα λογικά θα είχα δεκα βιογραφικά ημερησίως, εδώ μετά από 5 ημέρες έλαβα μόνο τρία.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Φίλη μου πήγε σήμερα ΟΑΕΔ υπέγραψε την απόλυση της μετά από 5 χρόνια σε εμπορικό μαγαζί, το αφεντικό της κατέθεσε επι τόπου αποζημίωση, άδεια, επίδομα, την ρώτησε αν μπορεί να πηγαίνει καμιά φορά να δουλεύει(μαύρα φυσικά) και μαζί πήγαν μετά για φαγητό......
-
Μαλλον κατι παιζει με το αφεντικο και την φιλη σου...
-
Εντάξει, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.
Άλλοι δουλεύουν χωρίς να έχουν ανάγκη, μπορεί να ήταν δυσαρεστημένη από την δουλειά της-έτοιμη για το επόμενο βήμα, μπορεί να έπαιρνε τόσα λίγα χρήματα που η αποζημίωση που θα παίρνει από ταμείο ανεργίας+απόλυση να την κάνουν να σκέφτεται ότι ξεκίνησε από τώρα τις διακοπές της για το καλοκαίρι.Γενικά όλα εξαρτώνται από τι φάση σε βρίσκει η όλη κατάσταση, τις υποχρεώσεις κτλπ κτλπ
-
Να το γράψω σαν διαμαρτυρία για την βλακεία.....Δίνουν συνάδερφοι λεφτά σε δικηγόρο για την δικαστική διεκδίκηση των περικοπών δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματος αδείας. Ο αριθμος είναι ανησυχητικά υψηλός. Δηλαδή πιστεύουν ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τους επιδικαστεί θετική απόφαση και να πάρουν πίσω αυτά τα λεφτά για 3 χρόνια. Μετά από ΚΑΙ αυτό, νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναβγεί...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα είχε ένα νόημα αν οι συνάδερφοι ανήκαν στην κατηγορία νομικών και δικαστών που - τελικά - κάνουν ό,τι γουστάρουν, αλλά δεν φαντάζομαι να αναφέρεσαι σε τέτοιους. Τα ίδια και στον φορέα μου πάντως.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....