-
Και εγώ το Πάντα θα έπαιρνα...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Έχει πάρει κάποιος το Aygo MMT να μας πει εντυπώσεις;
παρε το DRIVE που κυκλοφορει............(αλλα 11,000 ευρο για τετοιο αμαξι??? μπααααα)
γιατί δηλαδή, το Smart είναι φτηνότερο?
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
παρε το DRIVE που κυκλοφορει............(αλλα 11,000 ευρο για τετοιο αμαξι??? μπααααα)
Το AYgo ΜΜΤ, οταν ειχα ρωτησει εγω (το καλοκαιρι) κοστιζε 11.890!
To Smart ειναι αλλο concept, παιζει και μονο του. Το Aygo εχει να αντιμετωπισει ανταγωνισμο. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Το AYgo ΜΜΤ, οταν ειχα ρωτησει εγω (το καλοκαιρι) κοστιζε 11.890!
To Smart ειναι αλλο concept, παιζει και μονο του. Το Aygo εχει να αντιμετωπισει ανταγωνισμο.Τόσα χρόνια τα υπερκτιμημένα VW δεν είχαν να αντιμετωπίσουν ανταγωνισμό; Πούλαγαν και πουλάνε όμως σαν ζεστό ψωμάκι. Εκεί βασίζεται και η Toyota, στο καλό όνομα την αξιοπιστία το after sales service την εγγύηση αλλά και το καλό της προϊόν.
Γιατί είναι καλό το Aygo για αυτό που καλείται να κάνει...δεν είναι για τα μπάζα. -
προσωπικά επειδη κοιτάω να πάρω ενα μικρό αυτοκινητο πόλης, το SMART είναι ΜΕΣΑ στον ανταγωνισμό με το Aygo και οσο το έχω ψάξει τώρα το Aygo υπερέχει
-
Το Aygo το έχω παραγγείλει και εγώ! Το σκεπτικό μου: δίνεις 11000 ευρώ και παίρνεις ότι πιο νέο σχεδιαστικά στην κατηγορία, full από κάθε άνεση. Είναι 4θέσιο σε σχέση με το smart, έχει πρεστιζ, καίει 4,6 λίτρα/100χλμ, το μόνο που συναγωνίζεται το smart, έχει το πιο newtech εσωτερικό απ'΄ολα του συναγωνισμού,δεν είναι ακριβότερο από c1 , και έχει 180.000 χλμ εγγύηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! c1 & 107 60000χλμ!
εγγύηση! Τα τέλη κυκλοφορίας είναι λιγότερα από seicento και φοράει 14' ζαντολάστιχα τα μεγαλύτερα της κατηγορίας,πράγμα καίριο για καλό traction ! Tα μόνα μελανά: 3 χρώματα ,στο 4θυρο δεν α΄νοίγουν τα πίσω τζάμια(εγώ πήρα 3θυρο) και το κυριότερο 2,5 με 3 μήνες παράδοση!! Γαμ..το! -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Τα τέλη κυκλοφορίας είναι λιγότερα από seicento και φοράει 14' ζαντολάστιχα τα μεγαλύτερα της κατηγορίας,πράγμα καίριο για καλό traction ! Tα μόνα μελανά: 3 χρώματα ,στο 4θυρο δεν α΄νοίγουν τα πίσω τζάμια(εγώ πήρα 3θυρο) και το κυριότερο 2,5 με 3 μήνες παράδοση!! Γαμ..το!Γιατί είναι τα τέλη λιγότερα απο Seicento ???
Και τα δύο στην κατηγορία 786-1357 κ.ε. 93 ευρώ δεν είναι ?
-
και το αυγο εχει μαπα φρενα!
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Το Aygo το έχω παραγγείλει και εγώ! Το σκεπτικό μου: δίνεις 11000 ευρώ και παίρνεις ότι πιο νέο σχεδιαστικά στην κατηγορία, full από κάθε άνεση. Είναι 4θέσιο σε σχέση με το smart, έχει πρεστιζ, καίει 4,6 λίτρα/100χλμ, το μόνο που συναγωνίζεται το smart, έχει το πιο newtech εσωτερικό απ'΄ολα του συναγωνισμού,δεν είναι ακριβότερο από c1 , και έχει 180.000 χλμ εγγύηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! c1 & 107 60000χλμ!
εγγύηση! Τα τέλη κυκλοφορίας είναι λιγότερα από seicento και φοράει 14' ζαντολάστιχα τα μεγαλύτερα της κατηγορίας,πράγμα καίριο για καλό traction ! Tα μόνα μελανά: 3 χρώματα ,στο 4θυρο δεν α΄νοίγουν τα πίσω τζάμια(εγώ πήρα 3θυρο) και το κυριότερο 2,5 με 3 μήνες παράδοση!! Γαμ..το!To MMT παρήγειλες; (τα τέλη κυκλοφορίας του πρέπει να είναι τα ίδια με το seicento)
Ξέρει κάποιος τo DRIVE τι σχόλια γράφει;
και το αυγο εχει μαπα φρενα!
Τα ελληνικά περιοδικά, σχολιάζουν αρνητικά τα φρένα του, αλλά δεν ξέρω πόσο χάλια είναι στην πράξη, για αυτό ψάχνω κάποιον που το έχει πάρει (ειδικά το MMT) για να μας πει από τη δική του εμπειρία...
Πέρα από τα υπόλοιπα νομίζω ότι είναι σημαντικό που τα τρίδυμα τα πήγανε καλά στα Crash Test (4 αστέρια) του Euroncap:
http://www.euroncap.com/content/safety_ ... =1&id2=218
Σχετικά με τα 3 αστέρια του Panda:
http://www.euroncap.com/content/safety_ ... =1&id2=198
Και τα οριακά 3 αστέρια του Picanto:
http://www.euroncap.com/content/safety_ ... =1&id2=200Όσον αφορά την τιμή του Aygo, σχετικά με τον ανταγωνισμό είναι ακριβότερο και το θέμα είναι ότι οι ανταγωνιστές κάνουν δελεαστικές προσφορές... για μετρητοίς το Panda είναι -
-
Για τα φρένα από το υπάρχον Drive
Aygo M-MT 100-0 43.3μ
Volvo S40 T5 AWD 100-0 40.8μ
Δεν τα βλέπω και τόσο άσχημα... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για τα φρένα από το υπάρχον Drive
Aygo M-MT 100-0 43.3μ
Volvo S40 T5 AWD 100-0 40.8μ
Δεν τα βλέπω και τόσο άσχημα...Πραγματικά, οι αριθμοί του δεν είναι κακοί... Aν μπορείς mirage, πες μας συμπερασματικά τι λέει το Drive για το Aygo MMT...
-
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ :
Aπό εκεί και πέρα, ο οδηγός του Fox νοιώθει πιο έντονα, αλλά όχι ενοχλητικά, τις κλίσεις στις στροφές. H συμπεριφορά του... κλίνει προς την πλευρά της υποστροφής, ενώ η τάση της ουράς να φεύγει, όταν πιέζεται στην είσοδο της στροφής, δεν επαληθεύεται τελικά. Ως προς την άνεση και την ποιότητα κύλισης, το Fox βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Aπό τα φρένα (62,4 μ.) δεν υπάρχει παράπονο σε απόδοση και αίσθηση, ενώ το τιμόνι και κυρίως ο επιλογέας θυμίζουν Golf. Το Aygo είναι λιγότερο άνετο, με πιο έντονες αντιδράσεις από την ανάρτηση στις ανωμαλίες, χωρίς όμως να είναι σφικτό. Πιο έντονες συγκριτικά είναι και οι υποστροφικές τάσεις που εμφανίζει. Πέραν αυτών, η υποβοήθηση στο τιμόνι, αλλά η πληροφόρηση που φτάνει στον οδηγό είναι ικανοποιητική. Ο επιλογέας, αν και δεν προβληματίζει, δε δίνει την αίσθηση ευχρηστίας του Fox. Τα φρένα είναι το πιο χτυπητό αδύνατο σημείο του Aygo κυρίως στην απόδοση (71,8 μ.!).
ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ!
Διασταύρωση Πειραιώς και ο βλάκας που περνά με κόκκινο μας υποχρεώνει σε φρενάρισμα πανικού. Σ’ αυτόν τον τομέα, το Panda πετυχαίνει μια μέτρια επίδοση (65,1 μ.), σε αντίθεση με το Picanto, που αριστεύει, με 60,9 μ. Tα άλλα δύο; Ξεχάστε τα! Είναι ανεπίτρεπτο μικρά αυτοκίνητα -με ανάλογα μικρό βάρος και ABS- να χρειάζονται πάνω από 70 μ. (!) για να ακινητοποιηθούν από τα 120 χλμ./ώρα!
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΤΡΟΧΟΥΣ !!!!!!
ΕΚΑΝΑ TEST DRIVE ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΠΟΓΓΩΔΗ... ΑΙΣΘΗΣΗ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ΝΟΜΙΖΑ !!!!!
-
ΣΗΜΕΙΩΣΗ !
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΜΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ MATIZ KAI ..AYGO -
Δηλαδή το Drive γράφει (τουλάχιστον για το MMT) ότι τα φρένα του είναι ΟΚ, ενώ οι 4Τροχοί, βγάζουν τα φρένα του προβληματικά... Τρίτη άποψη υπάρχει βάση της απόστασης 100(ή 120)-0;;;
-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Δηλαδή το Drive γράφει (τουλάχιστον για το MMT) ότι τα φρένα του είναι ΟΚ, ενώ οι 4Τροχοί, βγάζουν τα φρένα του προβληματικά... Τρίτη άποψη υπάρχει βάση της απόστασης 100(ή 120)-0;;;einai apo 120-0
-
Ο χρήστης eye έγραψε:
Δηλαδή το Drive γράφει (τουλάχιστον για το MMT) ότι τα φρένα του είναι ΟΚ, ενώ οι 4Τροχοί, βγάζουν τα φρένα του προβληματικά... Τρίτη άποψη υπάρχει βάση της απόστασης 100(ή 120)-0;;;
einai apo 120-0
To πρόσεξα, και για αυτό έγραψα '100(ή 120)-0'...
Αλλά και πάλι το Drive (από όσο ξέρω τουλάχιστον) δεν έγραψε κάτι απογοητευτικό για τα φρένα του Aygo MMT (ενώ οι 4Τ το 'απλό' Aygo το κακοχαρακτηρίσανε).Tο ενδιαφέρον είναι ότι ψάχνοντας στο Internet από τα αγγλικά περιοδικά που είδα, δε διάβασα κάτι μεμπτό για τα φρένα του Aygo, ενώ τα ελληνικά γράφουν τα εξής:
To auto-internet γράφει ('απλό' Aygo):
http://www.auto-internet.gr/tests/Q-Z/test_Toy_Aygo.htm
'...το αυτοκίνητο μπορεί να ανταποκριθεί εύκολα και άνετα σε επίπεδο πρόσφυσης, ασφαλούς αντίδρασης, ευκολίας οδήγησης και προοδευτικότητας αντιδράσεων, αλλά τα φρένα του στα απότομα φρεναρίσματα μετριάζουν την γενικότερη εικόνα. Σε κανονικούς ρυθμούς δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά όταν οι απαιτήσεις αυξάνουν (ένα απότομο φρενάρισμα, όταν το μπροστινό αυτοκίνητο σταματάει ξαφνικά, για παράδειγμα) έρχονται μερικές αδυναμίες στο προσκήνιο. Καταρχάς το ABS τίθεται νωρίς σε λειτουργία (ρυθμισμένο προφανώς για ...κανονικούς δρόμους κι όχι για την εξομοίωση πάγου που αποτελούν οι ελληνικοί). Ενώ αν φρενάρετε με αρκετά χιλιόμετρα (αρκετά πάνω από 100 και το Aygo μπορεί άνετα να ταξιδεύει με τέτοιες ταχύτητες) ή υπό γωνία, τότε η μεταφορά βάρους (λόγω και του μικρού μήκους) του αυτοκινήτου είναι σημαντική και θέλει αρκετή προσοχή, μήπως χρειαστεί διόρθωση με το τιμόνι (ευτυχώς που το ABS είναι στάνταρ ακόμα και σε τόσο μικρά αυτοκίνητα και το τιμόνι είναι πάντα διαθέσιμο, γιατί δεν μπλοκάρουν οι τροχοί)...'To auto-triti γράφει ('απλό' Aygo):
http://www.autotriti.gr/autotriti/_maga ... 043&admin=
'...το τιμόνι, αν και σχετικά ελαφρύ, προσφέρει θετική αίσθηση όπως και τα φρένα τα οποία είναι αποτελεσματικά...'Το ΑΜS γράφει ('απλό' Aygo):
http://www.autotriti.gr/ams/_magazine/a ... hema=30711
'...γενικότερα το μηχανικό σύνολο αποτελεί, ίσως, το ισχυρότερο -μαζί με τη σχεδίαση- ατού του αυτοκινήτου. Στον αντίποδα θα τοποθετούσαμε το σύστημα πέδησης, το οποίο μπορεί να μην υστερεί σε αίσθηση, αποσταθεροποιεί όμως ελαφρά το πίσω μέρος όταν το παρακάνει κανείς στα φρένα και τελικά η επιβράδυνση που προσφέρει -χωρίς να είναι κακή- θα μπορούσε να είναι σαφώς καλύτερη...' -
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
einai apo 120-0
To πρόσεξα, και για αυτό έγραψα '100(ή 120)-0'...
Αλλά και πάλι το Drive (από όσο ξέρω τουλάχιστον) δεν έγραψε κάτι απογοητευτικό για τα φρένα του Aygo MMT (ενώ οι 4Τ το 'απλό' Aygo το κακοχαρακτηρίσανε).Tο ενδιαφέρον είναι ότι ψάχνοντας στο Internet από τα αγγλικά περιοδικά που είδα, δε διάβασα κάτι μεμπτό για τα φρένα του Aygo, ενώ τα ελληνικά γράφουν τα εξής:
To auto-internet γράφει ('απλό' Aygo):
http://www.auto-internet.gr/tests/Q-Z/test_Toy_Aygo.htm
'...το αυτοκίνητο μπορεί να ανταποκριθεί εύκολα και άνετα σε επίπεδο πρόσφυσης, ασφαλούς αντίδρασης, ευκολίας οδήγησης και προοδευτικότητας αντιδράσεων, αλλά τα φρένα του στα απότομα φρεναρίσματα μετριάζουν την γενικότερη εικόνα. Σε κανονικούς ρυθμούς δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά όταν οι απαιτήσεις αυξάνουν (ένα απότομο φρενάρισμα, όταν το μπροστινό αυτοκίνητο σταματάει ξαφνικά, για παράδειγμα) έρχονται μερικές αδυναμίες στο προσκήνιο. Καταρχάς το ABS τίθεται νωρίς σε λειτουργία (ρυθμισμένο προφανώς για ...κανονικούς δρόμους κι όχι για την εξομοίωση πάγου που αποτελούν οι ελληνικοί). Ενώ αν φρενάρετε με αρκετά χιλιόμετρα (αρκετά πάνω από 100 και το Aygo μπορεί άνετα να ταξιδεύει με τέτοιες ταχύτητες) ή υπό γωνία, τότε η μεταφορά βάρους (λόγω και του μικρού μήκους) του αυτοκινήτου είναι σημαντική και θέλει αρκετή προσοχή, μήπως χρειαστεί διόρθωση με το τιμόνι (ευτυχώς που το ABS είναι στάνταρ ακόμα και σε τόσο μικρά αυτοκίνητα και το τιμόνι είναι πάντα διαθέσιμο, γιατί δεν μπλοκάρουν οι τροχοί)...'To auto-triti γράφει ('απλό' Aygo):
http://www.autotriti.gr/autotriti/_maga ... 043&admin=
'...το τιμόνι, αν και σχετικά ελαφρύ, προσφέρει θετική αίσθηση όπως και τα φρένα τα οποία είναι αποτελεσματικά...'Το ΑΜS γράφει ('απλό' Aygo):
http://www.autotriti.gr/ams/_magazine/a ... hema=30711
'...γενικότερα το μηχανικό σύνολο αποτελεί, ίσως, το ισχυρότερο -μαζί με τη σχεδίαση- ατού του αυτοκινήτου. Στον αντίποδα θα τοποθετούσαμε το σύστημα πέδησης, το οποίο μπορεί να μην υστερεί σε αίσθηση, αποσταθεροποιεί όμως ελαφρά το πίσω μέρος όταν το παρακάνει κανείς στα φρένα και τελικά η επιβράδυνση που προσφέρει -χωρίς να είναι κακή- θα μπορούσε να είναι σαφώς καλύτερη...'ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙ - ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ >.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
ΠΑΝΤΩΣ , ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ SMART FOR TWO. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΗΣ ? ( ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ) -
Ο χρήστης eye έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ , ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ SMART FOR TWO. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΗΣ ? ( ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ )Εγώ πάντως έχω το smartάκι εδώ και 5 μήνες και δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα.
Σε σχέση με όλα τα άλλα μικρά έχει μία βασική διαφορά. Τουλάχιστον ένα μέτρο διαφορά μήκους. Αν νομίζεις πως δεν είναι τόσο σημαντικό για αυτοκίνητο πόλης ή θέλεις άλλη μία σειρά καθισμάτων πίσω, πάρε κάτι άλλο. Άν δε σ' απασχολούν αυτά, χτύπα το!
Για περισσότερα σχετικά με το smart join us -
Ο χρήστης eye έγραψε:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙ - ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ >.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣΣωστο!
ΠΑΝΤΩΣ , ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ SMART FOR TWO. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΗΣ ? ( ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ )
Οδηγησε το. Το κιβωτιο ειναι τραγικο. Αλλαζεις ταχυτητα, πινεις καφεδακι, και οταν τελειωνεις με τον καφε εχει παρει την επομενη σχεση.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙ - ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ >.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
Σωστο!
ΠΑΝΤΩΣ , ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ SMART FOR TWO. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΗΣ ? ( ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ )
Οδηγησε το. Το κιβωτιο ειναι τραγικο. Αλλαζεις ταχυτητα, πινεις καφεδακι, και οταν τελειωνεις με τον καφε εχει παρει την επομενη σχεση.
ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ TEST DRIVE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ. ΓΙΑ ΤΑ 700CC ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΛΟ. ΕΤΥΧΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ : ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΗ ΠΟΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο.Κ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΠΙΟ ΤΑΧΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΣΥΤΣΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.
Ο Scotch ΤΙ ΛΕΕΙ ?
TOYOTA AYGO