-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Το ματιασαμε μαλλον το AYGO και τρυπισε ψυγειο κλιματισμου... ζητανε 300 για το ανταλλακτικο.. υπαρχουν εναλλακτικοι προμηθευτες??
http://seekpart24.com/toyota/aygo-b10-05/1-0-kgb10-14785/air-conditioner-100243
Και εγώ χτες τα ιδια επαθα..310 μου ειπανε χατιρικά για να μου το αλλαξουνε ...να το φτιαξω εξω πιο φτηνα...αλλα δεν θα με βγαλει εκτός εγγυησης ??
-
το δικο μας ειναι εκτός, ουτως η αλλως αγορασμενο το 2006.... παντως ειναι κερατιατικα για τετοιο ανταλλακτικο...
-
ειναι κερατιατικα..και γενικα με εχει στεναχορησει πολυ σαν αμαξι..αλλα τι να κανεις..χτεσ ημουνα ετοιμος να τους πω παρτε το να παω να παρω ενα αλλο..ας οψεται η καταναλωση του
-
τον κλιματισμό τον είχαν κάνει ποτέ service; από ότι γνωρίζω τότε φροντίζουν και ένα λιπαντικό που παίρνει.
γενικά ποιά ήταν η χρήση του κλιματισμού, συχνή ή σπάνια. (τον ανάβατε τουλάχιστον μια φορά τον μήνα όπως γράφουν μερικά manuals - δεν ξέρω/θυμάμαι για το συγκεκριμένο manual)
-
ελαχιστα τον εχο χρησιμοποιησει..εν τω μεταξυ μου το γεμισανε φρεον και μ ειπανε..καλα σε κανα 2 ωρεσ θα το εχει χασει..και το αμαξι σημερα 3 μερες μετα ...ειναι μια χαρα..νομιζω οτι θελανε να μου τα αρπαξουνε στα μπαμ ...τωρα για λιπαντικο...θα σε γελασω
-
τελικα στα 90000χλμ+ θλει πλεον δισκο - πλατω και γενικα σερβις κ.λ.π. πηραν μια προσφορα στα 500 ευρω ?? ειναι καλη η τιμη?? (ΦΠΑ μεσα φυσικα) Το ΚΤΕΟ πλεον ποσο θελει εντος προθεσμιας?? 45??
-
Ο μαστρο Μήτσος της γειτονιάς σίγουρα μπορεί να κανει καλύτερη τιμή
-
ειναι εργαλειο δουλειας... και δεν πρεπει να μπλεξει αργοτερα με προβληματα λογω μαστρο μητσου και ανταλλακτικων, αλλωστε δισκος πλατω.. και ενα μεγαλο σερβις ουσιαστιακα ειναι αλλα οι νεοι βλεπεις οταν μεινουν η οταν ακουσουν ξαφνικα μεταλλικους θορυβους.. ανοιγουν το καπω να δουν τι τρεχει!!! εχει κανει δυσκολα χλμ..μεχρι και 3 Ακροπολις πηγε στις ειδικες φορτωμενο κ.λ.π. !
-
Καλησπερα .Σημερα πηρα ενα Aygo του 2007 μεταχειρισμενο για την μικρη μου κορη .
Το αμαξι εχει ιμαντα ή καδενα ?Ελληνικο manual ειδικα για το radiocd μπορω να βρω καπου ?
Ευχαριστω.
-
Καδένα έχει.
-
τι ψάχνεις για το ράδιο cd; είναι ιδιαίτερα απλό ...
TOYOTA AYGO