-
-
-
-
Yπάρχει περίπτωση η Porsche, να βγάλει ένα μοντέλο στην παραγωγή και να μην πουλήσει ;
-
Εγω παντως δε θα το αγορασω...
Αυτο να το ξερει η Porsche
xa xa xa xa
-
911 Stretch Limo?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
911 Stretch Limo?
Αφού πέτυχε το πείραμα με την Cayenne και τώρα ξέρουν ότι έχουν δυνατό brand name, τώρα θα βγάλουν ότι μηχάνημα μπορεί να έλκει τους απανταχού νεόπλουτους
-
Καί μιλώντας επιχειρηματικά,πολύ καλά θα κάνουν.
-
μα, οι bmw και οι mercendes εχουν μπει για τα καλα στα χωραφια της porsche. με 645 Μ6 , sl και sl amg
λογικό είναι να πρέπει να κάνει κατι και η porsche για αυτό. Δεν μπορει να κάθεται και να βλέπει το μεριδιο της να μειωνεται επειδή άλλες μάρκες εγιναν ανταγωνηστές της. Μα, φυσικά εχει ενα απο τα πιο δυνατά brand name στον κόσμο.
Αν ο ανταγωνισμός την πλήτει συνεχώς χωρίς να κάνει τίποτα, το δυνατό brand name θα χαθεί με τα χρόνια. Είναι πολυ σωστές οι κινήσεις της. Μόνο ετσι μπορεί να κρατηθεί απεναντι στον ανταγωνισμό και να μην γίνει μικρός κατασκευαστής τύπου lotus.
εξάλου το σπορ πνευμα της εταιρίας δεν χάνεται -
Αντε να βγαλει και κανενα pick up να συμπληρωθει η γκαμα
-
Αν τα μοντέλα που πρόκειται να βγάλει στο μέλλον η εταιρεία,
έχουν 2 ή 4 πόρτες, είναι 'οικογενειακά' ή μή,
αλλά έχουν και χαρακτήρα Porsche,τότε είμαι μαζί της...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί μιλώντας ειχειρηματικά,πολύ καλά θα κάνουν.Φυσικά.. γιατί πολλοί το ξεχνάνε (πάνω στο νεανικό ενθουσιασμό)
αλλά δεν είναι ούτε ιστορία, ούτε θρησκεία.Ειναι επιχείρηση με μετόχους, Διοικητικό Συμβούλιο και εργάτες,
και το κέρδος είναι στην κορυφή των προταιριοτήτων.. -
Ο χρήστης gianniskid έγραψε:
μα, οι bmw και οι mercendes εχουν μπει για τα καλα στα χωραφια της porsche. με 645 Μ6 , sl και sl amgλογικό είναι να πρέπει να κάνει κατι και η porsche για αυτό. Δεν μπορει να κάθεται και να βλέπει το μεριδιο της να μειωνεται επειδή άλλες μάρκες εγιναν ανταγωνηστές της. Μα, φυσικά εχει ενα απο τα πιο δυνατά brand name στον κόσμο.
Αν ο ανταγωνισμός την πλήτει συνεχώς χωρίς να κάνει τίποτα, το δυνατό brand name θα χαθεί με τα χρόνια. Είναι πολυ σωστές οι κινήσεις της. Μόνο ετσι μπορεί να κρατηθεί απεναντι στον ανταγωνισμό και να μην γίνει μικρός κατασκευαστής τύπου lotus.
εξάλου το σπορ πνευμα της εταιρίας δεν χάνεταιΗ Paramera S ανταγωνιζεται την 169 4,2 V8 και την CLS 500
Η Paramera turbo..................... 169GTA την CLS 63 AMG και την Μ5Η μονη της διαφορα με την 169 και την CLS ειναι οτι δεν θα διαθετει στην γκαμα της V6 ενω ειναι ενα τετραθεσιο κουπε στην E segment με παρομοιες διαστασεις με την CLS και την μελλοντικη 169.Δεν ειναι sport limo οπως η Quattroporte(F segment) γιατι δεν θα προσφερει αναλογες ανεσεις και διατιθεται σε 2 μονο εκδοσεις ενω τιμολογιακα θα παιζει στα επιπεδα της Cayenne.
-
Εγω λεω οτι το αμαξι ειναι μια χαρά!!! Επειδη ειναι σενταν και δεν μας εχει συνηθησει σε τετοια η εταιρεια; Ειδικα αν πουλησει κιολας μπραβο τους και μαγκιά τους.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αν τα μοντέλα που πρόκειται να βγάλει στο μέλλον η εταιρεία,
έχουν 2 ή 4 πόρτες, είναι 'οικογενειακά' ή μή,
αλλά έχουν και χαρακτήρα Porsche,τότε είμαι μαζί της...
Σωστος...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Η Paramera S ανταγωνιζεται την 169 4,2 V8 και την CLS 500
Η Paramera turbo..................... 169GTA την CLS 63 AMG και την Μ5Η μονη της διαφορα με την 169 και την CLS ειναι οτι δεν θα διαθετει στην γκαμα της V6 ενω ειναι ενα τετραθεσιο κουπε στην E segment με παρομοιες διαστασεις με την CLS και την μελλοντικη 169.
Σίγουρα οι άνθρωποι της Porsche την 169 είχαν στο μυαλό τους. Όπως όταν σχεδίαζαν την Boxster, θα είχαν κάνει φύλλο και φτερό την Spider. Όταν την 911, φύλλο και φτερό την GTV. Όταν την Cayman, την GT. Σίγουρα.
-
ημαρτον βρε αγαπητε σακη!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!
προφανως εννοεις οτι η αλφα σχεδιαζει να βγαλει τοσο ακριβα αυτοκινητα
που καποιος θα τα πληρωσει οσο μια πορσε..
πες το ετσι βρε παιδακι μου να καταλαβαινουνε και οι υπολοιποι... -
Πάλι καλά που βρέθηκε ανταγωνιστής για την 169....
-
technic μη βιάζεσαι, κάτσε να δούμε τα πρώτα τεστ της Panamera, είναι νωρίς ακόμα να λέμε πως βρέθηκε αυτοκίνητο για να φτάσει την 169
-
Ανοιχτή πρόκληση
Όποιος βρει βιβλίο κλασσικών αυτοκινήτων στο οποίο ο αριθμός των Πορσε είναι μεγαλύτερος όχι των Άλφα,των Λάντσια ή των Φερραρι (μην ληστέψω και εκκλησίες) αλλά των ...Φίατ εγώ το βουλώνω σε αυτό το Forum για πάντα.Η Φίατ έχει φυσικά τα διπλά χρόνια της Πόρσε αλλά επειδή οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν ούτε και γνωρίζουν την προσφορά της Φίατ στην αυτοκίνηση (σε σύγκριση με την μηδαμινή της Πόρσε) είμαι σίγουρος οτί θα τσιμπήσουν.Εαν δεν βρεθεί τέτοιο βιβλίο -που δεν θα βρεθεί γιατί δεν υπάρχει- εγώ δεν θέλω τίποτα.Φυσικά και υπάρχουν κλασσικές Πόρσε όπως η 356(σε πολλές παραλλαγές),η 550 Spyder(αν και στην ουσία αγωνιστικό και όχι δρόμου) και η 911 μια που κλείνει τόσα χρόνια.Όλα τα άλλα αυτοκίνητα δρόμου (όχι και λίγα για το μέγεθος της εταιρείας) ήταν πατάτες.
Δεν είναι φυσικά η μόνη που έβγαζε πατάτες εκείνη την περίοδο (Ferrari 308 GT4,Mondial,348 κ.α.) για να είμαι δίκαιος.Οι άλλοι όμως γρήγορα βρήκαν τον δρόμο τους , ενώ μετά την 911 το πρώτο αξιόλογο αμάξι της Πόρσε που έφερε και φράγκα ήταν η Boxster μετά από τόσα και τόσα χρόνια.Την 959 αν και αξιολογότατη την έβγαλαν για το εφέ (και καλά έκαναν) και όχι για το ταμείο.
Επανερχόμενος στα παραπάνω να μην ξεχάσω οτι η ομολογουμένως όμορφη 356 ξεκίνησε με τον κινητήρα του σκαραβαίου με διπλά καρμπυρατέρ (το πολύ 45 άλογα!!!) -απορώ πως το έπαιζε μάγκας ο Steve McQuin- και άντε να έφτασε τα 80 στο τέλος της καριέρας της πριν την έλευση της 911 και το άλμα στα ...130 άλογα!!! (ρε τι γέλιο που θα ρίξουμε και σήμερα που τα θυμήθηκα).Ξέρετε κύριοι που ήταν η Άλφα και η Λάντσια εκείνη την περίοδο (οι οποίες είχαν 'ψιλοηρεμήσει' κιόλας)?Δεν σας λέω γιατί θα πάτε κλαίγοντας έξω από την Fiat Auto Hellas!!!Μην γελάτε!Ο Enzo πάντως παραδέχθηκε οτί το έκανε...Θεωρώ οτί κατέχουμε τα βασικά και δεν μιλάω για οδική συμπεριφορά ή εμφάνιση( Θέλω την Aurelia B24 , άντε βολεύομαι και με την Giuletta Spider...)
Μόνο μία μη ιταλική εταιρεία μπορεί κάπως να σταθεί απέναντι , η Mercedes.
Ναι ο sakiss το έχει κάπως παρακάνει (ηρέμησε και συ βρε παιδάκι μου!).Αλλά όταν μιλάτε για την Alfa να προσέχετε λίγο όλοι σας.Δεν ξέρετε πόσα πολλά της οφείλουμε όλοι μας.Δεν είναι τυχαίο οτί έχει τέτοιο ρεύμα ενώ παλεύει για να εξυγιανθεί, οτί μέχρι πριν λίγα χρόνια (και ίσως ακόμα) τα ακριβότερα αμάξια στον κόσμο ήταν οι 33 stradale και έχει αφοσιωμένους οπαδούς σε ΗΠΑ,Ιαπωνία,Γερμανία κλπ. που μπροστά τους ο sakiss είναι παναγίτσα.Φυσικά δεν έχουν τον ίδιο δείκτη μπουζουκο-επιδειξιομανίας αλλά αυτό εγώ το θεωρώ προσόν..Άλλωστε ποιο πολύ είναι οι καγκουραίοι με BMW από ότι με Uno...
Όταν οι ιταλοί βγάζαν τα αμάξια ο Πόρσε ονειρευόταν ακόμη και πάλευε με σκαραβαίους και ότι είχε να επιδείξει στις πίστες με τα Auto Union το έκανε γιατί είχε τα αμέτρητα φράγκα και την τυφλή υποστήριξη του Hitler για προπαγάνδα(το ίδιο και οι Merc,πριν τα είχαν μαζέψει όλα η Fiat,η Bugatti και η Alfa κυρίως)
Επίλογος?Βλ. παρακάτω...Μη τυχαία λόγια απο ένα μην τυχαίο άνθρωπο...
Porsche Panamera