-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
εξαιρετική ανοησία...αλλά είπαμε: de gustibus et coloribus non est disputandumαν είναι να γράφεις συχνότερα, ας βγάλει και cayenne cabrio!
-
Για την panamera πιστεθω οτι ισχυει οτι και για το cayenne οταν ειχε βγει... οταν το δεις δεν σου αρεσει, μολις το δεις μερικες φορες καπως αλλαζεις αποψη και αν συμβιωσεις μαζι του τοτε μαλλον θα σου αρεσει!
Αυτο που θελω να μοιραστω ειναι οτι το αμαξι εχει πολυ ροπη ( panamera 4S ) αν και στις συνθηκες που το δοκιμασα ( Porsche ice force finland ) δεν μπορεις να το νιωσεις σε μεγαλο βαθμο. Συγκρινοντας το ομως με ολα τα υπολοιπα μοντελα της porsche που οδηγησαμε εκει κανει αμεσος την διαφορα. Φαντασου την εκδοση turbo !!!
Μερικες φωτο
Και ενα βιντεο απο την 4S κανοντας την ασκηση figure 8 πανω στον παγο της λιμνης.... στους -36c
-
Ωραιος... Πρεπει να ειναι τρομερη εμπειρια...
-
-
Με τέτοιες κινήσεις η Porsche καταστρέφει το όνομα της. Δεν συμφωνώ προσωπικά με επιλογές όπως Cayman, Panamera, Boxster και ας οδηγώ και εγώ προσωπικά Cayman S.
Porsche είναι μόνο η 911, όλα τα άλλα είναι μ…. και εάν βρεθεί κάποιος που να αγοράσει το μωράκι μου το οποίο το πουλάω θα πάρω το αυτοκίνητο των ονείρων μου, 911 S…. Διότι για GT3 δυστυχώς δεv φτάνουν….Η τιμή ρε παιδιά καλή δεν είναι???
-
-
12.000
-
Έτσι, σιγά σιγά ανεβαίνουμε... κανένας 13 000 μήπως ?
-
επειδη δεν ειμαι ψιλικατζης € 15.000 ή το abarth μου ανταλλαγη είναι και συλλεκτικο χα χα, σκεψου αδεια με αδεια
-
Κάποιος 16000? Δεν λεέι να σκοτώσω για 15 000 το μωρό μου στον τοξότη, έτσι δεν είναι ?
-
-
Porsche παραμέρα έπρεπε να ονομάζεται αφού όποτε την πετυχαίνω στον δρόμο όλοι παραμερίζουν τα οχήματά τους για να περάσει (χωρέσει η χοντρέλω)
-
-
Ποσο παει η ταριφα?
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Βρέθηκε ο λόγος ύπαρξης της Panamera !!Την φαντάζεστε σε διαδρομή απο το το Ελ. Βελ. με τα μπαγκάζια στο πορτπαγκάζ που δεν κλείνει, δεμένα με το λάστιχο και τις αναρτήσεις τελικιασμένες???
-
-
-
Για τις άλλες θα συμφωνήσω οτι ήταν κακές κινήσεις η κάυμαν όμως πιστεύω οτι ήταν σωστή κίνηση και η μπόξτερ θα ήταν σωστή αν παράληλα καταργούσαν την 911 κάμπριο που είχε βγει αρχικά μόνο για λόγους λάιφσταιλ. Όποιος θέλει αέρα στα μαλιά του με 911 ας πάει στη παραδοσιακή τάργκα. Αλλα αυτά είναι για να συζητάμε εμείς , αυτοί που τα αγοράζουν είναι κυράτσες από την Εκάλη και το Π.Ψυχικό , γκόλντεν μπόυς από το Λονδίνο και νεο Ρώσοι μεγιστάνες που γενικά απλώς τους νοιάζει να συγκρίνουν ποιος έχει το ακριβότερο , πιο καινούριγο και πιο γυαλιστερό παιχνίδι κάθε εβδομάδα είτε είναι σπίτι, κότερο, αυτοκίνητο, χρυσαφικό κτλ.
-
η μπόξτερ θα ήταν σωστή αν παράληλα καταργούσαν την 911 κάμπριο που είχε βγει αρχικά μόνο για λόγους λάιφσταιλ
-
Κυράτσα η κυρία Βακαλάου;
Porsche Panamera