-
Πάντως μπράβο στην Porche Που τολμά και ξεφεύγει από τα τετριμένα των εταιρειών παραγωγής Super car έχει αναλάβει ένα μεγάλο ρίσκο και μεχρι στιγμής δικαιώνεται και από ότι διαβάζω έπεται και συνέχεια.
Δηλαδής, ετοιμάζεται καμμία 6θέσια long έκδοση, τίποτα σε στέισον έστω ή θα την δούμε και σε ταξί?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Πάντως μπράβο στην Porche Που τολμά και ξεφεύγει από τα τετριμένα των εταιρειών παραγωγής Super car έχει αναλάβει ένα μεγάλο ρίσκο και μεχρι στιγμής δικαιώνεται και από ότι διαβάζω έπεται και συνέχεια.
Δηλαδής, ετοιμάζεται καμμία 6θέσια long έκδοση, τίποτα σε στέισον έστω ή θα την δούμε και σε ταξί?
Με ένα μικρότερο ανοιχτό 2θέσιο, ένα μικρό Cayenne και μια ανοιχτή 4θέσια Panamera -αν ισχύουν αυτα που έχουν γραφεί στο νετ- δεν ξεφευγει ιδιαίτερα από τον 'ανώτατων κατηγοριών' κατασκευαστή.
Και οι Cayenne Limo που έχουν κατασκευαστεί στην Αμερική ... σίγουρα με την άδεια της Porsche έγιναν!
-
Αν εδωσε αδεια για να βγει τετοιο εκτρωμα τοτε πολυ απλα δεν υπαρχουν λογια
No offence αλλα η Porsche εχει καταντησει το αυτοκινητο του βλαχο νεοπλουτου που επιασε μερικα φραγκα και θελει να δειξει οτι καποιος ειναι και η κουτση Μαρια που λενε κυκλοφορει με porsche νεοπλουτοι,βιζιτουδες,μεσηλικοι που θελουν να το παιξουν τζοβενοι κ.λ.π
Βεβαια η Porsche χεστηκε,το μονο που την ενδιαφερει ειναι τα λεφτα που μπαινουν στο ταμειο της αλλα ρε πουστη μου ελεος ,απο exclusive καταστευσαστης εχει καταντησει γυφτομπαροκ -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
... το μονο που την ενδιαφερει ειναι τα λεφτα που μπαινουν στο ταμειο της ...Ιδίως σ' αυτές τις εποχές που ζούμε ... ΑΥΤΟ έχει μόνο σημασία!
Κάποια στιγμή -αν δεν κάνω λάθος- πριν λίγα χρόνια η ίδια η Porsche είχε πει ότι δεν βλέπει μέλλον με μόνο την 911.
Ετσι επιβιώνουν βιοτεχνίες μόνο που παράγουν με παραγγελία 5, 10, 20 'ειδικά' αυτοκίνητα!
Αλλά και πάλι ... δεν φαίνεται να ενόχλησε κανένα ότι η Mercedes που παραγει αυτό:
προωθεί και αυτό:
ΥΓ. Αν δεν κάνω λάθος οι limo μετατροπές νομίζω πρέπει να γίνονται με την 'έγκριση' του κυρίως κατασκευαστή, αν κρίνω απο τις μηνύσεις που υπήρχαν για μια 'παρανομη' μετατροπή Ferrari σε πολυθέσια έκδοση.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΥΓ. Αν δεν κάνω λάθος οι limo μετατροπές νομίζω πρέπει να γίνονται με την 'έγκριση' του κυρίως κατασκευαστή, αν κρίνω απο τις μηνύσεις που υπήρχαν για μια 'παρανομη' μετατροπή Ferrari σε πολυθέσια έκδοση.Something like this one?
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
ΥΓ. Αν δεν κάνω λάθος οι limo μετατροπές νομίζω πρέπει να γίνονται με την 'έγκριση' του κυρίως κατασκευαστή, αν κρίνω απο τις μηνύσεις που υπήρχαν για μια 'παρανομη' μετατροπή Ferrari σε πολυθέσια έκδοση.
Something like this one?
...Ναι! http://carscoop.blogspot.com/2008/03/ferrari-threatens-to-take-legal-actions.html
(Aν και ... offtopic ). -
Τον σχεδιαστή της Panamera πρέπει να τον τιμωρήσουν με θάνατο δια λιθοβολισμό! Αυτό το αμάξι δεν βλέπεται... Καθόλου φαντασία καθόλου δημιουργικότητα. Πήραν τα 4 αμάξια της γκάμας τους τα έκοψαν σε κομμάτια και δημιούργησαν τον Φρανκεσταιν-Panamera! ? Οδηγικά μπορεί να είναι τέλειο, εσωτερικά είναι παρα πολύ καλό αλλά πρέπει να είσαι πολύ κακόγουστος για να δώσεις τόσα λεφτά για αυτό το έκτρωμα!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τον σχεδιαστή της Panamera πρέπει να τον τιμωρήσουν με θάνατο δια λιθοβολισμό! Αυτό το αμάξι δεν βλέπεται... Καθόλου φαντασία καθόλου δημιουργικότητα. Πήραν τα 4 αμάξια της γκάμας τους τα έκοψαν σε κομμάτια και δημιούργησαν τον Φρανκεσταιν-Panamera! ? Οδηγικά μπορεί να είναι τέλειο, εσωτερικά είναι παρα πολύ καλό αλλά πρέπει να είσαι πολύ κακόγουστος για να δώσεις τόσα λεφτά για αυτό το έκτρωμα!
Πως είναι δυνατόν ένα τόσο άσχημο όπως λες αυτοκίνητο να έχει τόσο μεγάλη σποδοχή ?
Σε τρείς μήνες έκανε 10.000 πωλήσεις με ετήσιο στόχο τις 20.000 μονάδες.
Εγώ σαν κακόγουστος την βρίσκω καρακουκλάρα και κάποια στιγμή μιά tourbo θα βρεθεί στο γκαράζ μου .Και σκ@τα σε σακουλακι να αρχισουν να πουλανε θα βρεθει κοσμος να τα αγορασει , αρκει να εχει απ'εξω το σηματακι της porsche ή της VW .
Τα νουμερα πωλησεων μην τα περνεις και πολυ στα σοβαρα , γιατι αν το παμε ετσι το suzuki Liana εχει πολυ περισσοτερες πωλησεις , αυτο δηλαδη το κανει ομορφο και καλογουστο αυτοκινητο ? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αλλά και πάλι ... δεν φαίνεται να ενόχλησε κανένα ότι η Mercedes που παραγει αυτό:
προωθεί και αυτό:
Αλλο το τμημα των αυτοκινητων και αλλο των φορτηγων η της αεροναυπηγικης,
π.χ η saab βγαζει αυτοκινητα -φορτηγα-αεροπλανα κ.λ.π γιατι να ενοχληθει καποιος ?
Η Hyundai για παραδειγμα βγαζει απο λαδια-χημικα- ηλεκτρονικα-ημιαγωγους μεχρι τραινα-αρματα μαχης και απο αυτοκινητα μεχρι πλοια και πυραυλους ! Δεν βλεπω τι προβλημα μπορει να εχει καποιος
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πως είναι δυνατόν ένα τόσο άσχημο όπως λες αυτοκίνητο να έχει τόσο μεγάλη σποδοχή ?
Εγώ σαν κακόγουστος την βρίσκω καρακουκλάρα και κάποια στιγμή μιά tourbo θα βρεθεί στο γκαράζ μου .Συμφωνω σε ολα...εκτος απο αυτο το κοματι με το γκαραζ
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ σαν κακόγουστος την βρίσκω καρακουκλάρα και κάποια στιγμή μιά tourbo θα βρεθεί στο γκαράζ μου .Αντικατασταση της Cayenne? Απο turbo σε turbo.....
-
Και τα avensis πουλανε..και ειναι πανεμορφα..
-
just threw up
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
just threw upΔιαβαστε το ποστ του sv2 παραπανω..
-
το διαβασα
απλά ήταν πολύ χοντρό αυτό που είπες, ακόμα και για αστείο το αβενσις ανετα πιανει ρεκορ συμμετοχης στους εφιαλτες μου -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
το διαβασα
απλά ήταν πολύ χοντρό αυτό που είπες, ακόμα και για αστείο το αβενσις ανετα πιανει ρεκορ συμμετοχης στους εφιαλτες μουΔεν εχεις ακομα δει το tiida..?
-
Λίγα λόγια για το Tiida, την προσιτή πολυτέλεια
-
Για το κοινο 84-104.....
-
Αν ζούσε o Ferry Porsche δεν νομίζω να ήταν σύμφωνος με την κυκλοφορία ενός αυτοκινήτου που δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης στον κατάλογο της εταιρείας αυτής. Διότι η Porsche δημιουργήθηκε και διοικούνταν από έναν μηχανικό και όχι από ένα γκρουπ ανθρώπων του μάρκετινγκ υπόδουλοι των διαφόρων επενδυτών της ΑΕ. Κάντε μια αναδρομή στην ιστορία και τα μοντέλα της Porsche και θα καταλάβετε.. Το κακό ξεκίνησε με το Cayenne και συνεχίζεται τώρα με το Panamera ένα από τα πιο κακόγουστα executive cars (παίζει στα σημεία με το BMW X6.Στα χνάρια αυτών βαδίζει και η Aston Martin με το καινουριο μικρό της).
Όσο για αυτό που λέει ο SV2 δεν στέκει σαν επιχειρημα. Και ο George Bush Jr εκλέχτηκε και την δεύτερη τετραετία. Δε σημαίνει ότι ήταν καλός πρόεδρος......
-
Η πρώτη σκέψη της εταιρίας πάντως ήταν να βγάλει 4θυρα μοντέλα για να διεκδικήσει μερίδιο από τις πωλήσεις της Mercedes...
Μην κάνετε το λάθος συλλογισμό που έγινε με τη Lancia όπου όλοι περίμεναν η νέα Delta να σταθεί απέναντι στο Evo. Η ιστορία μιας εταιρίας πάει καμμιά φορά πολύ πιο πίσω από τη δεκαετία που γεννηθήκαμε...
Porsche Panamera