-
e ok τι να πω απόψεις είναι αυτές
εμενα πάντως θα με ενοχλούσε να έχω το ίδιο αυτοκίνητο με την Μπάστα
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
εμενα πάντως θα με ενοχλούσε να έχω το ίδιο αυτοκίνητο με την Μπάστα
Kαι αυτην
-
-
εχει 997 η μπαστα?
-
μου φαίνεται στάνταρ πάντως έχει hummer, το έλεγε όταν επιδείκνυε το rolex της (το οποιο ήταν το επετειακό submariner )
e και αν δεν έχει η μπαστα θα έχει η αλεξανδράτου
-
Η Αλεξανδράτου έχει Nitro. 'Το αμάξι καλέ, όχι το περιοδικό...'
Η Μπάστα έχει Hummer ('Χαμεράκι' το λέει).
Ρε Κιούση επειδή η Maserati έχει άθλιο marketing δεν σημαίνει ότι έχει κακά αυτοκίνητα...Απροπό η Έλενα Βέντη δεν κυκλοφορούσε μια περίοδο με 430;
Περί Παραπέρας. Μια παρατήρηση...
Γιατί αυτό θεωρείται έκτρωμα;
ενώ αυτό ποίημα;
Προσωπικά μου αρέσουν και τα 2.
-
τι υπεροχη καμπούρα είναι αυτή
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ενώ αυτό ποίημα;
Προσωπικά μου αρέσουν και τα 2.
Στην πυρα και τα 2 αυτα εκτρωματα της αυτοκινησης
-
το ότι ένα αυτοκίνητο είναι πιο εμπορικό από ένα άλλο δεν μου λέει απολύτως τίποτα
(εκτος του ότι η maserati πρέπει να απολύσει όλο το τμήμα marketing αν ισχύει αυτό που λες )
-
Νταξ οι Ιταλοι για πολλα μοντελα τους εχουν θεσει μεγαλους στοχους πωλησεων....βλεπε μουλτιπλα
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
μου φαίνεται στάνταρ πάντως έχει hummer, το έλεγε όταν επιδείκνυε το rolex της (το οποιο ήταν το επετειακό submariner )e και αν δεν έχει η μπαστα θα έχει η αλεξανδράτου
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ???!!!!
-
αλλα το αγόρασε με τον ιδρώτα της
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Κι εγώ με τον ιδρώτα του πατέρα μου...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σιγά το ρολόι........Αν δεν σου φτάνουν για ένα White gold cosmograph daytona με καφέ κροκό λουράκι...καλό είναι...
-
και εγώ το ήθελα αλλα το έχω δει σε τόσους πολλούς που μάλλον θα ψάξω για κάτι άλλο
είμαστε παρα πολύ off topic όμως (αν και νομίζω οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με την panamera είναι άπειρος πιο ενδιαφέρον )
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
και εγώ το ήθελα αλλα το έχω δει σε τόσους πολλούς που μάλλον θα ψάξω για κάτι άλλοείμαστε παρα πολύ off topic όμως (αν και νομίζω οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με την panamera είναι άπειρος πιο ενδιαφέρον )
Τώρα με ξενέρωσες...
Αν και δεν έχεις άδικο. Μια βόλτα στο Deree μόνο να πας βλέπεις περισσότερα και απ' ότι στο Βήχο!
-
[quote='EDDIE_147']
Ρε Κιούση επειδή η Maserati έχει άθλιο marketing δεν σημαίνει ότι έχει κακά αυτοκίνητα...δεν ειπα οτι εχει κακα αυτοκινητα , σε αυτες τις κατηγοριες δε μπορουμε να μιλαμε για κακα αυτοκινητα
αν μιλησουμε μονο για τη χωρα μας, προφανως οφειλεται στο οτι εδω η porsche εχει μεγαλη αντιπροσωπεια, οπως και η ferrari οι οποιες πουλανε αρκετα για τα λεφτα που κανουν
με τη maserati δεν ξερω τι παιζει
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Είναι ολόιδιο(σε σχέδιο πάντα) με ένα Guess των 200Ε που έχω από το γυμνάσιο.
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
ακριβως ! και με τον ιδρωτα αυτου που εσπρωχνε
-
εγω παντως που την ειδα απο κοντα πριν λιγες ημερες στον δρομο, μου αρεσε, λιγο το πισω μερος από το πλαί με χαλασε λίγο αλλά αν την δείς από πίσω πάλι όμορφη είναι με τις δύο διπλές απολήξειος της εξάτμισης. Και ωραίο ήχο επίσης...
Για εμένα χάνει λίγο στο πλαινό του πίσω μέρους του.... εκεί ήθελε λίγο δουλίτσα ακόμη.
Πάντως μπράβο στην Porche Που τολμά και ξεφεύγει από τα τετριμένα των εταιρειών παραγωγής Super car έχει αναλάβει ένα μεγάλο ρίσκο και μεχρι στιγμής δικαιώνεται και από ότι διαβάζω έπεται και συνέχεια.
Porsche Panamera