-
+1
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Σαν να εχει καμπουρα ειναι .....τραγικοΘα κάνει καλες πωλησεις στην Ανατολή τότε
Εμένα μου ψιλοαρέσει
-
κ εμενα ..μ αρεσει που ειναι brutal
-
Like κι από μένα.
-
είδα πριν από δυο βδομάδες μια στο κολωνάκι
πολύ όμορφο αυτοκίνητο...
-
καλα τραβα ξανακοιτατο και τα λεμε
-
έλα να τραβήξουμε μαζί
-
εσυ τραβα δες το ,εγω το εχω δει μαγκα μου.
-
Ωραία μαζευτήκαμε 4 που μας αρέσει. Να την πάρει ο sv2 που είναι και loaded και να κόβουμε βόλτες α λα entourage... Sv2 πίσω αραλίκι και οι άλλοι 3 εναλλάξ οδήγηση...
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ωραία μαζευτήκαμε 4 που μας αρέσει. Να την πάρει ο sv2 που είναι και loaded και να κόβουμε βόλτες α λα entourage... Sv2 πίσω αραλίκι και οι άλλοι 3 εναλλάξ οδήγηση...+1 και εγώ.
Μπορεί να μην σας χρειαστώ, γιατί στην οικογένεια έχουν αρχίσει να φλερτάρουν με την Turbo, αν και η κοινωνική κατακραυγή είναι άσχημο πράγμα και δεν θέλουν να προκαλούν όσο μεγαλώνουν γιατι ήδη πέφτουν άσχημα σχόλια από κάποιους χωρίς λόγο που έχουν εξισώσει το αυτοκίνητο με την κλεψιά. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ωραία μαζευτήκαμε 4 που μας αρέσει. Να την πάρει ο sv2 που είναι και loaded και να κόβουμε βόλτες α λα entourage... Sv2 πίσω αραλίκι και οι άλλοι 3 εναλλάξ οδήγηση...
+1 και εγώ.
Μπορεί να μην σας χρειαστώ, γιατί στην οικογένεια έχουν αρχίσει να φλερτάρουν με την Turbo, αν και η κοινωνική κατακραυγή είναι άσχημο πράγμα και δεν θέλουν να προκαλούν όσο μεγαλώνουν γιατι ήδη πέφτουν άσχημα σχόλια από κάποιους χωρίς λόγο που έχουν εξισώσει το αυτοκίνητο με την κλεψιά.Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πίστεψε με, τα όποια σχόλια θα έχουν να κάνουν με την προσβολή της αισθητικής μας.
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
+1 ! Αλλά όχι και κουφός ... 'τέσσεριςΠΟΡΤΕΣ' όνομα είναι αυτό ? Κατι πιο πρωτότυπο δε βρήκαν να βάλουν οι ιταλιανοι?το μονο άσχημο και βαρετό πράγμα σε αυτό το αυτοκίνητο
Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πίστεψε με, τα όποια σχόλια θα έχουν να κάνουν με την προσβολή της αισθητικής μας.
το εσωτερικό πάντως φαίνεται πολύ ωραίο
-
το εσωτερικό είναι ότι πιο όμορφο εχω δει σε αυτοκίνητο .....υποκειμενικό βέβαια αλλά νομίζω ότι συμφωνούν οι περισσότεροι εδώ . Καλά για το εξωτερικό δεν θα πω τίποτα . Θα πω όμως το εξής : εάν υποθέσουμε ότι έχουμε τα λεφτά και την διάθεση να πάρουμε ένα τέτοιο αυτοκίνητο , δεν θα κοιτούσαμε καθόλου το θέμα ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ ? Προηγουμένως στο φόρουμ κάποιος είπε ότι σε μια 911 κανείς δε γυρίζει πια το κεφάλι ... Εντάξει ίσως να έχει και ένα μέρος δίκιο , αλλά γιατί οι περισσότεροι καταλήγουν στην porsche και όχι maserati η άλλες παρεμφερείς μάσκες είναι νομίζω ότι νιώθουν πιο ασφαλείς (από θέμα σερβίς - αξιοπιστίας - μεταπώλησης ) γιατί τα λεφτά όσο πολλά και να βγάζει κάποιος , πάντα πιστεύω τα σκέφτεται. Έτσι λοιπόν θα έπαιρνα με κλειστα τα μάτια την πορσε.
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
αλλά γιατί οι περισσότεροι καταλήγουν στην porsche και όχι maseratiγιατί η γκάμα της porsche ξεκινάει από τις 70.000 χιλιάδες ενώ της maserati από 157.000
άσε που οι δυο εταιρίες δεν έχουν καμια σχέση μεταξύ τους
μην ξεχνάμε και το θέμα του exclusivity που σε αυτά τα λεφτά για μένα παίζει τεράστιο ρολο και το σήμα της maserati στο προσφέρει αυτό
-
θες να πουμε ποσες turbo κυκλοφορουν σε σχεση με τις φθηνοτερες maserati?
-
τι turbo? cayenne?
-
ναι κυκλοφορουν και αυτες οι γελοιοτητες
μιλουσα για 997εχω σιχαθει να τις βλεπω
-
yes i know, το θέμα του exclusivity που λέγαμε
-
εμενα προσωπικα δε με απασχολει καθολου
οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο
Porsche Panamera