Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Φιλε nascar1,
καταλαβαινεις βεβαια οτι οταν μιλαμε για αξιοπιστια εννουμε το αυτοκινητο οπως βγαινει απο το εργοστασιο και οχι οταν αρχιζουμε να ασελγουμε επανω του με τον ενα η αλλο τροπο.
Η οποιαδηποτε μετατροπη που επιχειρουμε επανω του αυτοματως δεν συμπεριλαμβανει τα σημεια μετατροπης απο τον ελεγχο 'αξιοπιστιας' του και δεν ειναι σωστο βασει αυτων να κρινουμε την εν γενει αξιοπιστια του.
Πάντα ακριβής στης εκφράσεις σου.
Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι είναι, ότι το θέμα υγραεριοκίνηση, ούτε έκλισε ούτε κλείδωσε.
Χρειάζεται έμπυρη κρίση, προερχόμενη από της λίστες των κατασκευαστών των κιτ, οι οποίοι είναι οι συλλέκτες των περιστατικών. Αυτοί δεν ψάχνουν τον ευτελισμό της μάρκας τους, μα την υγιή παγίωση. Άλλωστε το να λέμε, ότι δεν το προτείνουμε σε κάποιον, αυτό δεν επέχει μόνον της τεχνικής σκοπιάς, μα και οικονομοτεχνικής μελέτης. Σίγουρα όταν δεν κάνουμε σε κάποιον μια εγκατάσταση, δεν το κάνουμε για να ευτελίσουμε μια μάρκα, μα για να μην ευτελίσουμε το αντικείμενο, που έχει βοηθήσει πολλούς.
Κολλημένα ορισμένοι σου λένε, φάε κουκιά!. Μα έχει 3/1000 θανάτους!. Αυτοί εάν φανέ με της προτροπές μας, τότε η δυσφήμιση θα απαγορεύσει την παραγωγή, και θα πρέπει να αλλάξουν κάποιοι αγρότες την παραγωγή τους….. ενδεικτικά και of topic….
Νε μεν αλλά…. Ωρύομε, μα οι κοντόφθαλμες συντεχνιακές ενέργειες, βγάζουν από μόνες τους τα μάτια τους.
Χριστιανοί όντες « και δώσε υμών σήμερα….», και αύριο?. Ένα σωστό γεγονός, δύσκολα κτίζεται, μα εύκολα γκρεμίζετε…..
Και να μου επιτρέψεις να απαντήσω μέσα από την δική σου παράθεση.
Για το εν λόγο αυτοκίνητο που έδωσα της σκέψεις μου, όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα, πήγα να το αγοράσω. Η εδώ αντιπροσωπία, ενόσω με γνώριζε καλά, δεν δέχτηκε δικό μου δελτίο προμήθειας για να το αγοράσω φτηνότερα, και προτίμησα άλλο.
Αυτό σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν ευτελίζω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, για να κολαστώ….. άλλωστε η προτροπή μου ήταν σαφέστατη. Εάν κανείς αρκετά χιλιόμετρα βαλε το κιτ.
Τώρα δεν πτοούμε όταν αλλάζω μόνον λαδιά….
Φιλικά
Α.