-
Πάντως που λέτε για τις τιμές της Βουλγαρίας, πολύ παλιότερα είχε αναφερθεί οτι συστήματα της vialle και της icom είχαν διαφορά στην τελική τιμή μερικά € μόνο σε σχέση με την Ελλάδα.
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Πάντως που λέτε για τις τιμές της Βουλγαρίας, πολύ παλιότερα είχε αναφερθεί οτι συστήματα της vialle και της icom είχαν διαφορά στην τελική τιμή μερικά € μόνο σε σχέση με την Ελλάδα.΄Ετσι ακριβώς είναι.
-
Bρε βρε βρε,τι διαβαζω...
Τη καλησπερα μου.Ιντριγκες,νεος ελληνολατρης,ωραιος κοσμος με αισθηση του humor κ oι off-topic που ζητουν info για μετατροπη του αυτοκινητου!!
Χρωσταω καποιες απαντησεις σε καποιους που με ανεφεραν κ σας χαιρετω να φυγω απο τη πολη για Πασχα.Δεν θα καθησω να απολογηθω σε 1-2 διανοητικα καθυστερημενους που ελαμψαν με τα post τους,εγω απλα εκανα ενα mini-tour στα Ανατολικα της πολης κ εγραψα τις εντυπωσεις μου.
Ουδε ενα συνεργειο κατονομασα,ουδε εναν μηχανικο εκθειασα ή χλευασα,ουδε ενα εταιρικο logo χρησιμοποιησα,ουδε μια κατηγορια επραξα.Ολα ηταν μια απλη καταφραφη του πρωινου που σπαταλησα χαριν ερευνας,με λιγο χιουμοριστικο υφος.
Τωρα αλλος αν εχει να παει με γυναικα 6 μηνες,αλλος αν απελυθη απο την εργασια του,αλλος αν δεν του κολλαει ενσημα ο εργοδοτης,αλλος αν πληρωσε 5000 ευρω χαρατσι ΤΟΥ απαγορευω ρητως κ επωνυμως να βγαζει τα εσωψυχα του επιτιθεμενος προς εμε.
Αν θελετε να κανουμε χαβαλε.τζερτζελε,να μου τη λετε εσεις οι 2-3 κ να σας την λεω καλοπροαιρετα,τοτε ειμαι μεσα με χιλια.
Στραβοστομιες,ψευτομαγκιες,εθνικοφρονησεις κτλ αλλου,ΟΚ?
Την επομενη φορα θα ζητησω απο τους Admins την ΙP κ τα προσωπικα στοιχεια μελους.Μπορείς να ζητήσεις ό,τι θέλεις (το τι θα πάρεις είναι άλλο ζήτημα) αλλά σε παρακαλώ πολύ να σταματήσεις τις απειλές κατά συμφορουμιτών [Mod]
Παρακαλεισθε λοιπον εσεις οι 2-3 οπως μαθετε αναγνωση.Κ εστω μαθετε αναγνωση παρακλεισθε οπως πιανετε κ το νοημα των γραφομενων.Κ εστω μαθετε κ τουτο,παρακαλεισθε οπως αναγνωριζετε το humor.
Επιστροφη στο θεμα.Εκανα λοιπον ενα mini-tour στα Ανατολικα.Απο βδομαδα θα κανω κ ενα tour στα Δυτικα να δω κ εκει τι θα ακουσω.Στα 13-14 που εχω ρωτησει ως τωρα συγκρατησα μεσο ορο 1200 ευρω full extra,ανθρωπους με ορεξη να δουλεψουν κ να σε εξυπηρετησουν,αλλα παρα πολλα τραγελαφικα συμβαντα.Τα οποια ανεφερθησαν σε προηγουμενο post.
Αναμικτη η εικονα που σχηματισα,τεινουσα προς αρνητικη -
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Παω να ξηλωσω το υγραεριο γιατι με εξαπατησαν οπως βλεπω εδω μεσα........Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα αντιθετως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και δικαιωμενος θα ελεγα απο την επιλογη μου. Το να γραψω οτι κατα την ερευνα συναντησα και απατεωνες και λιγοτερο απατεωνες οπως πχ αν εψαχνα για κουφωματα το θεωρω περιττο.....τωρα οτι τα εχουμε περασει σχεδον ολοι ειναι γνωστο. Τωρα γιατι ο geothess τα εξιστορεί δεν καταλαβαινω.Ξαναλεω για 135η φορα,οτι πολυ απλα εκανα ενα χρονογραφημα,μια απλη καταγραφη του mini-tour που εκανα στα Ανατολικα.Σου υπενθυμιζω οτι κανεναν δεν κατηγορησα,κανεναν δεν προσεβαλλα,κανενα εταιρικο logo δεν εθιξα,καμια εταιρια δεν κατονομασα κ ειμαι κατηγορηματικος κ καθετος σε αυτο.
Αν σε πειραξε που ειπα οτι ο μετατροπεας πηγε να αγορασει ψαρια απο τη λαικη αγορα,η οτι ο αλλος μετατροπεας ανελυε πως θα κατεβασει ο Μασαδο τον Αρη στο ματς με τη Τριπολη,τοτε παω πασοΔιαφωνω ομως στο οτι ολοι ειναι ανιδεοι και εχω ιδια αποψη γιατι το εβαλα στην Θεσνικη και μαλιστα σε εναν απο αυτους που πηγε ο φιλος.
ΟΥΔΕ ΕΝΑΝ κατηγορησα ή εξονομασα ή χαρακτηρισα ή φωτογραφησα ή αφησα να εννοειθει οτι ειναι ΑΝΙΔΕΟΣ.Διεγράφη απειλή κατά συμφορουμίτη [Mod]
Αν βγει ενας μετατροπεας κ αιτηθει εξηγησεως κ τεκμηριωσεως της λεξης 'Ανιδεοι' βγαλε ακρη ΕΣΥ φιλε μου.Οι καλες εξηγησεις κανουν τους καλους φιλους.
Αυτα τα ολιγα,ειπες κατι για το οποιο εισαι υπευθυνος
EΝΤΟΛΗ 1:ΟΥ τοποθετησεις συστημα υγραεριοκινησεως στην ΠΓΔ της Μακεδονιας,ητοι στην FYRO Macedonia.
Χωρις ιχνος ειρωνικης διαθεσης,ΟΚ?Αδελφος λαος,με 550 ευρω εισαι ετοιμος,αλλα τα παληκαρακια ηταν σιδεραδες,αλουμιναδες,ξυλουργοι πριν.Προτιμησε καποιον ελληνα με μια προτερη εμπειρια στο αντικειμενο.,
αλλά καθώς οι άλλοι δεν είναι εξυπνότεροι από εσένα (όπως τονίζεις) και επαναλαμβάνεις την παραπάνω υπογραμμισμένη έκφραση, (προφανώς κάτι θα ξέρεις περισσότερο), εξήγησε και σε εμάς τους υπόλοιπους για να το καταλάβουμε:
Θα σε παρακαλουσα οπως ΜΗΝ αυτοτοποθετεισαι σε μια μαζα ανθρωπων που απλως δεν ανηκεις.Ποιος σου ειπε οτι ανηκεις ΕΣΥ στους υπολοιπους κ οχι ΕΓΩ??Σου αντιστρεφω το ερωτημα καθως ΕΓΩ ανηκω στην πλειονοτητα κ οχι ΕΣΥ.Εξηγησε λοιπον εσυ ο εθνικοφρων σε εμας τους υπολοιπους τα πατριωτικα σου αισθηματα.Ξαναλεω ΕΣΥ.Τελεια κ παυλα.-
ισχύει μόνο για εσένα ή επάγεται και στους υπόλοιπους 'Ελληνες η αδελφοσύνη με τους γείτονες;
Η αδελφοσυνη με τους γειτονες επαγεται σε ολους τους Ελληνες.Κοινωνικα κ ανθρωπιστικα με ΟΛΟΥΣ τους γειτονες λαους ειμαστε ΑΔΕΡΦΙΑ.Κ προεκτεινω ειδικευοντας.Με τους Σλαβους(ΠΓΔΜ-Σερβια-Μαυροβουνιο κ ολα τα Γιουγκοσλαβικα κρατη πλην Βοσνιας)ειμαστε αφενος Θρησκευτικα αδερφος λαος κ αφετερου γλωσσικα.Με τα πολιτικα απαξιω να καταπιαστω,δεν θα ριξω το επιπεδο μου.Ας κανουνε οτι θελουνε
κι αν ναι δώσε και κανένα στοιχείο (βιβλιογραφία; - μαρτυρία - άποψη) για να μαθαίνουμε.
Θα επιθυμουσα να σου δωσω μια δευτερη ευκαιρια να ανακαλεσεις ΜΟΝΟ τη λεξη βιβλιογραφια απο τη προταση σου.
Διεγράφη απειλή κατά συμφορουμίτη [Mod]
Περι μαρτυριων κ αποψεων μπορεις να εκφραζεις ο,τι θελεις,η ιστορια ομως ειναι γραμμενη.Εκτος κ αν την αμφισβητεις εν γενει ή εστω τμηματικως
Σεπτεμβρη του 1995,ο νυν ανωτατος αρχων του κρατους κ τεως Υπ.Εξωτερικων υπεγραψε οτι το κρατος λεγεται ΠΓΔΜ.Δεν υπεγραψα εγω.
Επισης 130 κρατη αναγνωριζουν την χωρα σαν Δημοκρατια της Μακεδονιας,τα παραπονα στις εκαστοτε πρεσβειες.ΟΧΙ σε εμενα.
Επισης απο το 1993 το κρατος υπαγεται στον ΟΗΕ ως ΠΓΔΜ.Τα παραπονα στον σχιστοματη που κανει τα κουμαντα στον ΟΗΕ,ΟΧΙ σε εμενα.
Μαρτυριες κ αποψεις,οσες θελεις!Απειρες.Φιλέ μου, ο φίλος 86, τα λέει χιουμοριστικά και αυτό είναι ευχάριστο μετά από 627 σελίδες εντρύφησης στο αντικείμενο!.
Μα και εσύ δεν πας πίσω, λέγοντας «Παω να ξηλωσω το υγραεριο γιατι με εξαπατησαν οπως βλεπω εδω μεσα........»!!!!!...... τώρα μάλιστα που η βενζίνη έπιασε το δίφραγκο!.
Σίγουρα εύστοχα αναφέρεις ότι όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Μα υπάρχουν εγκαταστάτες που είναι άψογοι. Αυτούς και θα πρέπει να προτιμάτε. Οι υπόλοιποι να γυρίσουν στο πρότερο επάγγελμα τους, πράγμα που μόνον εσείς μπορείτε να επιτύχετε!.Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα.
Α.Eπιτελους εναν ανθρωπος που ξερει αναγνωση που μαθαμε Α Δημοτικου,που ξερει να πιανει το νοημα αυτης,κ απο το νοημα ξερει να διαχωριζει το χιουμορ
Οταν ψαχνεις κατι πολυ-πολυ και ψειριζεις το καθετι χωρις να βλεπεις το δασος παρα μονο το δεντρο, τοτε σιγουρα δεν προκειται να καταληξεις καπου και ολα θα φαινονται προβληματικα.
Ειναι κατι σαν την αιωνια αναζητηση για τον τελειο αντρα/γυναικα. Οποιος κανει σκοπο ζωης να τους βρει, καταληγει να βολευεται τελικα στο ραφι.Φιλαρακι μου προφανως εννοεις τα γραφομενα μου,επετρεψε μου να σου απαντησω.
Ο Θεουλης μου εδωσε επιχειρηματικο μυαλο κ το σκεφτομαι οπως θα σκεφτομουν την επομενη επιχειρηματικη μου κινηση.
Υγραεριο λοιπον.
Μια δουλεια με κοστος περι τα 1,200 ευρω.Θα δωσω 1,200 ευρω για κατι υλικο ΟΧΙ για μια υπηρεσια ή για μια παροχη προσφορας.Οποτε αυτο το set που θα τοποθετησω ειναι ενα ειδος επενδυσης.Κ ποσο μαλλον μιας επενδυσης που θα μου αποφερει βραχυπροθεσμα κερδη κ μακροπροθεσμα αποσβεση των 1,200 ευρω.Οποτε αν θελω να λεγομαι σοβαρος επιχειρηματιας πρεπει να ερευνησω το μικροτερο κοστος,τον καλυτερο παροχο του εργου,την after sales εικονα του παροχου,τις καλυτερες πρωτες υλες.Ολα ειναι υπο εξωνυχιστικο ελεγχο.Μπορει να μεινω στο ραφι φιλε μου αλλα θα ειναι επιλογη μου.Δεν θα μου το φερουν οι συγκυριες.
Καπως ετσι σκεφτομαι εν γενει ατη ζωη μου,για αυτο τα οικονομικα μου ανθιζουν εν μεσω κρισης κ τηρουμενων των αναλογιων επιχειρηματικα διαπρεπω.
Αν σκεφτομουν οπως 2-3 εδω μεσα θα πεθαινα στη ψαθα,αν δραστηριοποιομουν στην Ελλαδιτσα μας θα πεθαινα φτωχος κ τελος αν πηγαινα με τον Σταυρο στο χερι θα πεθαινα στη πεινα.
Ειναι ηθικη υποχρεωση μου να ξεψιρισω ολα τα μαστορια της Σαλονικης κ αν μπορω να βοηθησω κ 2-3 παληκαρακια εδω μεσα που σκεφτονται μετατροπηTo ότι σου έβαλε κάποιος κάτι και είναι καλό και λειτουργεί δεν έχει σχέση με την έρευνα αγοράς που έκανε ο geothess αφού δεν έκρινε το αποτέλεσμα της όποιας εργασίας οπότε μάλλον είναι περιττό!
Κ ειμαι καθετος σε αυτο.
Διεγράφη off-topic και εμμέσως απειλητικό προς άλλο συμφορουμίτη [Mod]
Αντίθετα θεωρώ ότι καλώς τα εξιστορεί μπας και πονηρευτούν μερικοί που πάνε σαν πρόβατα στη σφαγή και βάζουν λάθος πράματα σε λάθος αυτοκίνητα από λάθος ανθρώπους. Για αυτό και δεν το θεωρώ περιττό, γιατί κάποια που τα θεωρούμε αυτονόητα μερικοί δεν είναι αυτονόητα για όλους. Επίσης ήταν γραμμένο με ευχάριστο τρόπο και εντός θέματος. Εμένα θα με ενοχλούσε μόνο αν ήμουν κάποιος από αυτούς τους επαγγελματίες ή πιο σωστά 'επαγγελματίες' ....
Φιλαρακι εισαι ο δευετρος ανθρωπος που ξερεις αναγνωση που μαθαμε Α δημοτικου,που πιανεις το νοημα των γραφομενων,κ που 'καταφερνεις' να βρεις κ το humor στο νοημα!!
Μαλλια εχω αρχισει να βγαζω!Να σαι καλα φιλαρακι μου
Άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να ισοπεδωνουμε τα πάντα. Αλλα το να έχουμε διαφορετικές απόψεις είναι καλο. Το να πονηρευτούν η να μην πονηρευτούν όπως έγραψα πριν είναι έυκολο να το κάνουν αν ζουν στην Ελλάδα όπως άφησα να εννοηθεί με το παραδειγμα με τα κουφωματα. Δεν νομίζω ότι θα περίμενα απο ένα post χιουμοριστικό ευχάριστο αλλά και όχι ολόκληρο εντός θέματος αφού γράφει και αλλα............να μου ανοιξει τα μάτια.
Εδω μαζι μου μιλας τωρα,οχι με το αλλο μελος.Εγραψα κατι για να σου ή σας ανοιξω τα ματια???ΟΧΙ
Προετεινα καποιο συνεργειο ή καποιον μετατροπεα ή καποια εταιρεια ή καποιο εταιρικο logo???OXI
Καταδικασα ή εθεσα προς αποφυγιν κατι απο τα ανωθεν?????ΟΧΙ
Τοτε τι καθεσαι κ λες για ανοιγματα ματιων κτλ??Φαντασιοπληκτος εισαιΑλλά θύμα όπως εν τέλει φένεται απο τα συμφραζόμενα του δεν θεωρώ τον εαυτό μου επειδή έβαλα εκει που αυτός διαπίστωσε άλλα
Διεγραφη απειλητικό μήνυμα [Mod]
απλώς θεωρώ ότιδεν την πάτησα γιατι εψαξα πονηρευμένος και δεν τσίμπησα από τους γνωστους ''μάστορες''. Αυτό με ενοχλησε και σχολίασα και επιμένω στην θέση μου.
Κανουμε ακριβως το ιδιο πραγμα,αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να συννενοηθουμε
Εν αναμονει αναδημοσιευσεως των συμφραζομενων μου για το που πηγα ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ κ των οσων διαπιστωσα.
Οταν πας να τα βαλεις μαζι μου θα εισαι πανοπλος κ ετοιμος για μαχη,δεν ειμαι κανενα παιδακι εγω,ουτε καμια γκομενιτσα,ουτε κανενα τσουτσεκι να αβανταρω συνεργεια.Περιμενω οσα εζητησα πριν προβω σε διαπομπευση σουΕπιτέλους μετά από 664 σελίδες και μία πραγματικά αληθινή και τεκμηριωμένη άποψη για τα λαμόγια τις αγοράς ύστερα από έναν απλό άνθρωπο πού έκανε μία έρευνα χωρίς να έχει προσωπικό όφελος – κέρδος
από την πώληση εξαρτημάτων kit υγραεριοκίνησης , αλλά από την μεριά ενός καθημερινού ανθρώπου ,που που θέλησε μια ημέρα να κάνη μετατροπή στο βενζινοφάγο αυτοκίνητο του!!!Aκριβως ετσι εχουν τα πραγματα φιλαρακι μου.Κ μαλλον μετα το Πασχα με το που γυρισω εδω Ελλαδα θα προτιμησω αυτον που μου προτεινες στο ΠΜ.Τον οποιον φυσικα δεν θα αποκαλυψω δημοσιως ως τη στιγμη που θα παρει τα λεφτα.Αν θελει διαφημιση τοτε πληρωνει.Οπως πληρωνω κ εγω ο καρμοιρης για να διαφημισω την επιχειρηση μου
Φίλε geo_thess_86 για εμένα προσωπικά είσαι όλα τα λεφτά , περιμένω αγωνιωδώς τις επόμενες 6 εντολές . Κατά τας γραφάς σου!!
Εχω πολλα νευρα με 2-3 ατομα εδω μεσα,δεν εχω ορεξη για χαβαλε σημερα!Κατσε να κανω διακοπες να ξελασκαρω λιγο κ μολις γυρισω θα γραψω κ τις λοιπες 6 εντολες!Χα χα!Φιλακια
Το Μazdaki ρε συ δεν ειναι βενζινοφαγο!18αρι με 145 αλογα αλλα με θεομακρη 6η και 1 τονο βαρος!7,8 λιτρα στα 100 χλμ σε ταξιδι.
Το Range Rover με εχει ξετιναξει το γ...ενο αλλα δεν πειραζει!Το λατρευω.Με παει κυριολεκτικα παντου με απολυτη ανεση,υποδειγματικη παθητικη-ενεργητικη ασφαλεια.Το καλοκαιρακι κατεβαινω στην πιο απομακρη παραλια κ παρκερνω στην αμμο πανω,τον χειμωνα ανεβαινω χιονοδρομικο χωρις αλυδισες κ στριβω με 80-90 στα παγωμενα,κ τον υπολοιπο καιρο πεταω μεσα ολο το νοικοκυριο κ αλωνιζει Ελλαδα κ Ευρωπη με 0(μηδεν) βλαβες σε 88,000 χλμ.
24 λιτρα τα 100.Να το πω αλλιως??Ερχομενος Αθηνα απο Σαλονικη,καπου στη Θηβα θα εχει πιει ολο το ρεζερβουαρ.Ερχομενος Σαλονικη απο Αθηνα καπου στο Λιτοχωρο θα το πιει ολο!
Παρ ολα αυτα,το Mazda ειναι το καθημερινο μου εργαλειο κ αυτο θα κανω υγραεριο!Εγώ θά κάνω μερικές ερωτήσεις.
Χαιρομαι να διαβαζω τετοιες αποψεις.Αποψεις με αληθινο προβληματισμο απο σοβαρους ανθρωπους.Γιατί όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες δέν φτιάχνουν αυτοκίνητα μέ καύσιμο τό lpg καί προτιμούν υβριδικα ?Μήπως είναι χαζες?
Προς το παρον νομιζω μονο η Fiat group εχει εφοδιασει εκ κατασκευης αυτοκινητα της με συστημα υγραεριου.Βλ. Μario Monti,βλ. μεση τιμης αμολυβδης εχθες που μιλαγα με Ιταλια στο 1,92, βλ.μεσος μισθος στην Ιταλια 800 ευρω.Δεν εχω αποψη ομως γιατι οι εταιρειες δεν βαζουν απο μαμα υγραεριο οποτε αντι να γραφω ασυναρτησιες ελεω αμαθειας,καλυτερα δεν γραφω
Γιατί τό ίδιο σύστημα έχει έως καί 50% ποιό φθηνά στήν βουλγαρία ?
Εδω ομως εχω αποψη,ως επιχειρηματιας στην εν λογω χωρα.Ο Βουλγαρος επιχειρηματιας φιλαρακι δουλευει με τη καταναλωση,με τον κοσμο,με τη μαζα εν αντιθεσει με τον πανηλιθιο Ελληνα που θελει να δουλευει με ακριβες τιμες κυνηγωντας τον πελατη.Επισης ο μεσος μισθος ανειδικευτου εργατη στη Σοφια ειναι 400 λεβα ητοι 200 ευρω εν αντιθεσει με τον ελληνικο μισθο των 800 ευρω.Επισης η Βουλγαρια ειναι βιομηχανικη πλεον χωρα που παραγει πρωτες υλες εν αντιθεσει με την Ελλαδα που παραγει τυρι κ λαδι... Επισης το επιχειρηματικο περιβαλλον στη Βουλγαρια ειναι ανθηροτατο.Δουλευω με 10% κ τελος ολα.Εδω Ελλαδα δουλευεις με συνεταιρο το κρατος.
Αξια κ δικαιωτατη η αιμορραγεια στην Ελλαδα.Εχω την εδρα της εταιρειας μου Βουλγαρια,συνεταιρο στη Βρεττανια,τις καταθεσεις μου στη Κυπρο,το καλο μου αυτοκινητο με Βουλγαρικες πινακιδες,φουλαρω βενζινη απο Σκοπια οταν πηγαινω χωριο κ επειδη δεν εχω λεφτα κανω διακοπες στην Ευρωπη που δεν πληρωνεις τον βρωμιαρη ταβερνιαρη 70-80 ευρω για 2 ατομα.Αλλα οπου σταθω κ οπου βρεθω φερομαι με υπερηφανια ως Ελλην,σηκωνω Ελληνικες σημαιες σε πολυ κοσμο κτλ.Γιατί τό ονομάζουμε μετατροπή ?
Γιατι προφανως δεν ειναι τοποθετημενο στο εργοστασιο κατασκευης
Γιατί δέν τό χρησιμοποιούν τά ταξί ?
Κ εδω εχω αποψη ως γιος ταριφα!Ταριφας μπαμπακας μας μεγαλωσε.Ενα diesel βγαζει απειρα χιλιομετρα με αστεια συντηρηση,αραιοτατα service.Ενα βενζινοκινητο αντε να παει 300,000 χλμ πχ Nissan Sunny που εχει φιλος.ΝΑΗ πινακιδα εχει παντως,αρα 1985 περιπου!Του μπαμπακα το Nissan Almera 2,2 diesel του 2003 εχει 920,000 χλμ δηλαδη 100,000 χλμ τον χρονο.Eιλικρινα κ ποτε δεν λεω ψεμματα στη ζωη μου,ειναι με το μαμα μοτερ ακομη.Μονο η κρεμαριερα χαλαγε,αλλα εβαλε απο Renault Megane καινουριο κ ησυχασε!
Αν αγορασει ταξι βενζινοκινητο κ πιο πολλα service θα εχει,κ πιο γρηγορα θα σπασειΓιατί στήν Γερμανία μία 'μετατροπή ' κοστίζει 2000 τό λιγότερο και υποχρεωτικά επεμβαίνουν σέ κάποιες μετατροπές στό μοτερ(κεφαλή )?
Νομιζω κανεις λαθος,αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Θα κανω ενα τηλ αυριο το φιλαρακι μου Μοναχο να μου πει τιμες κ θα σου πω.Πιο φθηνα πρεπει να ειναι
Παιδιά προσέξτε όλοι σάς πολύ καλά πρίν βάλετε αεριο στό αυτοκίνητο σάς.
Αυτο κανουμε αδερφακι.Φιλακια
Sent from my GT-I9100
Μου αρεσε ο προβληματισμος σου.Ουσιωδης χωρις φλυαριες κ μλκιες
Aυτα τα λιγα απο εμενα.Κουμουνιστες κ μη,αυριο ολοι στην εκκλησια να αναψουμε ενα κερακι.(Θα παιζει κ πολυ φουστιτσα στην εκκλησια να δουμε κανενα μπουτακι εμεις οι καρμοιρηδες υπουδουλωμενοι)
Μαλλον ολοι θα αλωνιζετε με το αυτοκινητο οποτε:
Eυχομαι ολοι απο βδομαδα να ειμαστε πισω,καλο ταξιδι σε ολους,καλα κ ασφαλη χιλιομετρα,καλο σουβλισμα τη Κυριακη καλη Ανασταση κ προσοχη στα ξιδια.Δεν ειναι ντροπη να οδηγαει η γυναικα οταν εισαι κομματιας απο κρασια,χασισια κτλ.Μην πλακωθειτε στα κρασια,πιειτε κ 2-3 τσιγαρα κ βγειτε μετα για μπαντιλικια κ drift show στο χωριο σας!Προσοχη να γυρισουμε ολοι.
Οποιος βρεθει προς Αριδαια,κοντα στα συνορα με τη ΠΓΔ της Μακεδονιας ως βραδυ Κυριακης ερχεται απο το χωριο για κοψιδια,απο Δευτερα οποιος βρεθει προς Barnet-Βορειο Λονδινο ερχεται για τσαι κ ποικιλια κουλουρακια.
ΥΓ Εγω ο ανθελλην,ειμαι κ αντιχριστος ή οχι?Να ξερω,αν ειναι μην ξυπναω τζαμπα Μ.Παρασκευη πρωι...
Kαλα να περασετε,γεια -
**@geo_thess_86
Αγαπητέ, πάρτο αλλιώς, θα βρεις... Στη 15η σου δημοσίευση σε αυτό το Forum απειλείς με διώξεις και διαπόμπευση άλλους συμφορουμίτες (όχι ότι αυτό είναι αποδεκτό και στην 15000η δημοσίευση αλλά το '15η' δείχνει ότι το έχεις πάρει στραβά το θέμα εξ΄αρχής).-
Ζητάς από τους άλλους αναγνώριση του χιούμορ σου αλλά σε εσύ, δια των απειλών, των τεράστιων γραμμάτων και της εν γένει στάσης σου, δεν τους αναγνωρίζεις το δικαίωμα στην άποψή τους. Και ούτε είδα εσένα να αντιμετωπίζεις με χιούμορ τη δική τους διαφωνία εκτός και αν οι δημόσιες απειλές είναι ένα ιδιότυπο χιούμορ που δεν καταλαβαίνω...
-
Οταν κάποιος λέει
Διαφωνω ομως στο οτι ολοι ειναι ανιδεοι και εχω ιδια αποψη γιατι το εβαλα στην Θεσνικη και μαλιστα σε εναν απο αυτους που πηγε ο φιλος.αυτό (για όσους γνωρίζουν Ελληνικά πέραν της Α΄ δημοτικού) δε σημαίνει ότι ΕΣΥ είπες συγκεκριμένα ότι είναι 'ανίδεοι' αλλά ότι αυτή την εντύπωση σχημάτισε από τα γραφόμενά σου. Αν κατάλαβε λάθος τότε μπορεί να φταίει εκείνος αλλά μπορεί να φταις και συ. Σε κάθε περίπτωση όμως, η αντίδρασή σου, που εμπλέκει δικηγόρους και άλλα γραφικά, είναι υπερβολική και ευθέως απειλητική. Στο κάτω-κάτω, δεν το έγραψες εσύ το 'ανίδεοι', ο άλλος χρήστης το έγραψε και δεν αναφερόταν σε σένα (αλλά και σε κανέναν συγκεκριμένα, δεδομένου ότι ούτε αυτός ούτε εσύ ανέφερες ονόματα εγκαταστατών), οπότε γιατί τον απειλείς 'νομικά' ? (και για ποιό ακριβώς αδίκημα, γνωρίζεις ή έτσι τα λες ?)
- Εδώ είμαστε μια παρέα, ένα διαδικτυακό καφενείο και απειλές περί 'δημόσιας διαπόμπευσης' (= εσύ το έγραψες έτσι ακριβώς, σε αντίθεση με το 'ανίδεοι' που ήταν εκτός εισαγωγικών) είναι αταίριαστες προς το γενικότερο κλίμα και πραγματικά ακατανόητες ως προς τα κίνητρά τους.
Σε παρακαλώ λοιπόν ξανά αλλά και για τελευταία φορά να αλλάξεις τη φορουμική συμπεριφορά σου. [Mod]**
-
-
Το θέμα έχει λήξει ήδη. [Mod]
-
Επειδή ο mod πήρε θεση το θέμα έχει λήξει. [Mod]
-
Εγώ τώρα μπορώ να απαντήσω στις προσωπικές κατηγορίες και τις θέσεις του geo_thess_86 στη δική μου δημοσίευση ή θα επέμβουν οι μοδετόρες;
Εσύ τι λες ? Στο κάτω-κάτω, έχουν σχέση όσα θέλεις να πεις με την υγραεριοκίνηση ? Δε νομίζω... [Mod]
-
- Πρέπει να άρχισα να γράφω στην 200η σελίδα. Αν έβαζα τότε υγραεριο θα είχα κάνει αποσβεση.
- Δεν έβαλα τότε,διότι από τις 35.000 χλμ λόγω δουλειάς, έπεσα στις 11.000 χλμ.
- Από την αύξηση των τιμών των καυσίμων, τώρα το ξανασκέφτομαι, αλλά όπως είπε και ο geo thess δεν έχω πειστεί από κανένα Θεσσαλονικιό μάστορα. Καλύ εντύπωση μου κάνει η τοποθέτηση lovato σε αμάξι συναδέλφου, αν και το θεωρείται το φθηνότερο.
- Σοβαρότερος ανασταλτικός παράγοντας για να μη βάλω είναι η κοινοτική οδηγία:
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex ... 070:EL:PDF
όπου στη σελ. 16 για την Ελλάδα, ΔΕΝ περιλαμβάνεται η αυτοκίνηση, οπότε περιμένω από αυτούς που μας κυβερνούν άυξηση της φορολόγησης του lpg, ώστε να πάρουν πίσω το ΦΠΑ που έχασαν από τη βενζίνη. Αυτό βέβαια όχι άμεσα, αλλά όταν ελαχιστοποιηθούν οι μετατροπές.
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Πάντως που λέτε για τις τιμές της Βουλγαρίας, πολύ παλιότερα είχε αναφερθεί οτι συστήματα της vialle και της icom είχαν διαφορά στην τελική τιμή μερικά € μόνο σε σχέση με την Ελλάδα.Μόλις περάσεις τα σύνορα και μιλώντας Ελληνικά σου κάνουν τιμές Ελλάδος.
Αλλά όταν ρωτήσει Βούλγαρος και μακριά από Ελλάδα (Σόφια και πάνω) οι τιμές είναι ΠΟΛΥ φθηνότερες, ιδίως αν βάλουν Βουλγάρικα κιτ.
Για να μη μιλάμε όμως για Βουλγαρία που έχουν φθηνά μεροκάματα, εδώ έχει τιμές Αγγλίας και κάνουν καλύτερη δουλειά (3 μέρες για εγκατάσταση, βγάζουν όλη την εισαγωγή και όταν την ξαναπερνάνε παντού καινούριες φλάντζες και λαστιχάκια).
http://autogassolutions.co.uk/lpg-prices...και λίγο καλύτερες τιμές με πιο γρήγορη εγκατάσταση και φθηνό/ακριβό κιτ.
http://www.mintlpg.co.uk/consumer/2/Conversions.phpΟι Εγγλέζοι στο τηλέφωνο σου λένε τι δεξαμενή, τι μπεκ, τι πνεύμονα κλπ βάζουν,
ενώ εδώ (Θεσσαλονίκη) όσους ρώτησα ή δεν θυμούνται τι μάρκα είναι η δεξαμενή, τα μπεκ κλπ. ή υποτιμητικά σε στέλνουν (επειδή είναι καλοί άνθρωποι) σε φθηνότερο εγκαταστάτη ο οποίος όμως δεν κάνει καλή δουλειά. -
Ρε παίδες μην τα ισοπεδωνουμε όλα. Εγώ που εβαλα Θεσσαλονίκη το καλοκαιρι και κοντευω να κάνω απόσβεση (εχω 15.000 χλμ μ υγραεριο), και μάλιστα πήγα απο Γιάννενα Θεσσαλονικη για να βάλω και τι μπεκ βάζουν μου ειπαν και μου εδειξαν και την δεξαμενη (τουρκικη και την ημερομηνια κατασκευής μου εδειξαν χτυπημενη πανω) και αναλυτικά όλα μου τα εξήγησαν μάλιστα από το τηλεφωνο κιόλας μου είπαν τι βαλβίδες εχει το αυτοκίνητο μου και τι να προσεξω (ελεγχο διακενων κλπ) πριν αποφασίσω να παω να βάλω. Και δεν προκειται να πω που το εβαλα γιατι δεν το κανω για να διαφημισω κανεναν, απλώς να λεμε και τα καλα.
-
Σήμερα, μετά από 90.000 χλμ. εκ των οποίων τα 30.000 χλμ. με χρήση υγραερίου, έγινε έλεγχος των διακένων των βαλβίδων.
Το αποτέλεσμα; Τα διάκενα έχουν ακόμα την εργοστασιακή ρύθμιση οπότε δεν χρειάστηκε επέμβαση. Φαίνεται ότι οι έδρες δεν έχουν αρχίσει να δείχνουν σημάδια φθοράς. -
Ο χρήστης dinap1 έγραψε:
Καλησπέρα. Σκεφτομαι κ εγω τη μετατροπη για ενα Opel Corsa mod.2009 1200cc αυτόματο.
Έχει κάνει κάποιος μετατροπή στον κινητήρα αυτό;
τυχόν προβλήματα;επισης, σκεφτομαι να κανω τη μετατροπη στην αντιπροσωπεια στη θεσσαλονικη.
αποψεις / σχολια ;
ευχαριστω.Anyone ?
-
Έχω ένα Passat 2.0tfsi και έμαθα ότι η tartarini βγάζει κιτ έτοιμο ρυθμισμενο απο Ιταλία, το οποίο απλα εδω μπαίνει πάνω στο αυτοκίνητο. Γνωρίζει κανεις κάτι σχετικό ή το εχει βάλει κανεις; Ευχαριστω
-
Ο χρήστης anastos έγραψε:
Έχω ένα Passat 2.0tfsi και έμαθα ότι η tartarini βγάζει κιτ έτοιμο ρυθμισμενο απο Ιταλία, το οποίο απλα εδω μπαίνει πάνω στο αυτοκίνητο. Γνωρίζει κανεις κάτι σχετικό ή το εχει βάλει κανεις; Ευχαριστωεχεις πμ
-
Ο χρήστης dinap1 έγραψε:
Καλησπέρα. Σκεφτομαι κ εγω τη μετατροπη για ενα Opel Corsa mod.2009 1200cc αυτόματο.
Έχει κάνει κάποιος μετατροπή στον κινητήρα αυτό;
τυχόν προβλήματα;επισης, σκεφτομαι να κανω τη μετατροπη στην αντιπροσωπεια στη θεσσαλονικη.
αποψεις / σχολια ;
ευχαριστω.Anyone ?
έχω ένα opel astra 2009 1400cc με easytronic.
Οι κινητήρες μας τεχνολογικά/μηχανολογικά είναι ολόιδιοι (με εξαίρεση τον κυβισμό βέβαια)
και έβαλα πριν ένα μήνα στην αθήνα υγράεριο μιας ιταλικής μάρκας (bluemec)
Αν ψάξεις στο ιντερνετ υπάρχει αντιπρόσωπος εγκαταστάτης και στην θεσ/νικη.Έψαχνα πολύ καιρό και βρήκα απο φτηνές τούρκικες, μεσαίες ιταλικές (tartarini, landirenzo...)
μέχρι ακριβή ολλανδική prins, αλλά διαπίστωσα ότι το 90% είναι η δουλειά του μηχανικού και όχι η
φίρμα αυτή καθ'αυτή. Τα αυτοκίνητα μας είναι 'συνεργάσιμα'
(δεν έχουν βγάλει προβλήματα με ψεκασμούς ή εγκεφάλους ή καταλύτες) γενικά.Στο δικό μου δεν χρειάστηκε καν λαδιέρα αν και έβαλα tunap (υγρό σε σπρέι) ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ γιατί ήταν μέσα στην τιμή.
Το αυτοκίνητο έκανε ήδη τα πρώτα 1500 χλμ και μάλιστα σε άγρια χρήση (400 χλμ συνεχόμενα, με κλιματισμό, σε ορεινή
διαδρομή, φορτωμένο) και πάει τέλεια. Ούτε προβλήματα, ούτε τίποτα. -
Για Seat Leon Cupra II, 2000cc, 320HP, μοντέλο Ιαν. 2009, υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης υγραερίου;
Εάν υπάρχει θετική απάντηση μπορείτε να μου προτείνεται και συγκεκριμένες λύσεις;
Θα με βοηθούσατε πολύ. -
Ο χρήστης doukias έγραψε:
Έχω ένα Passat 2.0tfsi και έμαθα ότι η tartarini βγάζει κιτ έτοιμο ρυθμισμενο απο Ιταλία, το οποίο απλα εδω μπαίνει πάνω στο αυτοκίνητο. Γνωρίζει κανεις κάτι σχετικό ή το εχει βάλει κανεις; Ευχαριστω
εχεις πμ
Καιρό έχω να σε ακούσω φίλε!.
Α. -
Ρε παίδες μην τα ισοπεδωνουμε όλα. Εγώ που εβαλα Θεσσαλονίκη το καλοκαιρι και κοντευω να κάνω απόσβεση (εχω 15.000 χλμ μ υγραεριο), και μάλιστα πήγα απο Γιάννενα Θεσσαλονικη για να βάλω και τι μπεκ βάζουν μου ειπαν και μου εδειξαν και την δεξαμενη (τουρκικη και την ημερομηνια κατασκευής μου εδειξαν χτυπημενη πανω) και αναλυτικά όλα μου τα εξήγησαν μάλιστα από το τηλεφωνο κιόλας μου είπαν τι βαλβίδες εχει το αυτοκίνητο μου και τι να προσεξω (ελεγχο διακενων κλπ) πριν αποφασίσω να παω να βάλω. Και δεν προκειται να πω που το εβαλα γιατι δεν το κανω για να διαφημισω κανεναν, απλώς να λεμε και τα καλα.
Το να τα ισοπεδώνουμε όλα, είναι έγκλημα.
Το να βάζουμε όλους τους συναδέλφους στην ίδια παλάντζα, είναι το δεύτερο έγκλημα…
Υπάρχουν και θα το φωνάζω, ότι υπάρχουν στην χώρα μας άψογοι εγκαταστάτες!. Δεν είναι δυνατόν να τους απαξιώνουμε. Μάλιστα βάζουν ευρωπαϊκά ΚΙΤ, που παγκόσμια έχουν αποδείξει την αξία τους. Έχοντας στο πίσω του μυαλού μας, το πιθανό πρόβλημα (1000ε ), δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλη επεξήγηση εάν το έχουμε πάρει απόφαση.
Α. -
Ο χρήστης Lamps έγραψε:
Για Seat Leon Cupra II, 2000cc, 320HP, μοντέλο Ιαν. 2009, υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης υγραερίου;
Εάν υπάρχει θετική απάντηση μπορείτε να μου προτείνεται και συγκεκριμένες λύσεις;
Θα με βοηθούσατε πολύ.Αστειεύεσαι φαντάζομαι....
Υγραεριοκίνηση!