-
Θέμη, είναι η μαμά έκδοση ή εκείνη που έλεγε ο Πέτρος με το προγραμματάκι στα 1200 άλογα;
-
Τελικά τα λεύκανε τα δόντια του ή όχι;
-
Aυτό που έχει αρχίσει και με κουράζει λίγο στο Top Gear είναι τα ταξίδια αστραπή που κάνουν και πάντα κερδίζει ο Jeremy στα δευτερόλεπτα! Το αποτέλεσμα το ξέρουμε από την αρχή και πλέον έχει χάσει το ενδιαφέρον του. Εξάλλου είναι τόσο στημένο που και μικρό παιδάκι να είσαι πάλι θα το καταλάβεις.
-
Έχω ακούσει πως στο επεισόδιο με το RS4 (που δεν έχω δει) χάνει από κάτι αναρριχητές. Αληθεύει;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Έχω ακούσει πως στο επεισόδιο με το RS4 (που δεν έχω δει) χάνει από κάτι αναρριχητές. Αληθεύει;Ναι..
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Έχω ακούσει πως στο επεισόδιο με το RS4 (που δεν έχω δει) χάνει από κάτι αναρριχητές. Αληθεύει;Μέγα ψέμα. Το RS4 έχασε από την κουλαμάρα του Clarkson...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Έχω ακούσει πως στο επεισόδιο με το RS4 (που δεν έχω δει) χάνει από κάτι αναρριχητές. Αληθεύει;
Μέγα ψέμα. Το RS4 έχασε από την κουλαμάρα του Clarkson...
Μηπως ειδατε το νεο επεισοδιο για να ακουσουμε εντυπωσεις??
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι..
Ποιο είναι αυτό το επεισόδιο?
-
ελα, ας βαλει καποιος ενα torrent link για το επισοδειο με τη veyron, αφου dvd δεν μου γραφετε ετσι κι αλλιως...
-
και εγω θέλω 2 λίνκ παντοδύναμοι γνώστες!
- το Fifth Gear που ο Tiff και η Τiffισα κοντράρονται Μ5 με Williams.F1
- το WRC Focus του McRae που το στούκαρε ο JC!
Thanks!
-
Όλα στο πιάτο τα θέλετε ρε κερατάδες...
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ελα, ας βαλει καποιος ενα torrent link για το επισοδειο με τη veyron, αφου dvd δεν μου γραφετε ετσι κι αλλιως... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ναι..
Ποιο είναι αυτό το επεισόδιο?
In this episode:
Jeremy drives the new Porche Cayman and the Stig sets a lap time with it
Richard talks about the history of British racing green and drives a 1958 Formula 1 replica
Richard and James race full-sized remote control cars in a quarry
Richard drives the sweet new Audi RS4 and races to the top of a cliff against a rock climber
Star in a reasonably priced car: Soccer player Ian Wright -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ελα, ας βαλει καποιος ενα torrent link για το επισοδειο με τη veyron, αφου dvd δεν μου γραφετε ετσι κι αλλιως...ποσα θες?
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
ελα, ας βαλει καποιος ενα torrent link για το επισοδειο με τη veyron, αφου dvd δεν μου γραφετε ετσι κι αλλιως...
ποσα θες?
..ολα, ή τελος παντων οσα εχεις ορεξη να μου γραψεις.
merci -
Eprepe na bi stin pista!!! Apogoiteftika, o JC omos ihe pathi plaka me to aftokinito.
Opterie iparhi videaki pou na min ehis? -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
In this episode:
.....Το είχα ήδη κατεβάσει αλλά δεν το έχω δει ακόμα...
Ευχαριστώ πολύ πάντως... -
Κατέβασα το Heaven & Hell 2005 προσωπικά μου άρεσε πολύ και είχε αρκετή πλάκα.
Στο επισόδειο με τη Bugatti Veyron ο JC είπε : 'It handles like a Lotus Elise'
-
Είδα κι εγώ το επεισόδιο...Ο Clarkson κυριολεκτικά την εκθείασε. Έμεινε κατάπληκτος! Λογικό βεβαίως...τόση δύναμη δεν έχει ξαναγνωρίσει
-
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το επεισόδιο στο οποίο χρησιμοποιούσε ένα Range Rover για να δείξει πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις κάμερες της τροχαίας.
Και συμπλήρωσε στο τέλος...
'Don't try this at home. You'll have to go out to find speed cameras'
Όλα τα ευρώ!!!
-
Molis tora eida to episodio me tin Veyron mias ke to exasa tin kiriaki ke simera to katebasa na to do.
Etsi apla xoris pola pola logia: RESPECT (gia auto to autokinito).
P.S. Gia to oti stis strofes siberiferete san elise to amfibalo (me tetio baros) ala telospadon Fobero episodio pados. Ke enoeite oti ithela na kerdisei i Bugatti.....o JC pados to eixe parei patriotika...idika ekei pou leei:
'I cant let this, not the best car ever made, be beaten by James flying washing maschine..' einai ola ta lefta
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion