-
Επρεπε να έλθουν οι Γάλλοι για να αναστήσουν την Λάντσια ....
-
Κι εγώ, θα πάω καρφωτός κι ας είναι φτυστό Πεζώ ή DS. Μόνο που θα βλέπω τον θυρεό με το ιταλικό δόρυ μου αρκεί..
Μακάρι.. (αλλά κρατάω μικρό καλάθι)
-
Περιμένοντας πώς και πώς την Lancia 'DS4'.
Επίσης, πιστεύω ότι ίσως στην Lancia εμφανίσουν και premium sport μοντέλο αναβιώνοντας κάποιο από τα δυνατά ονόματα που έχουν στην φαρέτρα (Delta, Stratos, κλπ) γιατί στον όμιλο δεν υπάρχουν και πολλά..
Για να δουμε τι επιφυλάσσουν τα επόμενα χρόνια
-
Πάντως κοιτώντας την DS4 από το πλάι , εύκολα θα είχε σήματα Αλφα και Λάντσια...
-
Επίσης, πιστεύω ότι ίσως στην Lancia εμφανίσουν και premium sport μοντέλο αναβιώνοντας κάποιο από τα δυνατά ονόματα που έχουν στην φαρέτρα (Delta, Stratos, κλπ) γιατί στον όμιλο δεν υπάρχουν και πολλά..
Αν επανεμφανιστεί η Lancia, μιλάμε για μετά από 4-5 χρόνια δηλ. όταν θα είναι στου φουλ η ηλεκτροκίνηση,οπότε κινητήρες ΜΕΚ sport.Delta κ.τ.λ. δεν έχουν νόημα (εκτός αν κοστίζουν 50.000+).
Και μιλάμε για 2025, εφ'όσον από αύριο ξεκινήσουν να σχεδιάζουν,προγραμματίζουν,τεστάρουν κ.ά.
Γι αυτό λέω ωραία και γουστάρω κι εγώ Lancia, αλλά κρατείστε μικρό καλάθι..
-
Εγώ πιστεύω ότι πρώτα θα βγάλουν το νέο Υ . Εχουν κοινό , έχουν φρέσκια πλατφόρμα και μπορεί να βγεί σε 1-2 χρόνια .
-
Έχουν ανακοινώσει ότι θα βγάλουν πρώτα SUV, ένα Β και ένα C με τις γνωστές Γαλλικές πλατφόρμες, το χρονοδιάγραμμα λέει για 23-24 τα πρώτα αυτοκίνητα (μαζί με Alfa, π.χ αν βγάλει B suv η Alfa, θα βγάλει C suv πρώτα η Lancia, και τα λοιπά, τώρα που έγιναν τα διοικητικά σχήματα θα πάρουν και τελικές αποφάσεις λογικά.).
Το χρονοδιάγραμμα της DS θα παραμείνει ως έχει έως το 23-24 επίσης.
-
https://4drivers.gr/photo-story/o-anthropos-pou-echi-pathos-me-tis-lancia-martini/
Για τους fan της εταιρείας, είναι πολλοί , Γατοζ, cirus κλπ. Φάτε μάτια ψάρια!
-
https://4drivers.gr/photo-story/o-anthropos-pou-echi-pathos-me-tis-lancia-martini/
Για τους fan της εταιρείας, είναι πολλοί , Γατοζ, cirus κλπ. Φάτε μάτια ψάρια!
Φίλε μου αυτό είναι σκληρό ΠΟΡΝΟ δεν ξερω αν επιτρέπεται από το forum.
Ενταξει επαθα ζημια μεγάλη.......................
Βάζω και την αγαπημένη μου Ιστορία που η LANCIA ήταν η μόνη εταιρεία που κατάφερε να κερδισει παγκόσμιο πρωτάθλημα με 2wheel drive απέναντι στα πρωτοποριακά AUDI quatro. Παρουσιαζει ο Clarcson του top gear:
Απο τότε δεν ξανασυναίβει ποτε γιατι πολύ απλά από τότε όλα έγιναν τετρακίνητα που παρείχαν τεραστια πλεονεκτήματα εναντι των δικήνητων
-
-
Μετά την AR, να δούμε αν θα γίνει -έστω και με "γαλλική" ανάνηψη- η νεκρανάσταση μιας όμορφης και ιστορικής μάρκας (αν και στην Ελλάδα μάλλον δύσκολα,αφού λένε κυρίως για plug-in και ηλεκτρικά μοντέλα,όπου τα τιμολόγια τους δεν είναι και πολύ προσιτά)
-
Από την μία λατρεύω LANCIA και δη DELTA και περιμένω πως και πως να δούμε την καινούργια ηλεκτρική DELTA.
Από την άλλη δεν ξέρω...... Δεν θέλω να είναι και φανταστική και να την ερωτευτώ και να ξεπαραδιαστώ. Δεν θα το αντεξω αυτό. Ας είναι απλά όμορφη να την χαζεύω από άλλους στον δρόμο.
-
Επίσης ετοιμάζεται το φρεσκάρισμα της Υψιλον μιας και είναι 10 χρονια στην ιταλικη αποκλειστικά αγορα. Λογικά θα βασίζεται στο Corsa/208
-
https://www.protagon.gr/themata/borei-na-epanelthei-i-lancia-apo-ton-tafo-tis-istorias-44342443496
**"Α, ναι. Χρειάζονται και κάνα δυο άλλα πράγματα.
Το πρώτο λέγεται «καλή πίστη». Το κοινό ξεχνάει αυτό που δεν βλέπει, και όταν έχει να αντικρύσει καινούργια Lancia εδώ και μισό «αιώνα», δεν πάει αβάδιστα να ακουμπήσει τα ωραία του λεφτά σε μια ρομαντική αναγέννηση με άγνωστη μεταπώληση και εμπορική αποδοχή.
Το δεύτερο που χρειάζεται λέγεται «χρόνος». Και από αυτόν δεν έχει μείνει και πολύς στην κλεψύδρα. Ο λόγος είναι ότι το μεγάλο αφεντικό του γκρουπ, ο πολύς κύριος Κάρλος Ταβάρες, ο άνθρωπος που διαχειρίζεται 15 μπράντες, έχει δώσει μία αυστηρή, ίσως τελεσίδικη, προθεσμία: μόλις δέκα χρόνια – όχι μόνο για την Lancia αλλά και για τις Alfa και Maserati.
Αναμφισβήτητα, το πιο δύσκολο έργο το έχει η πρώτη. Θα προλάβει μέσα σε μόλις δεκαετία να ξαναμπεί στο παιχνίδι των πωλήσεων; Θα προλάβει να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με ένα δικό της προϊόν ή θα είναι ένα μεταλλαγμένο Opel, Citroën ή ό,τι τέλος πάντων από τα ράφια του γκρουπ; Ο χρόνος θα δείξει, αν και προσωπικά κρατώ μικρό καλάθι. Οσο για το άλλο, ότι «η Lancia θα γίνει η Mercedes της Stellantis» που είχα διαβάσει, όπως λένε, το αφήνω στην κρίση του κοινού".**Δύσκολο πολύ για τη Lancia (και την Abarth ακόμη δυσκολότερο)... Για την Ελλάδα σχεδόν σίγουρα ακατόρθωτο,δεν τα κατάφερε σε καλύτερες εποχές,πόσο μάλλον που τώρα θα'χει επιπλέον κι υψηλό εσωτερικό ανταγωνισμό που ήδη βρίσκεται κάποια χρόνια μπροστά..
-
-
@panormus772 said in LANCIA FORUM:
https://www.protagon.gr/themata/borei-na-epanelthei-i-lancia-apo-ton-tafo-tis-istorias-44342443496
**"Α, ναι. Χρειάζονται και κάνα δυο άλλα πράγματα.
Αναμφισβήτητα, το πιο δύσκολο έργο το έχει η πρώτη. Θα προλάβει μέσα σε μόλις δεκαετία να ξαναμπεί στο παιχνίδι των πωλήσεων;Εεε καλά και να μην τα καταφέρει σιγά, δεν χάσαμε και τίποτα. Έχει να βγάλει αξιόλογο αυτοκίνητο κάπου 30-40 χρόνια, δεν θα μας λείψει. Τώρα εαν κρατήσουν το σήμα για τους ρομαντικούς και είναι ένα Πεζώ με άλλο σήμα, ΟΚ. Αλλά γενικά τόσες μάρκες για ίδια αυτοκίνητα δεν έχει νόημα...ορισμένες (που είναι ήδη νεκρές) πρέπει να "πεθάνουν".
-
Πιθανότατα θα κάνει τους δρόμους πιο όμορφους από ότι καταφέρνουν διάφοροι ατάκτως συνερραμένοι όγκοι και αιχμές που κυκλοφορούν γύρω μας. Μου λείπει και ας μην είναι απαραίτητα για μένα.
Καλή επιτυχία τους. -
Για τα κινηθεί λίγο το topic...
Αν και με την Stellantis δεν βλέπω φώς...για την ιστορική φίρμα.
-
Μα μόνο η Στελλάντις θα προσπαθήσει να την επαναφέρει στην ζωή, όπως ειπώθηκε επίσημα.
-
@georgekn said in LANCIA FORUM:
Για τα κινηθεί λίγο το topic...
Αν και με την Stellantis δεν βλέπω φώς...για την ιστορική φίρμα.
H FCA είδε κύρηξε το τέλος...η PSA επαναφέρει ουσιαστικά Lancia, και πρώτη φορά μετά από δεκαετίες έχει κέρδη η Alfa.. όπως και η Jeep προβλέπεται, που επανιδρύεται..
LANCIA FORUM