-
Για τους ψυχολόγους, καλοί είναι, αλλά μια βόλτα και ένα ταξιδάκι έστω και κοντινό και ένας καφές η φαγητό στην θάλασσα είναι καλύτερα..
Η ακόμα μια βόλτα στην Αίγινα σε ανοικτό κατάστρωμα, ή στα Στύρα...
-
@criuser said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Πάντως σε 38 χρόνια ένα σπίτι έχει δώσει μεσίτης.
Ναι, αλλά εσύ ως κατασκευαστής, έχεις ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι οποιουδήποτε ιδιοκτήτη πουλάει ένα διαμέρισμα. Πουλάς διαμερίσματα σε αναγειρόμενη ή μόλις αποπερατωμένη οικοδομή, οπότε οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές στην περιοχή μπορούν με μια βόλτα να πέσουν πάνω σου και να ρωτήσουν απευθείας για διαθεσιμότητα, τιμές και επίδειξη του διαμερίσματος. Ο ιδιοκτήτης ενός παλαιού διαμερίσματος πως θα το προβάλλει; Με τα πωλητήρια στα κάγκελα και τη ΧΕ;
-
Χάρη ο κόσμος περπάταγε μέχρι το 90-95.
Από τότε όλοι από αγγελίες είναι.
Αλλωστε οι οικοδομές δεν είναι σε κεντρικούς δρόμους συνήθως. -
Εγώ πάντως το 2006 από περπάτημα βρήκα το διαμέρισμα που αγόρασα.
-
@harisma23 said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
το αυτο.
το 2008.
αν και το τηλεφωνο στο κτιριο ηταν μεσιτη. -
Είμαι σε διαδικασία πώλησης διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους (Αθήνα)..
Από 4 μεσιτικά γραφεία σε διάστημα 3 μηνών (με αναρτημένη από αυτούς αγγελία) είχα ΜΙΑ (1) προσφορά...
Όταν έβαλα ένα πωλείται στην εξώπορτα της πολυκατοικίας, είχα ΕΞΙ (6) προσφορές μέσα σε ένα μήνα...
-
Το περπάτημα σου δίνει μια γεύση της γειτονιάς, κα αν σου αρέσει τότε λες γιατί όχι ας το ψάξω. Από φωτογραφίες δεν κατάλαβαινεις τίποτα. Μάλλον για αυτό.
Εγώ από περπάτημα βρίσκω καλές θέσεις παρκαρίσματος αλλά μέχρι να πάω να φέρω το αυτοκίνητο την έχουν πιάσει.
Έτσι είναι άλλοι από περπάτημα αγοράζουν σπίτια και αλλοι ψανχουν πάρκινγκ.
Υ.γ και χάνω και αυτην που είχα και κάθομαι σαν μ@@@ς στα καλα καθούμενα, να ψάχνω πάρκινγκ ενώ είχα βγει μια βόλτα να περπατήσω.
-
Δεν ξέρω αν υπάρχουν πλέον αγγελίες από ιδιώτες στα γνωστά site. Και ορισμένες που λένε ότι είναι "ιδιώτες" μπορεί να είναι και από "μεσίτες" που εργάζονται μόνοι τους. Όπως στο car.gr.
Με τις αγγελίες άκρη δεν βγαίνει. Άλλες είναι παλιές, άλλες είναι κράχτες, άλλες είναι ψεύτικες, άλλες είναι υποκλοπές από άλλες αγγελίες.
Ούτε με το περπάτημα βγαίνει άκρη. Πόσο να περπατήσει κάποιος και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να πετύχει ένα ενοικιαστήριο ή ένα πωλητήριο. Μπούρδες.
Αν κάποιος ψάχνει να νοικιάσει ή να αγοράσει δεν ξέρω αν τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος για αναζήτηση.
-
Καλά εσύ είσαι αθλητής...
Μπιορν Μπόργκ... -
@gatoz said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
το αυτο.
το 2008.
αν και το τηλεφωνο στο κτιριο ηταν μεσιτη.Και εσύ τετράποδος και επτάψυχος...
-
@storm said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Δεν ξέρω αν υπάρχουν πλέον αγγελίες από ιδιώτες στα γνωστά site. Και ορισμένες που λένε ότι είναι "ιδιώτες" μπορεί να είναι και από "μεσίτες" που εργάζονται μόνοι τους. Όπως στο car.gr.
Με τις αγγελίες άκρη δεν βγαίνει. Άλλες είναι παλιές, άλλες είναι κράχτες, άλλες είναι ψεύτικες, άλλες είναι υποκλοπές από άλλες αγγελίες.
Ούτε με το περπάτημα βγαίνει άκρη. Πόσο να περπατήσει κάποιος και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να πετύχει ένα ενοικιαστήριο ή ένα πωλητήριο. Μπούρδες.
Αν κάποιος ψάχνει να νοικιάσει ή να αγοράσει δεν ξέρω αν τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος για αναζήτηση.
Μόνο στην ΧΕ βάζουν ιδιώτες γιατί με 2,5 ευρώ μπορείς να βάλεις για 60 μέρες στο σάιτ. Παλιά ήταν δωρεάν.
Επίσης στο Plot που είναι του Car βάζουν ιδιώτες.Σπιτόγατο μόνο μεσίτες ή κατασκευαστές.
-
Εγώ σε απιτογατο που έψαχνα διαπίστωσα πως μπαίνουν ούτε το 1/3 αυτών που πωλούνται σε μια περιοχή
-
Μόνο στην ΧΕ βάζουν ιδιώτες γιατί με 2,5 ευρώ μπορείς να βάλεις για 60 μέρες στο σάιτ. Παλιά ήταν δωρεάν.
Επίσης στο Plot που είναι του Car βάζουν ιδιώτες.Σπιτόγατο μόνο μεσίτες ή κατασκευαστές.
Δηλ. χάλια μαύρα...
-
Δηλ. χάλια μαύρα...
Δεν είναι μαύρα ή άσπρα, ή χάλια ή όχι. Λύσεις υπάρχουν, αλλά όταν τα περιμένεις σπίτι έχεις λιγότερες. Είναι αυτονόητο.
-
Πέρυσι το καλοκαίρι που έψαχνα για ενοίκιο μέσω αγγελιών, πρέπει να πήρα και 40 τηλέφωνα. Σε όλα μου βγήκαν μεσιτικά γραφεία, αν και ορισμένα έγραφαν "ιδιώτης". Από όλα τα τηλέφωνα που πήρα τελικά μόνο ένα διαμέρισμα κατάφερα να δω στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής και εκεί έγινε δημοπρασία. Ποιος δίνει τα περισσότερα. Παρέλαση υποψήφιων ενοικιαστών.
Σε όλα τα υπόλοιπα τηλεφωνήματα είτε έπεσαν άκυρα, είτε νοικιάστηκαν, είτε ακόμη ψάχνουν το φάκελο, ή τον ιδιοκτήτη ή...ή...ή... Χάος.
Μετά από όλα αυτά, σταμάτησα να ασχολούμαι.
-
Στα ενοίκια παίζει άλλο παιχνίδι, γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση, οπότε όλοι οι μεσίτες τα ψάχνουν και τα αφήνουν για κράχτες.
Για μένα ενοίκιο από αγγελία δύσκολα , γιατί φεύγουν σε ώρες...
Σε εμας πριν 2 χρόνια που άλλαξε ένα διαμέρισμα τράβαγαν 3 την ιδιοκτήτρια για να το πάρουν, έξω από την πολυκατοικία.
Εννοείται ότι δόθηκε σε 10-15 λεπτά.
-
Έτσι ακριβώς. Για αυτό έχω βάλει μπροστά το Plan B...
-
Πέρυσι το καλοκαίρι που έψαχνα για ενοίκιο μέσω αγγελιών, πρέπει να πήρα και 40 τηλέφωνα. Σε όλα μου βγήκαν μεσιτικά γραφεία, αν και ορισμένα έγραφαν "ιδιώτης". Από όλα τα τηλέφωνα που πήρα τελικά μόνο ένα διαμέρισμα κατάφερα να δω στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής και εκεί έγινε δημοπρασία. Ποιος δίνει τα περισσότερα. Παρέλαση υποψήφιων ενοικιαστών.
Σε όλα τα υπόλοιπα τηλεφωνήματα είτε έπεσαν άκυρα, είτε νοικιάστηκαν, είτε ακόμη ψάχνουν το φάκελο, ή τον ιδιοκτήτη ή...ή...ή... Χάος.
Μετά από όλα αυτά, σταμάτησα να ασχολούμαι.
Θυμάσαι μήπως το όνομα του δρόμου στο Κοντόπευκο;
-
Φυσικά. Οδός Κανάρη 22. Από κάτω είχε μία αποθήκη υπεργολάβου καλωδιακών εγκαταστάσεων και ένα μαγαζί με χρώματα/σιδερικά.
-
Εμ άμα άνοιγες το έρθ θα έβλεπες και το τηλέφωνο νωρίς...
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!